Ведическа Уфология-Класификация на Извънземните

Spread the love

 

ЛЕКЦИЯ – 1 – КЛАСИФИКАЦИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Мога да обясня и откъде идват тези извънземни според древните ведически писания. От Пураните знаем, че полубоговете са идвали постоянно на Земята. Но това се е случвало в миналите юги – Сатя, Трета и Двапара, когато хората са изпълнявали ягия-това е огнено жертвоприношение за боговете .

Полубоговете тогава бяха доволни и идваха. И постепенно, с деградацията на ведическата култура, полубоговете започнаха да идват все по-рядко. В крайна сметка това беше повратна точка в историята на човечеството, когато Буда се появил преди 2600 години. Той променил всичко на тази планета – идеята му е била да спре деградацията на ведическата култура.

И тъй като брахманите са били тотално деградирали, те злоупотребявали с ведическите жертвоприношения и създали огромна отрицателна карма. И БУДА провъзгласил Ahimsa, paromon-paramon, тоест въвел идеята за „ненасилие“. И той накарал хората да спрат жертвата за боговете  и полубоговете загубиха интерес да идват тук, защото нямало вече ритуали,които да ги привличат. Ягиите създават определени вибрации и чрез тях полубоговете получават жертви, за да се поддържат. Ние зависим от полубоговете, но и те също зависят от нас, от ягия/ритуал/, която изпълняваме. Така че, когато Буда спрял да прави жертви за боговете, те престанали да идват тук на Земята.

И също на физическо ниво, на по-фино физическо ниво, Буда, с помощта на мистична сила, унищожил  проходите между Земята и Висшите планетни системи. Има канали между планетите ,които са дълбоко в планините.Хималаите  имат един канал, а останалите планини на Земята също имат канали- портали,които свързват Земята с други планетни системи.

Знаем, че Пандавите са отишли в  Хималаите и са продължили да вървят и  просто вървейки са достигнали до Висшите планетни системи. Те не са летели никъде, а просто са ходели. Те минали през този портали.  И живите същества от други светове също биха могли да се спуснат през тези портали тук. И Буда блокирал тези проходи и ги унищожил. И хората казват, че ако отидете в Хималаите да търсите този портал ще откриете в определен момент ,че всичко е затрупано с камъни. Не можем да преминем по-нататък – всичко е осеяно с огромни каменни блокове.

И Буда също блокирал виждането на хората, защото разбирането на хората  за космологията, за другите живи същества и другите планети било съвсем различно.

Имало толкова много взаимодействия между хората и гандхарите, ракшасите и т.н. Има толкова много истории написани за тях. Данавите дошли на планетата и всичко спряло. И в основата си това се отнася за цялото човечество.Нашето разбиране за Вселена и Земята постепенно се променило. Това е идеята за пълно отделяне от Вселената

Хората обикновено не чувстват, че във Вселената има някакви други живи същества като цяло. Нямат това чувство. По този начин нашето разбиране за космологията, космологичното разбиране е променено. Така полубоговете много рядко вече идват на Земята. Понякога идват и основно от два региона. Някои идват от Bhuar. Така че предимно тези, които идват тук, са от Bhuar. Така че живите същества, които са над нивото на Земята, са ракшаси. Ракшасите имат много силен интерес към хората, използват техния напредък. И  също обичат да ядат хора. Те също са мистици,  могат да сменят телата си. Те идват тук и приемат човешка форма и общуват с хората.

В Пураните има много истории за това как Ракшасите идват, сменят телата си и общуват с хора за различни цели. Някои от тях са много демонични, други са благочестиви.

В „Махабхарата“ имаше такива, които се биеха на страната на Пандавите, а имаше и такива, които се биеха срещу Пандавите. Освен това – [yakshas], в Хималаите има столица Якша [yakshas], те живеят в Хималаите, но имат и своя собствена планета. [Якши] – техниката им е много развита, те използват различни технологии, имат много различни коли, самолети. А също и призраци, различни [вути, пишачи] и така нататък. Те нямат механични средства. Това са тези, които точно според Ведите идват на нашата планета.

Доказателства за древни Пришълци в Индийските храмове

И по-далеч от Долните планетни системи – има определени нива, от които те идват при нас на Земята. Това са главно данавите.

