Империята РАМА

Spread the love

Спомнете си, че по времето на атлантите азиатският ЙЮ е бил важна империя на изток. След като тя и нейните колонии отказаха да се подчинят на атлантите, последните нахлуха в ЙЮ и го унищожиха. Оцелелите июйци, напуснали земите си, се преместили в подземните Хималаи и основали там легендарната Шамбала или Агарта. И тези 25 милиона души чакаха времето, когато ще им бъде позволено да излязат на повърхността на Земята.

И Шамбала, оценявайки привеждането на силите на планетата, взема решението, че е необходимо да възроди своята империя на повърхността на Земята, основавайки я под ръководството на царя на Агарта. Но подземната цивилизация донякъде е позабравила уменията за живот и борба и разбира: имаме нужда от помощ отвън. И тогава, сякаш само по себе си, се случва непредвидено събитие: 12 хиляди доброволци кацнаха на брега на днешното Балтийско море, които наричаха себе си Арии. Районът е избран необитаем, доста тежък за хората при климатични условия и доста подходящ за неафиширано появяване на пришълци. Тежките условия не ги плашеха, тук имаше всичко необходимо за живота,не им липсваха и умения. Те не бяха един народ, но бяха представители на една извънземна цивилизация и породиха нова раса на Земята,които скоро се разделят на няколко племена и народи, свързани с общи корени, обща езикова основа, светоглед.

Разбра се: такъв преход води до много последствия. Арийците сега трябваше да станат земляни и за това много в тях трябваше да се промени. Разбира се, първата последица е значителна „културна деградация“ в следващите поколения. Прехвърляне на опита на друга почва, промяна много в начина на живот, живот, дори храненето. И задачата беше поставена по следния начин: да станат земляни за много кратко време, без да губят своя потенциал, и с него да влязат в живота на земните народи, като им донесат нова визия за Вселената и морални и етични норми на универсалния стандарт.

 

Днес обаче имаме митологичния аспект на това събитие.

Така Рамаяна разказва как олицетворението на Земята, богинята Бхуми, стигна до създателя на Вселената Брахма, молейки се да я спаси от неправедни царе, които безпощадно експлоатираха нейните ресурси и бяха отговорни за смъртта на много хора в кървави войни. Както беше казано, много деви също дойдоха в Брахма, за да потърсят убежище, уплашени от огромната сила на десетглавия демоничен владетел на Ланка Равана. Брахма, заедно с Бхуми и други деви, се поклониха на пазителя на вселената на Вишну, умолявайки го да слезе по тяхна молба и да ги освободи от тиранията на Равана. В отговор Вишну обеща да убие Равана, появявайки се на земята като цар Рама – най-големият син на владетеля на Кошала Дашарта. Не е казано по-рано, отколкото е направено. Вярно е, че по време на престоя на Рама на Земята, никой освен него и група избрани мъдреци не знаеха за неговия божествен произход,те не знаеха, че Рама е самият Вишну. И едва в края на събитията, след победата на Рама във войната с Равана, Брахма, Шива, Индра и избрани небесни мъдреци слязоха от небето и, разкривайки божественото положение на Рама, обявиха приключването на мисията си.

Рама или Рамачандра, както казват индусите, е седмият аватар на Вишну, легендарния древен индийски цар Айодхия, истинска историческа фигура. Рама е роден в град Айодхия (в съвременния индийски щат Утар Прадеш), столицата на древното царство Косали.

Според други източници, Рама е родом от Агарта, дошъл да открие цивилизация на високо ниво в Индия, която да възроди цивилизация като Лемурия. Но, за съжаление, поради противопоставянето на извънземни сили от Плеядите и Кентавъра, които се намесиха в делата му и му попречиха успешно да изпълнява мисията си, този план не беше изпълнен.

Но според историята на скитите, Рама е роден в Южен Урал. И в крайна сметка многобройни скитски племена, водени от Звездния учител Рама, завладяват териториите на Кавказ, Централна Азия, Афганистан, Иран, Ирак, Пакистан, Индия и Цейлон. Те изместиха циклопските раси на лемурийците от тези райски места, унищожиха техните градове и обичаи, а в замяна донесоха арийската култура, ведите и законите на Бог на РА , които по някаква причина наричаме хиндуизъм, зороастризъм и богослужение. И Рама каза, че трите космически закона принуждават човека да се развива от живот в живот. Единият е законът за свободната воля и няма биологични причини, които да задължават човека да бъде морален или неморален. Вторият закон е законът на кармата: вие се държите не както трябва – получавате обилни удари. И накрая, основният закон: законът на всеобщата любов е крайъгълният закон на Космоса. Така че,“изгодно“ е всеки да се отнася с всичко и всички с любов – това ще се върне при вас.

Всички събития в империята Рама се случват с постоянното споменаване на имената на боговете: Вишну, Брахма, Шива, Кришна, Индра … Дори в древните индийски епически поеми и Веди се споменават богове близнаци – Ашвини, които лесно биха могли да летят около Земята в странна бяла небесна колесница. Това е смеещият се бог на слънцето Сурия, който преди пътуването си по небето придоби невероятните способности, присъщи на боговете. Например той виждаше всичко – от най-голямо разстояние до най-малкия детайл. Това е бог Агни, роденаот лотоса, притежател на искряща небесна ракета, „покрита със злато и блестяща като слънцето“. Това е Гаруда, принцът на птиците, който служи на големия бог Вишну като пратеник, който хвърля атомни бомби по врагове, разгаря пламъци и дори лети към Луната. Това най-накрая Вишвакарма е един от легендарните създатели на небесни колесници, ракети, вимана,самолети и други самолети на боговете. Но откъде са дошли тези богове, от кои звезди? Някой твърди, че всички те са Орионци, защото  Рамаяна споменава своя приятел Орионец като постоянен съветник на Рама. Други твърдят, че арийските имигранти са дошли на Земята от планетата Сабур, съзвездие Вега.

 

От Рамаяна знаем за завладяването от Рама от Ланка, страна на остров Цейлон. Но има и други значими събития. И първото от тях е създаването на градски пояс в долината на Инд. Онези градове, които днес са известни като Харапска цивилизация.

Какво се знае за нея?

Смята се, че цивилизацията Хараппи, или цивилизацията на долината на Инд, се е появила около 2500 г. пр.н.е. и съществува в първоначалните си граници от около хиляда години. Трябва да се предположи, че Рама е дошъл тук в предишните си земи, които някога са били изгубени в борбата с атлантите.

Z. Sitchin в книгата си “ Войни на боговете и хората “ отбелязва:

Един от най-трудните въпроси при изучаването на Харапската цивилизация е въпросът за нейния произход. Опитвайки се да открият произхода на цивилизацията на Инд, много изследователи стигат до извода, че тя не може да възникне независимо от шумерската цивилизация, появила се почти хиляда години по-рано. Въпреки значителните различия (например, все още нерашифрованият пиктографски шрифт), тя разкрива и много сходства с цивилизацията на Месопотамия. Използването на изсушени на слънце тухли от тиня или глина, разположението на градските улици, дренажната система, химическите методи за гравиране на метал, остъкляването на керамичните съдове и изработката на мъниста, формата и дизайна на метални ками и съдове – всичко това е много подобно на това, което археолозите откриват при разкопки. Ур, Киш и други древни месопотамски градове.Дори формата и оцветяването на керамиката,  глинените предмети на практика не се различават от месопотамските. Забележително е също, че в културата на цивилизацията на Инд е широко разпространен месопотамският знак на кръста – символ на Нибиру, родната планета на Анунаки.

На какви богове се покланяха хората от долината на Инд? Малкото изображения, открити от археолозите, сочат, че са носели рогати шапки, характерни за боговете на Месопотамия. Глинените фигури, които са много по-разпространени, показват, че богинята се е считала за основно божество в тази област, освен това обикновено е била изобразявана гола или единствените й дрехи са мъниста. Ето как се е представяла богинята Инана, чиито многобройни изображения са открити в Месопотамия и Близкия изток . „

Шумерите обаче подложили тези земи на тежки бомбардировки. Но защо? Освен това, по-рано тази област беше дадена под контрола на същата богиня Инана … И отговорът е на повърхността. Тези земи са били хиляди години, т.е. до 1500 г. пр. н. е., тъй като те се връщат при предишните си собственици. Тези, които сега бяха представени от ново създадената империя Рама. А бившият шумерски Нефилим (сегашната империя на Либия / Египет) не виждаше друг начин за разрешаване на териториалните спорове освен с военни средства.

