Магия с Кристали за Всеки Ден

Spread the love

Кристалите са магическият подарък на природата за нас. Кристалите могат да бъдат носители на положителна и отрицателна енергия. Те могат да бъдат програмирани за добро или лошо, така че те се нуждаят от внимателно отношение. Ако погледнете исторически факти, можете да намерите много потвърждения, че скъпоценните камъни могат да донесат проклятие на своите собственици в продължение на много години. Кристалите са податливи на уважение и любов от техния собственик, и той се отплаща по същия начин, възстановявайки хармонията във всички сфери на човешкия живот. Подредете кристалите в къщата според техните магически свойства – а след това атмосферата на вашия дом ще стане лека, здрава. Има достатъчно информация за възможностите на кристалите при постигането на целите ви.
В допълнение на лечебните си функции кристалите били използвани и в древните науки завещани на жителите на земята от преселници от Сириус или Атлантида.Много благонадеждни физици и пътешественици във времето свидетелстват за тяхното използване за съхраняването на енергията и като посредници или спомагателни субстанции при ядрен синтез.Знаем ,че дори един кристал може да съдържа достатъчно количество от даден вид енергия ,за да поддържа мощна държава няколко години с размерите на Британия,Когато такива батерии се изтощят тези кристали могат да бъдат заредени отнво като се използват свободните сили ,каквито са слънцето и звездите.
Как да активирате камък

След почистване поставете кристала за една нощ под възглавницата. Това е необходимо за ускорена връзка с камъка. Сънищата с въздействието на кристала ще ви кажат до каква степен камъкът е настроен към вашата енергия. Откриването на камъка става с помощта на растения (кедър, градински чай), чрез опушване на кристала с тамян (тамян). Поставете камъка под пирамидата, изработена от мед, стъкло, картон – този метод е подходящ и за откриване на магическите свойства на камъка.

Магия с Кристали за Всеки Ден

Магия с Кристали за Всеки Ден

Програмиране на камъни

Камъните събират информация за околния свят вътре в себе си, запазват вибрациите и емоциите на човек. Необходимо е да програмирате само пречистения кристал. Ако работите с камък през цялото време, той става много податлив и може да се използва като катализатор. Кристалът е в състояние да укрепи намеренията на своя собственик, да промени енергията, която го заобикаля. Преди да започнете програмирането, трябва внимателно да помислите коя информация искате да включите в нея. Камъкът не вижда разликата между злото и доброто. Той възприема чувства . Трябва да излъчвате специфични чисти емоции. Вземете пречистения кристал в лявата ръка, отразявайте желанието си. Така че можете да осъществите програмирането на камъка, като поставите в него информация за изпълнението на замисленото. Не забравяйте, че за реализирането на различни цели има различни кристали.

Кристали за хора

Експертите съветват всеки човек да създаде своя собствена колекция от кристали. Камъните имат силата и енергията, които могат да се прилагат на различни етапи от живота. Те са в състояние да съхраняват и концентрират определена информация в себе си. Как действа? Има енергиен канал, чрез който енергията на всяко имущество (физическа, светлина, информация) може да бъде насочвана чрез нея, можете да натрупвате необходимите качества в камък. Освен това работи и вибриращият канал. Атомите в кристалната решетка вибрират с определена честота. Ако техните вибрации се случват в унисон с човешкото поле, това може да помогне за постигането на поставените цели.

Всеки кристал има свои собствени характеристики, свойства, които до голяма степен се определят от неговата структура и цвят. Преди да приложите кристала за магически цели, трябва да предприемете някои действия. Камъкът трябва да бъде избран в съответствие с задачата. Първоначално кристалът се почиства, след което се изпълнява ритуал, за да го активира и накрая да се програмира.

Магия с Кристали за Всеки Ден

Магия с Кристали за Всеки Ден

Как да изберем кристал

Изберете камъни според вътрешните усещания. Погледни кристала. Ако това е вашият камък, тогава ще ви хареса. Вземи камъка в ръцете си. Ако има приятни и уютни усещания, емоции, тогава камъкът излъчва вибрации в хармония с аурата ви. Има много такива камъни за един човек, няма ограничения.

