Енергийните Центрове на Земята

Spread the love

Едно интересно интервю с доктор Румен Стоилов в предаването „Пътят“,който изяснява ,че на Земята има три основни енергийни центъра !

Мъжкият енергиен център е Тибет с Кайлас като негова антена ,където живее едно от трите божества- Шива и там е връзката ни с България.По онзи виц,че в която организация влезем ние сме разбиващи статуквото и след нашето влизане тя се разпада- този тип на разрушението на старото за Шива/а при нас май сме се научили разрушението да не го контролираме/ни свързва с този бог.

Кайлас-Тибет-Мъжкият Енергиен Център на Земята

Женският енергиен център на Земята се отвори.Земното Кундалини- женското ядро на енергията се премести от другите части на Земята в Латинска Америка- предимно е Перу и малко от Бразилия.Центърът там е езерото Титикака това е свещената утроба на майката Земя плюс Мачу Пикчу и старата столица Куско.

Перу-Мачу-Пикчу- Женският Енергиен Център на Земята

Третият енергиен център в 2013 година започна да работи,макар че много българи не го осъзнават,а тези ,които биха могли да обяснят какво става не са в състояние да го кажат- третият енергиен център на Земята е Балканският Полуостров като мозъкът и сърцето на този център е сегашната Българска територия.

Тези основни енергийни центрове са определящите бъдещето на човечеството.И трите са активни в много интересно балансиране.

В момента остава много важен без да е доминиращия мъжкият енергиен център- Тибет-Кайлас.Там енергията е много мощна.Беше най-мощната и продължава да е такава,но акцента е ,че той отново разцъфтява,защото новите неща ,които майката Земя прави преди ние хората да се опитаме да направим е че негативното езеро ,езерото на демона Ракшастал,до което нямаше разрешение да се доближиш,да пипнеш водата с пръст ,недай си боже да ловиш риба или да се къпеш в него.Днес езерото излъчва благонадежност,цялата му негативна енергия е изчезнала.То е по-позитивно от позитивното езеро.

Ние като човечество сме били обучавани от една раса ,която сега живее под Земята –Нагите-твърди доктор Румен Стоилов.

Това не са влечугите-рептилии,това са мъдрите змии.Те са имали човешко тяло и лице,даже са имали съпружески двойки с видни земни личности,кръстосвали са се с хората.На даден етап са решили,че работата със съзнанието на човечеството това е задачата им.Половината Индия,Лаос,Тайланд,Виетнам и Камбоджа-там е основно почитането на Нагите,там най-много са общували с хората и уважението към тях и почитта към тях и досега остава.Оказва се,че нагите отново са видяли,че човешкото съзнание е до никъде,ние сме още като една какавида ,в която си стоим.Все още човечеството не е станало пеперудата,хвърчащото чудо на творението,ние още сме в пашкула.Нагите в момента работят усърдно с човешкото съзнание през Тибет.Преди 7-8 години китайците отвориха най-западната част- това е бил пътят на коприната Гуге кралството.То е един хълм ,а на върха на хълма е царския дворец и има няколкостотин пещери,които са били седалище на пазещи войници.Четири реки в Азия най-свещените излизат от Кайлас,едната е Брахмапутра тя минава точно през това кралство Гуге ,а под нея е работната станция на древните мъдреци-НАГИ.

За мен Тибет продължава да бъде важен ,продължава да се променя,но ако го сравним с женския център Перу това е магия.Двете планини се издигат горе-долу по едно и също време и на двете места в най-ранните времена са живеели на нивото на океана и двете свещени езера и в Тибет и в Перу са леко солени,независимо ,че векове реките ги разреждат .Интересното е ,че в последните години тибетски лами ходят в Перу и обикалят езерото Титикака,където легендата е ,че се намира кристалният дворец на великия Тинка.Има един портал- издялана врата в скалата около езерото.Легендата е ,че последният жрец или цар на инките има на нивото на пъпа нещо като монетните автомати за кафе- трябвало е да сложиш нещо и там се е слагал златен жетон и се е отварял пространствено-времеви проход.