Фактът, че Мохенджо-Даро беше заличен от лицето на земята от ядрен удар, вече не подлежи на  съмнение. И разрушенията в Харапа имат същия почерк, както в Мохенджо-Даро, а разкопките показват, че животът спрял моментално. Единствената разлика е, че Мохенджо-Даро е по-добре запазен.

И фактът, че „боговете“ са използвали ядрено оръжие на Земята, са многобройни примери.

Ето какво пише Е. Церен в книгата „ Библейски хълмове “ (Москва, 1986 г.) за известната Вавилонска кула – зикурата на Етеменанка: „ Няма обяснение откъде идва топлината, която не само загрява, но и стопява стотици изпечени тухли, изгаря цялата скелетът на кула, който е спечен от топлината в плътна маса, подобна на разтопено стъкло . “

Индийските Веди също имат многобройни препратки както към самото ядрено оръжие („брахмашири“ – „стрелата на Брахма“), така и към случаите на неговото използване. Например, по време на разкопките на един от древните градове в Раджастан, индийски учени откриха, че той е покрит с тежък слой радиоактивна пепел. Огромни масиви стени бяха слети заедно, буквално превърнати в стъкло! А нивото на радиация е толкова високо, че правителството блокира тази зона.

В петата книга на Махабхарата , Удьогапарва , можете да намерите нещо подобно в описанието на битката на един от героите – Бисма – с Рама: „ Рама … който беше обладан от гняв и отмъщение, тогава използвах най-високото оръжие на Брахма. За да го отразя , използвах и абсолютно същото Най-високото оръжие на Брахма  блестеше ярко, сякаш показваше какво се случва в края на югата (тоест в края на света.) … Тогава цялите небеса сякаш бяха обгърнати в огън … И тогава земята започна да трепери заедно с нейните планини, гори и дървета … небето светна … и в десет страни по света започнаха да пушат съществата, които вият в небесната необятност, не биха могли да останат във въздуха …

Книгата „ Badha Parva “ разказва за последиците за околната среда от използването на атомни бомби: „ Изведнъж се появи вещество като огън и дори сега покри с мехурчета, хълмовете, реките и дърветата, както и всички видове растения и билки се превръщат в пепел .“

В Рамаяна се предупреждава: ‘СТРЕЛАТА на смъртта има такава сила, че може да унищожи цялата Земя в една минута и  ужасяващ звук, разпространение сред пламъци, дим и пара … служи като предвестник на универсален смърт .“

В Махабхарата много пъти подчертава необходимостта от ограничения по отношение на използването на такива оръжия. Така например героят Арджуна получава в ръцете си „брахмашири“ със заповедта: „ Това е необичайно и напълно неустоимо оръжие … никога не трябва да го използвате срещу хора, защото, може да изгори целия свят … Ако какво? „Всеки нечовешки враг ще ви нападне, о герой, тогава използвайте това оръжие, за да го победите .“

 

Потвърждаващ фактор, че Рама и неговите сътрудници са били звездни извънземни, е наличието на две космически комуникационни станции за дълги разстояния в империята.

Първата станция на БКС е Кайлаш, свещено място, свещена планина от 4 религии: Бонпо, будизъм, индуизъм и Джайнизъм. Последователите на които смятат за щастлив да направят двупосочно пътуване (кора) на Кайлаш.

И ние се питаме – не без причина ли е това? Специалното религиозно отношение на хората към Кайлаш отразява неговото специално значение за боговете! В края на краищата появата на религиозно поклонение не е причина, а вторично явление, то е следствие от специално отношение към тази планина на боговете. Просто, след като хората видяха колко внимание обърнаха боговете на Кайлаш, тогава се родиха митове и легенди и дори по-късно – се появи религиозно поклонение.

 

Повечето от извънземните експедиции, пристигнали на Земята по една от причините за разширяването: военна, икономическа или екологична, демографска или каквато и да е друга- не е важно, като правило, имат за цел да се установят на планетата за дълго време. Но когато внезапно и с изненада открият, че не са единствените, които имат други „заселници“ освен вас, от други планети, че виждат точно същите планове за Земята като вашата, тогава неволно започвате да мислят за факторите на тяхното оцеляване. И се оказва, че  извънземна планетарна експедицията вече не може да претендира за цялата територия на Земята, дай Боже, да се засели само в някакъв отделен район от нея и че спешните строителни проблеми трябва бързо да бъдат решени:

• селищни колонии;

• системата за нейната въоръжена защита  от посегателства на други хора;

• комуникационни системи с родната планета.

 

А Кайлас току-що стана за империята на Рама онази точка на Земята, чрез която беше възможно бързо да се свържат с родната планета и да поискат, ако е необходимо, човешка, военна или техническа помощ.

Важното предимство на такива комуникационни устройства беше, че те, предавайки и получавайки сигнал на огромни разстояния, изчислен в светлинни години, работеха в реално време. И в това се крие заслугата на надлъжно-вълновата форма на излъчване, енергията за която беше точно генерирана от мегалитния пирамидален източник.

Самият DCS възел, подобно на други подобни структури на Земята, имаше своя собствена защита – 2 станции за противовъздушна отбрана, където една от тях беше проектирана да работи на високо летящи, а втората – на ниско летящи цели.

Както се оказа, първата столица на империята Рама, след новото й възраждане, беше Харапа. Но станцията на Кайлас на БКС се намираше на прилично разстояние от столицата и „боговете“ всеки път, когато летяха тук, за да провеждат сесии за комуникация, очевидно можеха да бъдат извадени от употреба. Където все още не е отишло, когато е необходимо стратегическите йерархии да бъдат разгледани на подходящо ниво, тук е ясна нуждата от лично участие на „боговете“ в преговорите. Но по-голямата част от обсъжданите въпроси най-често не изискват участието на висшето ръководство на империята и те трябва да се решават от лица с по-нисък официален ранг или дори от специалния персонал на станцията BCS. Въпреки че, във всеки случай, цялата информация без междупланетна комуникация трябва да бъде представена на висшите „богове“, както в реда на надзор – при поискване, така и за притежаването му.

Но за да изключат забавянето на пристигането на информацията, нейното остаряване, „боговете“ положиха специален канал за релейна комуникация от Хараппа до Кайлаш. И, следвайки тогавашната техническа традиция, това е канал за петрорелейна комуникация. Защо петро? Да, защото „Петър“ е „камък“, помниш ли – Христос дори говори за това? И така, всички междинни и крайни станции на тази комуникационна линия, имащи формата на мегалитни пирамиди, са използвали камък при изграждането си.

И най-важното е, че боговете започнаха да имат с въвеждането на тази линия – това не е просто бърз трансфер на междупланетна информация от Кайлас към звездния мегаполис, не, те получиха възможността сами да проведат всички подобни преговори и без да напускат Харапа! Тези. В резултат на въвеждането на тази линия станало възможно провеждането на междупланетни комуникационни сесии от всеки от двата терминала – Kailas или Harappa, където, разбира се, терминалът Харапа беше възнесен!

 

Но сега, след ядрена атака на шумерите, Харапа лежеше в руини …

И отдалеченият терминал на космическата комуникационна станция, който беше в тази столица, също престана да съществува.

И „боговете“, за да се свържат с родната си планета, сега трябваше да летят до Кайлас.

Но нека припомним, че самият възел Кайлас на БКС беше оборудван с 2 станции за противовъздушна отбрана, които поради неотдавнашните бомбардировки над шумерите бяха в голяма степен на готовност. Когато се приближиха до Кайлас, с някои неизправности в системата за предупреждение, човек лесно би могъл да падне под огъня на собствените си средства за унищожаване.

