Тайната на Българският Царски Род ДУЛО и връзката с Японския Император

You may also like...

9 Responses

  1. Владимир каза:

    Не се учудвам, но никой не иска да го докаже, от историческите среди! Сигурен съм, че и към Китай имаме следи, с династия Кан!

  2. Светозар Кончарски каза:

    Този материал е взет от моите бележки, автор е приятеля ми Неделко Маслев, но искахте ли разрешение от него да го публикувате тук ???
    От мен е ясно, че сте го откраднали без разрешение, но е правилно да искате разрешение от Неделко !!!

    • SAMARA каза:

      Посочен е авторът Неделко Маслев в заглавието на Материала .Материалът не е откраднат ,а е разпространен,за да го прочетат повече хора извън Фейсбук,нали това е мисията ви? Българското знание да бъде разпространено и българите да осъзнаят величието си?Всичко,което се публикува във Фейсбук е публично достъпно и може да бъде разпространявано.Посочен е източникът Фейсбук,посочен е авторът.Нищо не е откраднато,просто разпространено.Или мисията ви е да криете знанието само за себе си и никой да няма достъп до него?

  3. Българионъ каза:

    Дуло носи имената използвани от сарматите в Боспорското царство. Едно име е запазено в Боспорските надписи е Дулес. Подобно име се среща и в тракийската керамика около Мадара. Иначе Дуло в Китай или Япония, или където и да е в Азия, са меко казано спекулации.

  4. movieman777 каза:

    че то и исус също е бил там в япония и имал вземане даване с царска щерка и имал дете.после отишъл си в индия и умрял там 125 година от новата ера.и си имал 10 деца..

  5. Samurai137 каза:

    От къде си се сдобил с тази информация за Исус, разкажи още 🙂

  6. Тълкуване на името каза:

    I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a quick visit this
    website on regular basis to obtain updated from latest information.

  7. Ангел каза:

    Мда…. А на остров Хокайдо живее племето АЙНИ. като им сложим едно М отпред стават МАЙНИ. тоест преди хилядолетия са дошли от Пловдив и са осноаали Японската Империя. Поради тази причина и Японският император според официалните клюки е поздравил бай Тошо със „Здравей братчед!“…не сме велики, ами направо сме блестящи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!