Тайната на РОДА

Spread the love

Какво е родът? Според древните Род – е върховният Бог, който роди други богове и създаде живот.

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Клановете са различни – славни, с които потомците се гордеят, обикновени, незабележими, и тези,от които потомците се срамуват.

Напоследък често е споменавано в езотеричната литература за т.нар. Карма на рода/родова карма/, родови проклятия и т.н. Какво е това? Възможно ли е да „изчистите кармата на расата„, както казват някои езотерици? Как ни влияе нашият клан? Как да се отнасяме към предците? В края на краищата традиционно всички народи са загрижени за своите предци и корени.

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Отговорите на тези въпроси се появиха чрез ясната мечта на древната, почти забравена богиня Карма. Разбира се, тази информация не е за скептици и материалисти, и не е за онези, които мислят, че живеем само на Земята …

… Мъглата се раздели, разкривайки тъмна гора.

Дървените лица на боговете се оглеждат около теб … И огънят, като оживен танц, се проявява.  Огънят не гори тук, но сякаш блести.

Изведнъж в яркостта на тази фигура се появи една жена в дълга рокля.

Тя се усмихна, очите й заблестяха дълбоко …

– Здравей, скъпа, отново сме тук. Карма ме наричаха твоите предци. Аз им помогнах през живота и минах с тях през смъртта.

Веднъж ми казаха за малките деца, защо биха могли да се разболеят, казаха душите ви, каквито те наистина са, и телата ви, а неспокойният ви ум. Тя ни разказа за нашия Отец, Един, че вашите предци го наричат ​​Род.

И не се страхувам да повторя, че животът ви не започва с раждането ви от майка и не завършва с гроба.

Вашият живот е вечен! В края на краищата наистина не сте се родили и никога няма да умрете, тоест никога няма да престане да съществувате в смисъла на вечно съзнание!

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Всички вие сте капки от Единния Велик Дух, който е въплътен в Майката природа , която вие наричате Вселената. И Духът е Един, Великия клан или Абсолюта, когото вие призовавате като Бог.

Но това знание беше забравено, загубено.

През вековете, преди много хилядолетия, мъдреците знаеха истината за това и знаеха, че телесните души отиват при човешките същества в близост до вътрешните им, вибриращи същности, както бихте казали. Нарича се тегло. Ако някой знае, върху картините на древните в египетската страна често боговете са изобразявани да претеглят  душата . Така че тя беше възприета фигурално … Разбира се, не боговете я претеглиха, но самата тежест, както казвате, автоматично води до факта, че душата е на мястото си в тънките светове и във вашите физически тела. Това е като окачване на определена маса на нейната височина … и ако е по-тежка, тя виси по-надолу и ако е по-лека, тогава по-висока.

Този механизъм е непроменен и винаги е бил. Тя все още съществува днес, но по-изпълняваща се в тънките светове, където след смъртта душите излитат и влизат между ражданията.

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Що се отнася до вашия физически свят, тук е друга история. И това започна по време на тъмнина и страдание, когато след големите катастрофи на Майката Земя плътността на материята се усили . Много пъти ви е казано това, когато вибрациите на земята са били понижени от нашествениците на световете чрез падането на тежките камъни на черните светове в утробата на Земята. И по-късно, когато нашествениците на Земята започнаха да пробиват портали през световете.

Така че, оттогава субектите на тъмните светове са успели да издърпат физическите тела. И как станало това? В началото на уплътняването на материята те просто се материализираха, копираха от формата на телата на хората, живеещи на Земята, и тогава всички тези немъртви в телата на материалния свят започнаха да проникват в човешките родове. В края на краищата, живеейки във физическо тяло, не всяка душа може да вижда през другите хора … Така че имаше грешки. И въплътените леки души започнаха да бъдат свързани, с немъртви в тела.

Оттогава много родове са загубили своята сила и чистота, толкова много, че на земята няма останали чисти …

И оттогава насам физическият свят станал още по-труден, защото тъмни духове са въплътени в него,те стават жестоки и непринципни хора и се въплъщават при раждане в родове, където такива хора никога не са били въплъщавани преди това.

И сега те ви разказват приказки за кармата от всякакъв вид. Знаейки тази история, сега ще разберете, че изобщо няма такава карма! Твоите предци не бяха виновни за телата си, за които нямаше никаква фалшификация, които да влязат в родовете на немъртвите.

И като цяло, физическият род е само род от развалящи се черупки и нищо повече, но душите са свързани с вида на рода.

