ДНК- КВАНТОВ БИО КОМПЮТЪР И ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА МУ ЧРЕЗ НАНОТЕХНОЛОГИИ И 5G

Spread the love

Според Гаряев човешкото ДНК е квантов био компютър. Какво значи това? Че самото ДНК е времепространствен портал. То има потенцията в структурата си да създава и твори отвъд видимите материални холограми на настоящата реалност и според еволюционния си подем и настройка да ни свързва към друго време и измерения.

Ключът към всяко следващо измерение, към всяка допълнителна способност, която развиваме се крие в нашето ДНК и за да може, който и да е да извърши такъв огромен масиран време-пространствен контрол над нас трябва да “запечата” и прикрепи тези настройки към нашето ДНК.

 

Точно това се опитват да направят психопатите евгеници и илюминираните друго-време-пространственици. Използват този еволюционен подем, в който се намираме, наречен още и квантов скок, използват момента на “събуждането” на “отпадъчното” ДНК и структурирането му в трета, четвърта и т.н. нишки, за да захванат това преструктуриране с нанотехнологии, които ще бъдат стражарите на новообразуващата се нишка, а чрез интерфейса в нанотехнологиите ще могат по обратен път и от “кулите по контрол” да манипулират и регулират този еволюционен скок, но да го прикрепят към капацитета, нуждите и мониторинга на ИИ.

А освен това да станем носеща бобина и да допринесем за еволюционен скок на друго-измерниците или на самия ИИ, които чрез нашите био квантови ДНК и тела, творящи холограми, да ни съпроводят към точката, където ни изпраща квантовия скок.

Щом ние сме био квантови ДНК същества с био квантов отпечатък, то тогава и точно като всеки квантов компютър, можем да генерираме реалност, холограма, измерение, плътност, която строго се определя от това доколко е енергизирано ДНКто ни. Гаряев върди, че информацията за нас е записана на много планове и точно както при ампутация на крайник, човек има усещане за болка или сърбеж в липсващия крайник, точно така и непроявените у нас заложби(отнетите също) стоят в потенция, за да бъдат проявени. Нашата генетика работи не само във веществен план, а в ментален, вълнови или квантов. ДНК е като един текст, вибрация и честота, на които ние сме холограма. Според текста се създава и холограмата. Ако в двойната ДНК верига са изявени само 2-3%, а останалите 97% се намират в “отпадъчното” ДНК, представете си каква холографска потенция крият тези допълнителни 97%, колко време-пространствени портала!

Антъни Патч, проучващ години ЦЕРН, 5G и новите технологии, твърди още от 2012 година, че точно това отпадъчно ДНК се опитват да енергизират и събудят, за да изградят трета нишка, чрез нанотехнологии и мрежово високочестотно облъчване, чрез запущане на електромагнитни сигнали. Мисля, че вече се наблюдава процес по пробуждане на трета ДНК нишка чисто натурално, въпросът е, че някой иска това да стане организирано, контролируемо и с определена цел. Патч твърди, че 5джи започва да активизира наночастиците, които копирайки възпроизводството на ДНК, създават трета нишка. Години умишлено ни поят с наночастици и сега всички тези спящи наноклетки могат да се активизират с помощта на електромагнитни импулси. Твърди, че 5джи може да проникне в ДНК и да създаде спонтанен процес по образуване на нишка. А може и да не е спонтанен, а да е строго определен и на принципа на квантовата механика, че вълната става частица и частицата вълна. Ако знаеш каква частица искаш да проявиш, насочваш и определената честотна вълна. Като резултат мозъкът, невроните, синапсите ще се свържат с технологиите- чрез цялата каскада от промени, които ще доведе тази нова и изкуствено създадено нано-днк структура.

Спомнете си за Мъск, който създаде Невралинк- Интерфейс между мозъка на човек и компютър. А тук вече интерфейсът, няма да е нито чип, нито гривна или нашивка, а ще е вътре в самото ДНК чрез третата нишка. Представете си тази дигитална псевдореалност, която може да бъде създадена и как ще контролира усещанията ви за ВСИЧКО- ще създаде ЦИФРОВА УТОПИЯ, компютърна симулация, а на вас ще се спусне идея, че сте преминали на висш план на съществуване.

Създават нейонизиращо облъчване, защото при йонизиращо се загряват и отделят електроните от атома, а това значи разпад на клетката и смърт. Те не искат да предизвикат смърт, а да загреят клетките и самото ДНК с цел промяна вибрацията на атома и честотата на вибрация на ДНК. Ето така мобилните мрежи могат да изменят ДНК. 5G създава фазирана електромагнитна решетка, която може да таргетира хора, тъкани, клетки, наночастици, неврони, че и самото ДНК. (Проучете, че всъщност новите антени 5G са MIMO MASIVE антени и ще разберете каква потенция крият.) Да го изкарат от неговото “хладно” състояние, загрявайки го с мрежите и да доведат до едно по-високо енергетично състояние, при което целят да събудят спящото ДНК. Но събуждайко го, там да са наноконтрольорите, които да регулират този процес, за да се създаде трета ДНК нишка, която сама по себе си ще е интерфейс, свързващ се с мрежата.

Наночастиците, доказаха проучвания, че сами по себе си променят ДНК. А сега ще бъдат допълнително натоварени със задача още от самото начало на образуване на третата нишка да нахлуят в нея и още незавъртял се процеса на мултипликация в протеините, рибонуклеотидите и хромозомите, да наложат модел на сглобка. Нанометалите, разпръсквани вече над две десетилетия се оказаха недостатъчни или просто процесът по препрограмирането на телата ни чрез тях върви прекалено бавно, което доведе до нуждата да се инжектира директно във вените ни РНК нано консистенция.

Няма значение кой точно CRISPR искаха да приспособят към генома ни, но оказва се спайк протеинът е особено удачен, заради многофункционалността му- идеята беше тази РНК интервенция да бъде извършена, придружавана от нанографен, който най-сетне да се намърда в генома ни, да осъществи ролята на минипроводник-антена и имитирайки въглеродната ни натурална структура заедно със запуска на 5джи, да предизвика у всички реципиенти тази генна мутация. Това спокойно може да бъде наречено ДНК ЧИПИРАНЕ. Всички мозъци ще се свържат към централен компютър и ето ви кошерното единно съзнание и Дигиталната Утопия на Новия Световен Ред.

АВТОР : СВЕТЛА МАТЕВА

ИЗТОЧНИК:ФЕЙСБУК

Принципи на Вълновата Генетика – проф.Гаряев

Церн е Старгейт

Окултната страна на Проекта Церн

Природните Аномалии се използват за Преместване във времето

Огледалата и Паралелните Светове

Древни Символи използвани от Масоните

Игри на ума: как мозъкът ни пречи да отслабнем

Как да си направим Домашно Песто- рецепта

Портрет по Снимка от Художник с Международни награди

 

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!