Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на Вълчите Бойци и Господари

Spread the love

Преди няколко години попаднах на книгата на издателство „Паралелна реалност “ -„Империите Орион и Сириус“  и се изумих,когато прочетох главата за вълчите бойци и Вълчите крале RRR.Днес мисля,че времето тези мои прозрения да станат публично достояние е дошло.

Ако приемем,че на Земята днес живеем в интересни времена ,върху България и българите работят сили,които целят да смачкат българския дух и да разпръснат българите по света ,така че да не могат да се осъзнаят алхимично къде се намират в целия световен пъзел и да не пречат на плана на Господарите на мрака,които се опитват да завладеят планетата Земя и да установят така очаквания НОВ Световен Ред.

Време е да си спомним какви са нашите предци и каква е тайната на нашето ДНК.Някога далеч оттук //визирам Земята/ рептилианската империя SSS решила да сключи съюз със Вълчите Крале ,една раса позната като „тези със златните Гриви“.Тези крале създали Световна Империя с билиони същества,обединени под знамето RRR.Вълчите хора били представени на хората от империята SSS като KHAN-„най-висшите на смъртта „,висшите Бойци..Това се случва не на Земята ,а в друга отдалечена част на галактиката ,но……Не ви ли звучи познато КХАН ? Това била титлата за крал !Това е титлата на древните бълграски владетели.КАН ..Значи те са потомци на тази звездна раса вълчи бойци ,дошли от съзвездието Сириус! И все пак е посочено ,че KHAN най-висшите на смъртта – титла,с която сирианците са представени пред империята Орион.KH-значи смърт.

Варварството на Вълчите бойци и тяхната жестока свирепост бързо дали началото на Кралствата и Кралете в света на Трите Слънца.Скоро светът на трите слънца започнал да се доминира от една раса,която била позната като“Тези със Златните Гриви“

KHAN-US била най-ужасяващата раса от Вълчите хора.Те доминирали над своя свят .ТЯХНАТА ЗВЕЗДА БИЛА KHAN-US „КУЧЕШКАТА ЗВЕЗДА“ От khanus -куче.ЗВУЧИ ЛИ ВИ ПОЗНАТО-КАНАС ЮВИГИ ????

КАНАС не е нищо друго освен един стар вариант на титлата КНЯЗ, а пълната титла КАНАС У БИГИ има значението КНЯЗ В БОГА ( КНЯЗ ОТ БОГА). Гърците дават превод EK TEOI ARXONTOS – от Бога владетел ( владетел в Бога).
Титлата е KANAC BIГI. Канас У Биги – Княза от Бога. BIГI – БИГИ е падежна форма на Бог.

А флагманският боен кораб на кралицата е AT-UR. Много прилич на старата българска дума БАГАТУР ,която е е висше звание на прабългарски воин.

Пъзела се запълваше сам в съзнанието ми по удивителен начин. Според някои изследвания тотемното животно на рода  ДУЛО е вълка, каквото е и значението на името на първия представител на рода, за чиято идентификация няма спорове – Кубрат.Вълкът е приеман също така и от други степни азиатски народи, като тюрките и монголите, за техен митичен прародител.Та нали българите са били безстрашни войни и са възприели Вълка като образец за подражание, а вълчата глутница – като идеал за вярна и сговорна дружина. Така сред индоевропейците в древността са възникнали вълчите общества, като най-архаични воински съюзи. Интересно нали ?Култов прсонаж в семейната хералдика на рода Дуло, от който произлиза хан Аспарух.Според някои автори , които между впрочем са спорни като ообективност защото са или ромеи или араби в редките случаи когато колобрите са принасяли жертва на Тангра е било именно Куче. Пак казвам- това може и да е некоректно представяне на колобърски ритуал, но важното е че се посочва като присъствие именно куче.

Според историка Иво Андровски „В преданията от древността е отбелязано, че алп Бури (вълк), полубог, станал първоучител на българите…

акадското име на звездата Сириус  е „Мул-лик-уд“, което означава „звездата-куче на Слънцето“. Във Вавилон Сириус е била известна като „Какаб-лик-ку“, в превод „Кучешката звезда“, а асирийците са я наричали „Кал-бу-са-мас“, означаващо „Кучето на Слънцето“. Накрая, познайте кое е най-яркото светило на съзвездието „Голямото Куче”? Въпросът е риторичен, но за да няма неясноти – ето и отговорът – Сириус.

