Песоглавците

Spread the love

Песоглавците са известни още от древността като кинокефали сред  много култури. Хуманоидни същества с глава на куче, вълк, чакал . Песоглавците са били известни при:

Гърците (в Африка и Азия);
Римляните (в Близкия изток и извън него);
Индианците (на същото място, въпреки че за тях е по-скоро като Средния Запад);
Персите (в Индия);
Китайците (в северните гори, т.е. Приморие и Източен Сибир);
Египтяните (в горния Нил);
Зулу (в района на Конго);

песоглавците

песоглавците

Има отделни намеци за тях и от келтите, нормите и другите народи, както и от славяните.

Песоглавците според народните предания са живели в Индия.
Самият Александър Велики казва:

„И земята на шестте дни минаха, за да дойдат песоглавците, те всички имаха човешкото тяло и главата на куче и говорят по този начин с хората говорят по човешки ,а с кучетата лаят. Александър много от тях уби и премина през земята им за десет дни .. “

С други думи, разпространението на кинокефалите в древността е доста широко ; Впоследствие, част от племето се премества на изток – до Островите на подправките (Молукските острови) и в Индонезия, но по-голямата минава от другата страна на Атлантическия океан до Новия свят. Където те са били срещани от доста време – последното споменаване се отнася до 18 век.

песоглавците-свети Христофор

песоглавците-свети Христофор

Степента на жестокост на песоглавците варира значително сред различни автори . Някои автори ги смятат за „благородни диваци“, като им се приписват и всички видове пороци, които доказват преди всичко жестоко и безмилостно отношение. Някои песоглавци ядат всички, които могат, и в гладното време, дори собствените си деца; други включват в своята диета племена само в случай на война между кланове; Третият и изобщо преминават към храна за едър рогат добитък и на четири крака.
Всички източници са съгласни, че песоглавците не ходят голи, но носят дрехи (направени от животински кожи, но все пак …). Това, между другото, служи на средновековните теолози като безспорно доказателство, че имат душа! Факт е, че щом песоглавците носят дрехи, това означава, че те имат срам и срам, както знаете, се случва от оригиналния грях.

Александър Македонски се бори с кинокефалите- индийска миниатюра

Александър Македонски се бори с кинокефалите- индийска миниатюра

В битката те също не използват зъби, а оръжия. Какво – зависи от мястото, но популярността на всички, изглежда, боздугани, лъкове, брадви, копия, стрели,  брадви, мечове, лъкове. Борбата с песоглавците, като правило, разпръснати като система, а след това преминават в близък бой; и тук те могат да бъдат напълно победени за сметка на щитовете – като римляните на галите.

ezoterikbg.net-кинокефали-песоглавци-с-тимпани-12 век-абатство -сен-мадлен-франция

eкинокефали-песоглавци-с тимпани-12 век абатство сен-мадленфранция

песоглавци ,коптски музей в Кайро

песоглавци ,коптски музей в Кайро

песоглавци ,коптски музей в Кайро

песоглавци ,коптски музей в Кайро

Свети Христофор

песоглавците-свети Христофор

песоглавците-свети Христофор

Може би най-интересната история за песоглавците е историята на Свети Христофор. Според класическата версия той напълно се отнася до героите на днешната ни история!

Свети Христофор, дори преди да стане светец, е бил воин и разбойник на гигантски ръст, с което всявал ужас за цяла Палестина (това беше по време на царуването на император Деций Траян, в трети век). Главата на Песоглавец му помагаше много.

Разбира се, всеки беше поласкан от такъв могъщ боец ​​в своя отряд; Въпреки това, Христофор (тогава се е наричал ОФеро) отказва, заявявайки, че той се съгласява да служи само на този, който е дори по-страшен и по-силен от него.

След известно време, той намерил достоен господар (в гордостта си, че не можах да намеря някой, дори и равен сред мъжете), Оферо разказва- научих, че в света няма никой по-страшен от дявола, и реших да му се поклоня и да го направя свой господар. Въпреки това, малко след като научава, че дяволът се страхува от Исус и бяга от кръста, той оставил дявола и станал ревностен служител на Бога, приел християнството и покръстил много хора.

