Ваджра

Spread the love

ВАДЖРА (Санскрит, Тибетски Дордже , Японско Конго , китайски Джинханкси , Монголски прочит ) е символ на будизма, точно както кръстът е символ на Христос, полумесецът е от исляма, а портата на „тория“ е Шинто.
Текстовете го дефинират по този начин: диамант, сноп от кръстосана светкавица, действащ като символ на божествата, истината за ученията на Буда.
В индийската митологията Ваджра е била известна много преди будизма като гръмната брадва на бога Индра и редица други богове.
Нейните епитети: мед, злато, желязо, камък, с 4 или 100 ъгъла, 1000 зъба.
Ваджра може да има формата на диск или може да е кръст .
Тя беше известна с възможността да предизвика дъжд и да бъде символ на плодородието.
В будизма формата на Ваджра е следната: заловен в средата на пакет светквавица с извити краища (единични, двойни, тройни, кръстосани варианти са известни).

В превод от санскрит тази дума означава и „светкавица“, и „диамант“ .
Ваджра представлява скиптър и символизира силата и неразрушимостта.
Тя може да се тълкува като една от изображенията на световната ос, определяйки ефекта на горния свят върху долния !

Първоначално Ваджра е бил атрибут на Индра, богът на гръмотевицата.
Той е известен като разрушител на демони, води боговете срещу асура. Убиецът на змията „Вритре“ Индра го смазал с огнена топка, ваджра, побеждавайки хаоса, освобождавайки водите, създавайки живот и слънце.

ваджра

ваджра

Важдра се явява като централен символ на една от посоките на будизма – Ваджраянаa (самото име е свързано с този обект), където олицетворява абсолютното и неразрушимо същество, за разлика от илюзорната представа за реалността.
Подобно на гръмотевична буря , вайрата се превръща в тъмнината на невежеството; Като диамант , той унищожава, остава неразрушим.
Символизира мъжествения принцип, пътя, състраданието, активността; като правило се държи в дясната ръка.
Ваджрата във Ваджраяна е камбаната , гама , символизираща женствеността, плода, мъдростта; тя се държи в лявата ръка .
Камбана с дръжка под формата на ваджра представлява силата на вярата.

Важдра се състои от пет метални пръта, четири от които, с извити краища в хоризонталната равнина, са разположени около централната, образувайки подобието на цвете на лотос.
Важдра, състояща се от девет пръчки, е по-рядко срещана. Тя е изобразена под формата на скиптър и е атрибут на много буди и бодхисатва.Vajra се използва като символ и оръжие в Индия, Непал, Тибет, Бутан, Сиам, Камбоджа, Мианмар, Китай, Корея и Япония.

Фрагменти от книгата на проф. Torchinova E.A. (Р-Pb).
„Въведение в будологията – курс на лекции“ (лекция 7).

В началото на втората половина на хилядолетието. д. в будизма на Махаяна, постепенно се появява и се оформя нова посока или Яна („колесник“), наречена Vajrayana или тантрически будизъм; това направление може да се счита за последния етап на развитие на будизма в неговата родина – в Индия.

Думата vajra, включена в името „Vajrayana“, първоначално се използваше, за да се отнесе към гръмотевичния скиптър на индийския Зевс, ведическия бог Индра, но постепенно неговият смисъл се промени. (вж. бележка 1). Факт е, че едно от значенията на думата „vajra“ е „диамант“, „категоричен“. В рамките на будизма, с думата „vajra“, започва да се свързва, от една страна, първоначалната съвършена природа на събуденото съзнание, като неразрушим диамант, а от друга, самопробуждане, просветление, като внезапна гръмотевица или светкавица. Ритуалният будистки Vajra, подобно на древната Vajra, е вид скиптър, символизиращ събуденото съзнание, както и каруна (състрадание), и падам (умело средство) в опозицията на prajna – срутване (prajna и празнота символизират ритуална камбана, връзка на vajra и звънец в ритуално пресичаните оръжия на свещеника символизира съживлението в резултат на интеграцията (Юганада) на мъдростта и метода, празнотата и състраданието. Следователно думата „Ваджрайана“ може да бъде преведена като „Диамантна колесница“ Колесна колесница „и т.н. Първият превод е най-разпространеният.

Какво можете да научите за „vajra“ от съвременните речници и енциклопедии?

Vajra – къс метален прът, който има символична аналогия с диамант – може да отреже всичко, но не и себе си – и с мълния – неустоима сила.
В индуивната митология – зъбен диск, гръмотевица на Индра
Ваджра е магическата пръчка на посветените
Беше изкована от Сингър Ушана за Индра.
Ваджра е изкована от Индра Тващър
Тя е направена от скелета на един мъдрец, уединеният Дадичи.
Има версия, която първоначално ваджра символизира фалоса на бика.
Ваджра е свързан със слънцето.
Четвърто или кръстосано ваджра има символизъм, близък до символиката на колелото.
Ваджра представлява петте тела на будистите на Дхани.
Vajra означава умение или Upaya.
Ваджра символизира силата и твърдостта на духа.
Ваджра символизира мъжкия принцип, пътеката, състраданието.
Ваджра се тълкува като знак за плодородие.
Ваджра въплъщава абсолютно и неразрушимо същество, противопоставящо се на илюзорната представа за реалността.
Ваджра в комбинация с камбаната означава сливането на мъжката и женската природа.
Ваджра символизира неразрушимо състояние.
Ваджра е символ на светещата неразрушима природа на ума.
Ваджра е символ на сила на Буда над зли духове или елементали.