Като талисмани на фън шуй се използват кристали от всякаква форма: кристална топка, кристална пирамида, призма и двойни кристални яйца. Лампи и полилеи също се използват все по-често, което също активира положителната енергия на къщата и подобрява нейната циркулация.

Материалът е идеалния – скален кристал, който има невероятни магически и лечебни свойства. Смята се, че скалният кристал носи дълголетие и здраве, предпазва от негативна енергия, предпазва от безплодие, подобрява паметта, насърчава концентрацията на внимание и укрепването на човешката енергия. За съжаление, почти е невъзможно да се намери обикновена кристална форма, а скъпо е удоволствие.

Ето защо най-често се използват кристали и лещи, изработени от специално стъкло.

Добре нарязани механично парчета стъкло съвсем точно предават кристалната структура. Добрият кристален звук след удара трябва да издържи на една нота за 3-4 секунди и едва след това да намалее.

Най-добрите кристални продукти, в зависимост от способността за пречупване и дифузия на светлината, са познати като кристали Сваровски и бохемски кристал. Съставът включва сребърни полилеи с Swarovski, което им дава не само чудесни пречупване на светлината свойства, но също и от гледна точка на Фън Шуй, създаване на условия за почистване на стаята с повече енергия.

Магия с Кристали за Всеки Ден

Магия с Кристали за Всеки Ден

Кристалът трябва да бъде поставен по такъв начин, че върху него да падне слънчева светлина или електрическа светлина. При добро осветление кристалът може да се завърти, осветявайки стените, тавана и всички предмети в стаята. Рефлектираните лъчи на светлина раждат колоритни дъги или слънчеви зайци – това е добра енергия, което означава, че късмета вече е в къщата ви. Кристалът трябва да бъде окачен на червена нишка . дължината на нишката трябва да бъде кратно на 9. Това означава, 9, 18 или 27 см. Това се дължи на факта, че броят 9 е свещено число в фън шуй, и съчетава силата на небето и на земята.

Най-добре е да закачите талисмана в отвора на прозореца, в средата на горната му част. При слънчево време кристалът пречупва слънчевата светлина и изпълва стаята с енергия и светлина от всички цветове на дъгата. Той също разсейва енергията, която влезе в апартамента през входната врата, което я предпазва от бързото напускане на прозореца.

Използвани също полилеи, състоящи се от набор от фасетирани лещи. Те са окачени в централната част на стаята. Кристалният полилей, освен че генерира положителна енергия, е в състояние да пренасочи енергията към други стаи.

В един апартамент, където вратата на тоалетната или банята е срещу предната врата, е полезно да се монтира кристалната топка пред тоалетна врата, за да се предотврати директното протичане на жизнената енергия на дома през тоалетната.

Единственото предупреждение не е да поставите полилея точно над местата за почивка, тъй като това ще доведе до прекомерен приток на активна енергия, което ще доведе до тревожност.

Кристалите могат да хармонизират много аспекти на нашия живот. Талисман в югозападния сектор на хола или апартамент може да помогне на самотните жени да намерят достоен партньор в живота, и двойки – засилват чувствата и да доведе до чиста енергия на любов и семейно щастие. В спалнята, според каноните на Фън Шуй, трябва да следвате принципа на сдвояване и симетрия, така че идеалният вариант ще бъде използването на двойни кристални лампи. Кристалите в детската стая допринасят за растежа на креативността, концентрацията и повишената ефективност на детето.

Лечебни и Магически Свойства на Планинския Кристал

Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството
Хиромантия-Науката за Гадаене по ръцете

Тайната и паметта на водата- как да си направим жива вода

Портрет по снимка за Подарък

Народна рецепта за лечение на тромби и разширени вени


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. ноември 27, 2018

    […] божественост, т.е. кристалната база, като семето на кристала Урим-Тумим в човека, семето на Бога. А кристалът все […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!