Звездата на Мага – Седмолъчната Звезда Розетата от Плиска

Spread the love

Преди 3 години,случайно ми попаднаха материали за Розетата от Плиска и този артефакт ме заинтригува,като член на тайна група дълго време обсъждахме неговото въздействие и споделяхме впечатленията си от нашия контакт с този колобърски атрибут.Днес ще ви разкажа какво открих за себе си ,носейки този артефакт и какви знания ми бяха предадени чрез него.

седмолъчната розета,звездата на мага

седмолъчната розета,звездата на мага

Инфомация за Розетата или Звездата на мага в интернет има много.В много статии се описва значението на руните и връзката им с планетите и дните от седмицата.Затова няма да се спирам на тази тема.Мисля ,че по-интересно е какво е въздействието на звездата на Мага върху носeщите го.

Ето първо какви истории за Розетата открих във форуми в интернет:

„Интересни истории научавам от хора, носещи Розетата. На някой могат да се сторят странни, на други – невероятни, но … знае ли човек вече на какво да има вяра. Все пак ще разкажа за някои от случаите

Големи фенове на Розетата са рокерите. За тях тя все по-вече се превръща в задължителен атрибут към екипировката, та се сещам за един такъв български рокер, който от много години живее в Австрия. Миналата година са му подарили Розета, слага я той на врата, без да знае изобщо за нейната история. След 4 месеца споделил с приятелят си, който му я е подарил, че много странни неща са се случили. От години е имал болки в гърдите, нещо хронично било според докторите, заради рокерството. Имал и някакви петна по тялото си, също от много години. Една седмица, след като сложил Розетата, кожата му в областта на гърдите почервеняла, усещал съвсем леко парене, но не обърнал чак толкова голямо внимание, че да отиде на лекар. Така минал около един месец, а след това … зачервяването изчезнало, но изчезнали и петната, които имал, но най-шокиращото за него било, че изчезнала онази почти постоянна болка в гърдите.
„Леле, рекъл на приятеля си, ти не знаеш как дишам сега! И като се замисля-единственото ново по мен е тази Розета….Какво направи тя и как го направи не знам, но няма да я сваля от врата си. “

За отбелязване е, че същият този рокер винаги е носил на врата си нещо сребърно, което си е нормално за техните среди и не е имал някакви странности, те започнали след като махнал всичко и оставил на врата си само Розетата.“

„Друг един случай, пак с мой познат-рокер, ще го напиша както той ми разказа.

„Карам си аз по един път с много завои и нали знаеш как е-от кефа по завоите съм навил масура на газта малко по-вечко от разумното и в един момент моторът поднася и тръгвам с приплъзване да излизам от пътя. Стигнах вече до края на асфалта, след него имаше някакво тясно банкетче чакълесто, а след него-пропаст дълбока. Край, викам си, до тук ти беше живота. За по-вече „умни“ мисли нямаше време, защото вече се виждах размазан на стотина метра по-надолу.
В този момент усетих някакво много силно дърпане в обратна посока, все едно някой ме беше хванал през гърдите и ме издърпваше към пътя. Усетих се, та стиснах здраво с ръце кормилото, краката притиснах към мотора и … не знам какво да ти кажа, но заедно с мотора се озовахме отново на асфалта, против всякакви закони на физика и динамика.
Спрях веднага след това, седнах на тревата и така в шок съм бил едно поне десет минути. Освестих се по някое време и какво мислиш-с дясната ръка съм стиснал Розетата, ама така я стискам, че още малко кръв ще си пусна. Нито помня кога съм разкопчал якето, кога съм хванал Розетата…това ми се губи. Но едно знам-ако не беше тя сега щяхте цветя да ми носите и да ме споменувате с добро. “

„В летописите на Джагфар, том 3 (стр.124) се споменава, че Седмолъчицата била тамгата, знака на първия български саракт Идел. Като символ на 7-те български рода, които създават първата държава в човешката история.