„Кардиола“ – това е ротация, в 3-d форма с напречен разрез на „сърце“. Куполите на църквите са под формата на кардиола и са сглобени според принципа Ваджра-мълния.

купол на църква под формата на кардиола-важдра

купол на църква под формата на кардиола-важдра-мълния

корона във формата на важдра-мълния

корона във формата на важдра-мълния

Най-старият символ на Светкавицата и Небесния огън, известен в северноевропейската гама от индоевропейци – Гръмотевични оръжия на Бога – чук. При германския донор-тора чукът се нарича „Mjolnir“. Арт критиците смятат, че произхода на думата „Mjolnir“ е неизвестен. Етимолозите са призовани да им помогнат да го произведат от исландския глагол milva, мала, литовски малти и от уелската дума mellt (светкавица).
На монетите от различни страни от Средиземноморския регион, представени по-долу, датирани от 500 до 200 години преди Христос. добре видим символ-ваджра. Такива монети много, до голяма степен, се доказват – в древния свят, без изключение, способните хора много добре познават какво е и разбират значението на тази тема.

монети с изображения важдра

монети с изображения важдра

лилия-важдра

лилия-важдра

В лявата снимка изображението на „лилия“ е малко по-стара от дясната. От книгата на Поглемкин за хералдиката: „Изглежда ли като лилия?“ Лилията не е толкова като лилия, която е дала малко впечатление, че това е специален масонски знак, който трябва да се види, да се обърне. И тогава ще видим пчелата . Образът на лилия, приет от европейските съдилища като хералдичен знак, има източен произход „като постоянен, незаменим елемент на орнамента, често възпроизведен по  тъканите. Именно тези тъкани, а след това скъпите дрехи, които минаваха през Византия от Изтока в Европа, вече бяха познати на  ранните средновековни европейски феодали, главните потребители на луксозни тъкани, с лилия „

лилия -важдра

лилия -важдра

Правилният образ, вече стилизиран от 1179 г. под Луи, е включен в герба на френски крале и се превръща в основна емблема на френската монархия. Официалното му име във френския герб е емблемата Бурбон – fleur de lys.
Най-често срещаният средновековен мотив на ориенталското орнаментиране на дрехите е „ваджра“, погрешно приети от европейците за лилия. Ако погледнете по-отблизо правилната извадка, ясно ще видите четворна, кръстообразна ваджра. Кой би помислил …
По този начин се оказва, че европейците забравят за своята „мълния“, са възприели символа на силата на Изтока и дори бъркат оръжията на боговете с цветя от лилии.

На Санскрит означава мълния, неразрушим диамант и в много оригинални религиозни източници, легенди и митове, неговите „магически“ свойства и действия са описани, като разширяването на океана, левитацията и т.н. Няма да разказвам всичко това, т. н. информация и литература по този въпрос в изобилие.
Христос е същият като ваджрата, ще видим това по-късно в подробно изследване на неговата структура и при разглеждане на проекцията му върху човешкото тяло.
Човешкото тяло е подредено според принципа на вaджрa, това е изрично посочено в религиозни източници, но ние сме реалисти и ще бъдем убедени в това, като изучаваме магнитните полета вътре в биологичния обект и в хода на разследването ще заключим, че центровете на човешките чакри съвпадат с усукването на магнитното поле на вaджрa когато човек поставя пръчката си (ваджра) върху тялото на човека.
В хода на изследването ще заключим, че Земята също се върти около оста си по същия начин, както пръчката ваджра се върти в своя статор. Проучих само една нещастна част от въпроса за структурата на нашата вселена в контекста само на някои свойства на магнитното поле на нашата Земя. За да изучим левитацията и привличането на човека към Земята, ние накратко разглеждаме някои от магнитните свойства на човешкото тяло и нашата планета.

