ОПЕРАЦИЯ A.D.A.M.

Spread the love

От Адам към A.D.A.M.- Arrestee Drug Abuse Monitoring

ГЕНЕТИЧНА ВОЙНА- ХИБРИДИЗАЦИЯ И КИБОРГИЗАЦИЯ

 

A.D.A.M. е химическа субстанция, която пренаписва генетичния материал и на принципа на стволовите клетки, може да произведе всичко, което зададат контрольорите-евгеници. Химикалът бавно разгражда клетките, тъканите и ги замества с нестабилни стволови версии- това представлява процесът на редактиране. Използват се моделирани или синтетични протеини, които се вмъкват в човешкия геном. Операция АДАМ е започнала в началото на 20ти век, експериментирайки с деца. А тези деца стават аутисти, аутизмът също е ПРОЕКТ, който се “радва” на голям успех- вече 1 на 45 деца в САЩ е аутист. Аутизмът харесва на психопатите с идеята за своята патология, която основно се изразява в откъснатост и фантазен живот на децата- добро начало за налагане на МЕТАВСЕЛЕНАТА. Това което се извършва последното десетилетие е Насочена Еволюция или Експериментална Еволюция над човешкия род Адам, тоест над това, което ни прави ЧОВЕЦИ. Някой манипулира постоянно средата, в която живеем с цел пренаписване генетиката ни и поставянето й в определен коловоз. Тоест използват ПРОТЕИНОВО ИНЖЕНЕРСТВО, имитиращо процеса на естествен подбор.

Сарс Ков2 е вид НАСОЧЕНА ЕВОЛЮЦИЯ- синтетичен шипков протеин, който влияе на човешкия геном. А чрез шипковия протеин вмъкват HIV агент-генетичен материал. Спомнете си какво казваше Фуртилян, френски медик, който беше затворен в лудница. “Вирусите” всъщност представляват синтетични протеини, създадени в лаборатории, които биват запускани и имат за цел промяна на човешката генетика- извършват генетично инженерство. А ги наричат “вируси”, за да не се замислим за синтетичния характер, да търсим някакви естествени природни процеси по образуването на патогена и да не проумеем, че всички “прескочили” “вируси” от животни на хора, реално са манипулирани протеини, имащи за цел да извършат над хората определена мутация по посока желаната от контрольорите хибридизация.

Смъртността и заболеваемостта са бонус- първата намалява населението, а втората постила за инжектиране на народонаселението със самия синтетичен протеин, при което геномът се атакува далеч по-успешно, отколкото при “ заразяване”. Върнете лентата назад за всички епидемии и пандемии- навсякъде говорим за манипулируем генен материал от животни, внесен в хора, даващ поражение и допринасящ за опити за ваксинации с готовите вече “лечебни филтри”. А всички тези промени и атаки над генома ни, ни подготвят за преминаване към синтетичен организъм! Започват с контролиране на металопротеазата- ензимът отговорен за обработване на железните компоненти в телата ни. Това може спокойно да значи, че искат да създадат организъм, свързващ се с нанометалите, с които ни тровят. https://www.nature.com/articles/ncomms5058 https://www.genecards.org/cgi-bin/carddisp.pl?gene=ADAM22

Можем да наречем това началото на Киборг-АДАМ. Софт-мек робот, който изчиства все повече биологичните компоненти от телата, докато не остане една синтетична обвивка, способна да поддържа ЧИЕТО И ДА Е СЪЗНАНИЕ, тоест синтетичните тела може да станат ГОСТОПРИЕМНИЦИ. Съзадават a.d.a.m. протеини, вземат ги от животни, водорасли, инсекти, змии. Наброяват общо 33 a.d.a.m. протеина, които трябва изкуствено да променят човешкия геном- някои са за фертилност-стерилитет , някои определят условията за репродукция или извършват хормонална интервенция, унифицирайки половете чрез засилване на хормоните androgens- група хормони, присъстващи и при двата пола.

Други са за създаване флуидност на мембраните на клетката, други за безсмъртност на клетките, туморен супресант, модификатор на прионна болест и т.н. Някои протеини са вземани от човешки тела и отглеждани в насекоми(Ивермектин при кромид?!), а други помагат за производство на отрова идентична с тази на змията.

https://en.wikipedia.org/wiki/ADAM_(protein)

По какъв начин може да бъдат внедрени тези изкуствени или обработени протеини в човешкия геном? Инструментариумът са- лекарства, инжекции(CRISPR CAS9 е начин да се вмъкне a.d.a.m. в човешкия геном), сиропи, хапчета, но и чрез вода, храна, трансдермално и вдишване- АЕРОЗОЛИ. Аерозолите с моргелони, които са квазиживи био-синтетични организми с клъстерно ДНК и РНК.

Така лека полека се създава ХУМАНОИД, същество наподобяващо човек, но загубило човешката си природа. След изчитане на горния текст, представете си следната картинка- тровени сме с химични съставки, с нанометали, smart dust, с графенов оксид. Внедряват ни изкуствени протеини, създават патогени, манипулирайки ензими и протеини и заразявайки ни с тях. Подложени сме на честотно облъчване, радиация струи отвсякъде, включая и пср теста, вдишваме моргелони и мицели, разпръсквани аерозолно и ОЩЕ СМЕ ЖИВИ!

Какъв е този организъм, който имаме, каква е тази сила в нас, която помага на ума и телата ни да издържат на този терор?! Системата “вирус”-”ваксина”(синтетичен протеин или група протеини+нанографен и други нанометали) е това, което може да доведе до по-бързата хибридизация и вече имат технологията за това. За да си помогнете в тази война срещу всичко човешко- спирате експериментирането с лекарства, четете какво консумирате, не се храните със синтетични храни- тези храни създават синтетични хора. Пиете чиста вода, стоите далеч от мрежата, излизате в природата, пускате си честотите на Гаряев за регенерация на ДНК. И почвате детокс, детокс, детокс! Видео, в което се описва геннната технология A.D.A.M и за какво са всички 33 a.d.a.m. протеина, вмъквани в генома ни.

Говори Селест Солум: https://www.youtube.com/watch?v=HcUJy55Zahw&t=1199s

Автор:Светла Матева

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.