Майкъл Тесарион Унищожаването на Атлантида 5 част Окултни Символи,Окултни Ритуали ,Звездната Врата

Spread the love

Ето нещо интересно- свастиката и змията до нея. Спомняте ли си като казах един анекдот,че свастиката е змия?

Това идва от пиктите на Древна Шотландия. Използвали са свастиката,малтийският кръст и змиите. Знаете ли защо? Прочетете тук

Когато говорят за ядрена война, студена война,атомна война и междузвездни войни самите термини ви казват, че няма да спускат бомби от космоса. Те работят вътре.“Ядрена“ и „Атомна“ намекват за нещо,“студена“ намеква за нещо. Ние търсим комунисти под леглата и падащи атомни бомби от небето,а през цялото време работят върху нас,вътрешно,атомно,генетично. Всичко е било генетична война. Защото спомнете си,че част от пътя за изграждане на хардуера е не просто да се отлети от планетата. Какво друго са загубили? Способността да правят генни изследвания. Това напомня ли ви нещо? Какво стана модно в най-близкото минало? Точно това. И тук в Калифорния повечето компании не са основани на силикона. Те са генно ориентирани.

 

Ритуалите с кръв са увлекателна тема сама по себе си. Знаете ли , че думата “ холокост“ на идиш означава „изгорено Жертвоприношение“. Джон.Ф.Кенеди, Уейкоу, Райската Порта, Коломбин,  Оклахома, Лейди Даяна Спенсър. Всички тези са определени кръвни ритуали . Този маниак , който е под умствен контрол, действа от гледна точка на САТУРНОВИЯ КУЛТ .

Спомняте ли си , че всички жертви носеха дрехи и обувки NIKE?

Оставят ви символи , играят си с нас през цялото време. Това беше ритуална смърт, извършена в определено време . Знаем за кометата. Всички питаха : „Какво за кометата ?“ Никой не направи връзката, че кометата представлява  синхронизирането на нещо, защото синхронизирането в ритуалната смърт е много важно. Всички се чудят за кометата , никой не се чуди за синхронизирането . Ето я запетайката на NIKE, която всъщност означава “ Пръстенът на Сатурн“ . Това е планетата Сатурн и нейният пръстен.  Всички жертви бяха в черно облекло. Черното е символ на Сатурн. Попитайте всеки астролог какъв е символът на Козирог и Сатурн – Черен . Логото на Nike  и Сатурн- всички жертви бяха кастрирани. Прочетете митологията ,какво е направил Сатурн ? Той кастрира баща си . И името „РАЙСКА ПОРТА“ . В Астрологията има две порти на зодиака -РАК И КОЗИРОГ . Козирог е наречен “ ПОРТАТА НА СМЪРТТА“ . РАК е портата за влизането на душата , портата на КОЗИРОГ е за излизането. Погледнете това- Ритуално Жертвоприношение , наречено „РАЙСКАТА ПОРТА“ . Душите са оставени буквално да преминат през райската порта вън от зодиака, вън от времето, вън от света.  Да,много интересно. И това е само малка част от символизма, с който обгръщат подобен род неща.

Ето един интересен символ на срещата на върха G7. Виждате ли масата ? Какво има в средата и ? Ето ги Клинтън и Блеър ,Митеран  и след това КРЪГЪТ . Знаете ли,че това бил първоначалният символ, който щях да бъде поставен на доларовата банкнота ? АМАРАКА означава земя на змиите, но това е символът, който щял да бъде поставен на доларовата банкнота. Погледнете обкръжението. Не е бил поставен,бил е малко очевиден . Фактически се оказва,че всички президенти, които са били избирани имат директни връзки с Английските крале, с определени Монарси . Знаете ли това?

