Защо виждате 111? Духовно Послание 111

Spread the love

Духовното значение на Послание Номер 111

Това число е там, когато погледнете часовника – 1.11pm отново . Това число пак е там, когато прелиствате книга – пръста ви е хванат на страница 111 . И се появява , когато поглеждате цените в супермаркет – претегляте торба с ябълки и струват точно 1,11 лева !

Това е като числото 111, което ви води навсякъде, където отивате! Съвпадение? Или съобщение от Вселената?

Прочетете, за да разберете защо 111 ви е дадено като знак от ангелите .

 Четири Значения на Ангелско Число 111

Защо виждате 111? Духовно Послание 111

Защо виждате 111? Духовно Послание 111

Първото значение на 111: Ново начало и цикъл

В номерологията числото 1 представлява ново начало и началото на нов цикъл.

Чрез изпращането ви 111 ангелите ви информират, че животът ви ще бъде насочен в нова посока . На път сте да започнете нещо ново. Това може да бъде нова работа, връзка или сфера на обучение.

Например, ако сте мислили за промяна на кариерата и номер 111 се появява, това е начинът на ангелите да ви уведомят, че това ново направление ще ви помогне да се развивате духовно .
Понякога е трудно да решиш каква посока да вземеш живота си.

Чувствате се, че просто преминавате през  живота и се чувствате объркани. Не сте сигурни дали трябва да преодолеете вярата и да започнете нещо ново.

Втори смисъл на 111: Контролирайте мислите си

Мислите са мощни материализатори.

Те буквално създават реалността, в която живеете. Ако смятате, че ще имате лош ден, тогава вие ще изхвърлите във вселената вибрации около лошия ден и това ще привлече неприятни сценарии в живота ви.

Вместо това трябва да се съсредоточите върху култивирането на изобилно състояние на ума. Това е състояние на ума, в което сте благодарни, щедри и живеете в съня си сега.

Като контролирате мислите си, вие ще контролирате вибрациите си и това ще привлече положителни ситуации в живота ви, които ще ви помогнат да постигнете целта на душата си и съдбата на живота.

Като ви изпращаме 111, ангелите се опитват да ви кажат, че трябва да направите съзнателен избор за това, което правите и за какво не мислите.

Когато става въпрос за проявяване на мечтания ви живот, първо трябва да вярвате в него, преди да го видите.

Трето значение на 111: Повишете духовната вибрация

Ако сте забелязвали многократни числа и знаци от ангелите си, тогава сте вече на пътя към висшите форми на духовно съзнание.

Изпращайки ви 111, ангелите искат да се свържат по-дълбоко с вас и да работят с вас и чрез вас. И за да могат те да направят това, трябва да вдигнете духовната вибрация, за да можете лесно да се свържете с ангелите.

Помислете за добавяне на повече упражнения към ежедневието, които помагат да издигнете духовното си съзнание. Те включват; практика за благодарност, медитация, йога и тай чи, както и всяка дейност, която ви мотивира.

Четвърто значение на 111: Бъдете отворени към духовните преживявания

Подобно на третото значение, ангелите искат да работят в тясно сътрудничество с вас. 111 е знак, че ангелите скоро ще поставят повече духовни и синхронни събития в живота ви. Ангелите искат да сте отворени към тези преживявания и да не мислите за тях като за късмет или за съвпадение.

Тези събития са планирани и създадени от ангелите, за да можете да се развивате духовно.

Бъдете отворени за тях и благодарете на ангелите, когато се появят, за да знаят, че те изпращат повече.

Дълбоки духовни кореспонденции и значения на Ангел номер 111
Числата формират една от малкото непроменими истини в това съществуване. Но синхронността на това как тези числа се появяват за вас е уникална за вашето Висше Аз. Това е лично послание от Вселената към вас, предназначено да ви помогне по Вашия индивидуален път.

Числеологията проучва значението, което номерата притежават в нашата реалност и отвъд нея. Преди да се впуснем в избора на това, което може да означава, трябва да разберем, че всеки отделен номер в тази последователност носи със себе си определена тежест.

Магическият ангел номер 111 има чудодейно интензивно послание, съдържащо се в неговата вибрационна тежест.

Но за да разберем напълно това послание, първо трябва да разделим енергията на всеки компонент. Това са:

Номер 1;
Главен номер 11;
Значението на номер 1
Номер 1 в нумерологията е първичната сила на природата, управлявана от Слънцето. Това представлява ново начало, ново начало и енергичната мощ, която идва да помогне за преследването на вашите творчески таланти и всичко, което ви идва естествено.

