Къде е Вътре? Какво е вътрешно ръководство?

Spread the love

Естествено желание е човек да има вътрешно ръководство, мир и яснота. Когато се приближим до този източник на благополучие, започваме да се вливаме в посоката на нашите намерения. Това е проста концепция за разбиране, но само когато сме в състояние да се концентрираме. Съществува този инстинктивен стремеж, който всички хора имат вътре, и това е въпрос, който всички си задаваме.

Каква е моята цел в живота?

Истината е, че вие ​​сте част от вълната на съзнанието тук на Земята. Целта на живота ви е да обичате и да разберете, че не сте отделени от целия друг живот. Стресовите състояния като чувство за отделеност, чувство на самота изчезват, когато разберете, че имате интуиция, която ръководи вашите намерения. Вече знаете, че сте от източник на чиста любов, ние всички сме. Всички ние сме любов и силно вибриращи енергийни източници. Ние създаваме нашата собствена реалност чрез това вътрешно ръководство и намерение. След като започнете да мислите по пътя на свързаността, това е началната точка на източника на благополучие, който е във вас през цялото това време. Тези емоции от отрицателен източник ще изчезнат от живота ви, когато разберете, че сте свързани с всички, свързани с целия живот и сте свързани с Вселената.

Как се чувстваме идва от вътрешния ни свят!

Мирът, който търсите в живота си, идва от вас. Яснотата, която търсите, идва от вас. Когато се съсредоточите върху страданието, получавате повече страдания. Ние имаме избор. Страданието се дължи на индивидуалното мислене, то се свързва с егото. Като сте в състояние на не страдание, вие мислите за свързаност, че сте свързани с другите. Затова ще го повторя отново, вашето страдание е егоцентрично страдание. Когато в живота ви има предизвикателство, имате избор да се съсредоточите върху предизвикателството или да се съсредоточите върху възможността. Когато дойдете от място, фокусирано върху това колко лош е животът ви, тогава няма да има растеж или източник на благополучие.

Вътрешен свят

„Петте цвята заслепяват окото. Петте тона оглушават ухото. Петте вкуса притъпяват вкуса. Преследването и ловът побъркват умовете на хората. Пропиляването на енергия за получаване на редки предмети само възпрепятства растежа им. Учителят наблюдава света, но се доверява на нейната вътрешна визия. Тя позволява на нещата да идват и да си отиват. Тя предпочита онова, което е вътре, пред онова, което е отвън. “ Стих Тао Те Чинг 12.

този пасаж от Дао Те Чинг Лао Дзъ ни показва, че на външния свят, който виждаме, се обръща твърде много внимание, отколкото на вътрешния свят. Как можем да познаем създателя, когато се фокусираме толкова много върху творението пред нас? Ние сме в този свят, но не и от този свят. Като имаме очи, които да виждаме, уши за чуване, нос за мирис, уста за вкус и пръсти за докосване, ние като човешки същества можем да се впием в илюзията, че физическото е всичко, което е реалност. Това обаче е по-далеч от истината. Тази концепция ми беше обяснена по много различни начини, но едва в пасажа Тао по-горе тя наистина се появи . Имаше смисъл да научиш другите, че ако всичко, върху което се фокусираш, е физическото, вече създаденото, значи не се фокусираш върху това какво да създаваш, като създател. Преследването, състезанието с плъхове, винаги искащите все повече и повече е формула за абсолютно безумие. Човек, който разбира какво преподава този пасаж, е човек, който може да бъде в света, но не е погълнат от света чрез петте сетива за удовлетворение. Това преследване за повече пари и повече власт никога не може да накара човек да се чувства напълно удовлетворен. Постоянният свят на потребление само казва на Вселената, че вие ​​нямате … нямате … нямате. Сетивното удовлетворение не е това, за което се отнася животът. Как можем да стигнем до вътрешен мир и изобилие, когато цялото ни състояние на битието е да нямаме достатъчно?

Земята е само временен свят на физически външни явления.

Тялото ви, в което сте родени и от което ще напуснете, е само временно. Нищо тук на Земята, което е от физическото, не е трайно, нито славата, нито богатството, така че е толкова важно да надхвърлите сетивното си ниво. Вместо да се фокусирате само върху петте сетива, отидете навътре във вашия вътрешен свят. Къде е вътрешното? Вашите физически сетива знаят, че слънчогледът е нещо повече от този слънчоглед. Слънчогледът има меки жълти венчелистчета и семена, които изобразяват удивителен последователен модел. Вашето вътрешно Аз знае, че слънчогледът е нещо повече от цвете. Докато влизате, влезте в контакт със създателя на този слънчоглед, създателя, който е създал цветето от малко семе. Разберете, че семето е пристигнало от свят на нищото, свят на невидимото. Това е вашият вътрешен свят, невидимото духовно вътрешно Аз, което всички ние имаме в себе си. Вижте, че цветовете и текстурите идват от дух, който е невидим, творческа невидима сила.

Сега погледнете на целия живот от трансцендентална перспектива. За да можете да видите живота от по-висока трансцендентална перспектива, вие се издигате над всяка дадена реалност. Когато оформите перспективата си, можете да влезете навътре, ще ви бъде по-малко необходимо да живеете от това временно физическо място и да се присъедините към преследването. Вие ще искате да живеете живота си от вашия истински вътрешен свят от вашите истински вътрешни конвенции, които не са от този свят. Престанете да консумирате с постигането на все повече и повече и повече. Отстъпете и отидете навътре и наблюдавайте как другите са погълнати от това преследване, когато можете просто да се отпуснете. Тази трансцендентална перспектива ви позволява да влезете вътре, а не отвън.

Как да стигнем там?

