Защо Никой не Каза Това на Българите до Днес?

Spread the love

В България започнаха промени,през 2018 година България влезе в разгара на тези промени и сега скоростта се засилва неимоверно.Във всички медии ,във всички коментари на политолози дори това да не личи,нещата се случват на много дълбоко ниво ,за да може ние ,които сме в чужбина да можем да се върнем на време.Този вътрешно държавен саботаж,който властваше в целия източен блок бе с цел да си разменим териториите,за да можем ние да бъдем изведени от нашите територии- от България,от Полша,от Унгария, от Югославия и да се заселим на териториите западните държави, отвъд желязната завеса,които са губещи по отношение на територии първо заради повишаване на океанските равнища,второ заради хидрогеоложки процеси,които предизвикват пропадане на териториални зони,трансформация на земна основа,която води до загуба и оттичане на подпочвени води  дълбоко в недрата на земята.

Григор Борисов

Григор Борисов

И настъпват различни кризи- водна криза в САЩ,водна криза във Франция,водна криза във Великобритания.Разкриват се различни нови геоложки пластове,които са свързани с отделяне на радиоактивни елементи и в процеса на реакция с активни води се реализират тези радиоактивни изотопи близки и сходни до този вид ядрени реакции протичащи в ядрените реактори при настъпване на ядрена катастрофа. Например във Франция има силно замърсяване на подпочвените води с радиоактивни материали.Там имаме пробив на ядрено хранилище поради геоложко пропадане на териториални зони,и изтичане на високотоксичен ядрен материал в подпочвените зони,замърсяване на почвата с радиоактивни материали,замърсяване на почвите с тежки метали.Трансформация на подземните вододайни пластове,които повече не могат да абсорбират дъждовната вода – тя стои на повърхността и предизвиква огромни наводнения,предизвиква интензивна ерозия на почвите,трудно се развива селското стопанство.Същото е и във Великобритания.

Съществува предначертан план да се създадат такива условия в родината ни България,че хората все едно по свое желание могат да излязат и да отидат да живеят ,в която страна решат зад желязната завеса, а всъщност това е преднамерено, ние трябва да се заселим там ,където има опасност за живеене за напред,в същото време оставяйки свободно място в нашата родина.

В нашите представи се обезличи образа на държавата и на държавната система като пазител на нашите интереси.Нашите родители бяха убеждавани в това,колко е готино в Германия,колко хубаво е в Англия,как американците са си уредили начина на живот,пък ние българите как за нищо не сме ставали.

Тази методика на различни форми на пазарна икономика,тези икономически системи бяха този двигател,който изведе хората,чрез убеждения за по-голяма заплата,някой бил фалирал и казва ,ще напуснем ще започнем живота си някъде в чужбина,много хора го били правели и съответно ние бяхме извеждани чрез директни и индиректни способи.Директните способи са разни организации набиращи работници за тук и там,за Германия,за Франция, за уж сезонна работа,която после има продължение.Индиректните способи са чрез приятел,по убеждение,попадаш в някаква социална среда ,в която някой ти подсказва,и ти си казваш мразя я тая България и напускаш. Но всъщност какво се случва? Ние отиваме там,където онези губят.Повишена киселинност в атмосферата,растителните селскостопански култури не виреят нормално,киселинните дъждове изгарят посевите.Повишено отделяне на нива на радон в Германия.В Сащ същите проблеми,дори в пъти повече,там се готвел да изригне и вулканът Йелстоун.Но никой не ни казва тези неща.Ние просто биваме извеждани натам.Когато отидем там в която и да било друга държава ние неусетно биваме включени в някаква формация с други българи – т.нар. диаспора. В учебниците на ЦРУ има информация как се формира и управлява диаспора- как се разцепва,как тази диаспора придобива характеристиките на държавността,как атрибутите на държавността могат да бъдат приписани на определени лица.Така на българите ни се казва:“Вижте какво ние сме българи,ние можем да сме навсякъде и си носим държавата с нас.Тя е в сърцата ни,тя е в народните носии,които тук няколко пъти в годината обличаме ,тя е в празниците,в хората ,които играем било в щата Ню Мексико,било в Калифорния, било във Великобритания или където и да е .И ако някой певец дойде да изпее няколко концерта,отворим един-два ресторанта и си казваме – ами България е тука.“ Но какво се случва на обратно? Тези хора,които нас ни извеждат и ни поставят в едни ограничени условия- имаме лекари,инженери,проектанти,хора излезли от т.нар бивша социалистическа индустриална научна сфера.Голяма част от тези хора бяха принизени да се занимават с чистене на къщи,болници,складови работници.Хора с повишен интелект бяха принизени умишлено,защото на тази система в Западна Европа не им трябват интелигентни хора,защото интелигентния човек има връзка с Бога и трудно ще излъжеш интелигентния човек ,че тук всичко е наред.