Доста популярни по света станали българските митове за алпа Бури. Вълка бил тотемно животно при българите и един от най-любимите духове на народа. Изображението на вълча глава украсявало знамето на древните българи, а мъжете се стараели да носят шапки от вълча кожа – „бурек“`( от „буре“ – вълк) за късмет. Отначало кучето го наричали „емек“ или „оймек“ – „домашен вълк“, а лъва – „улуг мак“(„голям вълк“).
Едва значително по-късно кучето получило названието „ет“ а лъва – „арслан“( първоначално тази дума означавала „чудовище“,“дракон“).
Бури бил добър алп. Древния мит за Казан разказва:

Веднъж убирите( така предците наричали примитивните маймуно-човеци от древността, считали ги за слуги на злите духове и техния вид впоследствие бил изтребен) напълно изтребили иделския род на елбирите(юнаците, богатири), които били главните защитници на всички останали по-слаби иделски родове. Оцелял само един елбир-младенец, сина на вожда на иделците. Наричали го Айсер – „Лунна светлина“ или просто Айим – „Лунния“, тъй като се родил през една лунна нощ. Победителите-людоеди решили да изядат момчето и го хвърлили в един котел-казан. Но алп Бури не допуснал неговата гибел. Той дал сили на смъртно ранената му майка и тя с последното си движение блъснала котела със сина си в реката. Реката по волята на Су-Анасъ отнесла котела в едно непроходимо блато. Там Су-Анасъ се превърнала на лебед( в други варианти на мита в патица,жерав) и отишла да повика мъжа си- алпа Бури. Вълка не можал сам да се добере до казана с детето и закарал в блатото един елен( казват, че в този елен бил духа на самия Самар). Елена донесъл момчето, и една вълчица по волята на Бури откърмила Айсера. После в памет на това почнали да го наричат Казан и Магула( син на Мага- Вълка), и Бурджан(Вълча душа) и Чингиз/Тангиз – Магис (Подобен на вълка) и Бюрули(Единствен син)…
Казан станал могъщ богатир и възобновил иделския род на елбирите, който почнали да го наричат още и бурджани(берендеи) и бирули и наубури – неври(новите вълци).

http://atil.blog.bg/history/2012/01/20/drevnite-bylgarski-nacionalni-praznici-i-mitologiiata-pyrvit.886479

Защо репитилите /вижте Сатанинските тайни на Ватикана / са искали Българските Владетели да Приемат християнството?
Защо след приемането на Християнството Българските империи на Земята се разпадат и българите от свирепи и непобедими войни се превръщат в роби ?
Как променя мисленето им новата религия приета от Цар Борис?

„Ето виждам четирима мъже развързани,които  ходят всред огъня без да имат никаква повреда,и по изгледа си четвъртия прилича на син на Боговете

Даниил 3:25

Кои могат да ходят в огъня без да имат повреда ? Българите нестинари ,нали ?Българите ,които са от религията на Магите -Огнепоклонници !Защо ги принуждават насила да приемат християнството ?