Преди претеглянето на земята, съпружеските души на Майките бяха въплътени заедно при физическото раждане, тоест те бяха едни други и физически роднини – деца, родители, братя и сестри, предци и потомци. Освен това, предците, които са разведени, се раждат отново сред потомците си в телата на своите деца.

Но след претеглянето на Земята всичко се смеси. За душите беше трудно да поддържат общата връзка. А самите души започнаха да се уморяват, да вършат грешни дела през живота си, да учат от мъртвите въплътени тъмни дела.

И за тъмните деяния, самите кармични закони идват и започват да работят, когато въплъщението в свой вид е вече невъзможно, когато космическите и кармичните сили хвърлят душата в онези кланове, чиито членове имат същите вибрации като въплъщаващата душа, което означава все по- ниско …

И се оказва, че душата започва да се скита в раждането на другите и често тези, в които са били въплътени повечето от навиците на тъмните сили.

Но хората не са наясно с това и започват да обмислят всички свои нови роднини. Те не знаят за живота на душите, но само знаят живота на тялото и виждат само физическите връзки и губят връзките си с истинските си роднини, със собствените си души, които след това се опитват да се търсят по света, често без успех. Защото само ако са били очистени от тежка мръсотия, човек може да си спомни себе си и собствения си Род.

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

И в много физически раждания душите се въплъщават, докато не бъдат очистени и не си спомнят … Но уви, мнозина не се очистват, а още повече се погребат в пороци и отиват по-далеч от истинските си раждания, сливащи се с ненавистните кланове.

Много родове и племена от далечна древност носеха обичаите на уважение към своите предци. И това е уважение към сродните души в поколението. Но други времена дойдоха, а при раждането много немъртви станаха … Така че трябва ли някой сляпо да почита всички предци на физическото? Вероятно не …

Помнете ги, не защото вашите дядовци са ВЪВ вашите ТЕЛА …

Истинските дядовци могат да бъдат въплътени по друг начин … Всичко е било възпрепятствано … И незнаещите немъртви също се отдалечават и го правят на групи. И е жалко да видиш как не разпознават душите си, те  нарязват труповете на другите и ги бият, но за мъртвите те се намесват, защото за сега тъмна душа е влязла в тялото  и се преструва, че е роднина …

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Мнозина няма да ми повярват сега, защото невежеството е почти универсално и вашите физически тела и ум и „здрав разум“ ще ви кажат, че скъпият човек е този, в който тече вашата кръв а не онзи, който е вашия скъп безсмъртен.

Светът е физически и груб в продължение на много векове. И е трудно да оцелееш в него, когато брат отива при брат си и не знае, и смята, че врагът му е роднина …

Но мъдреците, които познават истината и виждат всичко, говорят истината само за онези, които могат да я чуят и да я разберат, защото е невъзможно да се говори с онези, които са готови да разкъсат искри от истината от незнание и още повече да натоварят душите си.

И говорената истина може да доведе до зло още повече в умовете и делата на невежите. Но дори и сега говоря само на тези, които могат да чуят, тези, които не искат да чуят, те няма да чуят, защото не знаят и не виждат и не искат да видят, защото не искат да променят своето отношение към знанията си, търсят само познание за ума, но не и за душата. Просто е по-лесно за тях, по-лесно е да не мислиш, да не осъзнаваш, да не виждаш, а просто да съществуваш … Времето им да се събудят просто не е дошло.

И в старите епохи имаше много такива спящи хора, а мъдреците не смееха да ги събудят, за да не правят повече зло … Така родовите традиции останаха през вековете, въпреки факта, че при раждането често се сливаха чужди души.

Но физическият свят е много труден и винаги е било физически необходимо да оцелее в него. И тук помогнаха физическите отношения, така че езичниците да не се изгубят, че народите няма да изчезнат от земята. В края на краищата, запазвайки обичаите на плътта, душите, дошли от други кланове, продължават да запазват наследството на древните, древните знания, език …

И за да стане ясно, ще кажа пример тук. Тук се родихте с език и пазите вашите предци, почитате вашия език и вяра … Но не знаете, че може би в миналото си бяхте … китайци, немци, евреи, араби, негри, индийци. И там, тогава и вие, вашият вид, този език е бил почитан …

И в бъдеще още не знаете къде ще се родите и чии роднини ще пазите, чии език и обичаи ще ви станат родствени …

Колко ужасно това ще се случи на мнозина и с течение на времето те казват: „Няма  прераждане, прераждането не съществува!“ Или „Мога да се раждам само в моя народ, в моята нация и със сигурност не от тези чужденци!“

Колко ужасно ще изглежда за тези, които са в тяхната раса, в която е роден днес, той е бил поставен над други земни раси! Колко ужасно ще изглежда онези, които считат за гордост своите хора и тяхната раса като благочестиво избрана раса, за разлика от другите и следователно не избраните!

