Защо виждате 888? Значението на 888

Spread the love

Ти внезапно виждаш 888 навсякъде? Вселената те насочва насам ,за да разбереш значението на 888.

Защо виждате 888? Значението на 888

Защо виждате 888? Значението на 888

За да разберете значението на 888 като число на ангелско послание към вас, нека започнем с това как изглежда визуално.

Като погледнете бързо номер 888 визуално, ще забележите ,че той е перфектно балансиран и  го прочитате по същия начин,както и да го обръщате- напред, назад и дори с главата надолу. Това може да изглежда без значение, но всъщност е в съответствие със смисъла на 888.

Балансирайте!

Виждането на ангелското послание с номер 888 е насока за вас  да постигнете по-добър баланс във всички области на живота си, включително дома, работата, начина на живот, изцелението, взаимоотношенията и всичко останало

С усещане за баланс, вие сте в състояние да създадете нещо ценно, което да споделите със света. И когато донесете стойност на света, вие сте компенсирани справедливо и изобилно.

По този начин, когато видите 888, често е добър знак, че изобилието на Вселената ви очаква.

888 носи посланието, че вашите цели, цели и мечти са подкрепени от ангелите и цялата вселена и вие ще бъдете компенсирани справедливо, че споделяте вашите дарове и блесвате уникалната си светлина в света.Ангелското послание 888 често е сигнал от ангелите ти,  да следваш сърцето си и да предприемеш действия по всяка духовна или предприемаческа идея за кариера ,която имаш !

Ангелско послание с номер 888 = ИЗОБИЛИЕ!

888 е сигнал от ангелите и царствата на духа, че просперитетът  изобилие е ваш и вие сте на прав път, за да се приведете в съответствие с него.

Когато ангелите ви покажат 888, това също може да означава, че сте достигнали ниво на завършеност в една или повече области в живота си.

Често ангелското число  888 носи посланието, че нещо в живота ви трябва да свърши или да изчезне скоро, за да можете да се върнете към равновесие и да се приведете в съответствие с увеличения просперитет и изобилието, което е възможно за вас.

Когато видите номера  888, бъдете готови да се разгърнат промените във вашия живот .888 е напомняне от ангелите ви, че когато приемете промените, възможностите и идеите, които имате сега, те ще подобрят позитивно живота ви.

Първо значение на 888 !Изобилието Идва в Живота ти !

Защо виждате 888? Значението на 888

Защо виждате 888? Значението на 888

888 е знак, че имаш всичко, от което се нуждаеш, за да живееш по-балансиран и богат живот и че имаш мощна помощ от ангелските същности, за да стане това!

Върви с потока и действай върху вътрешните си подбуди, за да влезеш естествено в рога на изобилието, който ти се предлага.Ангелите ви ще бъдат с вас на всяка крачка от пътя, като положително ще подобрите живота си от самото начало … Направете следващата стъпка!888 е броят на безкрайното изобилие.

В китайската нумерология 888 символизира материалното богатство и щастието.Вярвам, че това важи в целия свят, а не само в Китай.

Ако завъртите номера 8 отстрани, ще получите символа за безкрайност.

На повърхностно ниво това означава, че сте работили усилено и скоро ще получите ползата от финансово изобилие и материално богатство.Трябва да очаквате скоро да се случи това.

Второ значение на 888: Изобилието е повече от материалните неща

Защо виждате 888? Значението на 888

Защо виждате 888? Значението на 888

Докато материално богатство е хубаво да има, има и друг вид изобилие, за което ангелите искат да знаете : Безкрайните възможности на Вселената!

По време на пътуването си, за да станете вашето истинско себе си и да живеете с цел, ще трябва да направите много връзки, да развивате нови умения и да придобивате нови ресурси.

Виждането на 888 многократно е послание от ангелите, че вселената е тук, за да ви подкрепи и ще ви изпрати всичко, което ви трябва в точното време.Вселената е безгранична в своите възможности и трябва да разберете това на дълбоко ниво, ако трябва да изпълнявате своето божествено търсене.

