Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

Spread the love

CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА! Човешкото ДНК е РЕЧЕПОДОБНО, Каза Гаряев. Нашето ДНК, копиращо се в материя, в нуклеотиди, протеини… разказва една история, пише книга. Това е вълново-честотна книга, не каква да е. Ако отвориш тази книга, ако проследиш всички аминокиселини, протеини, кодони и тяхната последователност ще получиш това, което сме ние.

Ние сме слово- генетично облечено в материя, ДНК, вибрационно слово и само зрящите това слово могат да прочетат какво се казва в “книгата” на всеки един от нас.

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

Генетици, микробиолози, биохимици са тесните специалисти, които биха могли да разчетат, да боравят и ПРЕВЕДАТ книгата на живота ни. Но за това не е нужно само познание, а МОРАЛ.

“Оказва се ,че нашия генетически апарат ,откъдето ние сме произлезли, ние сме родом от хромозомите, ,от ДНК, от този наш генетичен апарат струят днк-фрази и в тези фрази се съдържат именно тези кодони-омоними и за да можем правилно да изберем аминокиселината и да произведем правилния протеин,трябва да разберем контекста на информационната РНК,която се явява протеинова матрица. Ако има грешка- това означава смърт или повреда на тези основни системи. Тогава, когато говорим и не употребяваме правилните думи или многосмислените думи омоними не се разбират правилно, се появява ефекта дезинформация. И генетичният апарат, за да разбере омонимите, трябва да разбере фразата на информационната РНК, да проумее, да осъзнае и да вземе решение. В този смисъл генетиката преминава в съвършено друг хоризонт.”

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

КОДОНИ

Ще се спра на понятието КОДОНИ, защото установих, че при CRISPR CAS9 се извършва стопиране, блокиране на 4 кодона. CAA(Glutamine), CAG(Glutamine), CGA(Arginine), TGC(Cysteine)

http://www.hgmd.cf.ac.uk/docs/cd_amino.html

Тези кодони се преобразуват в STOP кодони, iSTOP, без образуване на DSB.

https://www.cell.com/molecular-cell/comments/S1097-2765(17)30605-6?fbclid=IwAR149HUE3LGohQ-RjAHbGVo8iBmhRcE_b9TV4dLCPJ4JWQ-5koSfMgJWz3I

https://www.ciccialab.com/genome-editing

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

Това значи, че при “четене” на нашата генетична информация и при положение, че тези кодони са блокирани, то се спира копирането им от човешката ДНК. Там дава пауза, празно, нищо не се чете и се продължава нататък. Тези господа, които са решили да експериментират с нашата книга на живота и деликатния баланс, който тя съдържа имат ли предвид, че всеки дисбаланс може да доведе до крах на системата?!

Те, освен знанието, имат ли морала да навлизат в дебрите на книгата на живота ни?! Тези същите още наричат отпадъчно ДНК всичко, което се намира около веригата ДНК, как тогава знаят до какво ще доведе блокирането на думите, нотите на тази симфония на живота?

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

Ще помоля, ако имам в списъка си медици, биохимици, генетици- потърсете, кажете, до какво може да доведе блокирането на тези 4 кодона, от които два са Glutamine, всичко що е Глутамин ще е стопирано, как ще се произвежда съответния ензим и протеин?

И простете ми, че нямам най-точно описание на такива сложни медицински понятия. Знаете ли за колко функции е отговорен, а лиспата му какви патологии може да предизвика?! Рак, СПИН….

https://www.news-medical.net/health/What-is-Glutamine.aspx

Как и кой реши да реже като касапин човешкия геном, защото точно това е генната им терапия в препаратите, които ни принуждават да си инжектираме!

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

“Терапия”, която никога досега не е изпробвана върху човеци и никой не знае до какво ще доведе. Идеята да търся за кодоните дойде, след като чух една теория за древна Атлантида, според която тогавашният Елит решил, че може генетично да преправи човешките същества, за да си осигури вечните и покорни роби.

За тази цел запуснал “вирус”, който блокирал няколко кодона, които били отговорни за свободния му избор, за жаждата му за свобода, за връзката му с Духа. Отделили човеците от Духа, но грехът, който извършили бил толкова голям, че по Божи Промисъл цивилизацията им била затрита, за да не се допусне такова пропадане на хората, превърнати в роби БЕЗ да се иска тяхното съгласие.

Генетично Оръжие CRISPR CAS9 СТОПИРА 4 КОДОНА

И си мисля, че днес, ако отново болшинството приеме тази генна модификация, а ние неприелите я останем едно смешно малко процентно съотношение, то на Божието Провидение отново ще му се наложи да изрине Земята. Намираме се в този момента на историята, където съществува реален риск от Зануляване.

Ресетът, който пропагандират може да приеме един много реален облик, но в посока, която ще ни постави всички отново на рестарта на историята. Който не знае повтаря! Генетичното оръжие е по-мощно от ядреното.

Автор: Светла Матева

Източник: Фейсбук

Принципи на Вълновата Генетика,Божественият Код ,Силата на Словото- П.Гаряев

Законът на Седемте Ноти и ДНК

ДНК- Квантов Био-Компютър и Манипулацията му чрез нанотехнологии

Активацията на ДНК Позволява Квантово Пренасяне

Квантова Генетика- Безсмъртие и Вечна Младост

Дървото на Живота- Генетичен Код в Българските Шевици

Арт-Галерия Български Художници

Тромбоза- 7 ранни симптоми,които не бива да се пропускат

15 снимки за ужасно начало на деня

Лекарят обясни как времето влияе върху нивото на кръвната захар


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!