И тази гордост в пустинята на дивата природа е самото нещо, което е толкова необходимо за нашествениците по света. Нищо чудно, че те присвояват тези избори на всички. И избраните от Бога хора започват да вършат своята работа, делата на кървавите убийства и репресиите,и падат по-дълбоко и по-дълбоко в подземния свят с душите си.

Не се страхувай от истините, които си отстоял … Продължи и продължи да се грижиш за твоя вид, знаеш как си в това въплъщение. Поддържайте уважението на вашите предци ,нека децата ви да си спомнят за тях, да продължат да носят спомените  вашите деца във вашия свят. Просто мислете, чувствайте се с вашето сърце и душа, кои в семейството ви са били скъпи за вас ,те по-скоро ще бъдат роднини с вас, а онези, които са ви вършили зло, макар и да са преобърнати във вашата родственост, очевидно няма да бъдат близки до душата ви.

Нуждаете се от паметта на расата, само за да запазите обичаите на расата и езика, а не да молите Бог за греховете на вашите близки .

Не е необходимо да се молим за онези, които сами са вършили зло. Освен това човек, който се моли за грешника, приема неговата карма за себе си, като по този начин нарушава законите на природата.

В крайна сметка това са незрящите с лоши устни в маските на свещениците, които ви вдъхновиха да се молите за грешните и злите … Така тъмните души, същите немъртви, които по време на земните раждания от дълго време, просто хвърлят мръсотията си върху вас и продължават да вършат тъмния си бизнес, като чистят тежестта на кармата си по такъв измамлив начин. Ако черни магьосници трябва да изпълняват ритуали, за да отхвърлят мръсотията си от грехове и болести върху други хора, на животни, тогава нашествениците на света под прикритието на религиите ви подтикват да вземете мръсотията им и да се отдадете на злото, докато се гордеете, като се считате за святи …

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

Така че тук е …

От древността също нечисти сили под прикритието на хитри свещеници ви казаха дълго време, че вашите деца ще бъдат отговорни за вашите грехове. В крайна сметка доверието в тези паднали души развързва ръцете. Не познахте ли тези, които могат да убият децата си? Ще се страхуват ли от такива наказания? Вероятно не …

Но невежеството е страхотно и гнезди в отричането на вашите други раждания! Но иначе, без тази истина, е невъзможно да отговорите на вашите въпроси за болестите на невинните деца, за това защо сте имали жестоки родители, за това защо сте били призовани във вашето семейство и т.н.

Но вярно е, че всяка душа сама изгражда своя собствена съдба във въплъщения на много земни животи. И след като е направила много зло, тя ще бъде привлечена от ниските си вибрации при онези, които имат същите вибрации!

Помислете защо децата ви се разболяват, особено от нелечими болести! Просто в миналото всички те са работили за себе си, но те са дошли при вас, защото в душите имат същите вибрации! Така че, вижте какво може да ви чака в следващия живот! Вижте снимките, те вече са там, те са илюстрирани от вашите потомци!

Но те изработват само собствените си съдби, а не вашата! За вас – все още вие самите отговаряте!

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

И ако сте родени в семейство, в което сте бити и унижени, тогава миналото се връща към  вас и вие някога сте причинили подобна болка при раждането на приятел.

Но може би просто дойдохте в помощ на някакъв духовен партньор. В края на краищата, между раждането на невежеството, завесата пада. Душата вижда всичко там и може да отиде специално при жертвата, за да спаси близка душа и да се въплъти в онази раса, в която душата отива. И там тя ще бъде с нея и може би ще и помогне да разбере доброто и факта, че не цялото зло се случва … Но животът не просто минава през краката ви. Животът трябва да живее във всички превратности, в които се случва … А в случая може да има много „черни“ хора в семейството, но поне някой ще бъде светлина за вас – искра!

Така че се скитате в дивата природа и на тъмно, се събуждате и се опитвате да спасите и …

Това е друг капан от тъмнината! Няма такава карма! Но човешкият ум вижда логика. А съвкупността от всички карми на всички души, въплътени в телесното естество, се обединява информационно, като по този начин създава такъв вид карма, която носи насладата на тъмните му представители. В края на краищата това е още един трик от тях, хвърляйки поне нещо от тяхната гравитация върху другите, „споделяйки“ собствената си кал.

