Жертвите на дръжката на вратата. Ритуал на черното слънце!

Spread the love

Това е пренасяне в жертва на Сатана на знаменитости чрез „самоубийства“ , свързани с прикриването на педофилия.
12 независими и изключително успешни хора с кариера и влияние се обесиха в различни части на света на дръжките на вратите. ДРЪЖКИ!!!
Защо тези 12 души са умрели в почти идентични ритуални самоубийства, натоварени с окултни нюанси? Просто защото или са били в центъра на събитията, или са имали информация, която би разкрила тези в сърцето на педофилските мрежи.
1. Тялото на фронтмена на INXS Майкъл Хъчънс беше намерено да виси на дръжката на вратата в стая 524 на хотел Ritz-Carlton в Дабъл Бей, Сидни. на 22 ноември 1997 г..
Според докладите, Hutchence е имал информация относно „VIP педофилски кръг“ в Обединеното кралство, който е бил свързан с изнасилвачът на деца Джими Савил и високопоставени политици. За Джими Савил вече има филм какъв педофил си е бил.
Това е първото „самоубийство“ от 12-те и започва в същия ден от годината, в която е убит JFK. 22 ноември. Разбира се, причината за това е, че сборът от 22 11 дава 33. Цифрова масонска/окултна визитна картичка, за да сте сигурни.
2. Дейвид Карадайн – 72
Умира на 3 юни 2009 г
Може би най-окултното убийство за всички тях. Холивудският актьор Дейвид Карадайн беше намерен мъртъв в стаята си в хотел Swissôtel Nai Lert Park на Wireless Road, близо до Sukhumvit Road, в централен Банкок, Тайланд. Той беше там, докато снима последния си филм, озаглавен Stretch (Разтягане, опъване). Случайност?
3. Александър Маккуин – 40
Умира на 11 февруари 2010 г
Първият от 3-мата модни дизайнери в този списък, Маккуин беше намерен сутринта, висящ на дръжката на вратата от икономката му в дома му на Грийн Стрийт, Лондон, където парамедиците го обявиха за мъртъв на място. Метрополитън полицията заяви, че бележката, оставена от Маккуин, не е подозрителна, но не потвърди, че смъртта му е самоубийство.
4. Арън Суорц – 26
Умира на 11 януари 2013 г
Технологичният пионер и съосновател на Reddit, Арън Суорц беше намерен мъртъв в апартамента си в Бруклин от партньора си Тарен Стайнбрикнер-Кауфман. Говорителка на New York’s Medical Examiner съобщи, че той се е обесил на дръжката на вратата. Не е открито предсмъртно писмо.
Според бившия агент на ЦРУ Робърт Стийл, Суорц е хакнал MIT Computers и е открил огромно количество от детска порнография малко преди смъртта си.
11 символизира стълбовете на Боаз и Яхин, които стояха на входа на храма на цар Соломон. 11 е тяхното число за просветление. 111 и 101 са любими за тях също…
5. Л’Рен Скот – 49
Умира на 17 март 2014 г
Вторият ни моден дизайнер в списъка е L’Wren Scott, дългогодишна любовница на Мик Джагър и (бивша приятелка на Nate Rothschild) беше намерена мъртва от своя асистент в апартамента си в квартал Челси в Манхатън на 17 март 2014 г.
6. Робин Уилямс – 63
Умира на 11 август 2014 г
Уилямс почина в дома си в Парадайс Кей, Калифорния. Първоначалният доклад, публикуван на 12 август, заместник-следовател от службата на шерифа на окръг Марин заяви, че Уилямс се е обесил, след като е бил намерен да виси на дръжката на врата с вратовръзка. Окончателният доклад от аутопсията, публикуван през ноември 2014 г., постановява, че Уилямс се е самоубил, като се е обесил на дръжката на вратата.
Близък приятел на Харви Уайнстийн.