Интересна дискусия от форум „Войни на Тангра „:
Един скромен опит за анализ на онзи драматичен период от 863 до 889г., когато на практика е унищожено могъществото на България след едно от най-коварните предателства, които историята познава. Събитията от тези години влияят дори и днес, 12 века по-късно!
Всичко започва с едно съгласувано решение на колобрите и кан Пресиан за въвеждане на християнското учение, проповядвано от българи на български, както и за приемане на унифицирана българска писменост за ежедневна употреба. В началото на 50-те години от 9 век България е мощна държава, обхващаща огромни територии на север до Днепър и на запад до Германия. В състава и влизат много славяни, печенеги, кумани, авари, ромеи – народи, където тангрианството е непознато, за сметка на активно навлизащото и лесно разбираемо християнство. За да се централизира властта и неутрализират опитите на Ватикана и Византия чрез своите свещенници да влияят на тези народи е взето решение да се развие българско християнство, смятано за естествено продължение на тангрианството. Успоредно с него обаче като част от Орендата управляващият и религиозен елит на българите е трябвало да запазят свещенните тангриански знания и баща и син да живеят заедно в мир. Подобен модел с обратен знак е използван от евреите. За другите гойски народи има Стар завет, за евреите – Тората, а на Синедриона остават тайните кабалистични знания.
Така е било решено и за азбуката. До този момент, само най-посветените са разбирали смисъла на българския куниг. За администрацията и ежедневнието са използвали български с гръцки букви. Това не е било форма на елитизъм, просто свещенният куниг се е разбирал на образно-символно ниво и обикновен човек, дори да го прочете няма да намери смисъл. С две думи е било належащо да има българска, разбираема за поданиците азбука.
Задачата е възложена на Кирил и Методий, които разработват глаголицата. Според проф. Васил Йончев глаголицата произлиза от т.нар. „руни“ или „неизвестни знаци“ от прабългарските надписи от Преслав, Плиска, Мадара, Муфтарлар, Равна и др., и се подчиняват на една и съща фигура-модул, като спазват един основен принцип на изграждане, с тази разлика, че „руните“ са сричкова азбука. Пълна лъжа е, че братята за пратени в западните български провинции от Византия. Ромеите не са имали никакъв интерес българи да разпространяват различна азбука от гръцката.
Но да се върнем отново на религията. Не всеки може да бъде тангриански свещенник. Той трябва да е “прихванат”, преболедувал колобърска болест с много стабилно обучение като се почне от билколечение, бойни изкуства, чакръкчийство и се стигне до по-горните нива на управление на елементните стихии, пътуване по вертикалата и т.н. Да не говорим за моралните качества, които трябва да притежава. Т.е., за разлика от поповете, е невъзможно да завършиш някоя семинария и да станеш колобър, макар в последствие много от монасите да са били и тангриани (като част от плана). Именно в манастирите са съхранени тангрианските знания през последвалите години на робство и погроми. Тези разлики имат плюсове и минуси. Плюс – защото само най-добрите и избраните от Ден Грее могат да бъдат колобри и не е имало място за самозванци. Минусът е, че в новозавладените територии просто не е имало достатъчно обучени хора. Този недостиг е трябвало да бъде преодолян чрез християнски свещеници, проповядващи българско християнство със силен тангриански елемент във възловите точки и разбираемо от хората. Бих казал, че този план отчасти е успял и свидетелство за това е точно българското православие, което просто е изтъкано от тангрианство (вж снимката на Богородица в сайта например). Планът е бил премерен с новите реалности и осъществим, но е имало един непридвиден фактор – предателство. Всъщност, колобрите са знаели, че ромейските и папски агенти са активни в завербуване на ключови фигури от българската държава, но не са очаквали, че предателят ще се окаже самият Кан, в чийто вени тече кръвта на Дуло.
Първоначално, контактите му с папските наместници и ромейски свещенници са го отдавали като част от плана. Може би и самият Борис в началото не е имал намерение да става предател. Подозренията около него се засилват, особено когато той открито започва да говори за покръстване на самите българи и след масовата поява на чужди мисионери в самата столица през 863г. Тогава колобрите взимат мерки и всички свещенни книги, по-значими регалии и Кивота са прибрани на сигурно място, неизвестно и до днес. На тяхно място предвидливо са поставени копия и то съвсем навреме, защото през 864г. Борис обявява, че ще се среща с папския наместник в Македония и взима със себе си ковчега и каквото е останало в него. Там на Овче поле се покръства и като доказателство за сериозността на намеренията си предава исканите от папата колобърски атрибути (или копията им). За папа Николай тези регалии са били невероятно важни, защото той неистово се е страхувал от силата на Тангра и се е надявал, че самият той ще ги използва. В тайната му библиотека са се съхранявали скритите текстове за Исус, къде е бил през годините, за които канонизираните Евангелия мълчат и за това кои са влъхвите, помагали му през цялото време. По-късно, след като се разкрива подмяната, ковчежето е захвърлено в една катедрала в Терачина.
Какво точно кара Борис 1 с един удар да погребе хилядолетната българска мощ и от Кан Сюбиги да се принизи до васал на византийския император (дори да вземе името му Михаил), не е известно. Някои смятат, че е държавнически ход, след удара в гръб от византийските войски през 863г, докато българската армия се е сражавала с Великоморавия. Според мен, този човек е бил жертва на някакви заклинания (НЛП) от един византийски свещенник, който му влиза под кожата и става довереник на кана. Според някои историци ромейският агент след дълги беседи с Борис го стряска като му показва рисунки от ада, но според мен това не е достатъчно да предаде така лесно дедите си и мощта на България.
Каквато и да е истината, факт е, че след 865г. България де факто пада без бой под византийско робство за 24 год, чак до идването на Владимир-Расате. Същата година новоизлюпеният християнин слиза още една стъпка надолу към бездната, избивайки най-верните български дъщери и синове в т.н. “болярски бунт”.
След случая с покръстването и предаването на ковчежето е било ясно, че самият кан е предател. Докато отсъства от столицата колобрите, боилите и всички наследници на Бълг-арите обявяват повсевместен бунт в 10-те провинции (комити). За съжаление обаче ядрото на българска армия е все още далеч на западните граници, задържана умишлено там от Борис. Той не е бил глупав и е знаел, че след този акт няма да го посрещнат с почести в Плиска. Всъщност боилите са се били приготвили за безкръвно удушаване – по стар български обичай, прилаган на знатни люде, нарушили закона Торе. Летописецът Зонара отбелязва: “Българите се побунили против своя княз като против отстъпник от бащината чест и слава.” Борис обаче държи един силен коз – на негова страна е мощната византийска армия, специално извикана за случая. С нейна помощ той успява да потуши бунта. Ромеите са и тези, които извършват поголовната сеч на пленените бунтовници. Никой българин не би посмял да замахне с меча срещу колобър. В случая се говори за 52 боилски рода, но всеки род е бил много голям – поне по 100 човека. Така че тук говорим за една масова касапница на жени, деца, старци. Там са били и ромейските свещенници, които са питали поотделно всеки дали се отказва от вярата си. Според историците Борис дълго след това е имал угризения, но римският папа му е дал специална индулгенция с опрощение. (след като Борис му е пратил необходимите дарове да си я купи, разбира се). Точно тогава някой някъде преди да умре изрича Проклятието. А то е жестоко, направено от колобър няма сила, която да го промени. По същество това си е кръвна клетва. Става дума за откреклите се от Вярата – “добро да не видят те и техните наследници до..”?? Според някои тя е за период от време – 1200 год. Според мен е родова, както всяка кръвна клетва върху поколенията, най-вероятно за 20 генерации напред. Има разлика, защото това дава процент на неточност и тъй сме към края му, може да изтича по-рано от 2065г. Краят на тази клетва има голямо значение за нас, защото тогава ръцете на Съвета няма да са вързани, за да са пасивни наблюдатели на унищожението ни като народ.
Борис – Михаил не спира дотук с развихрянето си. Следва декрет, според който всяко село, където се практикува тангрианство хората ще са поробвани, жените продавани като робини, (през три земи), а на капището там ще бъде построяван християнски храм. Толкоз с милосърдието. Падението му обаче не е стигнало докрай. Идва и 889г., когато на трона застава синът му Владимир – Расате. През това време Борис се е оттеглил като монах, но научавайки, че последният български Кан отново възвръща старата вяра с ромейска помощ сваля от трона и ослепява собствения си син. Тук трябва да отбележа, че Кан Расате спазва тангрианската традиция на уважение към баща си, макар да е имал неведнъж възможността да го елиминира и си реши проблема. Борис като ревностен християнин обаче не е имал тези морални задръжки.
За всичките тези заслуги пред България Борис Михаил – ромейски васал е канонизиран от църквата като светец.