Просто погледнете формата на числото 1. Дори това отразява вътрешния смисъл на този номер – не изглежда ли малко като самоосигурен човек, който стои изправен?

Това също така означава лидерство и способности, които човек трябва да развие, за да стане велик лидер. Те включват мотивация, увереност, логика, независимост и амбиция. Интересното е, че първият знак на Зодиака е Овен, кардинален огнен знак, който въплъщава независимост. Овенът е лидер водач, представляващ иницииране, агресия и  енергия, която е изправена пред живот като „овен“. Друго съвпадение? Аз не мисля.

Но чакайте, има повече за номер 1. В Таро, карта 1 е Магьосникът . И като такъв, той се управлява от Меркурий , планетата на комуникацията, интелекта, умелото изследване и логиката. Картата на магьосника също така представя четирите основни елемента на Алхимията Вероятно сте запознати вече с ях – Земя, Пожар, Вода и Въздух.

Защо това е важно? Защото алхимикът има творческата сила да променя реалността. Когато се появи тази карта, това означава, че съдържате енергията, за да изградите нов жизнен цикъл. И ако обърнете внимание на посланието, изразено чрез номерата, можете да работите, за да съберете заедно вашите умения и инструменти и да насочите тази енергия към желаното ново начало ,

Числото 1 служи и за да ни напомни, че сме проницателни същества.

Той обхваща личното ви начало и истинското ви Аз, което знае много повече, отколкото можете да си представите. Вашият вътрешен Аз остава верен на вашите вътрешни, често дълбоко погребани, вярвания и свещени цели. Как? Тъй като истинското ви аз е чист израз на Източната енергия.

Това е числото 1 накратко. За да разкриете пълния смисъл на последователността 111, важно е също така да погледнете главния номер 11.

Главен номер 11
Номерът 11 в нумерологията се нарича Главен номер.

Това представлява прсветление. Това са енергиите и посланиците, които призовават хуманитаризма, откровението, интуицията, идеализма, просветлението, извикване на духовното пробуждане.

Това число държи тежестта на връзката с вашето Висше Аз  и ви напомня, че всички ние трябва да се стремим да съзнаваме и съзнателно да олицетворяваме целта и мисията на душата си тук на Земята.

Отново, знаците на звездите са важни тук. 11-тия знак на зодиака е Водолей . Това означава решимостта да помагате на другите. Водолеят въплъщава интелект, изобретателност и хуманизъм. Символът на Водолея е воден носител – образ на някой, който излива своята духовна сила в опетнен свят, който се нуждае от него.

В таро, номер 11 представлява справедливост . Това означава справедливост, истина и закон. Това означава, че вашите мисли, действия и служене във вашата по-висша цел на живота се оценяват духовно според всичко, което изпълнявате. Както съзнателно, така и подсъзнателно, така че си заслужава да се отбележи това.

И има още. Главен номер 11 е кармично число. Ако държите кармичен дълг с номер 11, ще пожънете невероятни награди в този живот, като се доверите на интуицията си над рационалния си ум. Възможно е, че в предишните си години вие сте направили това, което всички останали са правили, имайки приятен живот. Върнал си се, за да се научиш как да вземеш шанс, да вземеш смели решения и да се довериш на себе си. Ако очаквате най-доброто, най-доброто ще ви последва – ще можете да изследвате многото възможности, които са отворени за вас. За съжаление, тя работи по два начина – ако очаквате най-лошото, вие ще получите същото обратно, точно както се казва в Закона за привличането.

Много хора забелязват номер 1 преди всяко друго число. Ако това се случва с вас, може би това е първото ви напомняне, че има повече живот, а синхроничността, която забелязвате около вас, ще докаже това.

Сега ето последното число, от което трябва да сте наясно, за да разберете пълния смисъл на последователността 111.

Силата на номер 3
Чакай малко … можеш да кажеш в този момент. Мислех, че говорим за 111? Защо изведнъж споменахте 3?

Отговорът е прост, приятелю. Това е защото 1 + 1 + 1 = 3. Capish?

