Стар Роман за Тръмп и Неговото Пътуване във Времето

Spread the love

Във фейсбук се появи информация за стара книга издадена през 1893година  наречена „Невероятните Подземни Приключения на Барън Тръмп“.

В книгата се разказва за момче наречено Барън Тръмп,(Baron Trump)което е намерило таен портал и пътувало във времето. Но това не е всичко! Най-интересното е ,че синът на Доналд Тръмп се казва Барън !

 

Интересна част от книгата ,в която намираме странното име на страната Google ???

Четири години по-късно същият автор през 1896 година пише книгата „Посленият Президент“- „The last president“.И тук нещата наистина са невероятни.

В книгата се разказва за много богат човек,който живее в Ню Йорк на Пето Авеню ,който се кандидатира за президент,но не очаква ,че ще спечели.Съвпадението е невероятно Тръмп Тауер се намира точно на този адрес- на Пето Авеню.

Книгата е писана преди 124 години,но интересното е ,че съвпаденията са изумителни!След избирането му,той започнал да вика различни хора в кабинета си,и един от тях секретарят-бил Пенс-Lafe Pence.

A днес на вицепрезидентът на САЩ се нарича Mike Pence.

През 1943 година един от най-известните учени Никола Тесла умира.Преди да умре той твърди ,че е измислил машина за пътуване във времето.След смъртта му правителството на Съединените щати прибира всичките му изобретения и нарича ведомството,което отговаря за тях :“The Office of Alien Property“.

След като ги преглеждат те ги изпращат на FBI и там след като не могат да разберат как работят тези изобретения наемат инженер,който да им помогне да разкрият тайните на изобретенията на Тесла.И познайте как се казва този инженер? Джон Тръмп.

Джон Тръмп е дядото на днешния американски президент Доналд Тръмп,но след като изследвал машината за пътуване във времето и другите изобретения на Тесла,той заявил на правителството,че не е открил нищо.Дали е излъгъл и е запазил за себе си тайната на машината на времето далеч от ръцете на правителството?Забавната част е ,че името на майката на Доналд Тръмп е Mary(Мария),а средното име на баща му е Christ.И е бил роден  във вечер на пълнолуние.

Никола Тесла Отваря Вратата За Телепортиране

Машината на Времето и Пътниците във Времето Хронопортатори

Природните аномалии се използват за преместване във Времето

Най-удивителните случаи за преместване във времето

Пречистване на организма


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.