Пуснете Хората,които не са Готови да ви Обичат

Spread the love

Пуснете хората, които не са готови да ви обичат. Това е най-трудното нещо, което ще трябва да направите в живота си и също така ще бъде най-важното. Спрете да водите трудни разговори с хора, които не искат промяна. Спрете да се показвате на хора, които не се интересуват от вашето присъствие. Знам, че инстинктът ви е да направите всичко, за да спечелите признателността на другите, но това е тласък, който краде вашето време, енергия, психическо и физическо здраве. Когато започнете да се борите за живота с радост, интерес и целенасоченост, не всеки ще е готов да ви последва на това място.

Това не означава, че трябва да промените това, което сте, което означава, че трябва да пуснете хората, които не са готови да ви придружат. Ако сте изключени, обидени, забравени или игнорирани от хората, на които отделяте времето си, не си правите услуга, като продължавате да предлагате енергията и живота си. Истината е, че не сте за всеки и не всичко е за вас. Това го прави толкова специално, когато срещнеш хора, които ти отвръщат със същото.

Ще разбереш колко си ценен. Колкото повече време прекарвате, принуждавайки се да обичате някой, който не е способен, толкова повече време губите, като се лишавате от възможността за тази връзка с някой друг.

Има милиарди хора на тази планета и много от тях ще ви срещнат на вашето ниво на интерес и цел. Колкото повече сте с хора, които ви използват като възглавница, опция за фон или терапевт за емоционално изцеление, толкова по-дълго стоите далеч от общността, която искате.

Може би ако спреш да се появяваш, няма да те искат. Може би, ако спрете да опитвате, връзката ще приключи. Може би, ако спрете да изпращате съобщения, телефонът ви ще остане тъмен със седмици. Това не означава, че сте объркали връзката, това означава, че единственото нещо, което я спира, е енергията, която сте дали, за да я поддържате. Не е любов, а привързаност. Това е желание да се даде шанс на тези, които не го заслужават.

Ти заслужаваш толкова много, че има хора, които не трябва да присъстват в живота ти. Най-ценното нещо, което имате в живота си, е вашето време и енергия, които са ограничени.

Когато отделите времето и енергията си, това ще определи съществуването ви. Когато разберете това, започвате да разбирате защо сте толкова тревожни, когато прекарвате време с хора, в дейности, места или ситуации, които не ви подхождат и не трябва да сте крадeн от енергия. Ще започнете да осъзнавате, че най-важното нещо, което можете да направите за себе си и за всички около вас, е да пестите енергията си по-яростно от всичко друго.

Направете живота си безопасно убежище, където се допускат само съвместими хора. Вие не носите отговорност за спасяването на някого. Вие не сте отговорни да ги убедите да се подобрят. Не е твоя работа да съществуваш за хората и да им даваш живота си! Ако се чувствате зле, ако сте принудени, тогава вие ще бъдете в основата на всичките си проблеми, страхувайки се, че няма да ви върнат предимствата, които сте предоставили. Това е единственото ви задължение – да осъзнаете, че сте любовта на съдбата си и да приемете любовта, която заслужавате. Решете, че сте достойни за истинско приятелство, решителност, истинска и пълна любов със здрави и проспериращи хора. След това изчакайте и вижте колко много ще започнат да се променят нещата. Не си губете времето с хора, които не си заслужават. Промяната ще ви даде любовта, уважението, щастието и защитата, които заслужавате.

Сиво Извънземно Бебе Родено на Земята

Чашата на Легендарния Тракийски Цар Ликург

Не позволявайте на лимфата на застоява

Дафинов Лист

Признаци за ниско самочувствие на жената

Защо все повече жени се отказват от грима

Портрет по снимка за подарък от художник с международни награди

Паметта на Водата

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.