След убийството на Симеон, който позволява религиозна свобода на тангрианството и самият той тайно е пратикувал, с идването на изтърсака Петър през 927г. настъпва и пълното минаване в нелегалност на тангрианството. С малки изключения в някои възлови моменти от понататъшната ни история, колобрите не са се намесвали. Така до днешни дни.

Преди да кажа нещо – ще помълча 3 минути заради трагедията на Българите.
А после обявявам, че нямам никакви угризения да обезглавя и седемтимата от синедриона. Да им събера рептилоидните тикви в чувал и да ги пусна в пещарата Дяволското гърло – от където няма изход.

Зад всичките злини винаги е стоял синедриона – бавно и методично е опитвал стотици хватки, за стотици години подред – дорде успее накрая. И за да успее нищожеството Борис-Михаил е направил невъзможното, неочакваното, недопустимото и най голямото престъпление – да предадеш цял един народ и няколко десетки поколения подред.
Следва византийско робство за 200 години – неуспешно по отношение да ни претопи.
Следва турско робство ( а за да бъдат организирани , поведени за да дойдат турците е дело на синедриона – от начало до край, описано от М.Варшавски в „Какво са направили евреите за България“)
За да се раздели България на няколко царства и да се противопоставят е заслуга на царица Сара – гнусна еврейка, дъщеря на венециански търговец. Таз мръсотия е майка на Иван Шишман – последния предател на нашия народ. Шишман, подобно на Аихман, Вегман , Зигман или каквото и да е друго подобно. Евреина си е верен винаги на своите. И когато е трябвало да си пази столицата Търновград – мадуркото го е нямало никакъв там щото е оччаквал падането на града. И което е станало през 1393 след предателството или по точно помоща на чифута Лазар Коен. Последното е описано на няколко места , както и от дядо Славейков . Следва 3 години агония до 1396-та кога пада Видинското царство.
Такива ми ти работи са ни се случили тогава. И днес продължават да ни се случват….и ще продължават тотогава докато седим и чакаме някой друг да ни помогне. Вместо да тръгнем и да си спечелим със свещена битка своето, принадлежащото ни – завещаното ни преди хилядолетия от нашия Тангра.
Ден грее!

Наистина за саможертвата на тези Българи никъде другаде не се говори, няма паметници за тях, в историческите книги бегло се споменава за тях като някакви езичници и толкова. А това е бил елитът на България. За да си представите размера на пораженията, става дума за опит за изкореняване на най-доброто от генофонда на нацията. Това са древни родове, някои от тях от рода Дуло и роднини на обезумелия екзекутор. Бълг-ари, верни, образовани и горди, прекосили половината свят за да се върнат обратно в родината си. И това с един замах на брадвата – унищожено завинаги. Определено има и хора, спасили се (иначе нямаше и да я има България), но ударът е бил наистина съкрушителен за каквото е останало от Бълг-Ария. В този момент Яхве е ликувал, а в Синедриона (скрит тогава в Константинопол, зает с подменянето на Светите писания)са вдигали тост за победата над главния си Враг.
Тези дълго скривани от нас събития трябва всеки българин да знае. За последващите трагедии (като логичен резултат от този удар) – падането под ромейско и турско робство има написано тук във форума отпреди;
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa…topic=755&st=6

„Написах за тези 2 трагични периода – 928 – 1018, 1345-1396, защото сега сме в 3-и подобен. И докато византийското робство е било близо 2 века, туското 5, то този път няма да има Възкресение. Предвиден е съкрушителен удар, атакувайки това, което ни е пазило през вековете – Българския Дух. Другите Кубратови държави отдавна са заличени, ние сме последните. Според колобърите имаме шанс до 2009г да започнем контраатака, след това ще е премината точката от която няма връщане назад. Предсказанията за историческата мисия на българите няма да се сбъдне и спокойно може да се довърши Новия световен ред, описан в кошмарната антиутопия на Оруел 1984 и сатанинските им Талмуди.
.“