Това е още едно, земно проявление на Седмолъчицата. Неслучайно в центъра (гумното) е и свещеният знак на Саракта“

„Самата Розета някога е носена не просто от колобър за обикновени нужди. Тя се е използвала директно от защитниците на Саракта, както и от Съвета при свещенодействия, касаещи бъдещето на България и света. „“ Духът-покровител в нея е от много по-висша йерархия както при други шамански амулети. Затова от всички тангриански народи, единствено българите сме имали такъв символ. Просто е излишно да се надяваш, че тя ще ти помогне да си вземеш някой изпит например или да се сдобриш с гаджето си. Да не говорим, че трябва да се носи единствено от човек с изцяло българско самосъзнание. След като сме в края на Проклятието и идва време разделно – Седмолъчицата ще трябва изключително много не само на колобърите, но и на всеки, който има намерение да защитава България и да възстанови Саракта.“бях предупреден да спра изработването на Розетата от бронз, защото с някои от хората, които ще си я поръчат тя няма да си пасне, меко казано. Дори още по-лошо-има опасност поради незнание за действителната сила на Розетата и вследствие на неправилни действия с нея да предизвикат процеси, които не са по силите им да управляват. Оставаше ми само да се моля за всеки един, на когото я изпратих, да я използва само и единствено според Волята Му.
На първо време-не я носете като медальон. Най-добре „разтоварете“ я от всякакви ваши желания и очаквания да ви помага или да ви защитава, просто си я имайте като едно добро копие на ценен български артефакт. Не си правете никакви експерименти с нея, освен ако не сте с ясното съзнание, че сте Колобри

„И ако наистина възнамеряваш да си купиш такъв медалион,то се чуствам задължена четейки това да направя и своето „приятелско“ предупреждение.Притежанието на подобни медалиони изисква добра осведоменост относно знаците изсписани върху тях…Трудно ми е тук във форума да обесня …не става и с няколко думи…От доста време се занимавам с руническите знаци,тяхното значение и сила…Това не е безобидно занимание …както и продажбата на подобни медалиони…“ и „Някога само колобърите, боилите/кавханите и Кана са имали право да я носят. Затова и до ден днешен символа IYI погрешно се е смятал за потомствен символ на рода Дуло. Разбира се, всеки е свободен да реши за себе си.
А иначе по-добре е металът да е меден или бронзов, а не сребърен. Среброто е лунен символ.“

Как работи Розетата ? Като активира торсионните полета :

„Всяко съоръжение на Земята, всяка линия начертана на хартия, написана дума или буква нарушават еднородността на пространството на физическия вакуум(ФВ) и той реагира на това със създаване на торсионни полета(ефект на формата).Означава, че руните имат особена сила. Например Свастиката не е само знак, а и информационно въздействие. Както и IYI.Има случаи на хора излекувани с руни.Информационното въздействие само по себе си не носи енергия, но въздействувайки на системата върху нейната точка на бифуркация т.е. на точката на неустойчиво равновесие, този сигнал може много силно да измени енергетическото състояние на системата не носейки при това никаква енергия. Това е същината на магията, използвана някога от колобърите. Така са правели „чудеса“.

Елица Димова изследва розетата и дава задълбочени обяснения как тя се явява активатор на българския дух :