И тук е моментът да помислим – какво направиха „боговете“ на Рама в тази ситуация? Те не започнаха да възстановяват този канал за комуникации на дълги разстояния. Те – преминаха в режим на готовност. Онзи резервен канал на БКС, който беше осигурен от тяхната втора станция – Гунгашан.

Но имаше и свои собствени характеристики. По отношение на мощността новата станция е много по-голяма от Кайлаш, но тук е местоположението … Това отново е недостъпна зона и отново най-високите планини. Така че, сравнявайки ги, и в двата случая беше трудно и далеч да се стигне – и до Кайлаш, и до Гунгашан. Но „боговете“ предвиждат тази ситуация: тук те разшириха нова линия на петрорелейна комуникация до станцията. И тази линия вече минаваше към новата столица на Рама – легендарната тибетска Лхаса.

Именно Лхаса беше тайната столица на „боговете“! И точно тук, в Лхаса, се намираше отдалеченият терминал на космическата комуникационна станция за далечни разстояния в Гунгашан. И точно тук, в подземния Лхаса, „боговете“ се криеха под заплахата от ядрена атака.

 

Отбрана на Западната империя

Под управление на империята е била доста голяма площ от планетата. Тя включвала териториите на днешна Индия и Непал, Китай и Монголия, Мианмар, Тайланд, Лаос и Камбоджа. И всички те се нуждаеха от защита. И, разбира се, различни мегалитни устройства са били използвани за отбрана, характерни  за всяка територия.

Така че почти цяла днешна Индия, с изключение на южния щат Тамилнаду, използва стъпаловидни кладенци като отбранителни устройства. Формата на такъв кладенец наподобява обърната класическа пирамида с пресечен връх. Отвън изглежда така, сякаш някакво фантастично създание взело огромна пирамида, обърнало я с главата надолу и я притиснало в земята. Оставяйки зад този отпечатък под формата на каменни стъпала върху страничните лица. И най-известният стъпаловиден кладенец на Индия, Чанд Баори, се намира в малкото градче Абханери, на 95 км от Джайпур, Раджастан. Чанд Баори не е само един от най-значимите архитектурни паметници в страната. Смята се за най-старият стъпаловиден кладенец в Индия и един от най-големите в света.

Стъпаловидните кладенци са архитектурно чудо, широко разпространено само в Индия. Никъде другаде по света няма нищо подобно.

Стъпаловидните кладенци могат да бъдат открити главно в северните и западните райони на тази страна. Смята се, че тук са построени няколко хиляди такива конструкции. Смята се, че само в 3 северни щата (Гуджарат, Утар Прадеш и Раджастан) е имало над 3 хиляди. Малко по-малко кладенци има в Делхи и други щати (Карнатака, Мадхя Прадеш, Керала, Махараштра, Ориса и Джайпур). Въпреки че днес много стъпала са изоставени или влошени, след като са затлачени или покрити с отломки, все още съществуват стотици стъпаловидни кладенци. Например само в Ню Делхи има повече от 30 от тях.

Кладенците в различни части на Индия се наричаха по различен начин, в зависимост от местния език: vav, vaav, baori, baoli, baudi, bawdi, bavadi, kalyani или puskarani. Английското име е stepwells. Периодът на създаване на кладенци – в човешкия ум е много замъглено, а мненията на официалната наука тук се различават – от V до IX век. АД Някои от авторите, изследващи стъпаловидни кладенци, се опитват да характеризират архитектурата си според класификацията на местните имена: vav, vaav, baori, baoli и др. Други класифицират дизайна си по местоположение – този или онзи индийски щат. Предлагам моята систематизация – под формата на кладенци. С други думи, от външния им вид, от конфигурацията им. И има само 3 от тези видове стъпаловидни кладенци: пирамидални, линейни и кръгли.

Според мнозина кладенецът е малък резервоар, в който контейнер за прием на вода е спуснат върху верига. Съвременната наука смята, че сухият климат, царувал в много части на страната, от древни времена принуждава жителите на тези места да се насочат към различни трикове – да строят язовири и изкуствени езера, резервоари и подземни резервоари, които спомагат за поддържане на дъждовна вода, която е била в изобилие само през сезона мусоните. И, казват те, в същото време започнаха да се изграждат огромни резервоари, способни да осигурят вода на човешката общност или дори на малък град.

Но това е мнението на съвременното научно съсловие. Всъщност стъпаловидните кладенци са военни цели, които са използвани като активни капани за вражески самолети.

 

 

Както следва от теорията за куха обърната пирамида, определящият фактор тук е потокът от енергия, излъчван от самолета, разположен над кладенеца. Именно той, а не 4 потока електромагнитна енергия на планетата, действайки от 4 страни върху всяко тяло, определя независимостта на позицията на кладенеца от неговата ориентация по протежение на магнитното поле на Земята. Обърнете внимание също, че именно този въздухоплавателен поток действа вертикално върху елементите на мегалитния капан, създавайки появата на 6 енергийни зони на обърната пирамида. И точно така част от представената схема работи в режим на приемане на енергия.

Излъчващите елементи на кладенеца, разбира се, са неговите стъпки. Или прави, или пирамидални. Когато енергията се излъчва от ръбовете на краищата на тези стъпки в посока на диагоналите, изтеглени между техните хоризонтални и вертикални повърхности. Конфигурацията на стъпките във всеки кладенец е своя, уникална, свързана с неговия енергиен спектър.

Ясно е, че без да доставят енергия за тези стъпки, те не могат да бъдат излъчватели. Но как да организираме прехвърлянето му от долната зона на кладенеца? Може би да използвате камък от стъпала като проводник? Но това не е много добър вариант, той носи голяма загуба на енергия! И тук на помощ идва водата, кладенецът. Този на дъното на кладенеца, в най-ниската точка на събиране на енергия. А мокрият пясък под стъпалата е много важен структурен елемент на кладенеца. Разрешаването да:

– извършват прехвърлянето на енергия, натрупана в долната зона, към излъчващите елементи, и

– чрез модулирането на този поток за образуване на енергийния конус на капана.

Имайте предвид, че току-що описахме работата на конструкцията по отношение на получаване на енергия от самолета. След като описа работата на активния капан в подготвителния етап. Къде да го включите (създайте етер-вихрови конус и доставете вредно излъчване) – вече трябва да използвате втория енергиен поток, модулиран от сигнал с ниска честота. Кандидатствайте за това специален модулатор (M). Трябва да се отбележи, че същият вражески самолет се използва тук като източник на входящия микровълнов поток. И тук е изходният поток на този модулатор – той се подава или към една или няколко останали енергийни зони на кухата пирамида, или към една от наклонените й страни (схемата на кладенеца показва опцията за подаване на енергия на модулатора в централната горна зона). И сега, когато самолетът се опитва да прелети над капана, последният веднага се активира,образувайки захващащ конус и насочвайки към този апарат поток от разрушително енергийно въздействие.

И по-нататък. Капанът е предназначен само за поражение на вражески самолети, а собствените му устройства трябва да останат невредими. Следователно, в дизайна на модулатора има специален механизъм за безопасност – тапа.

 

Ако, както беше отбелязано, почти цяла Индия е използвала стъпаловидни кладенци като отбранителни устройства, то в най-южния щат на страната – Тамилнаду, тази непоколебима част на полуострова са използвани напълно различни средства за отбрана. И ако ги погледнете с нормален поглед, тогава те бяха огромни храмови комплекси.

Тук пред нас, на снимката по-долу, се намира храмът Аруначалешвара в Тируванамалай.

 

 

Там, където веднага се забелязват 4 високи 60-метрови кули  гопурами, които просто не могат да бъдат пренебрегнати, дори и от разстояние. Храмът се счита за един от най-високите в страната и никой не знае на колко години е. В храма има следи от писане по стените, датирани от 10 век. Самият Тируванамалай се споменава в историческите документи от VII век. Смята се, че храмовият комплекс е придобил сегашния си вид през 16-17 век, но в него са запазени малки светилища от XI-XIII век.