Е, ако сте решили да почистите тази потомствена карма „за подобряване на техния живот и съдба“, тъй като излъчването на  шарлатани и тъмни магьосници или просто „търговци“ да поемат последиците от тъмните страни от живота на техните предци. И повярвайте ми, ако ритуалът работи, вие със сигурност ще пожънете всички нещастия и ада на Земята и след смъртта ще попаднете в света на тъмните същества, за да се противопоставите на космическите закони, помагайки на тъмните духове! И „тъмните“ предци с удоволствие ви очакават.

Всички тези неща са били изобретени от нашествениците на световете и немъртвите Навиа. Но хората са толкова вдъхновени поради страха от съдбата им и поради алчността на „помощниците“ и „спасителите“ от езотеричните науки.

Докато самият вие не сте спечелили някой друг или  не сте изчистили собствената си мръсотия, никакъв „карма“ няма да ви повлияе! Само ако този магьосник не ви събори със специално черен ритуал … Но това е друга история.

Черните роднини могат да ви изядат морално, докато са живи, дори и тези магьосници да могат да се срещнат. Но мъртвите не са ви виждали от дълго време – те не могат да ви влияят по никакъв начин! Те отдавна са на други места.

Почистването на кармата, почистването на кармата на семейството е само услуга с ценовата листа! Но тъй като страдащите в невежеството самият той ще дойде за подобна услуга, за да се превърне в храна за мъртвите в края на краищата. Никой никога няма да може да ви очисти кармата и кармата на рода още повече. В края на краищата, очистването на кармата на семейството е „само отстрани“, а не самите чии предци се почистват … моли се за тях или изгори нещо там …

Карма се очиства само с мислите и действията си и нищо друго, следователно е невъзможно да се изчисти въображаемата карма. В хода на такъв ритуал само информацията за греховете на предците е написана на онзи, който очиства.

В края на краищата общата карма от рода не съществува, има само информация за греховете на предците и това е всичко. И така, тя се натрупала на онзи, който иска да се намеси за тези предци в своите дела …

Факт е, че само те сами могат да се отърват от мръсотията си! Да, да, те са предци, самите те! В крайна сметка те все още имат хиляди въплъщения напред и може би вече са тук, с вас или с други родове и живеят според съдбата, написана от тях в миналото!

Но тези, които предлагат такива „чисти“ услуги, са ясно шарлатани и сами са в невежество. Целта им е само да печелят пари, но те просто не знаят за последствията или не искат да знаят, защото тук на този свят са им  нужни парите и не им пука какво ще се случи по-нататък. Но те отново не се интересуват и са в най-дълбокото невежество … Вероятно, знаейки и виждайки това, което ги чака отвъд прага на въплъщение след такава дейност, те едва ли биха продължили да го правят…

Тайната на РОДА

Тайната на РОДА

.

Но много от тях мислят, че виждат и знаят. Те наистина виждат само „кино“, представено им от немъртвите от ниските астрални светове, които, като ги показват, „стимулират“ тези богатства и психика да създадат още по-голям хаос и най-важното за енергията, която се хранят. В крайна сметка всеки клиент на такива „услуги“ е потенциална храна и потенциална чанта за изхвърляне на мръсотия или по-точно последствията от тежката карма под формата на болести, страдания и скръб.

Така че тежкия свят разедини душите и мнозина потънаха по тъмна пътека, съблазнени от сладката отрова на порока и много от физическите родове бяха изкривени на Земята.

Но само физически! Истинските раждания на събрани души, които не са паднали в дефектите на Вселената от слюнката от невежеството и страстите им, винаги ще бъдат вечни, защото те всички идват от едно и също Голямо семейство, което вие величавате като Създателя,който е цялата ни Вселена и Нищо и никой не решава освен Него! И шлаката ще бъде обработена … Всичко има своето време … „. Така  каза красивата Карма …

И дървените лица на боговете обикаляха в танца … И огънят, като оживен танцуващ танц. Но огънят не гори тук …

Записала Валерия Колцова

Тайната на Седемте Поколения в Рода

Неродените Деца в Семейната Структура

Осъзнаване и Свързване с Родовата Памет

Най-старата Карта на Света и Връзката и с Българите

“ГЕНОМНАТА РЕВОЛЮЦИЯ” и БИТКАТА ЗА ЧОВЕШКОТО ДНК

„ФЕРМАТА. ВРЕМЕ ЗА ПРОБУЖДАНЕ“

Унищожаване на Хората чрез Секс

Портрет по снимка за подарък

Какво съобщение да напиша на бившия ,който ме игнорира

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.