Страшната истина за „Академия Чадър“

Spread the love

„Академия Чадър“ е ново шоу в Netflix, което е изпълнено с много илюминатни знаци и символи. Що се отнася до Netflix Originals, изглежда, сякаш обичат да показват истината в очите.  Днес няма твърде много предавания по телевизията, които да не използват предсказуемо програмиране за своята аудитория.

Хората често са шокирани и изумени от това как предавания като „Симпсън“ и „Семеен човек“ непрекъснато предсказват бъдещи събития. Що се отнася до оригиналите на Netflix като The Umbrella Academy, почти гарантирано ще намерите някаква форма на предсказуемо програмиране, както и окултни знаци и символи. Netflix дори има филм, който е свързан с присъединяване към таен братски орден, който обикновено е колко хора вярват, че политици, знаменитости и други видни фигури в обществото придобиват своя социален статус. Един от най-добрите примери за това е как и Джордж Буш, и Джон Кери се кандидатираха за президент по едно и също време. И двамата се присъединиха към тайната братска поръчка в Йейлския университет, наречена Skull Bones, и по ирония на съдбата и двамата са свързани помежду си. Те са братовчеди! Също така друго име за Череп и кости се случва да бъде Орденът. Ако някога сте гледали „Орденът“ и „Академията  чадър“, вероятно сте забелязали, че „Академия чадър“  също е  таен проект ,изпълняващ тайна поръчка.

Окултното значение на Академията „Чадър“

Академията Umbrella има дълбоко окултно значение зад себе си. Чадърът е знак, който се използва в окултното, за да символизира, че идва буря и като сте извън тяхната поръчка, вие сте защитени от каквато и скоро буря да настъпи. В шоуто Umbrella Academy предстоящата буря е буквално апокалипсисът. Целият първи сезон се опитва да намери начин да се спре Апокалипсисът да се случи, който предстои  само след 8 дни.

Искам да отделя време, за да заявя факта, че толкова много предавания и филми днес се провеждат в постапокалиптична обстановка. Почти сякаш елитът ни хвърля в лицето, че нещо голямо ще се случи. Настоящият сезон на America Horror Story беше буквално за апокалипсиса. Също много теоретици в миналото са направили пълна разбивка на песента на Риана Umbrella, която крие същата символика в песента и музикалния видеоклип като шоуто Umbrella Academy на Netflix. Ето защо има толкова много песни за превръщането му в дъжд, което представлява предстоящата буря, донесена от субекта, наречен човек на дъжда, известен още като Бафомет. В музикалния видеоклип на Rihanna за Umbrella всъщност можете да видите това лице, известно като дъждовен човек.

Емблемата

Както беше посочено преди „Академия чадър“ е таeн проект. Когато сериалът започва, първото нещо, което трябва да забележите, е комунистическото знаме.

Започнах да забелязвам как комунизмът се появява в толкова телевизионни предавания напоследък. Много хора се страхуват, че Америка бавно се превръща в комунистическа нация.

В първия епизод на Umbrella Academy виждате няколко жени, които изведнъж забременяват и раждат практически всички едновременно. В комикса на Umbrella Academy се казва, че тези мистериозни раждания всъщност са се случили, защото представляват второто пришествие на Христос. Родени са 43 деца, но мъж на име сър Реджиналд Харгривис успя да осинови 7 от 43-те деца. Той обучи и отгледа тези деца, за да бъдат супер герои, и започна с тях тайна поръчка, наречена“ Академия чадър“.

Ако обърнете голямо внимание на емблемата, създадена за тази тайна поръчка. Ще забележите Чадъра, за който вече разбрахме значението на това. Второ, ще забележите мълния, която всъщност означава Луцифер, когато той падна на земята. Знаем това, защото в Лука глава 10:18 Исус казва, че е видял Сатана да пада като мълния от небето. Ето защо виждате мълнията, използвана толкова често във филми и телевизионни предавания. Следващият символ на емблемата е Черепът, който представлява смъртта. Не забравяйте, че черепът се използва и от тайния орден, известен като Череп и кости.

Последният символ на емблемата е маската.

Които представляват алтер-его на раздвоена личност, отделяща от вас кой сте всъщност и приемаща друга личност. Това е често срещана тема за жертвите на MK-Ultra и е добре представена в Академия Umbrella, тъй като всеки герой в това предаване е в конфликт и се занимава с неразрешена травма, която са преживели в миналото си.

Изкуствен интелект

В днешно време е изключително трудно да се намери шоу или филм без някаква форма на изкуствен интелект, съществуваща в тези измислени вселени. В сериала „Академия чадър“ научавате, че Майката всъщност е робот, програмиран с изкуствен интелект.

Това се прави нарочно, за да се улеснят хората със света, в който скоро ще навлезем. Този нов свят ще бъде управляван от технология, управлявана от изкуствен интелект.  В момента работя и по документален филм, който ще разкрие истината за конспирацията на ИИ и как компании като Google, Amazon и Microsoft, заедно с почти всяка технологична компания в Силициевата долина, искат да ни доведат до момент във времето, наречен сингулярност, не по-късно от 2045 г. Технологичната особеност е хипотетичен бъдещ момент във времето, в който технологичният растеж става неконтролируем и необратим, което води до неразгадаеми промени в човешката цивилизация. Ето защо медиите ни програмират с толкова много филми, предавания и игри за изкуствения интелект. По ирония на съдбата това е същата година, в която се провежда филм Ready Player One.

Номер 5

Преди да завърша този пост, просто трябва да разгледам дълбокия смисъл зад Номер 5. И защо всъщност е героят, известен като Номер 5, който може да пътува във времето. Защо номер 5, който затъва в пост-апокалиптично бъдеще.

Числото 5 представлява Новата ера, в която навлизаме. Това обикновено се нарича 5-та епоха, ера на Водолей, но много хора сега наричат ​​тази нова 5-та епоха епоха на злото. Това е така, защото петата епоха е времето, когато хората вярват, че илюминатите планират да поробят целия свят, като се използва изкуственият интелект, разбира се. Друго често срещано име за 5-тата възраст е Новият световен ред. Точно затова виждате числото 5, използвано отново и отново във всички форми на медии. След като направите някои изследвания за 5-тата възраст, няма да е изненада, че тази академия за чадъри на шоуто символично използва героя Номер 5, за да представи предстоящия Апокалипсис. Всъщност героят, известен като номер 5, беше звездата на това шоу. Целият първи сезон беше съсредоточен около номер 5. Хлапето, което играе номер 5, даде най-доброто представяне и наистина това шоу ще се разпадне без номер 5.

Паякът и Мрежата

Езотеричен код в костюма на шефката на Комисията в сериала „Академия Чадър“ …забележете мрежата и паяка… комисията която се занимава с времевите линии- времето и времевите линии са като мрежа и ние сме впримчени в нея и няма измъкване …Мрежата на РА… вечно впримчени в матрицата…цялата и рокля е като мрежа декорирана с паяци и надолу…Чудовищата в лабиринта убиват хората, които се занимават с него.Така и тя убива всички от академия „Чадър“ .Тази мрежа е направена от честоти, на които се излъчват.  Портал на смъртта и порочен кръг. Прераждането е порочен кръг.

Портрет по снимка за подарък

Какви Сънища са Сигнал за Депресия?

Какво да правим с вещите на починалите

Абракадабра – Какво означава древното заклинание

Физик оценява опасността от магнитите за хладилник

Хъркане – Народна Медицина

Как да превърнем кълновете от картофи в лекарство


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!