„Да се върнем на седемлъчната розетата, която все още крие тайното си послание. Донякъде светлина за духовното й съдържание може да хвърли Петър Осоговец в „Съдбата на народите” от 956 г. от н.е. Той споменава, че Господ създал звездите, за да красят небесната твърд и като знамение на хората през вековете И всеки ангел на съществуващите основни народи измолил звезда за своя довереник, но за България не останало; и тогава Господ се смилил и дал на българите Млечния път. В Египет небесната кожа на РА, Богът-Слънце е изобразявана като Млечния път. Ако излезем от митологията на апокрифа, ще видим следното рационално съдържание. Седемте лъча на розетата олицетворяват небесни тела, а българите имат привилегията да имат достъп до Млечния път и купища звезди чрез портал, който са забравили как се отваря.„Седeмлъчната звезда се среща в Шумер, Акад, Асирия, Вавилон и е позната като „Звездата на магите“ на халдейските и мидийските жреци. Седмицата в държавата на шумерите е свещено астрономическо отражение на седемте крупни обекта в нашата галактика. В шумерските магически, епически и хронографски трудове се говори за 7 порти; 7 планини; 7 воини; 7 свещени пламъка; 7 дни и нощи. 7 човека в една преграда на ковчега – кораб, чрез който шумерският герой Зиусудра, спасил света от потопа. Зиусудра е праобразът на много по-късния Ной. Не на последно място само в българската азбука 7 от буквите означават едновременно глаголи. Първата българска държава ИДЕЛ (иде – седем ел – племена) , откъдето идва думата „идеал”, е била основана върху статуквото уредено между 7 племена. Има и 7 български държави по света. Седмицата всъщност е изображение на това, което е горе, което, както разбрахме, се е смятало за важен сегмент на безсмъртието.

Българите са имали познания за небесните тела и принципите на строежа на Вселената, както и на живота на Земята. Много от мегалитните обекти в България сочат към Полярната звезда. И други народи от древността са я почитали като небесен център, но при нашата митична традиция има „миграция” и към друга централна небесна сфера – тази на Плеядите като сезонен заместител на Златният Стожар или Полярната звезда. Те са почитани, което е видно от българския традиционен календар, когато са в техния зенит в дните около Архангеловден, поради, което придобиват наименованието Стожари или Седмостълбци. Известно е почитанието на Сириус и при безписмените додони в Африка, така че не е чудно, че и нашите предци са имали астрономическа култура.“Известно е от новите открития на квантовата физика, че водата в нашето тяло помни. Не случайно нашите баби са наричали водата или са пели над гозбите. Така знакът, който указва нашия произход, допрян до правилни точки от тялото ни, въздейства върху водата, физиката и химията вътре в нас. Той задейства т.нар. меркаба или пространствената фигура, която се образува от засичането на енергиите на горните и долните, свързани със Земята чакри. Интересно е, че това има съвсем логическо обяснение. Нашето тяло следва същата конструкция, както всички химични елементи във Вселената.“Така че знаци, които нашата вътрешна матрица разпознава чрез водата в тялото, която също се завихря, могат да окажат незримо, но неподозирано силно въздействие. Ако българинът осъзнае тази велика отговорност и чест, би могъл да повдигне планини. Така че Розетата от Плиска е кодът за древното знание, касаещо мощния ни космически източник, скрит маркер в нашата кръв и история.“

Видеата с Елица Димова може да гледате тук :

Книгата на Елица Димова- Розетата от Плиска Активатор на Българския Дух може да разгледате тук

Според мен звездата на мага – седмолъчната розета е по-скоро е многоизмерен ключ ,с който може да навлезете в други измерения на реалността,но не при всеки може да заработи,не случайно  право да я носят са имали само висшите жреци колобрите!

Розетата погледната в триизмерното ниво е плоска,но в действителност тя изглежда така само в нашето измерение,

Показана ми беше на сън  многоизмерна и как работи,многоизмерна прилича на кристал,но всеки лъч има различен цвят ,който отговаря на цвета на съответната планета ,само в нашата реалност изглежда плоска.! При силно завъртане лъчите се сливат и се задейства чрез силовите линии на символите,които се свързат чрез съзнанието на човека със седем измерения в пространството.

При определен ъгъл на завъртане с нейните седем лъча се отварят портали към седем измерения ,но проникването в тях може да стане само при определено ниво на съзнание ,което може да бъде достигнато единствено от посветени и по този начин се активира определена генетична програма.И тук идва страха на тъмните жреци и сивите извънземни от нея,защото ако успеем да  издигнем съзнанието си и ако активираме тази програма бихме могли да станем многоизмерни същества и да отхвърлим оковите на материята в която сме заковани.Така никой не може да има власт над нас !

