Изначалното Зло

Spread the love

Ако не всички духовни традиции съществуват от древни времена, то поне повечето от тях казват, че неописуема катастрофа се е случила или при създаването на планетата, или в ранните етапи на нейното развитие.

В резултат на това Злото, първоначално чуждо на тази планета, проникнало на Земята. Нещо повече, то не прониква в отделни сегменти на съществуването , а напълнило целия свят със себе си, като равномерно влажна кърпа, потопена във вода.

Въвеждането на това семе на Злото му помогнало да установи непрекъснато транспортиране на страданието на Земята. Християнската традиция говори за Сатана и демоните, които му служат, подтиквайки хората към негативни действия и ситуации, които според определени общи правила на пространството включват наказание.

Това означава, че препънат човек, който е станал „виновен“, може да бъде изтезаван безнаказано. Между другото, по-голямата част от религиите са въвели чувството за вина на всички енориаши на първо място: когато енорианецът има това чувство, има възможност, като се разчита на тази вина, като доказателство за греховността на този човек, да го измъчват, да получат своята гавва.

Много езотерични писатели се занимаваха с тази тема: Кастанеда пише за „листовки“, които са прикрепени към всеки човек от деня на раждането, които постепенно узряват у човека с първоначалния си яйцевиден пашкул до състоянието на ябълковото ядро, оставяйки го с енергия на съзнанието в такова малко количество, че само да оцелее .Състрадание, творчество, проучване на света и др. – той просто няма жизнена и умствена енергия за това. Т.е. човек първоначално не може да излезе извън границите на ежедневието си, защото съзнанието му е обединено. Ако му върнеш първоначалната пълнота на пашкула – той ще види света по различен начин и ще действа по различен начин.

А сега си представете ситуация, в която от такъв човек с пашкул постоянно се изпомпва с високочестотни енергии. „Флайърите“ – са много щастливи. Сега те имат кралски вечери: колкото повече хора изпомпват – толкова много ще изядат. Оказва се, като в тъжната шега за ранения лос: „Пия и пия, но всичко става по-лошо и по-лошо”.

Чудно ли е в тази ситуация, че един куп високочестотна енергия се излива в човека отвън и той не се движи в своето развитие, защото не той е този, който консумира тази енергия, а я консумират тези, за които този човек е „обяд“.

Подобна ситуация е описана в една от книгите на Монро, известна с трилогията си за пътуване извън тялото. Той попитал един от най-развитите космически същества, как и за какво са били създадени Земята и човека, и получил отговор, че Земята е създадена като земеделска земя, на която продуктът трябва да бъде произведен под условното наименование „хмел“. И че главният земеделски производител е работил върху промените на видовете на планетата в тази посока, така че произведеният тук хмел е с най-високо качество, най-чист и в известен смисъл високочестотен, защото Хмелът, произведен от динозаврите в битка помежду си, не може да бъде сравнен с хмела, който една жена, загубила дете, е дала.

Между другото, уебсайтът „Сфера на ума“ също потвърждава тази тема, но всички контактьори „от другата страна“ отказват да коментират и обясняват поне нещо, свързано с нея.

Информация за факта, че тук на Земята човешките същества са развъждани като във „ферма“ – многократно се появява в различни автори и в различни книги. Не е известно дали по-рано в Санкт Петербург съществувал някакъв “Институт на супернадарените”, който подготвяше психиката и им даваше дипломи ,Той беше един от първите, който започна да прави изследвания в страната. Онези, които дойдоха оттук до Воронеж, казаха, че там, в института, е описана цялата схема, на кои места човек има някакви „тънки енергийни“ машини, които в случай, че човек отиде с „червена линия“ (т.е. Тя не позволява събиране на гавак от себе си и предотвратява събирането им от други), т.е. от гледна точка на колекционерите стават много вредни за системата, включват се и водят до неочаквана смърт. Например, подобно петно ​​в основата на черепа води до удар. Сенсей се опитал да махне блоковете, нещо се задейства, но блоковете често се връщаха (т.е. „там“ те проследяваха отсъствието на блока и върнаха блока известно време след отстраняването му).

Един безусловно талантлив човек, г-н Рогожкин (от Ростов на Дон), съвсем логично и подробно обяснява, че извънземните раси събират енергия от нас, използвайки някакво космическо законодателство. Т.е. тяхната задача е да подвеждат човек с цел измама да се счита за престъпно по смисъла на това законодателство и след това да се хранят с неговите „гаввах“. Как точно се извършват тези измами и заместители е написано много подробно в книгата му Ениология. От книгите на Барбара Марциняк остават неприятни остатъци. Съществата, довели до книгите, с които са написани тези книги, твърдят, че земята е създадена като космическа библиотека. В същото време те обясняват, че човек е носител на информация, позволявайки на представители на други цивилизации да получат необходимия опит, без да се въплъщават: за кратко време изключват съзнанието на човека, след като придобиват опит и след това се връщат. Веднага си спомням случая със самоубийците, които преди смъртта си, докато са били още живи, питат: „Защо го направихте?“ Искрено не успяха да намерят отговора на този въпрос. Или човек с кървава брадва, до жертва, която току-що е убита, се чуди изненадан от тълпата: „Какво съм направил?!“ Между другото, такива статистически данни, когато престъпник, извършил престъпление, не може искрено да каже нещо за мотивите си, има много напоследък в криминалните досиета. От нашите съвременници бих искал да спомена Генадий Яковлевич Темников. Преди повече от десетилетие той открил и описал механизъм, наречен „централна негативна програма”. Това е един вид високо интелигентна машина, предназначена да достигне колкото е възможно повече хора и да получи възможно най-голямо страдание от тях, т.е. самият Андреевски я нарича „Гаввах“. За тази цел тя не пренебрегва нищо: тя събира гавах чрез болест, провал, финансов колапс, семейни проблеми и не само извършва еднократно действие, а оставя някаква „кука” в човек (Tемников нарича това „отрицателно учене”), което насочва действията на човек по пътя, неблагоприятен за него и по-нататък го направлява да попада в подобни ситуации.

