Защо Виждам 222 ? Духовното Послание на 222

Spread the love

Открийте Четирите Магически значения на Ангелското Послание 222
Ангелите комуникират с нас чрез знаци, символи и номера. Когато видите, че в живота ви се появява число, това е сигурен знак, че ангелите имат послание за вас.

Четирите  Значения на Ангелското Число 222

Защо Виждам 222 ? Духовното Послание на 222

Защо Виждам 222 ? Духовното Послание на 222

Всяко значение е проява на метафизичните принципи на хармония и дуалност.

Първото значение на 222: Бъдете наясно с вашите взаимоотношения

Номер 2 е всичко за отношенията, партньорствата и сътрудничеството.

Когато видите 222, това означава, че ангелите искат от вас да обърнете внимание на хората в живота си, тъй като вашите взаимоотношения играят важна роля в живота ви точно сега.

Вероятно нов романтичен интерес ще влезе в живота ви или е на път да влезе в живота ви.

222 е знак от ангелите, че този човек ще бъде точно за вас и ще ви направи много щастливи.
222 също може да означава, че трябва да положите повече усилия във вашите взаимоотношения.

Не забравяйте, че взаимоотношенията ви с другите могат да бъдат голяма сила, тъй като те са до вас, за да ви подкрепят през живота ви. Така че се уверете, че има баланс, когато става дума за даване и вземане във вашите взаимоотношения.

Втори смисъл на 222: Вашите мисли създават вашата реалност

Едно от най-големите тайни на Вселената е, че мислите и съзнанието създават вашата реалност.

Изпращането на 222 в живота ви е начинът на ангелите да ви напомнят, че трябва да обърнете внимание на мислите, които имате.

Реалността ви е отражение на вашия вътрешен живот . Ако непрекъснато критикувате себе си или вашето вътрешно разбъркване е всичко за това колко смотан е вашият живот тогава нещата никога няма да се подобрят за вас.

Започнете да „действате като“, ако искате да имате вашия мечтан живот.

Представете си какво би било да се влюбите в душата си и да имате истинско изобилие в живота си.

Като действате като че ли изпращате специфични честоти във Вселената за това как искате живота ви да бъде подреден. Вселената ще реагира, като създаде ситуации и обстоятелства в живота ви, които ще ви позволят да започнете да създавате своя мечтан живот.

Не забравяйте, внимавайте какво мислите – то може да се появи!

Трето значение на 222: Всичко е във взаимна връзка

Всичко във Вселената, включително в духовните области, е във връзка с всичко останало.

Това създава прост, но мощен закон на причинно-следствената сила. Най-малкото действие и решение, което правиш, има последица от нещо друго.
В момента сте изправени пред условия, които са поставени в движение от предишни решения. Но виждането на 222 е напомняне, че нещата ще започнат да се подреждат  във ваша полза. Бъдете наясно с вашите действия, слушайте интуицията си и действайте за по-доброто на всички.

Ангелите и вселената ще ви отплатят.

Четвърто значение на 222: Твоите истории,които мислиш за себе си ще определят твоята реалност

Всеки има вътрешна история за живота си, която си разказва сам.

Тези истории идват да ограничат ролята, която искаме да играем в живота. Може би вашата история за живота ви е свързана с трудности и липса. Тези видове истории съставят нашата вяра и ни предпазват от това да живеем нашата божествена цел.

Когато започнете да си разказвате по-добри истории или дори нови истории за живота си, ще видите реалността ви да се промени. Ще можете да станете по-успешни, да правите повече и да постигнете своята съдба.

222 е послание от ангелите, че те искат да сте особено съзнателни за това как определяте житейската си история.

Ти ли си героят на твоя собствен живот или ти казваш, че всичко е постоянна борба?

Балансирайте вътрешния си монолог с живота, който искате да се прояви, и вселената ще ви слуша и изпраща събития, които ще ви помогнат да издигнете постиженията си.

Какво да правите, ако продължавате да виждате 222

Всъщност, всичко е свързано с равновесие и хармония. Трябва да балансирате мислите си с действията си. Внимавайте с вашите мисли и не затъвайте в негативизъм, ангелите ви ви подканват и ви изпращат, 222! Те искат да знаете, че имате възможност да изпълнявате житейската си цел, но първо трябва да се уверите, че всички аспекти на вашия живот са в баланс.

По-дълбоките връзки зад значението на 222
Ако искате да научите повече, следната информация ще ви покаже връзките между числото 222 и различните духовни системи.

Вибрационни качества на номера 2

Номерът 2 в нумеологията се управлява от Луната, която отразява Божествената Женсвеност.

Луната е планетарното тяло на емоцията, нашите най-истински лични нужди, навици / реакции и несъзнаваното; нашите спонтанни и инстинктивни отговори.