Ние българите се оставихме да бъдем изведени в резултат на нашата психологическа неподготвеност и в липсата на достатъчно подготовка на ниво управленски кадри.Благодарение на това,че кадрите бяха подменени с некомпетентни ,които нямат отработени навици,нашите управленски кадри не успяха да отстранят саботажните елементи.Крайният резултат е ,че ние бяхме изведени и се случи подмяна на населението.Западняците идват в Източния блок,а ние отиваме там.Това е важно да се разбере от хората.Това е една основна цел.Ние ,които бяхме в Източния блок имахме какво да защитаваме и трябваше да го защитаваме.Затова имахме немалко въоръжение.

„Аз съм си устроил живота чудесно ,нищо не може да ме върне в България !“

Колко дългосрочно е това устройване ? Дали нищо не може да ги върне? Вече в интернет има сериозно количество карти с повишаване на нивата на световния океан,за 2011-2015 година какви поражения вече са нанесени и как ще се развият нещата в бъдеще.Нека хората да видят какви са мащабите на тези поражения,те се ускоряват ежедневно

Южна Англия е рискова зона с много пропадания.Градовете в Южна Англия всичко се мести  нагоре на север.

Голяма част американци са вкарани в България .Напоследък една известна телевизия прави репортажи с чужденци от Австралия,от Канада,от САЩ,които се заселват в България,защото им харесва да имат прасе,да гледат домати,говорят колко много обичат България,как веднага научават български.Диана Делева споделя,че е силно впечатлена как англичаните говорят български.Дали тези хора не са готвени предварително да се заселват тук като чужда агентура? Защото нашият език е труден за изучаване от чужденци и като чуеш как говорят на български се учудваш за толкова кратко време как са го научили,даже и детето на 12 години говори перфектно на Български.Има домове в Канада ,които са изоставени все едно,че човекът нищо не е взел със себе си,просто е станал и е излязъл.Какво се случва с тези хора? 

изоставени домове в Канада

изоставени домове в Канада

Всичко в къщите е оставено ,принтер,телевизор,телефон,компютър ,хладилник ,всичко е там.Взима се само личния багаж и по назначение отиваш другаде.

Има хора ,които са избрани ,те са само оператори,сътрудници на една цялостна система.Животът на тези хора се осигурява на която и да било друга територия,тези хора изоставят дори домовете си и това изоставяне на домове,коли и всякакви имоти е започнало в края на 70 те началото на 80 те години и по някъв късмет външни служби /китайски / са успели да организират записи на терените със специална техника, за да се видят самите изоставени територии.

изоставени домове в Канада

изоставени домове в Канада

Във видеото по-долу може да видите как изглеждат изоставените къщи в тези територии в Канада .Хората просто са се вдигнали и са оставили всичко ,което са имали- дори пердетата на прозорците.

изоставени домове в Канада

изоставени домове в Канада

Когато тези домове биват изоставени те стават после обект на разрушаване,така все едно не ги е имало.Терените се заличават,подлагат се изцяло на рекреативни дейности – залесяване,възстановяване на трева и т.н.

Целта е тази информация да не се разпространява между хората,те трябва да останат в неведение.Хората ,които правят записите на тези изоставени домове не са случайни.Това са хора ,на които им се плаща от чужбина.Някои от тях получават по-сериозни суми ,за да влизат в рискови обекти- под охрана на частни военни формирования,в някои видеа ,някои хора са арестувани. Това са домове,които не са строени ,за да ги напуснат обитателите им ,виждат се доста скъпи къщи,строени ,за да се живее в тях дълго,хората ,които са живели в тях са над средна класа,били са преки участници в държавното управление под една или друга форма.