седмолъчната розета,звездата на мага

седмолъчната розета,звездата на мага

Активатор може да бъде само  носител на гена на рода ДУЛО. Само българи могат да я ползват по предназначение,самата седмолъчица служи за активиране на многоизмерните ни същности и за връзка с тях,затова е наричана е „звездата на мага “ и е свещен магически инструмент за навлизане в други светове ,затова бъдете изключително внимателни с нея ! Тя наистина има силата да пренарежда ДНК, да те телепортира до всяка точка на времепространството, да огъва и изменя реалността. Случвало се е ,даже има легенди ,че всъщност висшите колобри при заповедта на Цар Борис да бъдат убити просто са я използвали и са преминали в друго измерение на пространството все едно са се изпарили във въздуха .Смята се ,че някои от тях не са убити ,а са останали живи в друга реалност,откъдето работят и до днес за запазване на Саракта.Всъщност Розетата е нещо като Старгейт портал и при задействане представлява кристална конструкция от светлина. Това което виждаме тук – металната конструкция е само за да задоволи потребността на човека от видима и плътна материя. Всичките Старгейт портали се свързват в една единна система – мрежа. Колкото повече артефакти се активират толкова по-голяма е мрежата.Има космически кораби във форма на Розета,които също имат Старгейт.

седмолъчната розета,звездата на мага

седмолъчната розета,звездата на мага

Случайно или не в интернет се продават старгейт играчки с формата на розета ,но с шест лъча ?Случайно ли дизайнерите са измисли тази форма или идеята им е била подадена от вселенското информационно поле ?Съвпаденията никога не са случайни!Защо нашите артефакти се крадат и се променят ,така ,че да не бъдат задействани и използвани по предназначение от тези, за които са създадени ?

старгейт

старгейт ?

старгейт

старгейт

Интересно,че в последният епизон на сериала „12 Маймуни“ 4 сезон 10 епизод в момента в който героинята казва :“Пусни времевия разривен Импулс“ се появяват сияния във формата точно на розета .

Интересно съвпадение ,нали?

И пак повтарям ,че звездата на мага не е украшение и не е играчка,а ключ,който отключва портал към други измерения в пространството ,би могла да се задейства само при определени индивиди с високо ниво на съзнание ,руните по нея въздействат на полето и и създават определени силови линии ,които проникват в други измерения и отварят портал към тях ,всеки знак е изключително важен ,ако един знак само е променен няма да функционира по предназначение.Розетата- или Звездата на МАГА,както е била наричана от персийските магове чрез завихряне на руните създава мощно многоизмерно енергийно поле. Всеки получава различно изживяване всеки път като влезе вътре и получава точно това, за което е отворен, за което е готов и от което има нужда точно в този момент.Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово,светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК.Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори и да задействат силата си ,не забравяйте – че истинската сила е кръвта и нейният код!Но тя може да бъде задействана само чрез СЪЗНАНИЕТО !В момента повечето българи са неосъзнати и объркани същества ,мислещи единствено за материалното си оцеляване и забравили духовната си мисия в това важно превъплъщение !

Ние сме Божиите частици, тоест частици от Великото Духовно Централно Слънце, това е Големият Кристал – Колобът ( Бог,  Бога Ра  при египтяните).Ние и цялата вселена сме кристали.
Така че, Колоб, очевидно е Бог! Или Върховния Логос, или Атман, който знае всичко за нас и неговите най-големи кристални частици – това са слънцата или блестящите лица (ръкопис Да Дзин) най-близо до нас е Pапор-Алциона-Antares-Алва-КОЛОБ и на 12 милиарда светлинни години отдалечен по нашите стандарти. Както КОЛОБ, така ние с вас представляваме живи кристали в космоса, и всичко се контролира от този гигантски „компютър“, но свободата на избор e  дадена на човечеството.