Колелото на късмета! Завърти го сега !

Преди 10 години Наса направи откритие и го обяви,че земята е свързана със Слънцето чрез мрежа от такива магнитни енергийни портали,които се отваряли на всеки осем минути.НАСА откри и обяви официално,че има тънка мрежа от водород в специална форма,който пази слънчевата система от излизане на същества там ,а и от влизане на същества.Ние сме действително в детската градина и трябв да излезем от пашкула.Всички планети имат такава стена.Време е да открием своята божественост,своята вечност и да почнем да работим с ново съзнание.На Земята има много портали,на Българска земя също.

Какво интересно ви се случи докато бяхте на тези енергийни места ?

На Балканите е съчетанието на мъжко и женско ,на ум и сърце и най-вече третата задача на Българите в този център е да се научат да се обичат,да си прощават- на себе си и на света наоколо,което е най-трудното.

Балканският Полуостров-третият Енергиен Център на Земята

В Перу винаги си на едни шеметни височини,имаш мегалитни строежи,макар ,че отдавна ги няма градилите ги ,ти усещаш ,че тези структури са живи и изключително мощни.Мачу Пикчу все още има подземни части,които не са изследвани.От столицата Куско до Мачу Пикчу реката е била символ на Млечния път ,както и при нас. В тези свещени места на Земята се търсят структури,които отговарят на небето.

Балканите е център – 15 000 години преди Христа подготвяйки се за тази територия ние сме на Антлантида,заедно с учителите си и много информация и свещени предмети ние дебаркираме на европейска земя през Испания и Португалия,през Южна Франция,през Северна Италия и слизаме до нашата територия,където в земята се закопават всички тези неща,научни центрове,знания,предмети,апаратура,неща за които Милан Миланов пише в „Тайните подземия на България“.Ние сме дошли да пазим,да заселим това място.Сега този център се събуди.Мозъка и сърцето на този център е тук.Тук в Българският център трябва да се внимава какво се говори,какво се прави,трябва да усещате със сърцето си мястото и да сте в съгласие с майката Земя за това,което правите на нея.Най-простата молитва е БЛАГОДАРНОСТТА !За тази земя се бият всички,които искат да владеят бъдещето на човечеството. Тук почти всяко място е портал- не винаги отварящ се.Траките са имали много ясна система тройна енергийна мрежа- едните са Марковите камъни на гигантите /титаните/ те са живели тук и може би са нашите пра-родители.Другите са тези змейови къщи,различни стари неолитни структури,а третите са мощни структури като Бегликташ ,Манастирското градище и Бастет.Те са живи,те работят -камъните чакат хора като нас- българи,които имат вече някаква сетивност да ги свързват.Мрежата чака сегашните българи да свършат това,което траките са направили,което е живо,но трябва отново тази тройна енергийна мрежа да покрие България.

Цялото предаване може да гледате във видеото :

Дървото на Живота- Генетичен Код в Българските Шевици

Огледалата и Връзката с Паралелните Светове

Планината Алтай- Вход в Шамбала

Колоб

Ритуал за Привличане на Пари

Ведическите имена в Българският Език

Ключ към древна Астрологична Карта скрита в Древен Индийски Храм

Портрет по снимка за подарък от художник с международни награди

Изчистване на организма от паразити

Идеи за модерна визия

 

 


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. юлия василева каза:

    „Завоевателите“ или нагите нанасят унищителни удари на халдейците. Именно за този поток който идва от юг изобщо не бих се съгласила, че е просветителски. На земята Знанието е съществувало, то не е привнесено. Просто нагите налагат системата, с която в момента се управлява Земята. Вярно, че има земни дракони, които пазят старото знание именно да не попадне в ръцете на нагите, но това е друга тема. Общо взето АР-АБ-ите претърпяват най-тежките загуби и са изцяло подвластни на тях. Затова и днес от процифтяваща природа Сахара е безкрайна пустиня. Общо взето най-големите пустинни области са в следствие именно на това „нападение“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.