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1198

Всеки може да осмисли сам информацията и да нареди пъзела за себе си .Но времето,когато истината за Българите трябва да блесне ,времето когато иде края на историческите лъжи в световен план е дошло.Ако сте се питали защо е толкова различен българският Ген ,има ли някаква тайнствена сила в ДНК генома на Българите ,време е да разберете ,че това е истина.Каквото е горе ,това е и долу.Войната между Орион и Сириус ,които се е водила в небесата ,на Земята се води от хилядолетия.Езотеричните знания са разхвърляни и раздробени навсякъде около нас .Време е да се събудим и да наредим пъзела ,за да знаем кои сме и с каква цел сме изпратени точно тук на Земята и точно Сега в тези интересни Времена сме се преродили в България !

„Ето виждам четирима мъже развързани,които  ходят всред огъня без да имат никаква повреда,и по изгледа си четвъртия прилича на син на Боговете

Даниил 3:25

Кои могат да ходят в огъня без да имат повреда ? Българите нестинари ,нали ?Българите ,които са от религията на Магите -Огнепоклонници !

Сатанинските Тайни на Ватикана

Песоглавците

Йехова срещу Баал- Хроника на Преврата

Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството
Хиромантия-Науката за Гадаене по ръцете

Тайната и паметта на водата- как да си направим жива вода

Портрет по снимка за Подарък


Spread the love

You may also like...

28 Responses

  1. Бисер каза:

    Искам да попитам – каква е историята на „българския народ„ преди Кубрат и от коя година „преди христа„ „започва„ неговото съществуване?
    От коя година алп Бури -„полубог„, става учител на българите?

  2. Нели Николова каза:

    Българин ….в древността е означавало няколко неща- Вълчеглав,Бял,Неустоим,Могъщ…!!!

  3. Васко Кеца каза:

    Нека не забравяме ,че има и алп Барис.От него идва днешното име Борис.Първия тотем-покровител на българите след Вълка.

  4. Кристиян Костадинов каза:

    Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до Северна Африка, на изток до Япония и на запад до Испания) винаги е представлявал шагренова кожа от малки полу-независими владения, дори недържавици подчинени ако не на кана, то равностоен по мощ владетел!

    Историческите доказателства и остатъци маркиращи огромния ареал в който се е разпростирала великата Голяма България.
    Материалните и писмените доказателства за преоткриване на това величие чакат своите откриватели!

    Ако нямате някакви пречки да се поровите в пекинската градска библиотека, за да се запознаете с копия от невероятно добре запазени древни манускрипти описващи събития преди хилядолетия няма как да не бъдете смаяни от срещите с историята!

    Заинтересованите читатели/ а такива за последното десетилетие и на пръстите на една ръка стигат при преброяване/ разбират от най-непритенциозен текст в превод, че около век преди Христа в северните провинции на днешен Китай са съществували поне…”ТРИ СИЛНИ ПРАБЪЛГАРСКИ ЦАРСТВА, известни с наименованията Хуцзе, Цзянкун и Динлин”.
    Йероглифите на някой си Бан Хаун твърдят, че:

    …”поради техните атаки е изградена Великата Китайска стена…”

    Тя обаче, май е започната на места от самите българи.Защото някои от кулите са обърнати с бойниците си към вътрешността на Китай…

    От друг манускрипт пък се разбира, че „династия Хуцзе произлиза от българския аристократичен клан Вокил, а от Дин лин – великият род Дуло”.
    В пустинята Таклакаман, в подножието на планината Тян Шай в Китай са открити над 100 запазени мумии на прабългари, наричани Таримските мумии от Синцзян, датиращи на над 4 000 години, които са неоспоримо доказателство, че ТАМ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    …В историческите анали остава твърдението, че на територията на днешна Корея са съществували ЧЕТИРИ ПРАБЪЛГАРСКИ ВЛАДЕНИЯ- Сила, Когурьо, Бегчерай (Бакирай или Бакхара) и Кая.
    В историческите предания и манускрипти на сегашната държава на изгряващото слънце преди 3 500 години ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче успяват да завладеят японските острови.

    Те изтласкват коренните жители Аину или Емиши на север.

    Именно те-ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче създават великата японска империя Ямато…!!!!!!!!!!!!!!!

    Заради огромната човешка мощ и повелите на великите български канове древната българска империя е оставила трудно заличими от времето белези и следи навсякъде по Евразия.

    А и онова което познаваме съвсем не е малко. Но едва ли е всичко.