изоставени домове

изоставени домове

Държавното управление се състои от най-различни служби,тези хора са организирано изведени под контрол и прехвърлени някъде в друга държава в Източна Европа например.Така много американци ги вкараха в България.Можем да направим аналог с репортажи,които сме гледали по телевизията,че еди какво си семейство от Англия примерно идва да живее в България,защото им харесва да имат прасе,да отглеждат домати ,защото имаше напоследък много репортажи от Австралия ,колко много обичат България и т.н.Има аналог с твоята версия според Диана Делева,че тези хора са готвени предварително за заселване тук,понеже нашият език е труден,а тези хора говорят перфектно български.

изоставени домове

изоставени домове

В Канада има домове ,в които хората просто са се вдигнали и са се изнесли.Хората си казват добре,какво се случва с тези хора ,които са напуснали? Те ще бъдат натикани в много минималистични условия. Нашите българи там ги лъжат ,че всичко е много трудно за постигане,ако искаха можеха да им осигурят всичко това,което виждате на видеото.Изглежда ,че хората са получили някаква заповед,взели са личния багаж и са заминали по назначение някъде другаде.Ние имахме военно обучение,което осигуряваше вътрешна организация в населението.Нашите родители са имали тази вътрешна организация към нацията и държавата .Има чужденци в България,които живеят поколения наред,които са специална агентура вкарани специално да ни разбият отвътре,те обучават своите деца ,семействата си ,цялата си рода да работят за външни служби- някои са вкарани още по царско време,други след 1944 година.

Геоложките данни,които имат в териториите на изоставените къщи  не са от 90 те години.Тези солидни къщи не са строени ,за да бъдат изоставени толкова скоро.Това показва, че те са били изненадани от много бързо развитие на процесите в геоложкия състав и земно космичните честоти.В Западна Европа и Северна Америка не са очаквали ,че толкова скоро ще стане.В тези солидни имения са живеели хора над средната класа,в местата на  тези къщи има пропадания и хората са дислоцирани да работят на други места,за което са били подготвяни.В момента виждаме какво се случва ,когато човек разбере ,че земята под къщата му може всеки момент да пропадне.Тези хора изоставят домовете си,това са имения,които не е лесно да изоставиш.Идват да живеят в Източния блок,изкупуват нашите къщи,домове,панелни жилища.Ето виждате те просто оставят къщите си.Кой си оставя къщата и идва в Сърбия и България? В Бояна има къщи,които са подобни като обзавеждане на изоставените къщи в Канада и Америка.Къщи в Бояна,Драгалевци за милиони ,когато се подготвят условията в БГ да дойдат чужденци,се създават съответните условия ние гледаме тези къщи и казваме – ах,каква прекрасна архитектура,кой може да си позволи такива скъпи къщи,а в един момент ще се окаже ,че тези къщи са купени от някой американец или канадец ,който от подобен палат просто идва на сигурна територия.Нашите олигарси,които ги излъгаха да повярват ,че са някакви царе едва ли не си помислиха ,че са богоизбрани и че това е правено за тях и те могат да останат да живеят там- не ! Просто ако американците и западняците бяха дошли директно да си пренасят техните къщи и обзавеждане ,хората щяха да кажат,чакай ти идваш да ми вземеш територията,а целта е да ти вземем територията по начин,по който да не разбереш,че сме ти я взели.Ето това правят западните служби.

 

 

Цялата наша държавна и социална организация,образование,всички нива на науката,социалните науки,управлението,архитектура,градоустройство,начина по който се наложи това секторно мислене,за да не може човек да види цялостната картина.Беше направено така,че ние да си ги доведем тук,да им построим това,което те искат да си донесат тук,да ги вкараме в България и после да ги назначим за наши управници и да им станем слуги и да не разберем ,че това се е случило.Да си мислим,че това е големия късмет,че най- после сме се оправили.Че най-после България достигна онзи път който е бил заложен от богомилите и цар Симеон Първи Велики,да станем слуги на тези европейци,да ги докараме в България и ние да им слугуваме,да живеем в техния слугинажки отдел.

Хитро нали? Те са външна агентура. Въпросът е ,че в България българите не могат да разграничат кои чужденци са външна агентура,защото те се представят  за по-истински българи от самите българи.

Нашето правителство отваря вратите на тези чужденци да дойдат.В ШВейцария има сриване на планински масиви,там всичко се срива даже с домовете на хората.Проблемите са в цяла Западна Европа,има цели изоставени имения във Франция,в Швейцария.

