Спасителите сме самите ние!- Елтимир

Spread the love

Те идват от Мрака на миналото, но Светлината е в нас! Какво се случва с нашия свят и защо се случва именно така?

Кой създава този ужас, сред който сме принудени да съществуваме и защо го създава, каква е крайната му цел? Защото нека си го кажем, геноцид се извършва не само срещу българите. На изтребление са подложени всички народи на Земята. Абсолютно всички, без изключение. Евреите също биват изтребвани. Кой и защо изтребва хората? Кой и защо променя земната природа и изменя земния климат? Заслужава си да помислим. Тази вечер нещо не успях да заспя. Лежа и си мисля за какво ли не. Изведнъж се сещам за един фантастичен разказ. Дори не помня преди колко години съм го чел, много подробности ми се губят. Но този разказ напълно съвпада с моята, да я наречем хипотеза.

Ще го разкажа, а някой ако се сети за този разказ, ще му бъда благодарен да го пусне в сайта или да ми го прати. Освен всичко друго си мисля дали разказът не съдържа идеята как да преодолеем Злото. Известно е, че многократно писателите са получавали гениални прозрения за бъдещето. Или пък авторът на разказа е знаел нещо, което не е могъл поне тогава да каже направо. Заслужава си да преразкажа накратко каквото си спомням. Някакъв човек дълго време работил на Марс. Дошъл денят да се връща на Земята. Взел си за спомен саксийка с малък марсиански кактус и се качил на кораба. На Земята го посрещнали го любезно. Развели го из града и му показали какви успехи са постигнали. В един момент човекът забелязал, че марсианският кактус започнал да вехне, липсвала му влага. А марсианският климат е много по-сух от земния. Престорил се, че нищо не е видял. Завели го в хотела. Той се държал спокойно, усмихвал се. Обаче в хотелската стая, като останали само двамата с посрещача внезапно, без всякакво предупреждение проявил агресивност към него. Ушите на посрещача щръкнали право нагоре. Той бил разкрит. На кой човек ушите му могат да щръкнат право нагоре? Последвал вече откровен разговор. Илюзията била премахната. И човекът видял истинският вид на града и на Земята. Планета с напълно променен климат, с опустошени градове и разрушена човешка цивилизация. Не си спомням самия финал на разказа. Но какви елементи съдържаше той?

Тук, на Земята идва неземна раса. Представителите на тази раса имат способността да ни внушават, че изглеждат като хора. Постепенно ни завладяват, като същевременно променят нашия климат така, че той да добие свойствата на климата от тяхната родна планета. Това е същото, което си мислех, когато започнах темата за песоглавците, за потомците на Анубис. Но колкото и могъщи и ловки да са, каквито и способности да притежават, те си имат своето слабо място. А Земята все пак си е наша. Правата над нея са наши, все още са наши. Което означава, че ние не сме беззащитни и потенциално притежаваме възможността да ги победим. Въпросът е как? Аз вярвам. Винаги съм вярвал, че съумеем ли да осъзнаем реалността, ние можем да я променим в наша полза. Но първо трябва да се отърсим от илюзията, първо трябва да престанем да вярваме на внушенията. Нататък няма да е чак толкова трудно. Нашето спасение се намира в самите нас. Остава да го открием.

Автор : Елтимир Източник http://eltimir.blog.bg/politika/2013/06/02/spasitelite-sme-samite-nie.1116310

Песоглавците

Песоглавците и Сет

Защо Анунаките и Сивите изтребват хората

Ведически имена в Българският език

БИОСЕНЗОРИ вместо МК Ултра

Варна – Етапи по Пътя към Съвършенството

Портрет по Снимка за подарък

Основни стилистични средства в модата

Визуално удължете краката си- стилистични техники


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.