Основния постулат, който ще предприемем в хода на това изследване е, че вътре и извън частиците на постоянните магнити се движат по траекторията на фигурата осем, образувайки древното цвете на живота, а не директно, както ни бяха преподавани в училището и института.
Предметът на работата е, разбира се, обширен, можете да напишете много, но ще бъда кратък в презентацията.
Вaджра е устройство, което генерира електромагнитно поле с променливо насочване и кара пръчката да се върти механично за неограничен период от време, състояща се от електродвигател от ротора и статора. За разлика от електрическия двигател във ваджра, постоянно фигуриращите магнити са разположени в определен ред, като бозоните им извън магнитите и нишките на магнитните моменти в магнитите, разликата в магнитните индукционни вектори и якостта на счупване на магнитните полета вместо завоите на медните проводници на ротора, статора и електрическия ток, електрически мотор, който, като се върти, променя посоката на тока в проводниците на завоите.
С други думи, вaджра е вечна машина за движение, нов вид безкрайна енергия, генерираща безкрайна механична ротационна енергия и променящо се магнитно поле и използвайки  я директно, безкрайният електрически ток може да бъде генериран от ваджра.
Тези технологии са били използвани в древността. При разглеждането на чертежите на ацтеките, кхмерците, египтяните е лесно да се видят хора, които летят във въздуха и най-важното – местоположението на магнитните гривни върху части от тела на хора, богове, изследват подробно левитацията.
Въпросът за безплатната електрическа, механична и електромагнитна енергия според мен пряко засяга сигурността на всяка страна, включително. и в случай на реална икономическа блокада от други държави. Освен това, ако включите въображението си и фантазирате, използвайки ваджра, можете да повлияете на химическите реакции на химичните елементи, да създавате, модифицирате и спрете елементи, материя, планети, да унищожавате ядрените бомби директно въз основа на промяната на състава на горивото и бойните глави , да се потопяват кораби, да се спре работата на устройства, използващи магнитно поле, да се промени човешкото поведение, например, да се увеличи продължителността на живота на човек до 80 000 години, необходимостта от извършване на престъпления в хората ще престане, Можете да промените времето, за да се създадат въздушни вихри и  др.
Накратко, нека да се занимаваме с принципа на калачакра (на санскритски език, времето на Калаш, чакра-колелото ) са устройства, ускоряващи времето. Дешифрирането на действието на това устройство е във взаимовръзката между двата Христоса и двете безкрайни възли на будистката символика, поставени в кръгове и от танца на Брахма (в славянските Веди, Рам, Сварог (със Саргат) и в будистката иконография на Дорз Дагден (Бяла Брахма) )). Не съм проучил напълно това устройство. Обикновено Калачакра е изобразен като ореол на светец в християнския, мюсюлманска (по-късно те започнали да изобразяват ореол като „светец“, който не притежавал калачакра като почит към „святост“) и будистката (или като колело с осем спици зад главата на божество) иконография. В древните хиндуистки рисунки той е изобразен зад каската, тъй като вимана е самолет. На вратите на будистките храмове е инсталирана калачакра с две ръце.


Аз не искам да вкарам читателя в религиозна „джунгла“, не съм поддръжник на сектите, в ума ми има някакви инфузии, аз абсолютно не се преструвам на нищо, искам читателят да се интересува от физиката и да очертае линия между обясними и необясними явления и че  трябва да излезе от състояние на ступор. Въпреки това религиозните писания дават подробни описания на действията и чертежите на древните оръжия. Когато изучавах сам всички религии на народите по света, нещо ми даде необясним усет и интуиция. А от тези отломки идва и конкретното знание. Например, от религиозната концепция за трите гуни: тама (изчезване, в силата на Шива), раджа (страст в силата на Вишну), сатва (сиянието на Брахма) като свойства на материята като плетено въже, започнах да разбирам движението на микрочастиците по ваджра и около него, по следната траектория: отдолу нагоре в посока обратна на часовниковата стрелка по спираловидна форма до средата, след това се завърта и по посока на часовниковата стрелка до края, отново се върти и надолу по посока обратна на часовниковата стрелка до средата, има въртене по посока на часовниковата стрелка и до края. Гуните контролират волята на човека и човекът е окачен на нишката. Човекът, за да се научи да контролира волята си, трябва да изпомпва звуците на тантри, богове, които притежават специфични режими, вътрешната им ваджра, разположена в гръбнака, на която са разположени всички чакри (енергийни центрове, по-точно кондензирани вихрови магнитни полета). Ние ще говорим за описаните движения на полета и частици в друга глава на това изследване.
В хода на изследването започнах да мисля за единството на всички религии по света, например Шива, а там е Махакали (в санскрит – великото време), той също е Аллах (сред мюсюлманите), Гомбо (от Бурятите). Кришна е въплъщението на Вишну. Кришна е Манджушри, а Ямантака е неговата страховита форма, Исус (по някаква причина ми се струва, че е палестинец, въпреки че е служил по различен начин) е въплъщение на сина на Вишну.И с една древна индуски култура, ние сме повече или по-малко познати, но ние сме чували за санскритския език. Това е след религиите на Буда, Исус и Мохамед и убежденията им се различават. Най-важното е, че чрез санскрит започнах да разбирам някои основни неща на съществуването, например Сктанскристската думата „Муни“ означава учен. И тогава разбрах, че коренът на думата свят, просвети, просветление, образованието е едно и също в нашия език се превръща дума образование, а не скучна догма. За мен това беше неочакван обрат в образите на мислите, в начина на мислене. Взех будизма, християнството и исляма като религия, а сега започнах да ги възприемам като знание, наука, и ми помогна този санскрит (колкото повече езици  знае, толкова повече той може да знае).Калачакра започнах да възприемам като въртящо се колело, ускоряващо времето. И тогава се запитах защо не се обърне днес. Ако не е така, тогава няма нужда от него. Но това е написано, че се завътра, а след това ние хората трябва да го обърнем, така че тя да се завърти. В древността според описанията се въртеше. Великия цар -Хануман маймунски цар (давам този пример, защото маймуните нямат никаква националност, но само географски обвързани с площта), казват Писанията – постигнал просветление, така че той събра гръм от ясно небе, и също така обърна волана на Калачакра, т.е. също събрал и достигнал отвъд естествените способности, за които пише в легенди и приказки. Ние, които сега живеем, все още не сме достигнали нивото на Хануман. Каква слава за него, а за нас срам.Някои ни служи за Буда и се равнява на Муни. Вайрочана (Gungrig), Ангели, Исус, Мохамед, Брахма, Вишну и Шива, и т.н. извършват 300000 тантра джапа и поставят началото Бодисатви. Сега свещениците извършват джапа (повтаряне на мантра), от които поне една бодхисатва създава в главата му фантоми на триизмерна метричност – мандала- жилища на ранните бодхисатви, и според всички Махавайрочана сутри за предписанията за четене на тантра е създаден показател Янтра. Бодхисатва и въображаемата му визуализация на магнитния фантом (при подаване фантом формиран от силните магнитни полета, те са подобрени и резонира в повторението на мантрите) напред, а след това след всяко четене кани отново фантома мандала в главата си.Ако самият Бодхисатва го благослови той се заселва на неговия сахасра – чакра (в горната част на главата). Тогава човек може без съмнение да бъде наречен бодхисатва. Въпреки това, според древните закони те все още трябва да минат изпитания и  да демонстрират своите постижения и изкуството бодхисатва само  в реален смъртен живот 100 години, за да се обадят други високо развити същества на вселената от другите планети (макар и все още в науката да не е открила следи от интелигентност отвъд Земята) към земя и да се обърнем към Калачакра, колелото на закона  да се покаже  е цялата си несравнима неразгадаемост, неуязвимост , за да се дадат на всички знания  и умения и да убеди всички да получат това, което всеки иска. Тогава боговете,хората и другите същества могат да го признаят като бодхисатва  на общо събрание.