песоглавците-свети Христофор

песоглавците-свети Христофор

Мистиците смятат ,че Песоглавците са войни на бога Анубис,които са създадени от жреците на древен Египет с помощта на генетични експерименти.Има и друга версия- те са Химери,идват от паралелна Вселена с други условия на живот.Нас ни защитава самата природата,за да не сме способни да виждаме паралелни светове и същества от тези светове ,защото психиката на човек може просто да не издържи.Тези същества могат да проникват в нашия свят чрез портали-тези места ние наричаме „аномални зони“.В резултат на различни тектонични разломи тези пространствени смущения продължават да съществуват.Има същества ,които могат да общуват с хората телепатично,по този начин разговарят с хората и песоглавците.

свети христофор - керамична -икона -5-7 век-Македони

свети христофор – керамична -икона -5-7 век-Македония

Според Елтимир  песоглавците са Потомци на Анубис  преминали в друго измерение и се опитват да превземат нашия свят :

„Знам за тях отдавна, липсват ми достатъчно доказателства. Търся ги вече години. Намерих малко, други не успях да намеря. Неприятното е, че не мога да си позволя да чакам повече. Макар изследванията ми да не са завършени, ще се опитам да дам някои сведения, както и отправни точки за търсене на нови факти. Може би някой ще извърши онова, което за мен се оказа непосилно.

Вече хилядолетия те са сред нас. Идват постоянно с едно и също намерение. Да ни изтласкат от тук, да ни унищожат, да ни покорят, но да заемат мястото ни и да станат господари на нашата засега планета. На все още нашата планета, която наричаме Земя. През Средновековието имали именно тях предвид, когато говорели за ликантропите, за върколаците, за хората-вълци. В старата българска митология това са човекоподобните змейове. Тези категории имат и една друга обща черта, освен външния вид. Те могат да променят облика си. Ту са хора, ту не са. Имам сериозни основания да смятам, че химерите от древноелинската митология спадат към същия род. Това са и горгулите, с чийто статуи е осеяна цяла западна Европа. Някъде се споменават под името чахкли. Много имена за едно и също. За един и същ биологичен вид, който няма аналог сред биологичните видове на Земята.

Те не са точно извънземни. Наричам ги условно ликантропи или песоглавци, кинокефали заради удължените им муцуни и заради способността си да променят своя външен вид, макар да нямат нищо общо с вълците и въобще с бозайниците. Може би не го правят реално, а само използват нещо като хипноза, това не знам. Но поне така изглежда.

От хилядолетия се опитват да завладеят човешкия свят, но не могат заради някои Небесни закони. Тези закони не могат да бъдат нарушавани, за разлика от законите на демокрацията, които ако бъдат спазени, същата демокрация ще загине. Според Небесните закони никой разумен вид не може да завладее света на друг разумен вид, освен ако не бъде поканен да го направи. Ликантропите присъстват в почти всички древни митологии, има ги и в българската. Наричали сме ги „змейове”, което също е неточно. Може би оттам идва идеята сега да ги наричат „рептилии”. А те са нещо различно, биологичен вид, какъвто не познаваме.

Досега хората са ги отхвърляли, не са ги приемали като свои и дори като приятелски настроени, а напротив. Сега изглежда ситуацията се е променила.

Каква е промяната в ситуацията? Слугите на Мадам Йехова, тъмния демон от Бездната са хора по произход. Но са се самоумъртвили с доброволното си съгласие да се покорят на Демона. Самоотделили са се от човешкия род. Те, които наричат себе си „Господари на света” всъщност не могат да съществуват като свободни човеци. Те могат да бъдат само роби, слуги, нищо повече. И сега, когато тяхната господарка умира, си търсят нов господар, на когото да служат. Ще се опитат да ни подлъжат и ние да се покорим на новите им господари, да ги приемем като приятели и закрилници. Направим ли го, това ще бъде краят на човешкия род.

