Защо Отмениха Нашето Бъдеще?

Spread the love

Летящи коли,телепортация,роботи къде е всичко това? Ако на децата от 1980 им бяха предложили да отидат в 2020 те нямаше да повярват,че това е бъдещето.Гледах през прозореца преди 40 години и виждах същата гледка- колите ,хора с дрехи,подобни на тези в детството ми.Даже кофата за боклук пак е на същото място. Къде е бъдещето?


През 70 те години на миналия век по целия свят започна научния прогрес.Но всички области на науката с изключение на една бяха херметизирани.Отрасълът на който му потръгна бяха средствата за цифрово управление и комуникации.В областта на мобилните комуникации е единствения отрасъл,където се провеждат фундаментални изследвания.Всичко останало- всичко нововъведения,открития,това са експлоатации на пещерните технологии,които са разработвали през 50те ,60 те години на 20век до глобалното спиране.Тоест всичко,което ни заобикаля без мобилните устройства ,това са морално остарели достижения.

Имитация на Прогрес

Да вземем медицината.Последният пробив в тази област е бил през 40 те години на миналия век.Откритието на пеницилина изменило света.Хората просто престанали на умират.

Това бил взрив в медицината.За последните 50 години лекарите не само,че не са победили нито една нова болест,но създадоха много нови болести и лекарства,които не лекуват.Хората вече се страхуват от лекарите.В САЩ всеки трети пациент е наркозависим,а аптеките са пълни с амфетамини. У нас просто отмениха медицината.Къде са очилата,които заздравяват раните?Генното инженерство,създаването на органи?Представете си ако вместо мобилни телефони развиваха здравеопазването с такава скорост.Ако имаше хапчета за рак вместо хиляди витамини? Не ,човекът не трябва да е здрав ! Той трябва да бъде УПРАВЛЯЕМ !

Автомобилите ! Преди 100 години хората са се движели със същите коли,с които се придвижваме сега.Бензинов двигател,8 цилиндров и волан.Автомобилите не само не се научиха да летят,но даже останаха на същото гориво ,като през 20 те години,по времето на царете и младия Хитлер….

Измени се само дизайна.Автомобилите не само изостанаха в развитието си със 100 години,но и загубиха уникалност.

Това е Бентли от преди век

А това са съвременни автомобили ,които изглеждат еднакво:

 

Иновационният Електромобил ,който сега ни представят като пробив в технологиите ,е същият като електромобила от 30 те години на миналия век.

Електромобилът на Тесла ,това ли е БЪДЕЩЕТО???

Коли на батерии,електрическият автомобил на Тесла отдавна са познати – обикновен тролейбус и електрически автомобили е имало в миналия век.

Това ли е новата технология на 2020 година ?Когато тя се използвала през 70 те години в Съветския съюз?

Къде е ПРОГРЕСА ???

Кога ще се появат холограмите ?През 1962 година за тях писа Денисюк.Защо през 2020 година аз трябва като глупак да се движа с автомобил?

А Роботите ,за които са похарчени трилиони долари ?Най-добрият робот Boston Dynamics умее да върви???

Ако имаше развитие на електрониката и нанотехнологиите роботите вече трябваше да са копия на хората.Да могат да правят сърдечни операции,но те просто вървят…

Защо завърши завладяването на Космоса?От 1969 година нито един експедиционен полет.Луна ,Марс? Днес космическите кораби просто обикалят около Земната орбита.Обслужват телефоните и интернет.Който не знае цялата връзка Интернет се поддържа от стари съветски двигатели РД-180МС

Хората около мен постоянно се удивляват от прогреса когато се увеличи екрана на мобилното им устройство изпадат във възторг.

Това ли е бъдещето?Не,това не е бъдещето.Електронната инфраструктура,интернет,гео-локацията е мечта за всеки скотовъдец,мечта за примати.

Милиони години прогресът на човечеството е на зачатъчно ниво.Милиони години нищо не се е случвало.Преди 10 000 години се появили зачатъци на развитие.И изведнъж за последните 300 години започва взрив на научно-техническата революция.

Какво се е случило преди около 10 000 години не знаем,но явно са унищожени всички модели на управлението на Земята съществуващи векове.

За тези ,които управляват биомасата прогресът е катастрофа.Прогресът разрушил робовладелския строй.

След него рухнал феодалния строй.

Днес паразитната система само ,за да задържи властта открито заявява своите програми за бързо съкращаване на населението.В паниката си те съсипват образованието и науката.Техният последен шанс са средствата за психически контрол.Но развитието на технологиите придобило лавинообразна форма.Затова през 1970 те години на миналия век започнало изкуствено задържане на прогреса.
Пръв под ножа паднал Съвестския съюз.Ние преживяваме удивителни чудеса.Пред нашите очи се опитват да обърнат историята в обратната страна !