Ако не трябва да разберете ,че всеки президент, който е бил избран ,а онези ,които не са били избрани, които са загубили – те не са имали кръвни връзки . Всеки президент на Америка.  Идеята е, че всички те имат преки кръвни връзки с  Английските монарси и със семействата на Черните Благородници. Шумерите пишат,че първите човешки крале на Земята били потомците на управници-попечители,които са се съвкуплявали с човешки жени.  Тези съвкупления давали възможност на полу- човешките потомци да станат  първите монарси на Земята. 

Разстилането на Червения килим. Мислех,че той е само за КРАЛСКИ СЕМЕЙСТВА. Клинтън вървя по такъв, Буш вървя по такъв, Рейгън вървя по червения килим .Прерязването на червената лента, изразът „на червено съм“ .Какво е значението на червеното ?

ХОДЕНЕТО ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ОПРЕДЕЛЯ КРЪВНАТА ЛИНИЯ.Затова го разстилат за Кралицата на Англия, за да заявят,че тя е от Кралската Кръвна Линия. Но президентите ви вървят по него,това е символизъм за нещо. Те ви казват :“ Ние сме от кръвното потекло,не сме независимо избрани. Работим за същото учреждение. Вървим по червения килим .“

За да ви дам представа за типа образи, които ни управляват: Ричард Втори Плантагенет от 14 век , един от най-непредсказуемите Английски крале след неуспешния селски бунт ,обявил пред саксонските си подчинени:“Богът Всемогъщи сбира в небесата си от наше име армии от чума и те ще поразят децата ви все още неродени…“ Погледнете този ред: Те ще поразят децата ви все още неродени,несъздадени,които вдигате васалската си ръка срещу главата ми и заплашвате славата на скъпоценната ми корона. Нещастници,презрени по суша и вода ,ще търсите равенство с господарите , недостойни сте да живеете ! Предайте това съобщение на колегите си – Селяци бяхте и селяци си оставате ! Ще останете в робство не както преди, а несравнимо по-тежко, че дорде сме живи ще се борим да ви подтиснем и нещастието ви ще е пример за потомството. Обаче ще пощадим живота ви, ако останете верни, сега изберете кой курс искате да следвате .“

Това е просто един малък пример за хората, които управляват този свят. Има кохорти от образи като този. Философът Малтус, който проповядвал изкореняването на по-нисшите елементи от обществото. Предлагал войни, епидемии , глад за изтъняване на стадото. Особено искал да контролира сексуалното възпроизводство на низшите класи.  Дарвин прегърнал тези идеи. Само една раса била призвана да се издигне до най-високите нива на еволюционната спирала. Другите ще бъдат изоставени. Всички мислим,че той говори за арийци или нещо такова,защото спомнете си, че говорихме за змийската раса .

За да прикрият какво означава това в действителност, скроили този номер с арийско-англо-саксонска,те- са превъзходната раса,който не е верен. Разбира се те са прекрасни хора, много са културни и всичко останало,но такива са и много други. Това е още едно прикритие ,за да не разберете никога каква раса имат предвид.

Шахматната дъска и как управниците на масоните използват шахматната дъска в полицията .

Битълс вървят по шахматната дъска:

 

Хората ме питат защо сме толкова изостанали в тази игра? Как така не знаем нищо от това? И аз използвам този анекдот за игра на шах . Ако доведа тук един гросмайстор по шах и го попитам какви са принципите за постигане на майсторство в играта на шах той ще отговори с тези четири неща: Ще отговори,че са ви нужни ТЪРПЕНИЕ. Ако нямате търпение не се опитвайте даже да започнете да учите играта. Нужно ви е чувство за синхрон. Ако нямате чувствао за синхрон не отваряйте книгата . Трябва да познавате опонента си.  И последният компонент ,който ще ви посочат е да имате желанието да направите всички и всякакви жертви.

Дами и господа защо тъмната страна печели играта ?