Постоянен магнит, принципите, на които се основава на въртенето на ротора в статора Ваджра (Христос) (наричат ​​точно тук – стария вечен двигател, за да се избегне безсмислени религиозни спорове, и аз мисля, че това е люлката на живота, безсмъртието)

Магнитът е тяло, което има свое собствено магнитно поле. Най-простият и най-малкия магнит може да се счита за електронен. Магнитните свойства на всички други магнити се дължат на магнитните свойства на електроните вътре в тях. От гледна точка на квантовата теория на електромагнитно поле взаимодействието се медиира от безтегловни бозон – фотон (частици, които могат да бъдат представени като квантовата електромагнитно възбудено поле). Но ние арогантно въвеждаме две понятия като вътрешни моменти (ВСМ) и външни (външни) мощни (НСМ) моменти на магнита. BCM и LCM имат посоката (вектор) и мощността (модула) в близката околност близо до и извън магнита, както и вътре в магнита. За да се обозначи посоката на действие и величината на външното силово поле на проводника с ток или магнит във физиката, се използва концепцията за вектора на магнитната индукция.В хода на проучването ще използваме тази и въведената концепция.
Неодимовите магнити са най-добри, защото те са най-добрите с  най-силните с ясно изразени свойства и запазват магнетизирането си много дълго.
Постоянните магнити са органи, които запазват магнетизацията дълго време.
Постоянният магнит е изделие, направено от феромагнит, способен да задържа остатъчната магнетизация след изключването на външното магнитно поле.

Основното свойство на магнитите е: да привличат тела от желязо или неговите сплави, а не да привличат тела от цветни метали.
Постоянният магнит винаги има 2 магнитни полюса: север (N, „+“) и юг (S, „-„).

Взаимодействие на силите: 1. същите полюси отблъскват, противоположните полюси се привличат.
2. Близо до мястото на равнината на прекъсването (LIGHTNING), привличащите магнити отблъскват и отблъскващите магнити се привличат. Тази сила, която обозначаваме с руна на „сила“ или два гръмотевици, ще наричаме силата на мълнията.

Взаимодействието на магнитите се обяснява с факта, че всеки магнит има магнитно поле, тези магнитни полета взаимодействат помежду си.
Обикновено съвременните физици вярват, че магнитните полеви линии на магнита преминават:

