СЪЗДАВАНЕ НОВ ДИЗАЙН ДНК, СЪВМЕСТИМ С КВАНТОВ КОМПЮТЪР С цел КВАНТОВА ЗАПЛЕТЕНОСТ(entanglement)

Spread the love

За първи път този важен изчислителен проблем в БИОИНФОРМАТИКАТА се изпробва на квантов ускорител. Като говорим за ускорители спомнете си операцията WARP SPEED(на Тръмп и военни организации, създадена с цел скоростно ваксиниране на американското население). Ускорява се времето, в което се намираме и се извършва фалшиво “Нулиране”(GREAT RESET, Шваб официално заяви, че ни променят на генетично ниво). Ускорителят ускорява способността за промяна на модела на човешкото ДНК.
ДНК трябва да бъде променено така, че да СЪОТВЕТСТВА НА КВАНТОВИТЕ КОМПЮТРИ.
Всичко се свежда до електрони- електроните на нашето ДНК и електроните на квантовия кубитов процесор.
Квантовите битове са електрони. Квантовият компютър с неговия cubit chipset, с електроните, са КВАНТОВО ЗАПЛЕТЕНИ. Това е основата на квантовите изчисления, а именно Квантовата Заплетеност.
Eлектроните на нашето ДНК, с горен и долен спин, също имат модел на въртене. Този модел на въртене на електроните в нашето ДНК трябва да съвпада с модела на въртене на електроните в квантовия компютър. Когато моделите на електроните съвпадат един с друг, тогава те могат да станат Квантово Заплетени. Това е линията на комуникация на ДНК с компютъра, интерфейсът на ДНК. Ваксинирането е настройката на ДНК, създаване на комуникация между нашите тела и мозъци с квантовия компютър.
Квантовият Компютър е вид машина за предвиждане, гадаене, която се основава на разпознаване на модели, произволно генерирани от хора. Това е механизмът и “системата на Звяра”.
УСТРОЙСТВО ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА МОДЕЛИ, “гадаещо” устройство. Устройството работи въз основа на модел, който разпознава данни. Може да получава данни от човешкото ДНК. Най-ефективният начин за получаване на тази информация не е wi fi, а КВАНТОВОТО ЗАПЛИТАНЕ. Защото то действа моментално и независимо от разстояния и условия между квантово заплетените елементи. Няма забавяне във времето на “телепортация” на информация между два електрона в универса. Информацията е състоянието на въртене, присъщият ъглов импулс на електроните. Това е информацията на сатанисткия бинарен свят, на горен и долен спин, двутактова система по трансфер на информация, 0 и 1. 0 е долният спин, а 1 е горният.
Чрез КВАНТОВО ЗАПЛИТАНЕ, заплетените елктрони споделят своето състояние, те съобщават за своето състояние и така комуникират един с друг МОМЕНТАЛНО. И ако измерите един електрон докато му променяте завъртането, спина, вие автоматично влияете на електрона с който е заплетен в другата система. Тоест от квантовия компютър може да се генерира промяна на електронно ниво и тази промяна автоматично ще бъде ъпгрейдвана в човешките тела, чието ДНК е моделирано и записано в базата данни на квантовия компютър. Затова и моделът на ДНК трябва да бъде моделиран, за да може да бъде аналогичен на модела на квантовия компютър- само така може да се осъществи заплетеност, а оттам и моментално и едновременно влияние от Компютъра към човешките тела.
10тият модел квантов компютър е съставен от 65 536 кубита, което съответства на номера на синапсите в човешкия мозък. Което съответства на броя на комбинациите на геометричните фигури. Това е прилагане на един и същи модел. ТРИНИТИ- троен модел. Компютърът е изграден от 600 ”клетки”, изграден е от тетраедри, което е фалшификат на божествения модел на Универса. Подрежда цялата енергия, всичките полета, цялата материя в конфигурация на тетраедри.
Белегът на Звяра е променящият се модел на ДНК, замяната на божествено зададеното ДНК с такова, отразяващо фалшивата изкуствена Химера. Нулират ДНК в нова форма, която не е човешка форма, а ХИМЕРНА ФОРМА- хибридна.
Чрез квантовото заплитане, тези бивши хора и настоящи Химери могат да бъдат контролирани и всичко започва, когато вземеш “Белега на Звяра”.
Синтезиран превод на интервю на Антъни Патч с кратки лични допълнения. https://www.youtube.com/watch?v=VpvKeidVsZY
 
Автор: Светла Матева
Източник: Фейсбук
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!