Но, въпреки това, това е създадена от човека станция за ПВО. По своя дизайн – 4 основни пирамидални църкви, монтирани напречно на сложната зона. Но е известно, че ако две пирамиди са подредени една към друга с лицата си, тогава взаимният пренос на енергии може да се случи между тези пирамиди.  Напред и назад, въвеждайки един вид генератор. Тъй като още две двойки по-малки пирамиди са инсталирани на всяка линия от позицията на кръста, целта на последната е да подпомогне генерирането на енергия според 2-ра хармоника. И тук, облъчвайки основните кули с тези 2f-сигнали, спомагателните пирамиди подобряват надеждността на пускане на генераторите на 2 кръстовидни линии в началото на станцията и в работен режим гарантират стабилността на схемите за генериране. Ясно е, че посоченият процес на производство на енергия ще започне и ще се осъществи в бъдеще,под кулите трябва да пропуснете подвижния воден поток. И тук има доставка на вода. Той е създаден предварително, натрупвайки се в специални храмови резервоари.

Но всички пирамидални кули са само източниците на енергия, необходими за осигуряване на работата на повреждащата част на станцията. Но като „оръжейни стволове“ са използвани многобройни колонади от каменни менхири. Тези колонади бяха менхирични матрици – тези така наречени зали или квадратчета на „Хилядите колони“, където всеки менхир при определени условия излъчваше плазмоиден сноп енергия в пространството над себе си.

Но най-първият, който получи възможността да стреля … каменните стени на станцията! В структурно отношение те се състоят от поредица от каменни стълбове, вкопани в земята. Където пространството между тези стълбове е положено с каменна (или тухлена) зидария, образувайки гладка стена по периметъра, но оставяйки само полуострите краища на менхирите, извисяващи се над стената. Което, получавайки енергия от източници, движещи се по периметъра на каменни стени, също изстреля. Същността на излагането на огън на менхира е излъчването (по оста си нагоре) на куп енергия – плазмоид, който по енергия прилича на кълбовидна мълния, но се движи с голяма скорост. Наличието на ограждане на станциите в боен режим може да се наблюдава и визуално – по верига от плазмоиди, излъчвани при конусно срутване, сякаш се търкалят по участъци от оградата.

И отново, за въвеждането в огън на менхирите от станцията, под тях трябва да се подава и воден поток. На територията на храма Аруначалешвара има 2 частни басейна – 2 резервоара, за които се смята, че са свещени и привличат много поклонници. Още 4 подобни резервоари със свещени води са разположени извън храма.

Но на станцията за противовъздушна отбрана това снабдяване с вода е необходимо за енергийното активиране на всичките му основни елементи: основните и спомагателни пирамиди и много менхири – в стените на структурата и матричните колонади. Изглежда, необходимият обем на водоснабдяване е изчислен въз основа на продължителността на едно нападение от вражески самолети. Самата станция беше включена в работата чрез енергийно активиране на нейната водна система. Водоснабдителната система на тази станция е може би един от най-сложните й компоненти. При преместване на водни потоци е необходимо не само да се поставят под всеки елемент – пирамида, кула или менхир, но и да се осигури контрол върху тези потоци. Но най-проблемно е тази система да бъде готова за незабавна употреба, когато всички контейнери трябва да бъдат напълнени с вода, самата вода се филтрира от груби примеси, т.е.и многобройни и малки канали, тръбопроводи, които осигуряват работата на каменни огради и матрични колонади, нямат запушвания.

 

Разгледахме работата на станцията за противовъздушна отбрана по примера на Tiruvannamalai, но в Тамил Наду има голям брой подобни станции. Намира се в градове, където има храмове, посветени на бога Шива. Това, заедно с Тирувананамалай, са светите градове Мадурай, Канчипурам, Чидамбарам и Тричи. Но има подобни станции в Дарашурам, Кумбаконам, Шрирангам, Танджоре, Рамешварам и Сухиндрам. И трябва да се отбележи: тук, в Тамил Наду, беше създадена мощна система за противовъздушна отбрана. А ефективността му се характеризира най-малкото с факта, че всички местни градове със станции останаха непокътнати, но Хараппа и Мохенджо-Даро, които нямаха такава защита, загинаха при ядрени атаки.

Като цяло, разглеждайки въпросите на отбраната (противовъздушната отбрана) на западната част на империята, откриваме:

– тя обхвана почти цялата територия на съвременна Индия (с изключение на източните й щати);

– системата за противовъздушна отбрана е изградена с помощта на различни технически средства (активни капани на самолета) – центърът и северът на областта са защитени от конструкции от типа „стъпаловиден кладенец“, а югът (държава Тамилнаду) от станции за противовъздушна отбрана тип храмове, които включват пирамидални кули на гопурам.

 

Отбрана на Източната империя

Схемата за отбрана на източната част на империята на Рама е представена на следващата снимка. Както можете да видите, в отбранителния ринг на фондовете имаше и огромна територия. Но сега тя включваше днешните земи на държави като Мианмар (южна част), Тайланд, Лаос и Камбоджа.

И тук са използвани и различни технически средства: в северната и източната част на територията – активни капани на самолети тип „каменни кани”, западната и южната граница са охранявани от неподвижни постове за ПВО.

 

 

Нека разгледаме зоната на разпространение на каменните кани.

Във планинските райони на северен Лаос, в провинция Ксианг Хуанг, има повече от 60 обекта с кани, покриващи централната и южната част на северен Лаос. Тази област се нарича Долината на стомна. Други подобни обекти изглежда се простират по една линия, минаваща по западното подножие на планинската верига Анам, разделяща Лаос и Виетнам. Където най-южните места се намират в източната част на платото Корат (платото на инж. Хорат), в североизточната част на Тайланд. Тази позиция на позицията, маркирана на съседната карта с жълти икони, накара много изследователи да мислят, че местата за стомна са разположени по определени търговски пътища.

Долината на питчер

 

Буквално обсипан с циклопски каменни съдове, долината Кувшин просто получи името си заради огромния брой големи и малки каменни съдове, случайно разпръснати около веригата Анам, която разделя териториите на Лаос и Виетнам. Паметникът датира от мегалитната ера и все още остава бяло петно ​​в културата на древните народи на Индокитай.

Размерите кани са много различни. Има малки екземпляри с височина около 50 см. И наистина има гигантски съдове с височина до 3 м и тегло до 6 т. Всички те имат различна форма: повечето съдове са с кръгла форма, но има и квадратни, правоъгълни и дори безформени кани. , Близо до някои стомни лежат огромни дискове, наподобяващи капаци. Те са украсени със специални концентрични кръгове, символичното значение на които не е определено от настоящата наука.

 

Всяка кана е каменна камбана. Което като оръжие е предназначено за излагане на летящи вражески самолети. И точно с такова облъчване – тази камбана ще откликне, ще вибрира. Всъщност всеки такъв съд е изграден от камък, чиято тетраедрично-кристална структура задължително ще се възбужда, когато се облъчва с външен източник на микровълнова енергия. И за да се появят тези вибрации, нашата камбана трябва да стои на дъното му. Но ние разгледахме само потока на енергия, идващ отгоре. За да унищожите самолета, се нуждаете от друг поток: от каната до самолета. И този поток също трябва да бъде модулиран. Тази модулация се осъществява от друг елемент на кана – неговата кухина, всъщност – резонатора. И тъй като всяка кана е близка по форма до обикновен менхир, а менхир всъщност е оръжие „варел“,насочвайки енергията на възбуждане по оста нагоре към излъчването, общият микровълново-нискочестотен енергиен поток ще действа върху самолета, което според идеята трябва да унищожи устройството.

Оттук е ясно: когато се опитате да прелетите над каменна кана, самолетът ще бъде унищожен.

Но, възниква въпрос: как да защитите собствения си самолет от поражение? В края на краищата трябва ли да се осигури някакъв предпазител? Наистина в кана, капакът, каменният капак, играеше ролята на предпазител. И ето: капакът е инсталиран – оръжието е изключено, свалено – „багажникът“ е нащрек!

 

А сега нека разгледаме втория тип системи за ПВО, използвани тук – основните му комплекси, гари и постове:

И когато начертаваме техните координати на картата, получаваме впечатляващ образ на тази част от отбранителната система, която покри въздушното пространство на страната с 2-те си полукрила – от запад и от юг.

