Интересът на Рокфелер Към Панагюрското Златно Съкровище

Spread the love

Каква е реакцията на Дейвид  Рокфелер ,когато вижда панагюрското златно съкровище? Каква информация може да бъде извлечена от моноатомното злато и какви са неговите скрити сили познати в ритуалните практики на тайните общества? Подготвени ли са били службите за сигурност за изненадващото посещение на  Рокфелер у нас?Интересно предаване на Ива Сапунджиева с гост проф. Евгений Сачев в предаването “ Знаците“

През 1968 г Панагюрското златно съкровище било изложено в Пловдивския ,а после и в Националния исторически музей. През 1970 г към него проявява интерес така нареченият световен елит като рода на Дейвид Рокфелер. 

Как се стига така ,че Рокфелер идва в България неочаквано?

Предисторията на това негово частно посещение,което наистина е неочаквано не само за България / за българските органи на властта/ ,така и за Сащ. В началото на 1975 г  в средата на януари един български министър на финансите Димитър Попов в ООН на една конференция се среща директно с представители на банката  на Дейвид Рокфелер и предявява иск от страна на българското правителство ,че в трезорите на тази банка се държат тонове злато,което българската държава претендира,че и принадлежи. Свързано е с един български икономически емигрант с арменски произход от Силистра,който заминава за САЩ да си търси щастието. Той се оженва за дъщерята на собственик на златен рудник,скоропостижно почива жена му,майка и,баща и и така той става собственик на този златен рудник,но същевременно той не се е развел официално и има семейство в Силистра. И българското правителство претендира за наследството и принуждава Дейвид Рокфелер да дойде на частно посещение. Това става на 29-30 април 1975 година. Никой от американските власти не е разбрал ,че с частен самолет рано сутринта на 29 април Дейвид Рокфелер каца на летище Враждебна. Още преди обяд е приет от тогавашния първи председател на Министерския съвет и натискат Рокфелер ако не може да се осъществи предаването на това злато, то той да инвестира в социалистическа България повече от 600 милиона щатски долара. Той инвестира около 400 милиона главно в тютюнопроизводство и тютюнопреработване. Тогава българите произвеждат с оригинален лиценз много скъпи цигари. Вечерта има официален прием от тогавашния вожд Тодор Живков. Тогава Рокфелер споменава за Панагюрското съкровище. Тодор Живков е изненадан ,че проявява такъв интерес. Той веднага нарежда и представители на държавна сигурност под негова заповед отиват в Пловдив и направо изземат панагюрското съкровище без протокол за приемане и предаване. Тогавашните уредници решават и отчупват едно парченце/едно ушенце / от ритоните като един вид референтна проба. Тоест ако се върне по някакъв начин и се възстанови да го сравнят да не би да е подменено. Защото не са спазили никакви изисквания и по тогавашния закон за опазване на това ценно национално богатство .Така Рокфелер заминава със съкровището. После има информация ,че в НЮ Йорк в Метрополитен Музеум са направени много копия без разрешение на българската държава и тогава по линия на разузнаването се разбира,че от това може да се печели много. Така се създава през септември 1975 година фонд Културно наследство и 14 отдел- културно-историческо разузнаване.

Връща ли Рокфелер обратно съкровището в България и след колко време?

Той го предоставя на Метрополитен Музеум . Направил е копие за себе си . Обаче в метрополитен музеум започнали да правят копия ,понеже нямали сключен договор с България и да ги продават на търг и печелят доста пари  – знае се за около 12-15 копия .Незнаем колко други са се възползвали заради масонските или протомасонски знаци ,които ги има в това съкровище ,но така или иначе българската държава научава и решава да създаде фонд културно наследство,за да търси по целия свят доказателства,архиви,документи,артефакти за българската идентичност.Защото национална идентичност е синоним на национална сигурност.  И през 1982 година  вследствие дейността на спец службите принудиха по разузнавателен път  Рокфелер да върне съкровището. На 30 юни Ричард Никсън бивш президент на САЩ също на частно посещение- първо мина през Букурещ след това през границата на 1 юли – интересен факт е ,че при посрещане на границата колата със съкровището закъсня с 4 часа/. Тоест братските Секуритате са проявили интерес и са заснели целия багаж включително и Панагюрското съкровище.След това с хеликоптер Ричард Никсън излита за Ескиновград и на 1 юли вечерта Ричард Никсън отвори сандъка с панагюрското златно съкровище и го предаде лично на Тодор Живков.

Защо Рокфелер го е поискал?