Това не е това, което често се описва като „необходимостта да се преминават уроци, за да се получи положителен опит“. От такива ситуации човек прави заключения като „Никога няма да успея” или „Аз съм виновен за проблемите на семейството си”, „Аз съм лоша дъщеря” и т.н.

Такова преживяване води до чувство за вина и доброволното изповядване на човек, че той е достоен за наказание. И наказанието не ви кара да чакате дълго: фабриката за изпомпване на гаваха отдавна е установена. Няма да изброяваме различни хора и религии, техните концепции; Вярваме, че това доведе до достатъчно примери.

Ние многократно сме виждали, че самите хора, влизащи в благоприятна, благосклонна среда, където има възможност за развитие и без особени проблеми, се държат по различен начин от тези, които едва оцеляват, и се намират във враждебна и груба среда. Очевидно се оказва, че човек, за да достигне ново ниво на развитие, не се нуждае отново и отново от високочестотни енергии, а от освобождение от оковите, с които е свързан.

Пример: Представете си човек, който не е просто хвърлен във водата, а голям камък е бил вързан на краката му. Той е издърпан от лодката за ръката, но не можем да го измъкнем: „Ние го дърпаме и дърпаме, но той не иска да излиза!“ И той няма да излезе, докато камъкът не бъде отрязан. Това е тежест, която не позволява на човечеството да се издигне – това е негативната, централната негативна програма, която се храни с гаввах т.н. Затова, според нас, проблемът на възнесението не е в това, че човек не желае да увеличава честотата си, а че не може да я повдигне, защото постоянно се събаря закотвен. Така с такова ниво на „гризане” на човешки пашкул,човекът никога няма да се събуди, просто няма да разполага с ресурси за това. Мелхиседек Друнвало пише в една от книгите, че когато е дошъл в племето Хопи, е научил, че те смятат себе си за „не спящи“, но на практика всички останали хора „спят“, а когато го видели, били много изненадани, защото те смятали всички „бели“ за спящи, а него го намерили буден. Живеем в общия „Договор” (маговете имат такова понятие: всички са съгласни, че реалността е подредена по този начин, законите са всички такива и такива, и всеки вижда и чува за едно нещо). Така че реалността на нашия договор е реалността на съня (това се потвърждава от същите индианци от Хопи).

В допълнение, те потвърждават нашето друго предположение: тoзи сън е кошмар, защото e нещо, което плашеше хората по време на сън; кошмарът започна да се отпуска и всички ние сега живеем в него. Няма хора, които да живеят мирно извън договора, в противен случай човекът ще престане да бъде в този свят. Излизайки от договора на човечеството, съзнанието влиза в различен договор: някои магьосници могат да влязат в договорите на животните, просветените – в договора на възнесените същества и т.н.

Предполагаме и го излагаме: докато човечеството е потиснато отвън и неговото съзнание е погълнато, човечеството не може да направи свободен избор: няма свободен обем съзнание, за да направи своя избор съзнателно. То, без значение колко иска да се издигне, не може да го направи без помощ. И тази помощ, е необходима не за изпомпване от хората и пространството на нови части на енергия, а за освобождението на човечеството.

В крайна сметка, ако пуснете птица от нейната клетка, тя ще лети сама. А за творението – за това, което сме писали – се е случило в зората на творението: ние още не сме били там и механизмите вече са били там. Между другото, за плановете на Създателя (не Абсолюта, а този, който е създал тази конкретна планета).

В крайна сметка е възможно да сме създадени тук като ферма. Създателят може да се грижи за нас точно както хората се грижат за прасетата си, като ги колят на празничната маса. В края на краищата, хората държат ферми, нали? Ами кравите, прасетата и т.н. виновни ли са,че са в тези ферми? Те също са един вид жертва на „цикъла“, който първоначално беше обсъден.

Между другото, древната мъдрост, която споделят както евреите, така и християните е, че най-голямата победа на дявола е, че мнозина не вярват в него: докато сме в самодоволство и неверие по отношение на него – той прави мръсната си работа. Това мнение се споделя от най-умните и най-ярките хора от много пъти и от народите. Дълбоко ли грешат ли те? Казват: ако човек спи и не избере нищо, никой не забранява да се храни с енергиите му. Така че той спи, защото няма сила да се събуди.

Истината за Анунаки

Планът на Анунаки

Войната между тъмни и светли дракони ,змии

Войната между Био-роботите и Хората

Тъмните жреци против влъхвите

Портрет по Снимка за Подарък

4 те най-добри външни средства при подуване на краката

Варна – Етапи по Пътя към Съвършенството

Древни Богове или Извънземни ?

В Индия бе Изкопан Цял Храм Намиращ се Под Земята

Coca Cola – Каква е нейната тайна съставка?

Фурмите- ползи и вреди за организма

Пречистване на организма от паразити

Премахване на проблемите с ерекцията и простатата


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!