Захранващи линии на магнитно поле, магнит под формата на правоъгълна лента.
В този научен постулат се крие трик, след като цялата траектория на движението на една частица не се установява в една непрекъсната линия! Откъде знаем, че всяка магнетизирана частица стои на едно място и е вътре в  нея. И всичко това се случва в една среда – правоъгълна магнитна лента, а магнитните линии на магнитния индукционен вектор имат завои, кръгови дъги. Друго нещо, ако магнетизираните домейни имат незначителна малка дебелина, са на изолационен субстрат, като лента, твърд диск.
Не бъдете мързеливи и ще се повтаря тук основният постулат, който ще приемем в хода на това проучване е, че вътрешната и външната страна на постоянен магнит частици се движат по пътя във формата на цифрата  осем, формиращи древното цвете на живота, а не само както ни учеха в училище : защото ние приемаме за постулат, че всички частици се движат по всички силови линии, че едната частица докосва общата маса, а след това и тя лети и през всички  силови линии. Това решение потвърждава следното преживяване: 1. Ако сотрежете магнита на границата на зелени и червени цветове, полярността на същите не се съхранява и да не може да се отдели, и двата магнита под формата на части, като се запазват свойствата на вече отрязания, на мястото на разделяне няма да се свържат отново, те се свързват там, ако един магнит се върти на 180 градуса,
Древното цвете на живота е наречено така, защото те удължават живота на един човек и да се покаже на силовите линии на полето на магнит, на фигурите, енергията  е представяна понякога под формата на лотус. Модата на тъкане на венци за главата идва  и оттук. Някои шамани, лами в началото на 20-ти век, които притежават левитация, казаха: „Амане мугар аштън мулиг алда“. Лошата уста може да се разпадне, да пропусне мъдростта на осемте. И без да разкриват тайните си (познаване на магнитни полета), отиват в гроба, без да съжаляват за близките си. Очевидно е, че е необходимо след това: когато някой се опита да вземе изкуството на сила да се противопостави свирепата упоритост Siddha.
Така че, да вземем две неодимови магнитни полюса, да ги омаловажавам с два контекста на една проекция барове приличат на успоредник (геометрична фигура – „първата третина на светкавицата“). След това изследваме тяхното взаимодействие, като ги преместваме един към друг чрез ръцете си по равнината на взаимодействията им,
1. Две от магнитните привличанния на подхода на самолета „, втората третина на светкавицата“са  отблъснати, при комбиниране на светкавицата първата и третата силови линии са рязко силно отблъснати до  състояние на мълния (където на първо, второ и трето една трета са свързани в една мълния ). След това съединените магнити започват да се плъзгат (също без нашите усилия) по равнината на взаимодействието си. Тогава плъзгането се спира на място, където два ципа се появяват от краищата и взаимодействащите магнити влизат в стабилно състояние. Насилваме магнитите с един и същ вектор за движение в същата равнина. На място, където крайните скоби се комбинират на една линия, настъпва рязък удар, самите магнити отблъскват без усилия и рязко.
2. Двете отблъскване на магнитите по време на подхода на самолета „, втората третина на светкавицата“ привлече в припокриващи се линии на първия и третия трети от мълния започва да се (без нашите усилия) рязко силно привлечени състояние на пълна цип (където на първо, второ и трето една трета са свързани в една мълния ) на мястото на формиране на мълнии, отблъскващи магнити стик! След това свържете магнитите ние твърдо откъснати от ципа, след отделянето на магнитите се рязко силно се отблъскват, движението е само по себе си, само когато ние правим усилия, за да гарантират, че магнитите се премества от тяхното взаимодействие самолет (т.е. правят всичко „заби“ на един към друг) ние започваме да се движим по-нататък по време на движението. След това, на мястото, където се формират мълнии по краищата на магнитите, се стига до тяхното привличане и сцепление. Телата отново се захващат с ципа.Тогава ние силно откъсваме магнитите и тогава самите магнити започват да отблъскват.
3. И така, привличащите магнити в мястото на прекъсване (светкавицата) отблъскват и отблъскващите магнити се привличат.
За да се увеличи или намали силата на привличане или отблъскване на магнитите, е възможно да се променят ъглите на прекъсванията на магнита. Когато заточване магнит под определен ъгъл, външния ъгъл по отношение на неговата полярност равнината поддържа една и съща полярност, но силата на взаимодействието се намалява (от обема на магнита се намалява на място). Независимо от формата и геометричната конфигурация на магнита, външните линии на силата на магнитното поле не се променят и запазват формата на фигурата осем. Какво означава това?Това означава, че, ако има външно захранване линията няма да се промени, ако се взема магнитен куб с размерите на ребро 5 см в горната част на полярността на N (север) и полярността на S (юг) в долната част и започнем  да го движим в пространството ще подтискаме първия  с топката ( се открива при използване на хартия и метални стружки, както в училище експериментите със сгъстяващи стърготини показват увеличение на една и съща стойност на вектора на магнитната индукция), след това се смила от топката под бара, резултатът ще бъде същият. Барът може да омаловажавам под остър паралелепипед венчелистче лотос, плочка и модел (не е случайно, че е това, което споменах), и така нататък, резултатът ще бъде един и същ.
Нека си спомним тези важни правила, които ще ни помогнат в изграждането (или по-скоро в реконструкцията) на принципа на вечния двигател на древността.

2. SCM и различни магнитни HCM ФИГУРИ И СЪЕДИНЕНИЯ
Ние показваме на фигура _____ линиите на магнитното поле в и извън магнитите с различни форми и техните връзки, разположени в триизмерното пространство.
В зависимост от размера, масата, фрактури магнити ъгли съединение (облечени) по протежение на винтовата повърхнина образува безкрайна форма възловата точка А, която взаимодейства с фигурата може да се опише в различни алгебрични, диференциал, интегрални уравнения и техните системи. Т.е.фигура А и Б, както и тяхното време взаимодействие е математически на описание може sformulirovant тези. задачата за проектиране. симулация. Това беше направено в древни времена. Когато Шакямуни седи близо до свещения Ficus и допринася със своите листа, хранене фантом магнитно вещество в рамките на своите тантра мантрите мозъка бръмчащи (магии звуци космически тънкости) и като се има предвид в съзнанието Янтра (геометрична форма) на дадено вещество е достигнал по-висока знания (просветен същества) е достигнал знания Ваджра устройство (Христос), вечно движение, калачакра – генератор висока честота на магнитното поле. Описах повърхностно един начин Ваджраяна (като превод от санскрит мълниеносната колесници, в нашия  Бърз транспорт до знанията).. Шакямуни след висшето просветление  дойде при баща си, който дава знанието  на учени, математици, астрономи, бижутери, ковачи, занаятчии, инструменти за производство и придобиване на магнити, инструменти за обработка и леене на метал, и т.н. Всички те започнаха да работят, тестваните извършиха модел емпирично тест работа и събира съществуващата гръм от ясно небе, Калачакра. И всички чудеса (сиддхи) отидоха оттам. Дори стигнаха до други планети.За това е написано много.Как нашите общи предци постигнаха такова знание,че съвременните хора не могат да разберат същото? Всеки трябва да се запита себе си, вместо да се отделя от вярата, националностите и т.н.