Продължавайте да питате вселената за това, от което се нуждаете, и вярвайте, че Вселената ще ви чуе.Разберете, че всичко се разгръща в съответствие с божественото време.Когато времето е наред, Вселената ще ви изпрати това, което трябва да развиете в истинското си Аз.

3-то значение на 888: Научихте дълбок духовен урок.

Защо виждате 888? Значението на 888

Защо виждате 888? Значението на 888

Понякога ще видите 888 след период на трудности в живота си.

Това може да бъде във вашите взаимоотношения, трудов живот или финанси.Въпреки че все още можете да облизвате раните си и да се разваляте от ситуацията, виждате 888 е напомняне, че ще станете по-силни заради това.Най-трудните и най-дълбоките духовни уроци се научават след тъмната нощ на душата.Когато всичко, на което държите  е взето от вас и вие оставате без нищо.

На това място на тъмнината осъзнавате, че сте свободни от очакване кой и какво трябва да бъдете.И ти осъзнаваш, че можеш да бъдеш всичко, което искаш.За да ви напомнят за това, ангелите ще ви изпратят номера 888. Позволяват ви да знаете, че не сте сами и че имате подкрепата и напътствията на вселената.

Четвърто значение на 888: Вие се привеждате в съответствие с вашата истина

Защо виждате 888? Значението на 888

Защо виждате 888? Значението на 888

Ако сте се оказали несъгласни с другите напоследък , това означава, че сте съгласувани с вашата истина .Може би неотдавна разгледахте развитието на обществото и света и усещате, че нещо не е наред.

Изпращат ви ангелско послание номер 888 като потвърждение, че живеете в хармония с вашата истина.

Всеки от нас има избор да направи за нашите ценности това ,което според него е вярно.

Когато се окажете в ситуации, които не резонират с вашата истина, се чувствате неспокойни.

Ти си достатъчно силен, за да кажеш „не“, да поискаш промени и да чуеш гласа си.

Ангелите са с вас и вселената ще ви подкрепи по целия път.

5-то значение на 888: Слушайте интуицията си, за да се възползвате от пълния си потенциал

В момента сте на кръстопът.

Има път, който обществото иска да предприемете, и има път, който вселената иска да предприемете . Знаете кое е най-подходящото за вас, но за вас е трудно да стъпите на пътя, който е подходящ за вас.

Многократно виждането на 888 е предупредителен знак. Трябва да слушате интуицията си и да я оставяте да ви води по правилния път. Ако не го направите, ще останее да живеете лъжа и да не изживеете пълния си потенциал.

Слушайте интуицията си, следвайте сърцето си.
Виждайки 888, когато сте на кръстопът в живота си,  напомняме  ВИ да вярвате, че вашата интуиция ще ви отведе точно по пътя, който ще ви покаже, че живеете с пълния си  цялостен човешки потенциал и изпълнявате божествената си цел в това Проявление !

Защо виждате 999 ?

Защо виждате 777?

Защо виждате 666 ?

Защо виждате 555?

Светият  Граал и Тайните на Физическото Безсмъртие и Вечната Младост 

Колоб

Магия със Зъби – Как се използват ъбите за Магическа Защита

Магията на Скъпоценните Камъни

Магически Свойства на Планинския Кристал

Поръчка на Рисуван Портрет по Снимка

Решаване на проблемите с ерекцията и простатата


Spread the love

You may also like...

8 Responses

  1. септември 24, 2018

    […] Защо виждате 888? […]

  2. септември 24, 2018

    […] Защо виждате 888 ? […]

  3. септември 25, 2018

    […] 888?Светият  Граал и Тайните на Физическото Безсмъртие и Вечната Младост  […]

  4. септември 25, 2018

    […] Защо виждам 888 ? […]

  5. септември 29, 2018

    […] Защо виждате 888? […]

  6. октомври 7, 2018

    […] Защо виждате 888? […]

  7. октомври 13, 2018

    […] Защо виждате 888? […]

  8. октомври 17, 2018

    […] Защо виждате 888? […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.