Наистина, числото 2 представлява двойственост , способността да усещаме и използваме емоциите, както и да поддържаме балансирано решение чрез нашите подсъзнателни и интуитивни честоти. Някои примери за двойственост са:

Положителни / отрицателни, добри / лоши
Щастие / Скръб, богат / беден
Мъжки / женски, ин / ян
Емоция / интуиция, съзнание срещу подсъзнание
Универсалният закон на двойствеността обхваща факта, че вселената и ВСИЧКИ енергии функционират като yin-yang баланс, което води до привличането между противоположностите.

Всички ние съдържаме тези двойни аспекти, и това напрежение е необходимо, за да съществува структура, а човешките същества са енергийни структури.

Формата на числото 2 е изключително символична.

2 изглежда така, сякаш е наведена на колене, но все още стои висока. Това е като главата и гърба, поклонени в смирено робство, съвпадащо с това, че лесно се освобождава тази енергия като слаба или безсилна.

Вторият знак на зодиака е Телец , знак на Земята, който олицетворява едно постоянство.

Телецът е изобразен със символа на бика.

Бикът се счита за силен, упорит и силен; Ако остане сам, един бик е спокоен, но когато се подстрекава, напада.

Същото важи и за хората от природата на Телец: те са силни и упорити, спокойни и безгрижни … но когато се ядосат, температурата може да се разпали!

Тъй като Телецът е фиксиран знак, те са реалистични, предпочитат стабилност и имат силно чувство за традиция, която ги задържа на Земята.

Тя също се управлява от Венера, планетата на любовта, страстта, лукса и изобилието. Това прави Телесът дуалистичен в собствената си природа: жадува не само стабилност на земята, но и любов, пари и лукс.

В Таро, Карта 2 е Висшата жрица. Тя също се управлява от Луната, точно като номер 2 .

Тази карта е за отваряне и за разчитане на това, което не се говори, а не за това, което може да се появи  във физическото. Това е напомняне да се доверите на инстинктите си, за да направите това. Имайте търпение, слушайте инстинктите си и мислете, преди да действате.

Тази Висша жрица е божествено мъдра, спокойна и разумна.

Тя знае как да „прониже завесата“, безпроблемно навигирайки между сферите на физическото осъзнаване и вътрешното подсъзнание.

Тя илюстрира духовното просветление и използва това свещено знание за Вселената, за да преподава … вместо да контролира другите. То ни насърчава да слушаме нашия вътрешен глас, тъй като известна мъдрост може да бъде достъпна само символично или интуитивно.

Номер 2 ни напомня, че всички знаем.
Въпреки че може да се чувстваме неспособни от време на време, 2 е представяне на енергичната енергия на ВОЙНИК.

Тази енергия е с нежна, гъвкава и цялостна скромна природа. Доказателството има по-дълбок смисъл, отколкото отначало изглежда за окото.

Той обхваща емоциите, тихата мъдрост, спазвайки ин-янския елемент на живота и оценява баланса на интуицията с материалния свят.

Главен номер 22: Главният строител

Номер 22 е главен номер. Главните номера 11, 22 и 33 носят изключително силни вибрации.

11 отразява видението

22 отразява действието

33 отразява учителя

22 представлява Майстора Строител.

Практически, уверен и решителен, Майсторът Строител 22 носи честота, свързана с това, че може буквално да превърне мислите в реалност на физическо ниво.

Главният строител притежава идеализъм и възвишени сънища, но по някакъв начин винаги успява да остане в основата на реалността. Тази вибрация силно резонира с древната мъдрост, визия и трансформация.

Това е магическо число, което означава, че силата на промяната е във вашите ръце. Не само по метафоричен начин, но и по практически начин, да бъдем опитни в нашата триизмерна действителност … да изграждаме неща, които имат трайна стойност.

Наред с интензивността на енергията от номер 2, енергията от 22 включва методическата и практическа вибрация на номер 4.

Номер 4 е работникът, отразяващ решаването на проблеми и развиващите се процеси на стабилност.

Четири са солта на земята; изграждане на основи, организация и засаждане на семена от ценности за следващите години ,както и с 22.

Ето защо 22 носи енергията на четвъртия знак в зодиака, Рак … единственият знак на зодиака, управляван от Луната.

Това пряко съответства на факта, че числото „2“ и картата „Висока приготовления“ се управляват от Луната. Това не е съвпадение; това е математически синхрон поради науката за вибрационните номера.

Ракът е кардинален воден знак .

Той отразява твърд екстериор, с чувствителен и уязвим интериор.

Раците се противопоставят на промените, като отстъпват навътре, за да се защитят и да носят домовете си на гърба си. Това показва същността на желанието за сигурност в домашния живот, понякога до точката на резистентност към промяна.

Водните знаци също представляват елемента, свързан с нашите емоции. „Генераторът“ на зодиака, „Рак“ е израз на това, да се свързваме с нашите емоции, да засаждаме дълбоки корени и интуицията да преодоляваме логиката.

По отношение на математиката и науката на нумеологията, 22 е безспорно най-мощното от всички числа.

Вибрационните качества на номера 6
2 + 2 + 2 = 6.