3. УСТРОЙСТВО Ваджра (ХРИСТОС) perpetuums АНТИЧНОСТ
Ваджра – устройство, което генерира променливо електромагнитно поле, насочено и води в ротационно механично движение на пръта за неограничен период от време, като двигател, състоящ се от ротор и статор. За разлика от двигателя в употреба ваджра има устойчиви оформени магнити  разположени в определен ред,
С други думи Ваджра – това е вечен двигател, нов вид безкрайна енергия за генериране на безкрайно механично въртене на енергия и магнитно променливо поле и ако използва директно от ваджра може да генерира безкраен електрически ток.

3.1. РОТОР НА ДРЕВНИЯ МОТОР

Ние показваме на фигура ____ която се състои от ротор (вал) вечен двигател с формата на ДНК.
След това е необходимо да му се наложи същия психически въображаем прът, който се е обърнал само в обратната посока.
В кросоувър между тях (визуално комбиниран) реални и въображаеми магнитни пръчки вмъкват във формата на диамант (те са само една проекция) фигурки (когато се движат по заместници за винтове съседи полярност магнити NSNSNSNSNSNSN …., тоест, ако споразумението за винт психически изправете и стреч магнити в една равнина, а след това се обръщат подобие птици  и летят клиновидбо, а не пряко ), така че да се получи на следващата фигура
Est големината на магнитната индукция зависи от дебелината и обема на магнита, магнитът е по-дебела и по по-/ МХС /. SCM прът магнити в мозайка (т.е., движението на микро частици върху ваджра на прът и около) следният ред и посока (траектория)
(.) От долната 1. В долната точки нагоре MINv стрелка спирала форма до средата допълнително и завъртете в посока на часовниковата стрелка до края на горната част (.) MAX, и отново се обърнат надолу стрелка до средата, има отбивка в посока на часовниковата стрелка до края.

Частиците, които се движат един към друг, предизвикват магнитите да се придържат един към друг, следвайки графичните орбитали, две осмици се свързват по пикове на една фигура, съгласно следната схема:

След това, когато следващите магнити са свързани, получаваме усукана двойка, която се навива около пръта с (.) MIN до (.) MAX:

В древни времена, той е изобразяван като змия намотка около пръчка, съдова, стволови Ваджра, жезъла на Хермес и фалос Бафомет (при разглеждане на левитация преценим, че bafomet- тази снимка на две същества: един човек, който взима една жена на фалоса и крие зад нея Brahma копия и т.н. В нашия случай частиците по траекторията на усуканата двойка се движат от (.) MIN до (.) MAX и обратно. Това движение е циклично, т.е. се повтаря безкрайно. Нашата задача е да извлечем тази енергия, т.е. го преобразува в механична въртене или да получите безкрайно променливо магнитно поле (където можете да получите неограничен променливи във времето електрически ток).
Ако се отпуснете въображаемия високоскоростна железопътна линия между MIN MAXna плоска повърхност воля, както казахме по-горе, не се класира онлайн, и (.) (.) – клин на усукана двойка. В този случай се вземат предвид само две частици, а всъщност има много.
Тук трябва да се отбележи, че множество линии VSM поле магнит линии са разположени като заплитане проводници, усукани в осморка, където топката е образувана като балон с вдлъбнатини чрез натискане с два пръста на срещуположните полюси. Такава въображаема сфера с вдлъбнатини на полюсите се поставя във всяка геометрична форма на магнита, където физическата форма очертава граница между LCM и CMM магнита.
Когато множество магнити са свързани по тяхната привлекателност в една линия, линията вземат SCM сходство оплетено въже, усукана въже, състояща се от множество тънки нишки. Тук ще се обърна към древната терминология и концепции, нашата съвременна воля лесно ще разбере хоризма. Това е тялото на нашата древна змия. Което се движи от (.) MIN до (.) MAX и обратно. Пътеките на последователността на змията нагоре и надолу не се пресичат, те се разделят от пръта на ротора. В (.) MIN и (.) MAX, змията променя посоката, пълзяйки през равнината на пръта в тези точки.
Както е показано, роторният прът в зоната на разширение има отвори, както е показано на фигурата по-горе. На мястото на отворите и от магнитите, е алтернативно насочено HCM, които са оформени като лилии – символ на мощност. Фигурата показва. В състоянието, когато роторът е монтиран отделно от статора, праволинеен HCM крем на, и двата са в състояние не разцъфтя пъпка крем.