Данавите се интересуват много от земното ниво, Земята. В „Махабхарата“ можете да намерите – това бяха Данавите, които ръководеха Дурьоддхана. Когато Дурьодхана беше победен от Гандхарва, Арджуна беше спасен и той беше толкова разстроен, че реши просто да пости до смъртта си. И той започна да гладува, спря да яде, изпитваше срам, че е загубил тази битка с Гандхарва. И в неговата медитация Данава дойде при него, данавите общуваха с него. И те му казаха, че „Вие имате определена мисия, ние сме ви упълномощили така да се каже, тоест определена мисия, ние сме на ваша страна, не се притеснявайте. Ще победим тези Пандави, ще ви помогнем. “ И те го вдъхновиха да се бие по-нататък. И тогава Дурьодхана напусна медитацията с голяма решителност да продължи. По това време те всъщност се опитаха да завладеят Земята, но Кришна ги спря.

И сега също се опитват да направят същото, много често идват на Земята.

В Пураните, по-специално в МАРХАДЕЯ Пурана, има истории за пристигането на Данавите. И също има канали, в планините има канали, по които можем да се изкачим до по-високите планетни системи. След като Прабхупада летеше над планините, той каза: „Всъщност тук, в тези планини, има канал, през който можем да стигнем до Висшите планетарни системи. Можем да се качим там, но сега е блокиран, Буда го затвори. „

Също така можем да отидем до Долните планети по определени канали в планините. В планините има бездни и в Маркандея Пурана е описано как са излезли от бездната, след това са скочили там, изчезнали – отишли ​​на тяхната планета.

Те идват тук, за да обезпокоят мъдреците и светците, те се опитват да използват различни минерали тук и така нататък. А има и други същества – наги. И много наги, те са благочестиви, но всъщност повечето от тях са атеисти и се интересуват от предано служене. Те също могат да сменят тела, могат да приемат човешки форми. И има истории за това как са общували с благочестиви крале, помагали са им и са получавали облаги – общуване с преданоотдадени. И нагите също идват.

И е много интересно – прочетох всички тези изследователски книги, всички тези истории за отвличания. Хората казват, че са виждали някои извънземни, които приличат на влечуги. И те започнаха да използват тази дума „нага“ в уфологията, сега използват този термин „хора наги“. Те описват живите същества с човешки ум и тяло на влечуги. Те приличат на змии или гущери и имат много мистични сили. Те могат да сменят телата си, да приемат други тела. Някои от тях показват оригиналната си форма.

Някои хора се опитват да общуват с тях и се опитват да им се противопоставят, когато искат да ги отвлекат. Някои са хвърляли предмети по тях – камъни или нещо друго и тези предмети преминават през тялото им, без да им причиняват вреда.

Така че телата им, така да се каже, не са толкова плътни, колкото нашето. Така че, промяната на формите, тъй като тези същества, техните тела са по-малко плътни, следователно те могат много лесно да променят своите тела, форми. Телата им се сменят много лесно. И също така, с напредването на йогите, тялото им също става по-малко плътно, те могат да променят телата си, могат да променят формата на тялото. Това е нага.

По принцип тези хора идват, използвайки тези канали. Но някои от тях – ДАНАВИ – имат много напреднала технология. И вие знаете историите за това как Майданава е построил различни летящи машини, например Шишупала – Майдана е построил летяща машина за него. И всъщност имат затруднения да влязат в Бху-мандалата, така да се каже, ще обясня защо.  Някои от тях идват в собственото си тяло по тези канали в космоса, други пристигат в космически кораби. Така че това е ведическата идея кои са тези същества, които идват на нашата планета. И така, има и друго интересно описание, че чрез тези бездни има връзка с Патала. Но има и канали, по които човек може да премине към адските планети – това са водоеми например – езера, които всъщност са без дъно. Дори съвременните учени признават, че има такива езера, които нямат дъно, те са бездънни. Опитаха се да мерят, но дъно няма.

В Наймисараня има едно езеро, което няма дъно.

Ведическа уфология. Цялата истина за НЛО Изпълнител: Airavata das (Akif Manaf Jabir) професор, доктор по икономика

Жанр: класифицирани материали, документален филм, научно-популярна литература Година на издаване: 2006 г. Обща продължителност: 08:12:52. Всички, които се интересуват от темата за НЛО и структурата на Вселената, ще се интересуват много от четенето на този цикъл от аудио лекции. Разказват се много интересни неща, разкриват се тайни документи и много други.

Ведическите Имена в Българският Език

Ваджра

Защо Анунаки и Сивите изтребват Хората?

Доказателства за Пришълци в Индийските Храмове

Древна Астрологична Карта Скрита в Индийските Храмове

Вашият перфектен подарък според Зодията

Тестът на Сонди Ще разкрие тайните на вашето подсъзнание

Защо 99 % от средствата за отслабване не работят?

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!