 

 

Но разбира се, Ангкор е искряща перла сред съоръженията за ПВО, изброени в таблицата .

Ангкор е боен комплекс от противовъздушна отбрана на империята Рама. На която беше възложена основната задача – да се предотврати навлизането на противника във въздушното пространство на страната! И днес можем да видим как беше решено. Тук е създадена мрежа от наземни станции, някои от които извършват намиране на посоки на вражески самолети и контролират преговорите на екипажите във въздуха, други осъществяват радиокомуникации със своите самолети и дават насоки за техните действия. В същото време комплексът включваше въздушна ескадрила от 12 вимани, чиито екипажи служеха дежурно, следейки обстановката в граничните райони на империята и осигурявайки наличието на бойна информация за командването на комплекса и ръководството на страната.

Храмовият комплекс Ангкор, безценно съкровище на кхмерската култура, се намира западно от столицата на Камбоджа, Пном Пен. Размерите му не са просто грандиозни – като цяло изумяват въображението: разположен близо до северния бряг на езерото Тонле Сап, Ангкор се простира на 24 км от запад на изток и на 8 км от север на юг.

 

Ангкор контур

 

Смята се, че този грандиозен паметник, наброяващ около 100 запазени храма, дворци, много резервоари и канали, е построен през разцвета на феодалната държава на кхмери. И този официален „период на Ангкор“ обхваща седем века, като започва от 802 г., когато крал Джаяварман II извършва ритуал на свещената планина Кулен и се провъзгласява за цар бог, и завършва през 1432 г., когато кхмери напускат Ангкор под натиска на тайландците и се прехвърлят столицата на брега на Меконг в Пном Пен. И още повече, че „официалното мнение“ преобладава, че основните храмове на Ангкор, ядрото на този гигантски храмов комплекс, са били издигнати от същия цар Джаяварман II в периода 1113-1150 г., когато всички следващи царе са могли само да допълнят този комплекс с нови храмови дворци ,

Обикновените кхмери са убедени, че Ангкор не е създаден с човешки ръце. Построена е, според древна легенда, самите божествени ангели – по нареждане на великата Индра, този могъщ цар на боговете. Според тази легенда, блестящата Индра пожелала човекът с божествен произход, неговият земен син, да стане наследник на краля на Камбоджа. И когато бил построен красивият дворец, Индра се спуснала на земята и тържествено издигнала сина си на трона на страната на кхмери.

И тук можем да се съгласим само: да, Ангкор не е построен от хора. Но целият въпрос е защо? С каква цел е издигнат този храмов град? Какво трябваше да е тук, решавайки основните задачи: селищна колония, далекобойна космическа комуникационна станция или отбранителен възел? Но нито първото, нито второто – тук – не се виждат. Но от въпросите за осигуряване на сигурността на империята – няма спасение. И постоянният укор е съдбата на Харапа и Мохенджо-Даро, съдбата на тези 2 столици на Източната империя, изтрити от лицето на Земята от ядрени удари. И все пак – невидимо напомняне: ако сте в пасивно очакване – отново ще претърпите същата съдба!

И следователно, поставяйки себе си на мястото на „боговете“, въпросите за осигуряване на сигурността на територии и градове трябваше да бъдат издигнати на нова висота, старата концепция за отбрана трябваше да бъде напълно преработена.

Създаването на мегалитна отбранителна система, подобна на шумерската или мезоамериканската, е дълго и скъпо. А конфигурацията на територията на империята и липсата на необходимите запаси от камък в повечето от областите й определят този вариант за изграждане на отбрана изцяло, тъй като очевидно е невъзможен. В същото време Източната империя винаги беше силна със своите самолети – вимани, затова те, като нищо друго, бяха подходящи за използване като основно средство за противовъздушна отбрана.

Разглеждайки проблема с изграждането на отбрана в светлината на обективната целесъобразност, можем да изброим изискванията за нея:

– наблюдение на въздушната (космическата) ситуация на подходите към границите на империята;

– предупреждение за опасност от вражеско нахлуване във въздушното пространство на страната;

– активно противопоставяне на противника, нахлувайки в зоната на отбраната.

 

 

Нека да разгледаме някои от храмовете на Ангкор и на първо място с такава грандиозна структура като Ангкор Ват .

Този храм има няколко функции. И решението на първия – провеждащ акустичен контрол на заобикалящото пространство, се осъществи с помощта на 2 елемента: огледало за антена и вимаана. Като антена тук е използвана водната повърхност на квадратния резервоар, обграждащ Ангкор Ват. Резервоар с ширина на рова 190 м и дължина на периметъра 5,5 км. Радиосигналите на техните собствени и други самолети, слушани в ефир, се възприемаха от тази водна антена, а приемът беше дежурен от вимаана, разположена на земята. Тази вимаана беше инсталирана на специална кръстосана платформа, разположена в средата на язовира (мястото е ясно видимо на снимката).

Втората функция на Angkor Wat е да бъде приемо-предавателна станция. В този случай вимааната беше инсталирана на втората платформа-кръст, която се намира до храмовия комплекс. И тук пирамидата на храма е устройство, излъчващо енергия, предавател. Самият предаван информационен сигнал се формира от същата вимаана, или по-скоро от неговия пилотен оператор.

Но има една тънкост: за да могат абонатите да се чуят един друг, не само 2 от тяхната вима,на земя и въздух, трябва да бъдат настроени на носещата честота, самата станция трябва да работи на тази носеща честота, тук е Ангкор Ват. И което е важно: тази работна честота на станцията беше определена на етапа на проектиране. И е ясно, че тези стойности напълно зависят от геометричните параметри на храма.

Сега помислете за работата на избрания комплекс в режим на приемане на сигнал.

Не е тайна, че сигналът за отдалечена вимана, който е във въздуха на дежурство, обикновено е слаб и за приемането му най-вероятно ще е необходима добра антена. А великолепното огледало на водния ров е просто грандиозна и силно чувствителна антена. И този сигнал се движи по водоносен пясъчен слой под основата на Ангкор Ват. Където отново има енергичен ефект върху фантомната част на неговата пирамида. И в крайна сметка полезният сигнал идва на разположение на пилотния оператор.

Друга функция на храма на Ангкор Ват е използването му като търсач на посоки, когато наземната вимана постепенно променя носещата си честота в рамките на работния диапазон, за да проследи навреме появата на неизвестни сигнали, а всъщност – неизвестни самолети.

И накрая, Ангкор Ват има друг режим на работа – режимът на противовъздушната отбрана. Което е свързано със собствената безопасност на Центъра за управление и се използва в случай на пробив на вражески самолети. След това чрез определен сигнал всичките им вимани се нареждат да се спуснат на минимална височина или да направят аварийно кацане. След това храмовата плоча-LA включва своя задвижващ механизъм в пулсиращия режим на компенсирана тяга. В същото време нейният енергиен поток, насочен надолу, причинява появата на пулсиращи енергийни потоци в пирамидата. Част от тях, излъчвани през ъглите на галерии с парагади, действат в няколко хоризонтални равнини срещу ниско летящи цели, втората част, излъчвана чрез кули на пранг, вече е предназначена за борба с вражески цели на голяма височина.

 

Освен това, като друг пример, разгледайте храма Байон .

 

 

Тази общност от повече от 50 кули – с 4 лица на всяка, където всички те са разположени на зиггурат, това е най-важната станция за намиране на посока на „боговете“ в Ангкор! Където самият зиггурат със своите нива и дворове и всички лица на кулите са строго ориентирани по посока на кардиналните точки. Но първо, трябва да се каже за огромния воден ров, всяка страна на площада на който се простира на 3,0 км, има ширина 100 и дълбочина 5 м. И това не е нищо повече от всенасочена антена за всички вътрешни храмове на Ангкор Том, но на първо място за Байон, стоящ в центъра му. И припомнете, че сигналът от тази антена се предава на всички кули на храмовете върху мокър пясъчен субстрат, изхвърлен на дълбочина 3 метра под цялата повърхност на площада Ангкор Том.