Кога да донесе листенца лилия листенца натискане магнит, лилия цъфти и зародиш ще бъдат привлечени и когато обратното – тръгвам си зародиш. Тези сили ще наречем силата на лилията (SBL) и силата на лилия (SLL), включително. влизане в магнита НСМ.
В МАХАКАЛАТАНТРА се казва, че човешкото тяло е vaджра. Сега нека си припомним как те разпнаха Исус (някой) на Христос (където).Врата на Исус се обърна към лявата (горната част на гръбначния стълб се обърна наляво), ръцете от разгърнатия вътре и прикован (гръбначния стълб център дясно), десния крак на левия крак (в долната част на гръбнака се превърнаха в ляво). Гърбът ще се превърне в сърцевината на Христос. Другото ядро ​​на Христос (Ваджра) се намира на контура на човешката ръка и се движи като едно цяло, а силите на лилията действат върху ставите. Сега хората, когато се кръщават, спират въртенето на Ваджра, Христос, мъдрите. Оказва се, че никаква религия на света и дори вярата на диваците не лъже. Интересуваме се само от истината, затова се обръщаме към науката. На мястото на силата на лилиите на SBL и SLL означава, че има човешки чакри, като магнитно поле, взаимодействащо със статора.За да изпробвате тази версия, седнало, изправено, легнало положение е необходимо да приключи до гръбначния стълб като вал на ротора Ваджра – чувствате  много ясно че човек се подобрява, дишането се подобрява, хората  се чувстват по-добре,  също паметта ще се изчисти и чакрите (енергийни центрове в гръбначния стълб) ще бъдат отворени още в древността се изобразяват като кундалини, две спящи змии по кокцикса, които се пробуждат с просветление и йогични постижения. Нека да видим танци на много народи по света, дори и диваци, движенията им са съобразени с движението на прът Ваджра на това, много танци на народите, модели (като на графиката), дори и само да показва работата Ваджра (Христос) и Калачакра (халоген), не знам как, но се научих да интуицията да разберем тези взаимоотношения.Мисля, че също паметта ще се изчисти и чакрите (енергийните центрове на гръбначния стълб) ще бъдат отворени още в древността се изобразяват като кундалини, два спи змия върху опашната кост, която се събуди с просветлението и йогийски постижения.Много танци на народите модели (като графиката), дори само показват работа Ваджра (Христос) и Калачакра (халоген), аз не знам как, но се научих да се разбере връзката на интуиция.Много танци на народите модели (като графиката), дори само показват работа Ваджра (Христос) и Калачакра (халоген), аз не знам как, но се научих да се разбере връзката на интуиция.

3.2 СТАЙТОР НА ДРЕВНИЯ ДВИГАТЕЛ Статор
на двигателя от древността се състои от тяло, върху което има магнитни фигури, разположени в квадратчета или ромби. Магнитите, разположени върху една хоризонтална линия, имат еднаква полярност, т.е. странично отблъскване, а на следващия ред с друг и идентичен поляритет – са привлечени. Т.е.BCM магнити са разположени по диагонал, под формата на катереши се змии, дори и на древния Ваджра сега са изготвени и подадени на змии,
Ние сме в хода на това проучване, ние считаме, най-простата една последен мълния, с четири змиина статора пълзи нагоре и четири змии пълзят надолу. (Можете да направите три окончателен гръм от ясно небе с три роторни клона и повече (в древни приказки, това се нарича „The Dragon“ но ние ще го разгледмеа в тази книга няма, защото първо трябва да се изпълнява един последен гръм от ясно небе, Брахма, Зевс, Один, …).
Главната змия пълзи нагоре, изобразена като  венчелистчетата на горния лотос (не крем, тъй като роторът е крем). Главите на 4 змии, които пълзят надолу, са изобразени като венчелистчетата на долния лотос. 4 змия пълзи нагоре обграждат корпуса на статора (сферична форма) в посока на часовниковата стрелка посока, глави 4 са лотос горен лоб, и 4 змия пълзи надолу преплитат статор стрелка четири глави  са по-ниски .Тялото на 4 змия пълзи нагоре пресичат органи 4 змии пълзят надолу, докато минават покрай едни и същи диамантени магнити. Т.е.един диамант е част от тялото на змията, пълзене нагоре и част от тялото на змията, пълзящо надолу. 4 пълзи змия пълзи нагоре успоредно, без да пречат една на друга, по същия начин, потиснати 4 змия пълзи надолу. Но през тялото всяка змия пълзи пълзене до 4 змия пълзи надолу, но в някои части на тялото (на различни места, в различни диаманти). 4 опашки змия пълзи нагоре намира под главите 4 змия пълзи надолу опашки 4 змия пълзи надолу над главите са от змия пълзи нагоре. Опашката змии са изобразени като 1 ред от венчелистчета, а главите на змиите са като 2 реда листенца.

3.3. ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА РОТОР И СТАТОР

Когато роторът се върти, неговия вал и магнити са изтласкани от всички магнити р е привлечен магнитите и циклично разположен върху статора (т.е. от статора средата на тялото 8 змии).