  5. Вълчева каза:

    Това за вълчият, кучият народ е вярно. Кучи царе,царе на кучия народ ,така хроникьори са наричали презрително българските владетели. според същата книга, книга която сте чели, човешкият род като цяло съдържа равно количество гени от Сириус, Орион и Птичият народ. Ако се загледата в лицата на хората ще ги оприличите на птици, змии, бозайници. За българите …малко ми е смехотворно това постулатно твърдение, колко сме най- по-божествени! Чела съм писанията на Н. от паралелна реалност. Това е един объркан човек ,с проблеми по отношение на женското начало. Човек на крайностите, толкова мрази женското начало, че не вижда очевадното.Най- нелепото нещо е да се избяга от дуалностите или мъжкия или женски принцип. Вселената е създадена на този принцип-ИН , ЯН . Всичко съдържа женско и мъжко начало , ние също . дясна, лява половина!Това трябва да се осъзнае и приеме , за да се стигне до хармоничен баланс.Така се стига до Бог. Приемането на десният принцип Ви вкарва в капана на Луцифер, левият -Ариман. Не сте в Бог ако сте в ляво или дясно! За да стигнете Бог в себе си, трябва да сте в идеален баланс и синхрон. И без его. В приемане. Иначе няма да можете да понесете божественият огън в сърцето си. Как сте божествени , а съдите! Всяка религия ни подсказва пътя. За да го видите трябва да излезете от разделянето на добро, зло и да осъзнаете, че дясното е също толкова пагубно колкото лявото. Имаме седем цвята в дъгата, те отговарят на седемте главни чакри в телата ни.това в спектъра.Седем ноти отговарят на всяка една чакра! За Християните, пътят към Бог е през сърцето! Това е Христос! Будистите вярват във Вселенското-седма чакра. Мюсюлманите в интуицията , шеста чакра-добри мисли-ръка към челото, добри думи-пета гърлена чакра, добри дела-сърдечната чакра Няма грешна религия, има погрешно тълкуване! Това , което изберете е вашата собствена воля .Центърът на всички чакри е сърцето! Това е Христос. Обич!Безусловна. Приемане и дълбоко осъзнаване на доброто , злото , мъжко, женско начало. В името на Отца-Ян енергия, Син- тоест всеки един от нас съдържа Христа и Светият дух-85 процента женска енергия! Са тайната е егото! Митът за Изида, Озирис и техният син Хор – мъжко , женско начало и техният син роден от любов през волята и силата на женското начало Сет е егото! Няма по- висша форма на духа от проявлението в материята. Това е триединството! Това е :каквото е горе, това е и долу, отвътре на вън и от вън на вътре.Това е и триединството в хармонизирана, херметична двойка. Мъж, жена , слети в едно с всяка чакра и заключени в сърцето! Всеки от нас избира дали да бъде Христос или Сатана. Да бъде сътворец или демон.Няма да има Нов световен ред , освен ако не го желаете! Това Ви вменяват за да го утвърдят. Мисълта създава! Това което мислите , това утвърждавате тук, сега, на Земята! По-висока вибрация, по-бързо материализиране. Триединство-твориме на секундата. Възможно за малцина. И накрая , аз съм внучка на автентична нестинарка от село Кости, едно от трите нестинарско села, в района на Бастет. Заявявам, че главните нестинари основно бяха гърци. Това са потомци на гърците живяли в района на Малко Търново, а тези нестинари всяка година, за празника на Константин и Елена идваха от Гърция . Село Кости носи името на гръцки богаташ. Църквата се нарича Константин и Елена.-мъжко, женско начало, извършващо молебен за берекет, просперитет и здраве чрез слънчевият Бог- връзката с Бог е през трета чакра. Там ще видите Божествената си душа. След като озарите сърцето си. Пътят към отца ми е през мен- Христос в сърцето! Това е цялата истина. Простичка, съществена и много трудна докато не бъде осъзната. Всичко останало е марш на скок , зомбиране , заробване, чрез многовековно потискане на женското начало , опростачване и форсиране на мъжкото . С наше съгласие , без съгласие , с бездействие и поробване. Както ние се храним с животинска плът, така консумират негативната енергия която излъчваме . Всичко във Вселената е свързано. Всичко и всички сме едно. Човекът ще бъде венецът на природата. Когато избере пътят към Бог.