Това,което е свързано с все още неразгаданите тайни и най-вече със смисъла и значението на тези 9 съда. Както е известно т. нар ФИАЛА,на която са разположени глави на африканери- това не са африканери това са АТЛАНТИ.

Известно е ,че златото от което е направена тази Фиала е съвсем различно от златото на останалите осем съда. За другите осем съда е доказано,че златото е  чисто от рудниците в България и главно от Панагюрския регион . А Фиалата не е известно от къде е произхода на златото. Когато Рокфелер приема съкровището от Тодор Живков ,коленичил и започнал да прави ритуални жестове над Фиалата .Той е знаел какво представляват тези съдове по своята функционална ритуална стойност.

Какво може да донесе на човека,който участва в масонски ритуал излагането на Панагюрското златно съкровище?

Тази фиала е направена от т.нар Моноатомно злато.Моноатомното злато е известно с това, че при 400 % по Целзий загубва теглото си и освен това то влияе върху увеличаването капацитета на възможностите да се получава информация от ДНК на човек. Всеки един човек има най-големият архив- ДНК и чрез моноатомното злато при определени условия можеш да получиш до 38-40 % да извлечеш в съзнанието си информацията ,която е закодирана в ДНК. То увеличава и продължителността на живота. Към това се е стремял РОКФЕЛЕР . Той почина на 101 години  на 20 март 2017 г. и доколкото знам има и копие от съкровището за лично негово ползване. При използването на определени ритуални действия,чрез докосването,ако го направиш както го изискват древните ритуали ти може да достигнеш до информационното поле,да се свържеш с Вселенския разум. Това не можеш да го купиш нито с пари ,нито с друга власт .Това е да владееш информацията. Но да владееш информацията трябва да я владееш по начин ,по който да развиваш хората,да развиваш света върху трите опорни точки- отношение човек с човек,взаимоотношение човек-общество и взаимоотношение- човек -природа.Тези три са опорните точки,върху които се гради истинското масонство в целия свят.

Има най-различни версии за какво е служило- сервиз за виночерпене-нищо подобно!Месността ,в която е намерено моноатомното злато се нарича Мерул -близо до град Панагюрище. По същия начин Меру се нарича на тибетски език най-голямата планина Кайлас,която всички езотерични учения смятат за център на света. Друг един връх в Иран/бивш Шумер и Персия се нарича Меру.

Има ли някаква връзка помежду им?


Разстоянието по въздушна линия между Мерул В Панагюрище и Меру в Тибет и това Меру в Иран е 6666 км . Височината на планината Кайлас е 6666 метра . Това число е сакрално число. При мюсюлманите то е обърнато 999. Самата древна държава Шумер включва думата Меру и Шу ,което значи свещена планина.Освен това на санскритски тази планина се нарича ХЕММАДАРДА. Ако разделиш двете думи от санскритски значи ХЕМ  и Мадар- Да ,тоест златната планина ,свещената планина. Името Хем е в съдържанието на древното име на Стара планина – Хемус. И ето връзката Меру с Хем . Хемус- златоносната планина,златната планина и това ,което е свързано с Тибет и древното познание на Шумер.

И досега погрешно се тълкуват образите на трите женски ритона. 

Това е каноничен образ на великата майка Кибела . На един от трите женски ритона има допълнителни украшения ,допълнителни елементи със символен заряд.Отзад на по-различния женски образ има изобразени звездички като врязани на съзвездието СИРИУС. Там има и думата КАН-владетел,чиято власт е дадена от великия архитект на Вселената.

Общото тегло в деня на намирането му е 7 килограма и 500 грама приблизително. Това е много интересен факт,защото теглото на Панагюрското златно съкровище през годините се променя драстично. От 7 кг и половина до 5 кг и 800 грама варира през последните 70 години теглото на това съкровище.

 

Тайните на свещената планина Странджа- тракийски разломи със самородно злато

Потайностите на земята Българска- Пирамиди и тунели в България

България,Българите и Българският световен Център

Играта на Змията- пътеводител на душата в отвъдния свят

Какво е Таро Астрология?

Ведическите Имена в Българският Език

Как паралелните светове ни влияят?

Сорос- Магически Квадрат

Портрет по Снимка за Подарък

Домашна рецепта за пречистване на белите дробове от д-р Неделя Щонова

Хъркане- Народна Медицина

Защо стареенето започва от петите?

Защо не трябва да спим с крака към вратата?

Вашият перфектен подарък според зодията

 

 

 

 

 


Spread the love

You may also like...

1 Response

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.