Защото те имат безкрайно търпение.Работят над едно и също нещо вече 50 000 години. Аз наричам това търпение. Имат превъзходно чувство за синхрон, защото знаят всичко за астрологията и предсказанието, което ние сме забравили. Нашите предци-земеделци са знаели всичко за тях. Ние сме по Юлианския календар- не се интересуваме повече от тези неща. Роби сме на часовника ,но не знаем за по-висшето време, за да управляваме живота си според него. Те имат изумително дълбоко познание за нас- техните врагове. А последното условие е спойката ,нали ? Защото те желаят да направят всички и всякакви жертви когато и където се наложи. Толкова е просто. ТЕ са играчите и дори използват този символ в собствените си ложи. Не казвам,че обикновеният свободен масон е замесен в това. Говорим за изключително елитна група, която е проникнала и се е просмукала в тези групи  през 17 век .  Свободното масонство използва символа G в центъра.  В древността G обичайно е било изобразявано така- g. На какво прилича това? Хората питат какво означава G  в свободното масонство. Едно от по-езотеричните значения е свързано с това. Това са символите на технологията- ъгъла и пергела. Те действително представляват всичко ,което един масон ще ви каже, но не това имах предвид. Те са символите на технологиите ,а вътре е змийският символ. Не ми вярвате ?

Погледнете как го използват в едно съвременно лого.

Погледнете изречението най-отдолу “ Влезте в историята“.Просто ни казват неща, които ние подминаваме . Разпознавате ли това?

ЗМИЯТА !Чрез парите.Спомняте ли си как казахме,че те са се обединили, за да получат световните и природните ресурси? Този вълнообразен или змиеобразен символ присъства на много места.

Вижте логото,на което пише Pentium -това е стаята на петте,нивото на Петия елемент, на английски тази дума не значи нищо,но ако добавим предтставката SER-PENTIUM се получава ЗМИЯ. Пентаграмът е много важен. Свързан е с ПЕНТАГОНА. ПЕНТАГОНЪТ е петоъгълна стая . Така ,че Pentium и Microsoft  се финансират от Пентагона ,а той се финансира от тези, които стоят зад всичко това.

Gateway- Портал,Порта ,Врата

Спомняте ли си,че говорихме за портала?Intel Inside забелязали ли сте колко от корпоративните им емблеми са открехната врата? Колко пъти сте забелязвали портала?

Даже логото на Pentium 2 изглежда като портал през който да излезете от нещо. Проверете фирмените символи,много са интересни.

Британското кралско семейство използва Малтийският Кръст и Гълъба.

Гълъбът се смята за символ на Исус и светия дух? Не ,не е. Думата на латински за гълъб е colum( columba) от където получаваме COLUMBIA,така че Америка е била наречена Columbia. Потърсете за Христофор Колумб, окръг Колумбия, Columbia Records,Columbia Pictures. Не е ли интересно ,че всички наркотици идват от Колумбия(Южна Америка)? Ако разберете кой управлява Колумбия и кой я е кръстил ще разберете и защо ви продават наркотици оттам. Британска Колумбия и Колумб.

Имало един маг ,който работел за тези черни благородници на име Джузепе Балсамо,известен като граф КАЛИОСТРО. Той имал ритуал в свободното масонство,който нарекъл Египетския ритуал на Калиостро и включвал девствено момче или момиче като оракул или дори като жрец/жрица за свеждане на информация. Тези девици били известни в масонските кръгове като Columbs(Гълъбите). Спомняте ли си през 1999 клането в гимназията Колумбин (Columbine) ? Включваща какво ? Деца ,девици.  Има причина това да е ритуал, жертвен ритуал. Когато войници отиват на смърт няма полза само да се избиват един друг. Трябва да носят звезди, петлъчеви звезди, дъбови листа, малтийски кръстове. Като знак за МАКРОБИТЕ кои са белязани за вас. Изпращат ги на някое поле или определено място. Знаете ли за полетата във Франция, където са умрели хора ? Погледнете как са позиционирани по меридианите . Вижте уебсайта на Ричард Хоугланд( Richard Hougaland) . Открийте за точното позициониране на определени неща.