Холограмата на Колоб е Розетата/Седмолъчната звезда на МАГА“/
Тя създава невидими контакти и връзки, изпълнява желания, често мигновено

И като заключение случайно ли жреците на древните българи са се наричали КОЛОБРИ ? Ние сме организирани без да осъзнаваме. Много напреднали духовни водачи-болгарии, които действат от района на Стара Велика България ръководят нещата.Възможно ли е масоните да са си присвоили тайното знание на древно-българските МАГИ и да го използват не за развитие на духовността на човечеството ,а за да владеят света  ?Защо толкова пречат Българите на световния елит?Защо древния Соларен Символ Свастиката беше демонизиран и обявен за символ на злото?На тези въпроси продължаваме да търсим отговори .Потърсете ги и вие ! А представете си изведнъж този мощен български дух от индивидуална сила да се превърне в огромна есплозия на много умове и сърца събрани в един колосален енергиен поток!Но, българският род има МИСИЯ. Ние сме хората на Бога които ще направят прехода, така че бягството от тази отговорност е пораженчество и неизпълнение на божествената ни мисия.Всеки Българин представлява потенциален АКТИВАТОР на Този Светлинен Многоизмерен Портал,който може да промени изцяло съдбата на човечеството ,затова атаката срещу Българите е толкова мощна!Времето да изпълним мисията си е тук и СЕГА !Нека всеки от нас опита да активира висшето си СЪЗНАНИЕ !

Розетата от Плиска: Българите Имат Божествен Геном- статия на Елица Димова

Розетата от Плиска е Печатът на Живия Бог- автор Елица Димова

Българите – Синове на Боговете

Он-лайн Магазин за Бални Рокли

Българките-Наследнички на Древните Амазонки

Японци,Индианци и БЪЛГАРИ

България,Българите,Балканският Световен Център и Пирин- Румен Стоилов

Най-старата Карта на Света и Връзката и с Българите

Портрет по снимка за подарък от художник с международни награди

Пречистване на организма от паразити

Решаване на проблемите с ерекцията и простатита

Джинджифил-полезни свойства


Spread the love

You may also like...

19 Responses

  1. antoanete каза:

    БЛАГОДАРЯ…….

  2. Ж. Войников каза:

    Розетата е астрологичен предмет за предсказание. Всичко това съм го обяснил в книгата си посветена на цикловия календар и розетата -изд. Сиела 2017 г.

  3. Снежанка каза:

    Браво. Поздравления за статията. Тя е триизмерна но си включва да работи, само когато си щастлив като децата. Т.е вибрация на на човека е е висока

  4. Виктория каза:

    И аз искам такава розета. Откъде мога да купя такава от мед или бронз ? В онлайн магазините са от злато ,сребро ,посребрени ,стомана… Ще бъда благодарна ако някой може да ми помогне .

  5. Жулиета Хазърова каза:

    Здравейте,
    И аз искам да си купя такава розета, откъде мога да намеря като оригиналната.
    В мрежата продават, но има разлика-ипсилон/Дуло/ е ориентиран към Меркурий, а не към Слънцето. Отговарят, че това е оригиналът, но госпожа Димова посочва, че Дуло сочи лъча на Слънцето , от обратната страна на розетата.
    Благодаря,
    Надявам се да мога да си я поръчам някъде от бронз или медна.

  1. ноември 6, 2018

    […] Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска […]

  2. ноември 11, 2018

    […] Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска […]

  3. ноември 12, 2018

    […] Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска […]

  4. ноември 18, 2018

    […] […]

  5. ноември 20, 2018

    […] […]

  6. ноември 21, 2018

    […] Тайните на Седмолъчната Розета от Плиска […]

  7. ноември 27, 2018

    […] редактора: ДАЛИ СЕ РАБОТИ С ДАВИДОВАТА ЗВЕЗДА ИЛИ СЪС СЕДМОЛЪЧНАТА ЗВЕЗДА НА МАГА- РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА?Да си припомним ,че древните български жреци,които са […]

  8. ноември 30, 2018

    […] […]

  9. декември 5, 2018

    […] Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска […]

  10. декември 9, 2018

    […] […]

  11. декември 14, 2018

    […] […]

  12. декември 16, 2018

    […] Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.