И тук всяка кула-антена на този храм беше настроена на тясната си лента на приетия сигнал и целият набор от такива локални антени покриваше необходимия честотен диапазон. Обхватът, в който биха могли да работят всички наземни самолети – както нашите, така и другите. И нека тази задача не изглежда на никого невъзможна или надумена от мен: трябва да се помни, че всички тези кораби могат да работят само върху различни хармоници с една единствена честота – космическата честота на Земята!

Но има една особеност: със съществуващия самолет и избрания метод за комуникация, нашите „богове“ трябваше да имат 2 комплекта самолети, когато единият дежури във въздуха, а вторият е на земята, осигурявайки комуникация с първия, ръководейки действията му. ,

 

Ангкор е древен град и неговото изграждане и изграждане на цялата отбранителна система на империята е започнало – не през 7-8 в. Сл. Хр., Но повече от 2 хиляди години преди тази „научена“ дата. Когато боговете, поучени от горчиво военно поражение и загуба на 2 столици на Източната империя – Мохенджо-Даро и Харапа, пометеха от лицето на земята чрез ядрени удари, разбраха, че без надеждна противовъздушна отбрана страната не може да бъде спасена. Точно 1500 г. пр.н.е. И още: Не можех дори да си представя, че в търсенето на знания за минали цивилизации ще получа такъв щастлив билет: среща с града на „боговете“! Градът е цял и добре запазен, въпреки възрастта си от 3 хиляди години. Град, предназначен не за обитаване – не, град – специален, военен, боен! Къде е за Ангкор!

 

Vimana

Всички летящи превозни средства носят същото индийско име – „вимана“. Това в никакъв случай не са били мощни кораби, на които да извършват междузвездни пътувания – не, говорим само за малки космически кораби за летене в земната атмосфера, които в най-добрия случай са били използвани за комуникация между земната повърхност и космическия кораб на майката. Същите тези „вимани“ са описани много подробно в древните индийски текстове на Махабхарата и в други праисторически книги.

Освен споменатите вече вимани, вероятно е имало и други „въздушни колесници“ – „агнихотри“. Съдейки по корена „агни“ (огън) в тази дума, полетът на анихотрата беше придружен от проблясъци на огън или пламъци.

Както описва известният индийски епос „Рамаяна”, кралят на маймуните Хануман имал уникални възможности. Той имаше в хангарите си най-различни самолети и хвърлящи устройства. Тези небесни колесници са описани подробно и цветно в стихотворението: „Лъкът на тези древни биплани беше заострен във форма, корпусът им беше издължен и искрящ като злато; те биха могли да имат скорост над 300 километра в час. “ Съдейки по описанията на Рамаяна, тези небесни колесници имаха отделни отделения, стаи, спални, бяха отстрани и малки, перлени облицовани прозорци. Интериорът на тези странни самолети се състоеше от удобни, богато украсени „каюти“. Долните повърхности на крилатите колесници блестяха с кристали, а вътрешните отделения бяха покрити с луксозни покривки и цветни килими.Тези небесни колесници можеха да превозват 12 заможни хора заедно с един тон багаж на надморска височина един километър. Самолетите излетяха рано сутринта в Шри Ланка (Цейлон) в посока Айодхая. Оказва се, че разстоянието от 2280 км на колесницата е преодоляно за 9 часа. Трябва да се отбележи, че тези древни самолети са имали две междинни кацания – в градовете Кискиндхай и Вазисташрам.

Привилегията да използват виманите принадлежала на избраните, духовните и военните водачи, управниците, членовете на техните семейства. Техниката за конструиране на летящи предмети е заимствана от боговете. Това изрично е посочено в светите книги на Индия. И същите тези извънземни – както е посочено в текстовете на Сабхапарван – прелетяха в тежките времена от звездите на Орион на Земята, за да научат още веднъж деградирало човечеството на всичко, което хората познаваха, но некомпетентно забравени.

Не всички извънземни обаче, слизащи на сушата от космически кораби, можеха да вдишат въздуха на Земята. Някои небесни пратеници носеха кислородни маски и шлемове с маркучи. Следователно, тези „маркучи“ бяха изобразени под формата на слонове, тъй като древните диви хора можеха да възприемат гофрирания маркуч само като багажника на слон. В резултат на това се появи богът Ганеша, синът на Шива. Ганеша е добродетелният бог, който води свитата на Шива. Той остава един от най-популярните индуистки президенти на седмото небе, тъй като винаги е преодолявал всички препятствия. Разбира се, произходът на Ганеша в епоса е свръхестествен. Той е създаден от небесно същество, за да подготви негостоприемните хора на планетата Земя за пристигането на своя много гостоприемен създател.

Освен това древните източници твърдят, че е имало самолети за пътуване в рамките на „Мандала Сурия“ и „Накшатра мандала“. Какво е това отвъд? „Сурия“ на санскрит и съвременна хинди означава слънцето, мандала – сфера, регион, накшатра – звезда. Има ли индикации за полети в рамките на Слънчевата система и междузвездни разстояния?

Книгите на санскрит описват реални орбитални станции, огромни космически градове, които се въртяха около Земята по това време. Малки космически кораби излетяха от тези кралически космически кораби. Тези вимани бяха мостове между небесните и земните градове. От книгите на Vanaparvan и Sabhaparvan можете да получите информация за обекти, които летят около Земята, които могат да транспортират хиляда, две хиляди или повече физически хора и животни.

В Samarangan Sutradhara пише:

„Тялото на вимана трябва да бъде силно и издръжливо, като огромна птица, изработена от лек материал. Вътре трябва да поставите живачен двигател с устройството си за отопление на желязо отдолу. С помощта на силата, скрита в живака, която задвижва торнадото в движение, човек, който седи вътре може пътувайте над небето на дълги разстояния. Движенията на вимааната са такива, че тя може да се издига вертикално, да пада вертикално и да се движи косо напред и назад. С помощта на тези машини хората могат да се издигнат във въздуха и Яростните образувания могат да слязат на земята . „

Самолетите, според Виманик Пракаран, са създадени от метали. Споменават се три вида от тях: „сомака“, „саундалика“, „мауртвика“, както и сплави, които издържат на много високи температури.

Тогава говорим за 7 огледала и лещи, които биха могли да бъдат монтирани на борда на vimaan за визуални наблюдения. И така, едно от тях, наречено „огледалото за пингжула“, е било предназначено да предпази очите на пилотите от ослепителните „дяволски лъчи“ на врага.

По-долу са описани източниците на енергия, които задвижват самолета. Има и седем от тях. Четири вида самолети се наричат ​​„Rukma Vimana“, „Sundara Vimana“, „Tripura Vimana“ и „Shakuna Vimana“. И така, „Rukma Vimana“ и „Sundara Vimana“ имат конична форма. Rukma Wimana е описан като тристепенен самолет с задвижващ агрегат в основата. На втория „етаж“ – каюти за пътници. Sundara Wyman в много отношения е подобна на Rukma Wyman, но за разлика от последната по-облекчена форма. „Tripura Wimana“ – по-голям кораб. Освен това, това устройство е многоцелево и може да се използва както за пътуване с въздух, така и за вода под вода.

 

Божествена ескадра

И така, ние се запознахме с някои от техническите възможности на комплекса Ангкор за осигуряване безопасността на въздушното пространство на империята – с нейните станции:

– намиране на въздухоплавателни средства на противника и наблюдение на преговорите на екипажите във въздуха,

– водещи радио комуникации със своите самолети и предоставяне на насоки за техните действия.

Видяхме, че със съществуващия самолет и избрания метод за комуникация, нашите „богове“ трябваше да имат 2 комплекта вимани, когато един от тях носеше дежурен часовник във въздуха, а вторият – на земята, осигуряващ комуникация с първия, ръководейки неговите действия. И ние се запознахме накратко с описанието на тези самолети, дадено в санскритската литература.

Свързването на всичко заедно следва следното логично следствие: LA-виманите трябва да се базират някъде наблизо, най-вероятно – на територията на Ангкор !

Но къде?

И има такова място, това е Терасата на слоновете.