Засадете семе и го култивирайте, наблюдавайте времето му на живот със съзнанието, че вие ​​също сте започнали от същото малко семе. Използвайте това растение, за да напомните на вашето невидимо вътрешно Аз.

В центъра на вашето същество вие имате отговора, знаете кой сте и знаете какво искате.“ Лао Дзъ.

Има начин да отидете до това вътрешно Аз, това е осъзнаването. Когато осъзнаете своя истински център, вие се събуждате кой сте всъщност. Това изисква от вас да се откажете напълно от това, което се представяте, да се освободите от егото, което ви свързва с това, което имате или с това, което правите. Знайте, че сте свързани с всички и всичко на тази планета и във тази вселена. Когато се ангажирате тук и сега, когато останете в центъра на живота си, започвате да се чувствате така, сякаш всичко е забавно. Започнете да играете с идеята, че всеки отделен резултат добър или лош не е това, което сте, останете в центъра и визуализирайте навсякъде около вас.

Помислете за океаните

Водата помни … Просветлението е, когато капката вода осъзнае, че е вълна в океана. Майката Природа може да ни научи на живота. Прост, но сложен, нашият океан се издига и пада с приливите и отливите. Океанският морски бряг се свива, след което се разширява в ритмичен синхрон, който се превъзхожда от невидима по-голяма сила. Има причина водата да се използва за духовна символика и въпреки това толкова много хора са слепи за нейните уроци, издавани пред тях. Водното тяло е огромно на Земята, разширявайки границите си до 70% от Земята в сравнение с 30% от земята, която е на Земята. Цифрите могат да ни покажат колко важен е океанът, но дали целта му е да уловим сетивата си?

Океаните единствената цел на Земята да въплъщават ли живота? Не. Океанът може да се разглежда като илюзия за колективно съзнание с цел осъзнаване и просветление. Като устие на река, вливаща се в океана, трябва да се научим да вървим по течението, вместо да се придвижваме срещу приливите и отливите. Следвайки този единствен урок, който океанът трябва да даде, можем да открием, че ставаме по-гъвкави и не толкова твърди. Този урок ни учи, че има невидима сила, която ни позволява да се вливаме в това голямо водно тяло от началото до края. Яхнете вълните, продължете с течението в живота и ще откриете, че се забавлявате повече.

Водата е живот!

Водата е жива!

Водата слуша …

Водата дава!

Водата взема!

Водата има съзнание …

Водата има памет!

Говорете с водата от място на любовта и знайте, че тя слуша.

Молете се във водата, водата засилва вашата молитва.

Тъжно е, но истинските хора не са събудени от факта, че водата има съзнание, водата има памет и това е доказано многократно научно . Твърдението, че водата има памет, е направено за първи път през 80-те години от д-р Жак Бенвенисте. Той беше пионер по време на престоя си на тази Земя, за да повиши осведомеността за своето откритие. Това беше ОГРОМНО противоречиво откритие тогава след отминаването на Бенвенисте на друг невероятен човек, професор Люк Монтание, лауреат на Нобелова награда. Тъй като тази информация започна да набира все повече внимание, ние разбираме на по-високо ниво сега, когато нашите емоции въздействат на водните молекули. Тези учени в Германия разкриха някои далечни факти, че водата запазва емоцията и паметта! Сега просто помислете колко от телата ни са вода, помислете колко земя е вода. Това грандиозно знание за водата предполага, че всички живи на Земята са свързани в глобален мащаб с вода в тялото, която продължава пътуването си в други тела. Повечето от нас дори не мислят за този факт, но водата, която е била в тялото ми, вероятно е във вашето тяло точно сега. Вашето намерение, вашите молитви, пътуват от вашия дух в невидимо електрическо състояние на емоция през вашите атоми, вашите клетки, вашите органи, вашето тяло до водата, облаците и дъжда. Ето как циклите на колективното съзнание влияят на живота. Изпарената вода може да се превърне в сняг или дъжд или градушка. Помислете за всички молитви, които сте изрекли във водата, която вали върху колективния живот на Земята. Вече е там Докато търсим отговора на целта на живота, ние ставаме по-богати на духовно осъзнаване. Когато сте наясно, можете да се докоснете до източника на истинското намерение. Източникът на истинското намерение е духът и е вашата душа. Това търсене на необходимостта от запълване на празнотите в сърцето със сетивно временно изпълнение никога няма да задоволи жаждата за вечно разширяващата се нужда от растеж, когото жадуват нашите души. Телата ни жадуват за храна, за да продължи горивото във всекидневния живот, но душите ни жадуват за разширяване. Това разширяване е същото като разширяването, което продължава всеки ден в необятността на Вселената, в която живеем. Има вътрешен компас, който всички имаме вътре. Духът ни дърпа там и ни шепне през малки уроци, докато годините ни минават на тази земя. Няма нито един ден, в който ходите по тази планета, в койтп вашето намерение, душата ви не ви говори. Чувството, което имате от нищото, е от интуицията и когато се научим да вярваме, че интуицията е, когато се осъществява вътрешният баланс.

Автор: Ева Розие

 

 Как Сатанистите Използват Изкуството срещу Съзнанието на Масите?

Как се работи с руни?

Как паралелните светове ни влияят?

Какви сънища са сигнал за депресия?

Рокфелер и Панагюрското златно съкровище

Сорос- Магически Квадрат

Портрет по Снимка за Подарък

Домашна рецепта за пречистване на белите дробове от д-р Неделя Щонова

Хъркане- Народна Медицина

Защо стареенето започва от петите?

Защо не трябва да спим с крака към вратата?

Вашият перфектен подарък според зодията

 

 

 

 

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!