Мисля, че няма да успеят, и че хората ще намерят истински приятели, които да им помогнат. Но и от нас се изискват някакви усилия.

Мислех, че ще ми спрат Интернета снощи. Изглежда съм сбъркал с един ден. Но вярвам, че успях да дам някои отправни точки, преди да се оттегля окончателно. Благодаря ви, че бяхте с мен, както обичаше да казва д-р Уилям Пиърс. Пътешествието ни едва започва.
Откъде идват и как точно идват, ще се опитам да го докажа по-късно. Сега е полезно да знаем какво точно вършат и как го вършат след като дойдат тук. После идва ред на следващия въпрос – с кои именно представители на човешкия род са се съюзили и каква дейност развиват сега, в този момент? Нов Световен ред, Глобализъм, химическо пръскане от въздуха, ваксини, идеята за „Златния милиард” и още много нелогични действия на човешките управници – не са ли дело на тези същества, дошли дявол знае откъде? Ако приемем, че превръщането на Земята в непригодна за живот от човешкия род, то трябва да признаем, че нито евреи, нито ционисти, илюминати, банкери могат да се стремят именно към това. Защото тогава планетата ще стане непригодна за живот и от тях. Има нещо сбъркано, нещо много, ама много сбъркано. И ние сме длъжни да разберем кое е то. Ако искаме нашите деца и внуци да живеят.“

и  още може да прочетете за “ Потомците на Чакала

В сравнение с нас са били диваци, а днес ни превъзхождат технологично. Как можем да променим обстоятелствата, как можем да си върнем превъзходството? Като заслужим онова, което други са готови да ни дадат в ръцете. Като се върнем към Небесните, към Божествените закони и към своята човешка същност.

Ако човешката Раса съумее да премине през изпитанията, ако се съхрани и оцелее, хората ще научат защо битката за планетата Земя се случва точно сега и защо е така ожесточена. Хората ще научат кой ги е подлагал толкова векове на страдания и кой им е помагал. Ако оцелеят, ако оцелеем. Макар че при всичката тая злоба, омраза, алчност, взаимно надхитряне и взаимно прецакване… При липсата на добродетели, при липсата на съвест, на морал, на чест, на достойнство, на благородство, при отсъствието преди всичко на човещина… Едва ли. Простете за песимизма. И все пак да направим опит. Вярвам, че си заслужава. Не бива да се поддаваме на отчаяние, безнадеждността е чувство, което именно те се опитват да ни внушат. Те не са всесилни. Над тях има много Сили, които няма да им позволят да докарат до край пъкленото си дело и да унищожат човешкия род. Жалко само за милиардите жертви, но това е цената, която се налага да платим.

Равносметката дотук. Спечелени сражения срещу песоглавци има, завоювани техни територии няма. Убити има, погребани няма. Някъде до 17 – 18 век песоглавците били изостанали от хората в технологично отношение, но упорито се появявали ту тук, ту там. Идват когато си искат, отиват си когато си искат. Откъде идват и къде отиват? Откъде са се взели тези същества и къде са се дянали? Отговор няма. И тъй като няма отговор, следва отричане. Такова животно нема! Да, ама животното си го има. И не само си го има, ами поне според моите сведения то вече ни превъзхожда многократно в техническо отношение. До такава степен ни превъзхожда, че земният „елит” е решил да му се подчини, разчитайки, че по този начин ще съумее да запази своето господство над остатъците от човешкия род. Напразни надежди. Но нека разгледаме въпроса подробно, нека приведа достатъчно на брой и достатъчно убедителни доказателства, пък ще поразсъждаваме.

Съвсем до неотдавна в исторически план песоглавците били приемани като нещо естествено и нормално. Никой не подлагал на съмнения съществуването им. Днес те яростно биват отричани. Защо? По какви причини и кой има интерес от отричането им?