В числото числото 3 представлява самоизразяване, изкуство, творчество, въображение, спонтанност и социален ентусиазъм. Това е символ на троицата и играе важна роля в изразяването на духовни идеи, включително тези:

Отец-Син – Святият Дух в християнството;
Душевно-тяло-душа в духовността на Новия век;
Съзнателно-подсъзнателно-суперего във фройдистката психология.
Номер 3 също е представителен за енергиите на възнесените мастери в духовното измерение. Това са мощните учители, пророци и лечители, които държат човешка форма веднъж, но са надхвърлили човешките ограничения. Те вдъхновяват онези от нас, които се стремят да постигнат по-високо духовно съзнание. Те предлагат духовно напътствие. Номер 3 ви напомня, че вашите мисли се чуват и отговарят на Всемирната и Божествената енергия.

В Таро, номер 3 означава „Императрицата“. Тя се управлява от Венера , планетата на любовта, страстта, красотата, изобилието и плодородието. Това ни напомня да се свържем със сетивата си, за да изпитаме по-дълбоко удовлетворение и да създадем красота в нашия живот. Това показва кога трябва да открием нови начини да изразим себе си и да донесем идеи, които дълги години са се вграждали дълбоко в нас.

Виждате ли 111 навсякъде?
Повтарящата се последователност от числа 111 олицетворява комбинираните енергии, вибрации и атрибути на всички гореспоменати числа – номер 1, главен номер 11 и дори числото 3.

Така че, нека се съберем. Не забравяйте, че говорихме за тези атрибути за всеки отделен номер?

ВЪТРЕШНОСТ ВЪВ ВЪТРЕШНОСТ – това беше номер 1

INTUITION & SPIRITUAL ILLUMINATION – главен номер 11

ТВОРЧЕСКО ИЗРАЗЯВАНЕ – това е номер 3

Ако видите повтарящата се Ангелска последователност 111, има голяма вероятност вашите мисли и ежедневни действия в момента да бъдат приведени в съответствие с Вселената и вашия духовен път.

Вашата интуиция е права – имайте смелостта да се доверите на нейните послания!

Какво трябва да направя, ако видя 111?
Направете душевно внимание на мислите, които минават през вашето съзнание в този момент, и ги запазете плодотворни. Не забравяйте, че те ще имат пулсиращ ефект върху вашата реалност – мислите, които според вас ще създадат реалността, която виждате.

Ако практикувате осъзнаване на мисълта, то безспорно ще служи на вашето пробуждане и мисия. Ще можете да се научите да пускате идеи, основаващи се на страх, веднага щом те се раждат в ума ви, без да се занимавате с тях.

Това ще ви помогне да постигнете изобилие в душата, която желаете. Интуицията ви ще ви помогне да знаете, че можете да правите каквото си помислите.

Ако номер 111 се появява в живота ви многократно, тогава бъдете работещ със светлина . Вярвайте, че всички по-висши сили ви подкрепят в този момент, за да можете да станете осветяващо ръководство за другите. 111 е послание, което ви насърчава да споделите интуитивното си лидерство и творчески подаръци с човечеството.

Въпреки че може би не винаги са се чувствали по този начин, вашите уникални философии и опит са божествено организирани. Вече можете да използвате дарбите си и да се възползвате максимално от тях.

Можете да създадете ново съзнание, започвайки от собствения си живот, което след това ще вибрира, за да допринесе за процеса на събуждане на съзнанието на колективната общност. Има повече за този живот, отколкото за очите.

Така че, ако виждате 111 навсякъде, посланието към вас е ясно – разчитайте на вътрешната си мъдрост. Доверете се на интуицията си – тя знае неща без рационално обяснение.

Ако виждате тройни последователности от числа от всякакъв вид, никога не се съмнявайте, че то има специално значение за вас по това време.

След като разпознаете, потвърдите, потвърдите и покажете благодарност на това съобщение, изпратено до вас, може да започнете да виждате нови номера.

Възможно е напредването в съзнанието ви да е в ход. Прегърнете този растеж и очаквайте, че ще започнат да пристигат нови послания.

Как формата на вашето лице разкрива вашата личност ?

Тайната на женския магнетизъм

Средството ,което премахва мързела- Тайната на Древните Магове и Джедаи

Сливане на Времевите Линии и Промяна на Вероятностите

Богът на Българите преди Приемането на Християнството е бил Баал

Българите синове на Боговете

Тайната на Седемте Покления в Рода

Изчистване на организма от паразити

Решаване на проблемите с ерекцията и простатата


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. ноември 11, 2018

    […] Всичко това има смисъл, щом научите за значението, което стои зад числото 1. В числовото число това число представлява ново начало, ново начало, лидерство и мощно самоизразяване. Можете да научите повече за значението на номер 1 тук. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!