Дукът на Бранзуик глава на ордена на свободните масони през 17 век  се изправил пред целия масонски свят и казал тези думи : „Уверих се ,че ние като Орден сме изпаднали под властта на някакъв много зъл Окултен Орден, изключително вещ в науката ,както в окултната ,така и в другата,макар и не безгрешен. Методът им е ЧЕРНА МАГИЯ , това означава  електромагнитна сила,хипнотизъм и мощна сугестия. Убедени сме,че този Орден се контролира от някакъв Слънчев Орден подобен на Илюминатите ако не и от самия този Орден. „

Има свободни масони ,които дори не са чували този цитат. Когато помолил за разпадането на целия орден на свободното масонство през 17 век,защото знаел,че злата Йерархия се е промъкнала вътре,Джордж Вашингтон призовавал за почти същото тук в САЩ или предупреждавал,Джеферсън предупреждавал.

Още един черен маг Бертран Ръсел. Трябва да проверите кои са семейство Ръсел. „Досега в това отношение войните ни разочароваха…трябва да предизвикаме още една черна чума…“

 

Някой може да каже :“Всичко това може да се случва посредством всякаква конспирация,изисква се много работа ,за да се прикрие знанието.“Америка ,Британската империя не са по-различни от древния Рим. Затова използват лавровите листа от древния РИМ.Затова казват,че Орелът е кацнал върху Луната,защото Орелът е символ на Ватикана. Ватиканът и католицизмът са две различни неща. Факт е ,че Ватиканът притежава всичките ви държавни сгради, наемът на Белия дом отива във Ватикана. Всички слъчеви телескопи в света, включително Обсерваториите в Открития Космос принадлежат на Ватикана.  Преди който и да е астроном да може да предаде някаква информация на света тя първо отива при разузнаването на Ватикана. Особено наблюдения на Слънцето. Защо би било всичко това? За да излязат от звездната порта ,от звездния портал те са опитвали всичко въобразимо. Всичко,което може да ви мине през ума.  Но има етерна бариера. Какво прави крадеца като стигне до ограда по която тече ток?  Вмъква фалшива жица нали? Защипва фалшивата жица и срязва средната ,за да се отвори порта през която да мине- звездната порта. Това е ,което искат да направят. Но не може да го направиш с чифт клещи там горе !Трябва да го направиш с енергия. Така че опитвали да го направят с лазерна енергия ,която струпват на сателитите ! Първите сателити излетяха и така можеха да го направят.  Могат да излъчват лазерна енергия към звездната врата ,за да могат да я отворят . Не знаят калибрацията, това е целият смисъл на Старгейт,когато не могат да намерят 13 ия…Казват ви го,дават ви последни новини. Не могат да минат !

Затова създадоха наскоро чрез работата на Никола Тесла  една много ,много мощна форма на микровълнова технология . Опитват я с все по-голяма сила през цялото време. Нарича се HAARP и е била изобретена тук от Тесла. Работят по нея в Аляска ,но крайната цел на HAARP е да бъде качена на сателити и да се опита да си пробие път чрез лъчение. Работят с тази микровълнова технология от много по-отдавна. Проблемът бил,че са го правили толкова продължително,че са свръхнагрели атмосферата и предизвикали това,което ние познаваме като изтъняване на озоновия слой. Изтъняването на озоновия слой не е резултат от нашите фреони,за съжаление не е .То е в резултат на тези безкрайни облъчвания с микровълни ,които провеждат. Затова не им пука,знаели са,че се случва,но са мислели са че сте излязат,а когато мислиш постоянно,че ще излезеш полудяваш,нали?После като видели,че се случва трябвало да намерят извинение и отишли при природозащитниците,където има проблем с фреоните и казали :“ Да им кажем,че е от каквото и да е и ще повярват „.Сборните военни разходи на всички световни правителства през 1987 г бяха толкова големи,че щяха да стигнат за финансиране на всички социални програми на ООН за следващите 300 години…Никой ли не го разбира? Говорим за бедност,как това никога не може да се промени,какво ще правим …Ами това,което ще направим е на първо място да спрем тези хора ! Сборните военни разходи за една единствена година могат да финансират всички програми на ООН за 300 години ?