  6. Psyhea Logos каза:

    ,da,oбаче,колко знаят,че БОЛГХ – АР се превежда като бял вълк?Волк/Болгк – това е корен на дума със значение вълк,това са арийците – бели вълци..БОЛКА-АН или Балкан,или Вълкан..Все тая,в случая Ане небе,но Ар или Ал,или Ай,са със значение бял/сияен/светещ ..Ар,Аллах.Алла,Айяа и т.н. са все производни..Оф,абе мързи ме,имам много да пиша по темата,може ако ми дойде музата да напиша един пост,ще пусна линк тук в коментарите..Много има да се говори за това,много! Общо виждам 3 групи на сцената.1 Студенокръвни – влечуги,т.е. змиии. 2 Топлокръвни които от своя страна се делят на 2 подгрупи. 2а – топлокръвни вълци(преобладаващо Сирианско ДНК) и топлокръвни змии,което е не друго,а именно котката.2б – Котката е хибридната форма между змията и кучето. И ето трите групи : Змии,Кучета,Котки,като драконите и прозиводните също се делят на подгрупи и прилягат или към змии или към котки.Змеят наприемер си принадлежи към Змиите,тялото му е без торс,просто една виеща се плът с крайници.Докато Драконът има повече хуманоидни характеристики и се доближава до котката.Халата пък е перната…Обощавам,че както винаги се отнесох…1 Змии,нордици,саксонци и т.н. , 2 Котки – траки,етруски,келти,гали,ирландци,скоти,бербери,албани,последния да затвори врата..И кучета/вълци…Цяла Персия,Азия,оргиналните Американци,и част от Европа,като Испания,Италия и т.н….Гена на червените коси е друга бира,но е валиден предмно за котките.Зелени очи,червени коси,какъвто е описван и Адонай,каквато е представяна Мария Магдалена от рода на Меровингите,а меровете това са морските хора,или кръвните наследници на Енки и Лилит,от там и митовете за червените коси и вещерството,въобще не са били митове..Жакета Уудвил си е съдена официално за вещерство,легендата гласи,че тя е наследница на Мелузина…Ако поровите в родословията,ще видите(трябва да следите обаче,майчината линия,зщото генетиката не се предава от мъжа,а от жената,за това и при евреите,ако не си роден от еврейска майка,не си аереин),та ако проследите вързките,ще откриете,че пра-пра дядото на Жакета Уудвил,крал..Не помня вече кой,май ДиАрко,та неговия наследник се ражда от майка която е абсолютно неизвестна,без произход и без никакви исторически данни за нея и това е факт който може да бъде проверен..Та от там тръгва загадката в родословието на Удвил,респективно и на Елизабет Йорк

  7. Psyhea Logos каза:

    Виж,кръвните линии на динасиите са едно,раята е друго..Ганя е псе до мозъка на костите си,но е облагороден с кръвта с траките…Онези групи за които говоря,пропуснах да кажа,че ги виждам в 3 основни функции,като при едната функция има яка битка. Власт – Змии, Управление – Котки,рая – Кучета. И от трите групи има такива които са в кръвните династии и съответно се бият за кокала…Да,траките и висчки които съм изредила в тяхната група са рижави..Но траките,котките,виж Сфинкса,са носители и пазители на знание и просвета..Или програминг,все тая:)…Докато въците и псетата са съставяли армията..Абе виж,сирианската генетика колко силно заявена е! Виж лъвския прайд и виж Османската империя. Когато един лъв завзема прайд,той избива всички съперници и тяхното поколение,и след това се чифтосва с лъвиците чиито деца е убил,понякога това са негови родни братя..Същото и при тях.Дълга към целостта на империята/прайда,повелява всички евентуални конкуренти да бъдат елиминирани..

  8. anmobgoccult20 каза:

    Понеже става дума не само за божественият ни произход, а и за древната Ни история, да дам малко истински материал за мисъл, за дълбоката ни древност!
    Добър, лош, достоверен или не, постът е много много хубав с верни препратки и казващ много, стига да имаш очи да различиш. Искам да вметна също нещо малко и важно. Под командването на Атила са воювали много народи включително ирански, германски апапи от всички краища на Азия. Сред най дейните от всички народи под негово командване е бил и Българиския род който само около век или два преди това в съюз с германски племена е бил близко да установи власт на Рим. След разпадането Хунската империя нашия род се пада на Ернак/Ермак най малкия син на Атила които единствен запазва народа си. Делото му е продължено от един от наследниците му Кобрат които побеждава Аварите и създава първата държава под името което знаем и днес. Струва си тия факти да се знаят и от другите чуждопоклонници и празни душици дето щъкат с празен поглед из страната. Нашата история е златна мина която само чака да бъде отворена! С малко думи, много казано!!!
    И запомнете, БолгАриите, на 100 езика, преводът е, един и същ, божи народ, или владетел на всички Арии!