***

През 1722 година Светият Синод в Русия постановил повече да не рисуват Свети Христофор с кучешка глава. Старо обрядците отказали да се подчинят, пък и ортодоксалните християни не се придържали особено строго към забраната. И до ден днешен на много икони може да се види, че този светец определено не е човек, а принадлежи към расата на песоглавците. Паметта му се почита на 22 май.

Кратко отклонение

Знаем, че вълкът е диво животно, неподлежащо на опитомяване. Така е, ама не съвсем. През 1999 година в клуба на БНРП в София срещнах един клошар. Симпатизант на партията. Човекът преди години намерил малко вълче и си го взел вкъщи. Отгледал го в своята гарсониера и редовно го извеждал на разходка в парка. Според него Вълчо, както той го наричаше е по-питомен и по-верен от което и да било куче. Та Природата често ни поднася изненади, а може би това е Божият Промисъл. Но така или иначе си остава факт, че дори един подивял потомък на Анубис е в състояние да приеме човешката философия, човешкия начин на живот и да обикне хората. Надежда винаги има. Мисълта за безнадеждност идва от Тъмното начало. Аз вярвам, че проблемът с песоглавците по един или друг начин, но ще бъде разрешен. Колкото и трудна да е днешната ситуация.

Защо ситуацията е трудна ще поговорим по-късно, а сега нека продължим с историческите свидетелства.

Виждате ли ги? Примитивни същества, слуги на човека. Днес същите тези примитивни същества, колкото и невероятно да ви се струва контролират цялата човешка компютърна система. И още много… Защо и как се стигна до това положение? В отговора на въпроса се съдържа и решението на проблема.

Да кажем, че Хесиод е първият, писал за песоглавците не е съвсем точно. Имаме далеч по-древен пример. Вярно, вече ще говорим не за смъртен, а за божество, но същината си остава. Анубис. Човешко тяло и глава на чакал. Глава на чакал върху човешко тяло. При шумерите също срещаме подобни божества. Не са изучени добре, а и някой пречи те да бъдат изучени, но в днешната информационна ера информацията трудно може да бъде скрита.

Да, расата им е смъртна. Животни, надарени с разум. Зли животни, притежаващи подарена им свръх-технология. Животни, които едва до вчера ги натиквахме в миша дупка, а днес провеждащи операция за завладяване на планетата Земя. С помощта на земния управленчески и финансов „елит”. С помощта на човешки предатели.

Първо да видим какво е положението днес, а после отново ще се върнем към древността. Цитирам част от статия, публикувана от участника в моя личен сайт http://eltimir.ucoz.ru/ с псевдоним Memento Mori:

„Терминът „химтрейл” от английски означава химическа опашка. Това са оставяните от самолетите следи вследствие разпрашаващите се аерозоли, облаци които висят в атмосферата от няколко десетки минути до часове. Разпръскването на „химически опашки” е забелязано в началото на 21 век в САЩ и повечето страни на Европа. През 2010 г. се появи факти за тях и над териториите на Украйна, Полша и Русия.

Легендата, с която се прави това разпръскване, е следната: джобните „учени” ни уверяват, че чрез разпръскването на метали в атмосферата се предпазваме от „глобалното затопляне”. През 1990 г. една американска военно-промишлена компания получава патент за „предпазване от затоплянето чрез разпръскване на алуминий, който ограничава въздействието на слънчевите лъчи в атмосферата.”

Дотук виждаме, че става дума за действия, насочени към промяна в земната атмосфера. Към нейното отравяне. Но не е само това. Отравяна бива и почвата, отравяна бива и водата. От една страна се променя целият климат на Земята, а от друга, посредством химическите промени, тя се превръща в негодна за живот от страна на населяващите я организми. Включително от човека. На всичкото отгоре напоследък почнаха да разпръскват вируси, предимно на непознати и нелечими болести. И ще ми разправят, че цялото безумие било в името на печалбата? А-а-а, не на мен тея! Добре, ще спечелят много долари. Ама кой ще ги харчи и къде ще ги харчи? В подземните убежища? Само там, защото повърхността ще стане негодна за живот. И от животни, и от растения, и от хора.