Планират за нас ново Средновековие на базата на цифровите технологии.Невежество,съкращаване на биомасата с повреден зомбиран мозък,като стадо овце ,което трябва напълно да зависят от цифровите устройства.Всяка система – от медицинските карти до купуването на хляб ,трябва да се заключва с един клик  в банковия монитор. Но това е малко – системата не се нуждае от роби,тя се нуждае от нови средновековни идиоти,които ще се гордеят от своя статус и ще възприемат несправедливостта като част от прогреса !

Затова през 70 те години се провежда мащабна психологическа операция за изменение на образа на бъдещето.

Това е подготовка! Яркото,щастливо бъдеще,където човечеството с помощта на технологиите ще победи болестите,ще усвои океаните,телепортацията,ще спре войните и старостта и ще се отправи към Космоса рязко се сменят с негативни образи.

С бъдещето от 70 години на миналия век филмите за бъдещето кардинално се променят.

Появява се вълна с пост апокалиптични филми.Сега бъдещето е мрачно.

Изтребено население,загубени технологии,човечеството се връща към Средновековието.

А най-главното е,че в новото бъдеще се възражда и йерархията !

Борбата за демокрация е в миналото.Сега се възражда аристокрацията,която пише законите.Днес цялата фантастика работи на този феодален модел за бъдещето.Монархическото мислене се програмира у децата чрез филмите ,Например „Хари Потър“ формира у децата средновековно мислене,където статуса на човека се определя от йерархията му в тайни общества.При възрастните йерархическото мислене се формира чрез сериали като „Война на Тронове’ и упадъчна концепция за бъдещето ,където светът е разделен на сложна йерархия и се управлява от феодална аристокрация с помощта на сила.

През 70 те години на миналия век ни разказваха как на Марс ще растат ябълки.Но внезапно светът се оказа обречен.Днес земята загива,тероризмът и глобалните катаклизми,гладът,пренаселването на планетата.Храна и водата свършват,по улиците ходят бездомници,какви ябълки по дяволите ???

През 70 те години по някакъв начин са превключили бъдещето.Ние живеем без никаква разлика от преди…ядем боклуци,движим се на автомобили със стари технологии,кръглите прахосмучкачки са единствения робот,който умее да прави нещо в домакинството.

 

Има ли някаква промяна от  години?

Вместо летящи коли кредити в банките.Ние живеем пещерните времена на умствената деградация и научно-техническото обожествяване.Но това не можем да видим,защото не можем да се откъснем от МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ.

 

Превод от руски: Е.Иванова

Защо Господарите Маркират Хората с Татуировки

България ,Българите ,Балканският Световен Център и Пирин

Дървото на Живота- Генетичен Код в Българските шевици

Тайната на Странджа- Свещената Планина

Възможно ли е да отслабнете като пиете Кафе?

Портрет по снимка за подарък

Как да премахнем мазнините от корема и бедрата


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. Валентин каза:

    заради колективната безотговорност
    заради колективното невежество
    заради колективната сляпа вяра
    заради тоталната ви податливост към грешни идеали
    заради това че всички са най-умните и не приемат чудо мнение дори когато това не е мнение за разлика от тяхното а е ФАКТ
    заради страхливия ви нрав който не искате да си признаете
    заради егоизъма който повечето проявяват
    заради колективната апатия
    заради…
    Абе казано накратко продължавайте да вярвате в Господ и да викате „Христос Воскресе“ на Великден и Господ ще се погрижи всичко да ви бъде наред и за в бъдеще
    АМИН!

    „радвам се“ че по-умните от Стивън Хокинг сте толкова много на тази планета, но все пак – няма Бог!
    Ето няколко въпроса, за които изрично подчертавам, че няма да получа конкретни отговори, а САМО заобикалки!!!:
    Ако изобщо допуснем че съществува Бог, то какъв е той, когато твърдим, че Злото бяга от Истина, ала Господ е обвит в мистерии и тълкувания (многосмислици)?
    Коя от всички религии коя е Истинска, щото няма как всички да са едновременно?
    Надявам се (но не вярвам), че можете да направите аналогията м/у сляпата вяра в религиите и сляпата вяра на тези които са склонни да ползват 5G мрежите без да знаят какви са последствията от тях (които всъщност са вредни според доклада на проф. Мартин Пол до Европейската комисия и подписан от вече над 200 международни научни работници)! А ако вярата ви не е сляпа, то къде са изричните доказателства за съществуването на Господ?
    Защо заплашвате хората с Божието възмездие, ако не са вярващи? Нима всички вярващи са получили Божията справедливост и как обяснявате това примерно относно ИЗНАСИЛЕНИ И БРУТАЛНО УБИТИ МЛАДИ МАЙКИ, като например журналистката Виктория Маринова?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.