    Изненада – оказва се, че в „нискообразована“ страна като Англия, на средновековните карти България е много по-голяма от наследените от Златарски карти. Оказва се, че има 15 автора от древността, които слагат знак за равенство между траки и българи, за което „нашите“ историци скромно бяха забравили да го вкарат в учебната програма. Фулко: “ …Vulgariorum, quos vocitant Thracas, ut habent monumenta priorum.“ – “…българите, които назовават траки според предишните паметници.”……………………………………………….
    ………..
    Наливаха ни логически безсмислици за славянско море, дето толкова успешно удавило „малцината“ българи, че след началото на 9 век никой не пише за славяни по нашите земи, само за българи. Ама разбира се, само ще да са приели името българи, ама са за сметка на това оставили своя славянски език. Малката подробност е, че такъв език няма. Исторически е доказано. За сметка на това навсякъде по обявените за „славянски“ земи има българска църковна литература, написана на старобългарски, на създадени от българи по произход Св.Св. Кирил и Методий и от техните ученици 2 азбуки.
    За всеки разумен човек би станало ясно, че това, което ни преподават като история е лъжа, производство на същите, дето систематично ни горят книгите, унищожават ни паметниците и гонят или избиват по-будните ни сънародници. И нещата вместо да бъдат коригирани стават още по-зле.
    С толкова изгорени документи, унищожени паметници и очевадно систематично фалшифицирана история, вие от къде сте сигурни, че тракийците в Илион не са свързани с българите и че влиянието върху Китай е „тъпотия“? Човека, дето през 1937г. е издал книга за Хунорската империя, когато е била северно от Китай, е академик Съсълов, не е някой хванат от гората хахо. За всичко горе си има информация и е проверимо, само човек трябва да вложи малко старание, а не да изключва нещата въз основа на „абе това не може да бъде, та като македонците – луно, луно, земьо македонска“, а Македония е българска земя и етнос!
    акад.Съсълов,дискриминиран от червената болшевишка сган, макар и приятел на моят дядо по баща, аз бях прочел неговите 2-тома книги, още по живково време на циклостил,не редактирани-“Пътя на Българите“, където споменава, че люлка на българщината е Таримската котловина, човека е отдал целият си живот да броди по тез земи и иследва стари анали, като стига чак до края на Азия, та до Япония, да търси и намира писмени сведения за древният Ни народ, стига и до края на Източна Европа и тн.и тн. Ето това са били старите големи историци, писатели и българофили…
    пс. Да се знае, “славяни“=“склави“=роби/вижте го в речника/,Няма, те са изкуствено създадени имена, за да се заличи, ролята на цивилизационният процес, даден на света от Ариите..казано точно и ясно!

    Браво и ресспект за коментарите на Кристиян Костадинов И Вълчева!

  9. Ави каза:

    Приемете го или не но Родът Дуло и Стара Велика България са съществували много по дълго, цялата ни история е залечена от Хазарите! Защото именно в ден днешен те са боклуците дето искат да въвеждат Новата Световна Наредба-New World Order. Точно така Ротшилд и другите нещастници са същите Хазари дето са изтрили истинската история. Между другото Кхан Авитохол= Кхана Авитохола матриарх на Клан Дуло. Първият и син е Ирник а след това има още 8, всичките момчета, мощни владетели и да ,,Божи Хора,, Мъжът и е Кхан Безмер. Точно от тези Божи хора се страхуваха Хазарите защото това което става сега е било планирано много много отдавна! Потърсете връзката Хазари=Червени Евреи. Нали знаем какво значи Ротшилд? Всичко се нарежда ама много хора има дето си крият главите в пясъка! Обединението е единственият начин! Обединението прави силата! Бог да ви пази обични мои Българи!

  10. Силва каза:

    Мъжът ми е колобър! Просветлен. Аз съм посветена в Троицата на богомилите . Херметична християнка . Говорите глупости без да сте наясно .. Повечето захапвате ябълката и се проваляте . . Надявам се някой да се сети защо Хермес има две очи , а не едно ! Българите са елохим. Генетично създадени инвитро . Износени и живо родени от рептилки и сирианки. Сред сирианките и вълчи хуманоиди. . На пръстените на царете ни има хибридно животно . Дракон с лъвско тяло. . Двойка генетични инженери рептилка и сирианец дават своите гени . За ужас на идиотите от Паралелна реалност ,тази двойка са се обичали. Пробив в позорната империя и съюз между Орион и Сириус. АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ВИД преминава през знака на Ин и Ян. Някои произлизат от Ин аспекта ,други от Ян. Рептилите започват еволюцията от Ин – ВОДА. Само достигналите Христос получават безсмъртна Душа. Стават сътворци Ин и Ян се преливат ,там където се пресичат се ражда Христос. Научете се да мислите и чувствате. Всеки вид роден на повърхността на планетата има и Душа и Дух. Но са нисши. Ако искате свобода трябва да получите Безсмъртната Душа . . И това няма нищо общо с религията . Христос е баланса . Християнството е египетска доктрина. и няма много общо със заблудите на двете физически църкви.Истина има в Евангелията от Наг Хамади., В мита за Орфей и Евридика и доста легенди.

  1. септември 3, 2018

    […] Космогенезис на древните Българи !Древната раса на въл… […]

  2. септември 20, 2018

    […] […]

  3. септември 20, 2018

    […] […]

  4. септември 21, 2018

    […] […]

  5. септември 21, 2018

    […] […]

  6. септември 22, 2018

    […] […]

  7. септември 22, 2018

    […] […]

  8. септември 24, 2018

    […] […]

  9. октомври 6, 2018

    […] […]

  10. октомври 11, 2018

    […] […]

  11. октомври 12, 2018

    […] […]

  12. октомври 15, 2018

    […] затова е наречен с думата ХОРРА-Хор- хоратещите,Ра- Божии създания или „говорещите божии създания“.Самата дума е […]

  13. ноември 18, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на &#82… […]

  14. ноември 20, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на &#82… […]

  15. ноември 20, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи […]

  16. декември 5, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи […]

  17. декември 9, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на &#82… […]

  18. декември 16, 2018

    […] Космогенезис на Древните Българи […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.