Силите, които управляват двигателя на древността:
1. Силата на мълния: изгрев, залез;
2. Силата на прякото действие на магнита: силата на деня, силата на нощта;
3. Електрически лотос: пламък от главата на устата змия (прорез венчелистче лотос цветна пъпка бутане крем, т.е. от всяко отваряне определено поле полярност магнити от другата полярност), пламък устата змия;
4. Силата на крема: венчелистче на силата, захранващия зародиш (или по-скоро пестика);
5. притегателната сила на частта на тялото на змията ротор статор змия орган, разположен под нивото на 1 до
6. Силата на предната част на ротора клин змия пълзи нагоре повърхността на пръта и предната част на друга змия пълзи надолу ротора по време на дисекция HCM органи на всичките осем змии статор, разположен между статора и ротора.
7. Електрически разлика между общото SCM предната половина и задната половина змия ротор змия, т.е.
8. намаляване мощност и увеличение HCN при поддържане НРС статора, се предоставя чрез промяна на разстоянието между ротора и корпуса на статора, на статора е под формата ваджра топката че обграждат тялото 8 на змии, намалявайки областта на статора и топка връзка към него лотос листенца (глави змии ) по-горе и по-долу разстоянието между ротора и статора минимум, и на статора екватора – максимум (тук ротора и статора е заострен отдалечаване от ротора, което води до повишаване на якостта на клина, за да атакува всички HCN органи статора змии).
9. силата на полето на статора плъзгане по протежение на пръчката, която е изработена от метална пластина непропусклив за магнитно поле (корпуса на статора е изработен от бронз (триене между ротора и статора ще бъде минимално), мед, сребро, цветни метали, пропусклива магнитно поле чрез себе си). На ротора в местата за плъзгане върху тялото на статора е монтиран от двете страни от средата бронзов пръстен с конусни контракции.
10. На змията пръчка не се плъзга само на него, но пълзи през него, през преградата, съществува преграда между змия. В този случай, скоростта на движение на частиците забавя там, преминаващ през него диагонално между преграден змия свързан с плъзгане по змия прът и това се случи във всяка част на змии на тялото. Частици от потока на предходната ромба е разредителни потока през преградата и една част на пръта, е важно да се разбере тук пълна картина на частиците потоци в цялата група и Панорамно.

Модерния електродвигател използва еднакво насочена магнитното поле на статора и рамката с вектора на магнитната индукция (IUI) насочено срещу областта на статора противоположни два вектора лицеви рамка (ротор) в ротационно движение на 180 градуса, скок на четка върху окръжността на контакт прекъсвач и ток в рамката промените в посоката на движение и 2 VMI на статора и ротора се връщат в първоначалното състояние и всичко отново се повтаря. Днес се използва един от краищата на VMI, тъй като в Кали-югата звярът (т.е. човекът) има един крак, т.е. може да използва само едната страна на магнита. С колко партии не са нападнати от рамката на ротора на двигателя е изместен фаза, ние използваме един крак, една посока на магнитното поле, умножена по отношение на атакуващ,с други думи, броят на хората (зверове) рита ротора от различни страни, но само един крак. Вярвам, че версията, която през 2013 г. приключи Кали Юга, продължила 1200 години. И сега сата-юга започна и звярът ще има четири крака.
Т.е.ние ще се научим да атакуваме ротора на древния двигател с четири части на тялото, 2 ръце и 2 крака. В същото време, увеличаването на броя на животните с четири части на тялото ще бъде в състояние да достигне до други планети, без разходи, както е било в древни времена.
(Dvpara юг е с продължителност от 2400 година, Трета Юга – 3600 година, Сатя – юг – 4800 година, доказателството ще донесе някои от моите изследвания на древните египетски, кхмерски рисунки, както и дати и преписи от летателно обучение, с доказателство, че те не са били “ .диваци „и бяха високоразвити хора, които могат да левитират в магнитно поле на земята, притежаващи Калачакра и временни портали свидетелства – Античността на пирамидите – не повече от 12 000 години, а на факта, че способността на тези цивилизации да използват магнитната възглавница  на земята, която е потвърдена на изследване на древни картини с изображения на магнитни гривни.

4. ЛИВИТАЦИЯ. МАГНИТНОТО ПОЛЕ И ОСНОВАТА НА ЗЕМЯТА
Археолозите са търсили всичко на планетата и са намерили почти, разбрали много, но не са разбрали основното нещо . Че в чертежите на древността са дадени подробни инструкции за левитация.
Човешки чакри. Магнитни винтове за преодоляване на гравитацията. Движение на магнитни полета (течения) в човешкото тяло (BCM). Магнитни гривни.
Идеята, че невидими психофизични течения преминават през тялото на човек, и във вселената е толкова стара, колкото света и присъства във всички култури и религии на света.

Как формата на вашето лице разкрива вашата личност ?

Тайната на женския магнетизъм

Богът на Българите преди Приемането на Християнството е бил Баал

Българите синове на Боговете

Космогенезис на Древните Българи-Звездната Раса на Вълчите Бойци Господари

Стар роман за Тръмп и неговото пътуване във времето

Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на Вълчите Бойци-Господари

Ефект Мандела или Паралелна Реалност- Николай Ленин или Владимир Илич Ленин?

Паралелните светове и как да попаднем там

Портрет по Снимка за Подарък

Какво разкрива формата на веждите за вас?


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!