Виждаме как умишлено и целенасочено превръщат цялата планета Земя в негодна за живот. Включително от страна на самите тях. Значи те я превръщат в годна за живот от страна на някой друг. Кой е замислено да обитава Земята след нашата гибел? Говорят ми за рептилии, за Сириус, за Орион и разни подобни врели-некипели. А кой е в състояние да убеди земните управници да му се подчиняват безпрекословно? Ясно е, че това пръскане няма как да бъде дело на земно същество. Независимо от факта, че изпълнителите са земляни. Та кои могат да бъдат тези неземни?

Рептилиите? Някой да е виждал рептилия? Някой изобщо в състояние ли е да докаже съществуването им? Съмнявам се. Онези от Сириус? От планетната система на тройната звезда Сириус? Където всичко е отдавна изпепелено. Впрочем едно африканско племе, Догоните твърдят за себе си, че някога са дошли именно от Сириус, за да се спасят от всеобщата гибел там. От Орион? А как изглеждат орионците и въобще има ли ги? В това също се съмнявам.

Съществува обаче една друга нечовешка раса, за която ще намерим многобройни доказателство. Песоглавците, потомците на чакала Анубис.

Да се върнем към днешния ден:

Ето какво твърди един американски професор, докторът по биология Ръсел Блейлок

„Всеки ден при ясно време можете да видите самолети, оставящи много дълги или непрекъснати следи. И ако наблюдавате по-дълго, ще установите, че не изчезват а се разширяват като размер и образуват изкуствени облаци, които в крайна сметка се спускат над земята като я тровят, покриват прозорците на къщите, стъклата на автомобилите и хората дишат този отровен въздух. Барият е химически активно вещество. Природният барий е в смес от седем стабилни изотопа. Има радиоактивни изотопи на бария, най-важен от които е 140Ba, който се образува при разпада на урана, тория и плутония. Всички съединения на бария са отровни. Хлористият барий BaCl2 също е силна отрова. Въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. Барият, съдържащ се в питейната вода, може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвно налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черният дроб, бъбреците, сърцето.”

Следователно като изпълняват заповедите на песоглавците, земните управници, както и пилотите, разпръскващи отрови и вируси убиват и себе си. И своите близки и приятели. Но го правят.

Защо го правят, ще разберем по-късно.

След като публикувах поредния откъс във втория си сайт, ми направиха забележка, че рептилоиди на Земята все пак са съществували. Справедлива забележка, признавам. Да, съществували са. До преди 65 милиона години, когато поредният по-голям астероид удря планетата. И повечето от тях, като светлолюбиви същества загиват. Останалите били преместени на друго място при изричното условие никога да не предявяват претенции към планетата ни. Впрочем и да искаха, те не могат да предявят такива претенции. И още нещо много важно. „Химтрейлс” ще доведат до създаването на един сумрачен свят. Какъв то е светът на песоглавците. Ако това нещо го вършеха рептилоиди, щеше да е точно обратното.

Да не забравяме, че понякога фактите са много важно нещо. Особено, ако успеем да размислим над тях.“

Автор Елтимир

Четете още : Провалът на мисия Анубис


Лечебни и Магически Свойства на Планинския Кристал

Как се използват Зъбите за Магическа Защита

Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството

Портрет по снимка за Подарък

Народна рецепта за Тромби и Разширени вени


Spread the love

You may also like...

9 Responses

  1. август 23, 2018

    […] Песоглавците […]

  2. август 24, 2018

    […] Песоглавците […]

  3. август 26, 2018

    […] Песоглавците […]

  4. август 26, 2018

    […] Песоглавците […]

  5. август 29, 2018

    […] Песоглавците […]

  6. септември 1, 2018

    […] Песоглавците […]

  7. септември 1, 2018

    […] Песоглавците […]

  8. септември 4, 2018

    […] Песоглавците […]

  9. септември 29, 2018

    […] Песоглавците […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.