Конструкцията получи сегашното си име благодарение на фасадата си, украсена със слонове с ездачи. Тази грандиозна каменна стена е с дължина 350 м от север на юг и в план съдържа 3 каменни зъба, разделящи пространството източно от стената на 2 почти равни участъка. От западната си страна терасата прилепва към оградата на храма на Фемеанакас, към източната му стена. В общия случай на изток от терасата се намира огромният Кралски площад, който, както вярвам, беше летище.

Някаква идея за конфигурацията на терасата на слона може да се получи от средната снимка на масата. Тук нейните каменни зъби, гледащи надолу, са обърнати на изток. На други 2 снимки – 2 крила на терасата са показани – вляво (север) и дясно (юг).

 

Днес можем да посочим не само местоположението на виманския комплекс, определено можем да посочим местния им брой – точно 12. „Боговете“ обикновено обичаха числото 12, като се има предвид този обем от единици, способни да разрешат всеки проблем. И така, от тук, в паралели – 12 знака на Зодиака, 12 месеца в годината, 12 единици в дузина, 12 апостоли и т.н.

Така на източната граница на Кралския площад има точно 12 отделни кули (Prasats Suor Prat). Те са разделени на две групи от 5 + 1 прасати, а 2 от отделните им кули са леко изместени на изток и са поставени една срещу друга по пътя (вижте снимки 1 и 2 от следващата таблица).

Точно за нужния брой екипажи е построен този брой сгради: 5 за обикновени екипажи с 2 крила на ескадрилата и 1 за техните командири. И трябва да приемем, че всяка от тези структури е била предназначена както за настаняване, така и за останалите екипажи. Предполага се, че подземният бункер, показан на снимка 2, натрупан от насипен хълм, може да служи като склад за сменяеми летателни апарати и може би дори за оръжие.

Квадратно в план, с 2 горни нива, тези прасати са свързани с дълга тераса широка 10 метра, клони от която водят към всяка отделна кула.

 

 

Непосредствено зад тези 12 кули са разположени 2 внушителни структури, чието централно ядро ​​се предхожда от вестибюли, отворени на запад и изток. От страничните галерии са прилепени към тях, простиращи се на повече от 45 м, и те са последвани от малки стопански постройки, изградени на по-ниска основа. Всяка структура образува двор с размери 30 х 50 м. Това е т.нар. северна и южна Khleangi (виж снимка 3, 2-ри план).

Целта на тези сгради също е доста проста за определяне. Това е особено лесно за авиаторите: екипажите се нуждаят от тях, за да гарантират общите задачи на всеки ден. Онези, където на пилотите трябваше да бъде назначена бойна мисия: дежурни, въздушно прикритие или въздушни удари. Или онези, където се провежда разпит, или където те могат да учат или да подготвят навигационен план на полета, да ядат храна или, което не е срамно за „боговете“, да почиват заедно. Ето защо, два басейна също са разположени точно там – също може да се предположи, чисто за битови цели, за облекчаване на физиологичните натоварвания след полета.

И целият този комплекс от структури – летището, 12 Prasats и 2 Khleangs – той е построен на едно място, точно определящ полетната зона на Ангкор; и в следващия кадър можете да разгледате общия му план.

Но скептичният читател може с основание да се усъмни в моите току-що цитирани аргументи, ако не беше друг факт, който оставих накрая, под формата на решаващо доказателство.

Но, всичко в ред …

Известно е, че най-проблемният въпрос за експлоатацията на витлата на етер-вихър, които са инсталирани на всички самолети на „боговете“, беше тяхното изстрелване. Да, устройството може да се изключи лесно , но може ли да се рестартира? – много, много трудно е! И решавайки този проблем, „боговете“ на всички чужди цивилизации бяха принудени да изграждат колосални мегалитични структури, като автостопи или зикурати. Ето защо изобщо не започнах търсенето на полета на Ангкор с 12 прасати или 2 хлеанги, или с равнинно поле без никакви препятствия – не, трябваше да намеря място, където „боговете“ отново да стартират двигателите на своите вимани.

И сега, след непрости търсения, беше разкрито: за целта храмът на Фемеанакас беше използван в Ангкор! Само самата сграда, по отношение на която малко по-рано беше обявено, че той има специална роля, че ще се върнем в този храм.

 

От публично достъпни материали знаем, че това е била правоъгълна тристепенна пирамида, съставена от латерит. Тази латеритна стена, обграждаща територията на този храм, с размери 250 х 600 м от 4 страни, достигна височина 5 м. Освен това една мощна вътрешна стена, която очертава този правоъгълник, се дублира от втората – външната. И че в тези стени, от северната и южната страна, имаше 2 прохода навътре, към храма.

И ние също знаем, че:

– Пресечената пирамида на храма е строго ориентирана към кардиналните точки;

– храмът няма нито ясно изразен вход, нито е положен с плочи, нито път, издигнат над земната повърхност, или характерна кръстообразна платформа;

– Храмът на пирамидата е в съседство с няколко водни басейни; в допълнение, ров с ширина 25 метра също се пълни с вода, разделяща вътрешната и външната стена на оградата;

– може би храмът по някакъв начин е свързан с Терасата на слоновете: източната стена на оградата му, заедно с централната му гопура, е и задната стена на споменатата тераса;

– от южната страна на Пименаанака има друга пирамида – храмът Бафуон.

По-нататък искам да припомня характеристиките на хоризонталното излъчване на пресечени пирамиди: те имат почти мъртва зона по линията изток-запад. Но в 2 други посоки – по линията „север – юг“ – тук преминава максималната радиация.

И какво направиха „боговете“? – Да, „изгониха“ това лъчение в пространството между двете стени на храмовата ограда. Но ако в 3 участъка от тази двойна стена – север, запад и юг – тези пулсиращи енергийни потоци не са били използвани, то от източната страна – те, във времето с честотата на тези пулсации, проникват в частта на стената по пътя им (вж. Лево снимка на масата) В същото време проникващо до 12 самолета, разположени в пролуката между 3-те каменни зъба на тази стена-тераса. И, разбира се, вълнува работното тяло на всеки двигател, което прави по-нататъшното му стартиране лесно и безпроблемно.

 

 

Остава да разкажем само за 2 начина за активиране на пирамидата на храма на Фемеанакас.

Когато първият метод използва енергия, взета от близката пирамида на храма Бафуон (вижте втората снимка на таблицата). Когато на кръстосаната му платформа беше инсталиран работещ самолет, а пирамидата Бафуон беше възбудена от енергийни пулсации. И след това по втората, също подземна пътека (показана по-долу), но положена вече на север, се изстреля пирамидата Пихимеанакас. И този метод на възбуждане на задвижването на въздухоплавателната линия, отбелязваме, беше основният, основен, прилаган през периода на безводността.

 

Но през дъждовния сезон, когато имаше излишък от влага, Phemeanakas ziggurat се възбуждаше по различен начин – поради преминаването на водните потоци в тялото на подземния му огледал близнак: фантомната част на бипирамидата. В този случай определено количество вода се съхраняваше в кухините на 25-метровата канавка и много вътрешни басейни. И е ясно, че движението на тези водни потоци се регулираше от клапаните на хидротехническата система на храма, която беше част от сложната и разгалена хидравлична система на Ангкор.

 

Империен залез

Всички описани по-горе събития са се случили за период от 3 до 1,5 хиляди години пр. Н. Е. Когато след Големия потоп, продължил 40 дни, се появи нов свят, в който е била унищожена старата история на човечеството, повечето от записите и следите. А населението на планетата намалява от 64 на 2 милиона души.

И от този момент започва отброяването на новото време на съществуването на империята Рама. Което някога се е наричало империята на ИЮ, но след поражение от атлантите населението й е било принудено да се скрие под повърхността на планетата.

Но тогава какво се случи? Каква е по-нататъшната история на тази империя? – в историята на нашата планета голяма пропаст от несигурност. Остава да се прилага само за езотерични знания, но това прави изключително внимателно. За всяка чужда цивилизация и всички те са посетили Земята в известно време, дава своя собствена интерпретация на събитията. И не е достатъчно фактите да бъдат изкривени, има множество хронологични деформации: пренасяне, повторение и заличаване на събитията във времевата скала, разтягане на самия мащаб. Но ние, без да притежаваме истинска информация, можем да направим само някои предположения, или … Или трябва да търсим източник, чиято цивилизация не би била отговорна за предишните ни действия на нашата планета. Това, честно казано, са срамни действия, за които земляните не трябва да знаят днес.