Ниагарският водопад- вижте видео от 1954  година ,когато се срива стената на Ниагарския водопад- масивен срив.Това е сеизмичен разлом ,вижте записа във видеото от 1954 година .Снимков материал със разрушенията в Ниагарския водопад 1969 година – Ниагарският водопад без вода. Правителството сменя хората ,които са видели разрушението и правят обновяване. Във Франция ,когато започнат да се сриват бреговете се изкупуват държавно имотите и се прави преустройство.

На Запад всичко се прави ,за да се предизвика алчност,желание за материално охолство.Изоставени имения има и във Франция,Англия.Изоставени с покъщнина и картини.Българите се изселват навън и казват,че се чувстват щастливи.Проблемът е ,че специалистите по геология нищо не показват и мълчат.Западните служби ще направят всичко възможно ,за да обещаят на българите и небесното царство само и само да не си тръгнат от там и да си дойдат в България.Онези хора ако трябва в последния момент ще се напънат да сбъднат мечтата на всеки българин,който е заминал зад граница само и само да остане зад граница докато хлопнат капаците,докато затворят границите.Докато започнат земетресения,докато гръмнат още един -два вулкана,докато им пуснат заразите.Дотогава ще им бъде готино и външните служби ще направят всичко възможно само и само да излъжат тези хора да останат да не си тръгнат за България.Ако трябва ще ги преместят в богати къщи,ако трябва ще ги возят с такси всеки път ,когато кажат,с лимузина от училище до вкъщи ,както в Германия циганите возят с такси до училище само и само тези хора да останат там докато границите бъдат затворени.

Цялото видео може да изгледате тук :

УБИВАТ НИ ЧЕСТОТНО

Coca Cola – Каква е нейната тайна съставка?

КАМПАНИЯ ПО ПОДЧИНЕНИЕ И КОНТРОЛ

Съвременни Методи за Контрол на Съзнанието

Семена от чия- ползи и вреди

 

 

портрет по снимка за подарък

Премахване на акне със сода за хляб

6 Естествени противовъзпалителни средства за болки в коленете и ставите

Енергийните центрове на Земята 


Spread the love

You may also like...

7 Responses

  1. Благодаря ви че изгубихте пъзела и съумявате да предоставите тази сериозна и сложна за възприемане информация за българите в чужбина по толкова лесен и достъпен начин.

    Наистина ни помагате с Григор Борисов.

    Моля, пишете ми във Фейсбук на лично съобщение.

    Ще се радвам да с работим заедно.

  2. Това е УЖАСНО, ако е истина!?
    И да приемем, че е истина, чисто хипотетично?
    Какво от това?
    Моля, отговорете!
    Речено, казано!
    Вие, каква алтернатива предлагате с това съобщение?
    Само информирате?
    Но, дали е точно така!

    НЕ, ИЗХОЖДАЙТЕ ОТ ОБЩАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АНОМАЛИИ В АТМОСФЕРАТА, а се замислете, дали ХОРАТА, искат да знаят това?!
    Успех ви желая в манипулацията!
    Руми Димчева

  3. Инж.Надежда Михайлова от Мездра. каза:

    Много се съмнявам фали е истина.

  4. Валентин Орлинов Груев каза:

    чудя се и се мая – как успя да свържеш „интелигентен човек“ и „Бог“ в едно изречение? А преполагаемите 2 отговора са ми ясни – или си налапал достатъчно, или ти самият не си интелигентен…. Жив и здрав да си да продължаваш световните манипулации в същия дух!!!! После да ревеш само още повече, че и сега не е малко! Абдал!

  5. Иван каза:

    Интересно… Може ли да се проследи тези „новите българи“ откъде идват (не „откаде казват че идват“) и да се провери какво са оставили там?

  6. Моля ви обадете ми се тел 0894730239
    Къде сте? Вие сте от моя род по майка Краси и носите името на дядо Атанас. Много интересно е написаното. Може да го сложа в блога си zaw12929@abv.bg

  7. Щ.Мл. каза:

    Защо плачете за няколкостотин или в най-добрия случай няколко хиляди американци,пребиваващи временно у нас а не плачете за тристате хиляди руснаци и двата милиона туркомангали,които ни натресе комунизма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.