Порталите във времето или Пробивите в Пространство-времето

Планетата ни е била посетена в миналото.Когато описвам тези извънземни,които идват на нашата планета ,на какво ви прилича това описание? Когато нещо от външен източник нахлува в някакъв организъм на какво ви напомня това? Вирусна инфекция !

Хората ме питат какво ще правим. Да развяваме плакати,да ги обстрелваме с лъкове и стрели?Няма да помогне ! Завладели са ни и това е точно същата парадигма .Какво ви казва холистичния лекар да правите ,когато сте поразени от вирус? Какви термини използват лекарите ? Да заздравите имунната система ! Земята е интелигентна!Земята е жива! Земята знае какво да прави ! Земята не иска тази чума върху себе си. Ако хукнем да се бием с тях по обичайния начин няма да стане. Земята е интелигентна,жива и знае кога да премахне нещо от себе си и да го направи по правилния начин.Но ние трябва да заздравим имунната система,а сме забравили методологията по която да го направим. Всяко човешко същество е бяло кръвно телце,лимфата на лицето на Земята. Но ако не изпълнявате собствените си ритуали,ако сте загубили традиционните  си корени и не знаем нищо за ритуала ,макар ,че някои хора са се заели с това и го проучват в дълбочина. Тези ритуали не са само защото „искам да отида при Бог“ или „защото съм отегчен от живота си“.Всеки ритуал ,който извършваме ,независимо какъв,трябва да помните,че този ритуал включва и земната равнина върху която живеете ! Всеки от ритуалите ви е лишен от смисъл ако не мислите по този начин. Всички шамани по света,когато извършват ритуали правят точно това. Тяхната работа е хармонично ,чрез танци да заздравят имунната система на Земята. Те се превръщат в емисари на Земята ,затова носят животинските украси за глава. Но те са били избити до един. Затова местните народи са били изклани ,където са стъпили,защото тъмното братство,когато имунната система на земята се засилва,те го усещат,също както вирус или паразит го усеща.Това било причината през 17 век ,точно периода за който говоря:Имало е план :“Когато се натъкнеш на местните народи- изтребваш ги !“Първо те вероятно са наследници на синовете на змиите,които и без това мразим .И второ- те вършат тази магическа работа,затова трябва да се отървем от тях ! Така друидите били унищожени,индианците били унищожени, аборигените били унищожени, сега пак се случва. Не могат да ги търпят наоколо,защото знаят. Толкова малко от тях са останали,толкова много древни ритуали са били загубени,че ние вече не знаем какво да правим ! Така че всеки от нас трябва да проучи връзката си,дори само в мислите си със самата Земя. И собствените ви лични ритуали трябва да са свързани по някакъв начин ,по ритуален начин да откриете това.Оставям ви с това,защото са ни информирали :“От зората на времето дойдохме,движейки се тихо през вековете.Водейки много тайни животи…никой не узна ,че сме сред вас…до днес !“

Случайно ли корпорация разработваща био нано-технологии се нарича ILLUMINA /от илюминати/?

Случайно ли корпорация ,събираща кръв от всяко новородено ,която разработва реплики на ДНК се нарича  „GRAIL“?

Как да заздравим имунната система

Майкъл Тесарион Унищожението на Атлантида 1 част

Майкъл Тесарион Унищожението на Атлантида 2 част

Майкъл Тесарион Унищожението на Атлантида 3 част

Майкъл Тесарион Унищожението на Атлантида 4 част

Въведение в Шаманизма

Пътувал ли е Тръмп с Машината на Времето?

Портрет по снимка за подарък

Идеални чанти за офиса

Как да се облечем за театър

7 етапа на любовта

 

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.