Номерът 6 носи най-стабилната и хармонична вибрация на всичките 9 едноцифрени числа. Енергията на 6 е „The Nurturer“, точно като рака.

Тя е любяща и състрадателна, заедно с мъдростта на земята, точно като Телец. 6 представлява идеализъм, създавайки мирни среди и съвсем е слабост да се възползва от тях.

Шестият знак на зодиака е Дева , представена от символа на девицата и управлявана от планетата на общуването, Меркурий.

Дева е знак на Земята (точно като Телец) и олицетворява  невинността, организацията и перфекционизма.

Отразява трудолюбива, аналитична, критична и детайлно ориентирана енергия, която ще се прояви физически на земната равнина на съществуване (точно като майстор-строител) .

В Таро, 6 е Любителите. Тя съдържа съобщение за вземането на решения, ангажираността и изборът на живот.

Макар че не е изцяло представителна за самата ЛЮБОВ, тя е за големия избор в живота, а това включва избори, направени по отношение на партньорствата като цяло (като двойки, бизнес партньори, близнаци, приятелства и т.н.).

Любителите се управляват от Близнаци , друг знак „Въздух“ (точно като Водолей), който представлява самоувереността на самата Дуалност .

Визията на тази карта описва двойствеността (точно като 2) . Тя описва мъж и жена , една стояща от Дървото на живота и един, стоящ зад дървото на знанието , решавайки дали да следва техните емоции, интуиция и сърце … или да следва техните изкушения / задължения във физическия живот.

Повтаряне на ангелско послание 222
Повтарящата се последователност на номера  222 притежава обединените енергии, вибрации и атрибути на номер 2, Master Number 22, номер 6 и дори числото 4.

Всяко тройно последователно число поддържа вибрационното тегло на този индивидуален номер, ускорено до по-силна енергия. След като разберем всеки от тези номера поотделно и вибрациите, които притежават, можем да разберем смисъла на Ангелското Число 222 :

ДВОЙНОСТ: ЕМОЦИИ срещу навик и духовност срещу физическа реалност (2)
+ ФОНДАЦИЯ ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ТРАНСФОРМИРАНЕ НА НЕРАЗПЪЛНИТЕ МЕЧТИ ВЪВ ФИЗИЧЕСКА РЕАЛНОСТ (22)
+ Балансиране на YIN / YANG, COMPASSION, & LOGIC … да се представи хармонично (6)

Ако видите повтарящата се ангелска последователност 222, вие сте насърчавани от по-голяма сила, за да поддържате балансиран живот, като признавате двойнствеността на вашите емоции, заедно с вашата безкрайна, всезнаваща мъдрост.

Можете да постигнете това, което физически изглежда немислимо. Вашите емоции са важни, но интуицията и настойчивостта на Земята ще ви бъде от полза.

Вие изграждате по интензивен, мощен начин.
Следвайте интуицията си.
Поддържайте своите мисли и действия представа за желания начин на живот и душата си.

Научете се да контролирате мислите и ума си, защото когато видите този номер, в този момент той вече е изпратен във вселената и се основава не само на вашето бъдеще, но и на бъдещето на колектива.

Спомнете си идеята ,която възприемате като  позитивна или негативна, е същто като вашите мисли- просто въпрос на възприятие.

Двойствеността е необходима за основната структура.

Вселената не разпознава разликата в това, което смятаме за положителна или отрицателна мисъл.

Тя не дискриминира и ще ви изпрати точно тези вибрационни енергии в бъдеще,които запълват съзнанието ви.

Избирайте мислите, които изграждат фондамента на вашата реалност  разумно, особено когато се появи 222.

Интуицията е способността да се разбира или „да се знае“ нещо непосредствено, без да се приписва съзнателна обосновка.

Опитайте се да си спомните мислите си, когато видите това число, тъй като това е сигурен знак, върху който са изградени, независимо от коя страна на положителната / отрицателната дуалност, в която поставяте тези мисли.

Ако видите, че 222 се връща наоколо, опитайте се да си спомните този малък урок, който прочетете тук … тъй като вашите водачи вярват, че може да се наложи да го прегледате отново.

Изберете кристал и открийте неразрешената карма от предишния си живот
Грешки в грима,които ви състаряват

Природна рецепта за болки в ставите на ръцете

Трикове за сочни устни

Вечерни Рокли – Идеи за Вечерна Визия

Това най-мощно лекарство срещу бръчки има само 2 съставки

Черните точки и пъпките ще изчезнат с тези лесни 3 рецепти

Как да стана богат и да имам късмет?

Как формата на вашето лице разкрива вашата личност ?

Защо виждате 999 ?

Защо виждате 888?

Защо виждате 777?

Защо виждате 666?

Защо виждате 555?

Защо виждам 444?

Защо виждам 333 ?

Пречистване на организма от паразити

Решаване на проблемите с ерекцията и простатита

Премахване на мазнините от корема и бедрата

Портрет по снимка за подарък


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!