Ето защо искам да представя подобен източник пред читателския съд – „ Меморандум за космическа коалиция “. В началото на документа се отбелязва: „Към този момент на планетата Земя отвън присъстват 14 извънземни раси, 13 от които произхождат от различни Вселени. Четиринадесетата цивилизация идва от различна равнина. Тези звездни състезания са записани 15 „цивилизации“, локализирайки се през последните няколко години, като същевременно не влизат в диалог или физически контакт с никого. Тази 15 цивилизация е Наблюдатели на космическата коалиция, суперкултури на живот извън самолети (вселени). „

И от първите думи, от първите редове на документа – зашеметяваща информация! Четем:

• Съвсем наскоро, само преди две хиляди години, вие бяхте високо развита цивилизация, потомците на която сега се превъплъщават, цивилизация, засадила всички планети на Слънчевата система. Следователно унищожената цивилизация, унищожена от атомния килим с бомбардировките и изгарянето на кислород (вашите учени все още не знаят за тази реакция), не само изора необятността на Вселената, но и изигра важна роля в живота на Космоса. Вашите предци са били господари на вселените; те очакват същото от вашите потомци.

• През последните 1600 години на Земята са се случили 2 катаклизма: Апокалипсис (война в Космоса) и Титаномахия. Апокалипсисът е настъпил през 395 г. сл. Хр., Където е причинен от сблъсъка на титаните (Асури) с последователите на Яхве-Йехова, разчитайки на подкрепата на силициевата раса (инсектоиди, „сиви“). Войната, наречена Титаномахия, се е случила през 889 година. Ad. Войната с Асурите, където те загубили . Загубени за борейците, хора. При което съзнанието беше пленено. Сега човечеството също не е наясно със себе си. Тъй като хората са държани в състояние на сън 24 часа на ден, чрез различни системи от вярвания. Вярвания, не бъркайте с Вярата, това е състояние на хипноза. Кремъчният формуляр за живот има сериозен страх от това, което ще се случи с него, ако се събудите. Само такъв шанс, стратегия, беше Съюзът на титаните, побеждавайки тази форма на живот…

• Титаните, провокирани от заселените , разделиха обществото на Асуровския съюз на три воюващи лагера, астронавти на земните колонии на планетите на Слънчевата система, обитатели на подземните хоризонти и земляни. По-нататък земляните успяват да се разделят на 10 цивилизации: Атланти, Джианти, Борейци, Менехети, Лилипутов, Манов, Птици, Оан, Русалии. 10 – цивилизации, 10 – култури, формирали Съюза. Алиансът на титаните падна. Така че имаше нужда да се даде * оценка *, по-добре е – по-лошо, някой е чужд, така че се появи гордост. Така възникна страхливостта и страхът проникна в Душата и Духа на мнозина, нашествениците бяха доволни. Бореите и Менехетите в крайна сметка се сляха в една Раса (днешната раса от хора), изтриха паметта си, забравиха миналото. Лилипутите при следващото кърваво кръщение на Земята бяха хвърлени в подземния свят.В процеса на установяване на връзката много раси от интелигентни видове бозайници са изчезнали. Те били разделени на рационални империи и кралства и постоянно били настроени един срещу друг. Което в крайна сметка ги доведе до дивота и взаимно унищожение.

• Атомният удар е нанесен на 1 август 889 г. сл. Хр. Историята на Древен Египет, древен Рим и древна Гърция се приписва умишлено на древни времена, когато в действителност описаните събития, дошли до вас с исторически документи, са умишлено фалшифицирани, принадлежат към Средновековието на нашата ера. Ние (наблюдатели) даваме недвусмислено заключение, че епохата на вашата съвременна цивилизация, като се брои от последния потоп на Земята, е приблизително 1125 години. Има звездна война, водена от кремъчния и въглеродния живот.

• Ядрена – бомбардировка с килими предизвика наводнение в световен мащаб. На цялата планета има повече от 100 фунии, повечето от които са с диаметър 2-3 км. Такива фунии се образуват при ядрена експлозия с капацитет 50 мегатона (MT) от еквивалент на TNT. Сходството им изключва метеоритен произход, това е резултат от експлозии на бомби с еднаква сила, покриващи равномерно вашата планета. На Земята има и два кратера: единият с диаметър 40 км в Южна Америка, а вторият – 120 км. в Южна Африка е резултат от падането на летящите градове. Всички останали градове почиват на дъното на моретата и океаните.

• Взривове са извършени на сушата в миналото с общ капацитет от около 5000 тона TNT. За да се предизвика наводнение в съвременни земни условия, е необходимо да се нанесе удар с мощност 12 Mt в зоните на сгъстяване на живота. Поради пожарите се отделя допълнителна енергия, която се изразходва за изпаряването на водата и засилването на ветровете. За да може ядрената зима да премине през етапа на потопа, трябва да бъде взривена 40 Mt, а за да умре цялата биосфера, е достатъчно 300 Mt.

• Ядрена катастрофа, станала на Земята, е вашата истинска трагедия, изиграна не толкова отдавна. След като настъпи ядрена зима, известна на науката като световно заледяване, и човечеството беше изхвърлено обратно на ниско ниво на развитие, а онези, които се опитваха да оцелеят сами, бяха обречени да бягат почти до примати или до смърт. След ядрена атака (отвън) прахът и саждите затъмниха слънцето. Водата падна под формата на сняг в зоната на полюсите, там започна обледяване и утаената вода беше изключена от биосферата. Твърда огнена стена унищожи целия живот. Хората и животните избягаха във водата, за да намерят смъртта си там. Пожарът бушува 3 дни и в крайна сметка предизвика широко ядрен дъжд. Там, където бомбите не паднаха, идваше радиация. След това хората се опитаха да избягат от радиация и ниско налягане в подземията,но радиацията ги настигна и там.

• В резултат на това днес сте почти сами. Сега вие сте разделени на много държави, чиято древна култура и история са били унищожени, успешно се подкопавате един срещу друг, тясно насочените или други * Вярвания * са инструмент за контрол. Всичко това се прави така, че да не остане нищо от Човечеството, истинският собственик на Слънчевата система. И в космоса междувременно започнаха да ви смятат за неразумни същества. В този момент, когато се появи теорията на Дарвин, се появи и теорията на Айнщайн, след което Евгеника, която ви залови, се успокои, защото самите хора се разпознаха като потомци на диви животни, прехвърляйки се в категорията на * хранителна среда *.

Тези ужасни войни доведоха до големи разрушения на планетата и беше необходимо отново да се възстанови животът. Като цяло планетата Земя, след опустошителни войни, е била създадена няколко пъти, за да поддържа биосферата. И много пъти на Земята, когато са се случвали бедствия, хората са загубили в един миг всичко, което са имали, и постепенно, забравяйки всичко, са загубили паметта си.

И къде днес в този спомен се губят събитията около империята на Рама? – неизвестно. Знаем само, че в долината на реките Инд и Ганг в Индия има следи от древни градове и светилища. Тези исторически места са руините на градовете Рама. Известно е също, че „боговете“ на империята напуснали Земята и се върнали в родните си планети, а подземните градове Шамбала или Агарта отново били претъпкани. И че подземните хора отново чакат времето, когато ще получат разрешение да излязат на повърхността на Земята от различните колонии, достъпни под земята в регионите на Южна Америка, Азия, Африка и Европа, и да пресъздадат своята цивилизация с нас.

http://www.slavruss.narod.ru/osnown/Tri/Tri3_ir.htm

Цивилизацията на Асурите

Ваджра

Вход в Шамбала

Енергийните Центрове на Земята

Портрет по Снимка за Подарък

17 Страхотни Идеи за Прически Омбре

7 етапа на любовта

Как стилно да носим бяла риза

 

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.