7. Крис Корнел – 52
Умира на 18 май 2017 г
Корнел беше намерен в безсъзнание от бодигарда си, обесен на дръжката на вратата в банята на хотелската си стая в MGM Grand в Детройт, след като свири на шоу със Soundgarden във Fox Theatre на 17 май.
Смъртта на Корнел е заобиколена от слухове, че той е бил на път да разкрие ключови играчи в педофилския кръг на Вашингтон, известен като пСица гейт. Не е тайна, че Корнел и Честър Бенингтън (Следващият в този списък), починал два месеца по-късно по същия начин, бяха създали организация за подпомагане на деца в риск. Честър Бенингтън, както е син на Джон Подеста.
8. Честър Бенингтън – 41
Умира на 20 юли 2017 г
Честър Бенингтън от Linkin Park беше намерен мъртъв в дома си в Палос Вердес Естейтс, Калифорния; неговата икономка откри тялото му да виси на дръжката на вратата около 9:00 ч. Смъртта му официално беше определена като самоубийство.
Каква е вероятността двамата най-добри приятели, които се канят да разкрият педофилска мрежа в окръг Колумбия, в чиято основа е бащата на единия, да умрат по абсолютно същия странен начин и че вторият иска да умре, два месеца два по-късно по абсолютно същият начин като първия?
9. Авичи – 28
Умира на 20 април 2018 г
Шведският диджей Avicii, с истинско име Тим Берглинг, почина на 20 април 2018 г. близо до Маскат, Оман, на 28-годишна възраст.
TMZ съобщава, че той е получил порязвания от счупено стъкло заедно с наранявания по врата. Въпреки че не е ясно какви са нараняванията по врата му, те може да са причинени от задушаване и не се изключва обесване. След смъртта му, стана ясно, че Avicii работи за разкриването на елитен педофилски кръг. Един от неговите видеоклипове започна да се разпространява, в който той се опитва да разобличи трафика на деца – „For a Better Day“.
10. Кейт Спейд – 55
Умира на 5 юни 2018 г
Третият моден дизайнер в този списък е Кейт Спейд. Също свързана с Клинтън Спейд е открита мъртва, обесена на врата на дръжката на вратата с червен шал, в апартамента й в Манхатън.
Кейт Спейд е била сред група, която е пътувала до Хаити от името на фондация Клинтън. Ако сте запознати знаете за децата от Хаити прекарвани за осиновяване в щатите!
Странното, че съпругът й Анди Спейд беше заснет на видео как се разхожда на публично място с маска на мишка с червен шал и шапка от вестник.
Явно това е нещо което ако публичен ритуал на самоунижение. Кимване, съобщение, знак за раболепие към този, който е убил Кейт, че разбира и ще играе по неговите правила!
11. Сестрата на кралица Максима Инес Зорегиета – 33
Умира на 6 юни 2018 г.
Сестрата на холандската кралица Максима Инес Зорегиета (единствената кралска особа в този списък) беше открита мъртва в Аржентина. 33-годишната Зорегиета беше намерена мъртва от приятел, който откри тялото й да виси на дръжката на вратата в апартамента й в квартал Алмагро в Буенос Айрес.
Според докладите Зорегиета е бил свързан с елити на високо ниво, замесени в трафика на деца. Кралица Максима се оттегли след обвинения за нейно участие в „лов“, където деца са били изнасилвани и избивани от нейните гости на вечеря. Някои спекуланти смятат, че тя може да е била „заглушена“, преди да успее да излезе публично за педофилски кръг, свързан с кабала.
Европейските кралски особи, особено нискоземците, имат дълга история на обвинявания не само в участие в педофилия, но и в преследване на убийства и ядене на деца. Ако сте нормален, това може да изглежда шокиращо,. Но Дейвид Айк крещи от покривите за това повече от три десетилетия, макар, че смятам, че той също не е 100 процентово човешко същество!
12. Антъни Бурдейн – 61
Умира на 8 юни 2018 г
В разгара на кариерата си готвач, телевизионна личност, пътешественик по света и философ Антъни Бурдейн решава да се самоубие, като се обеси на дръжката на вратата. Защо ще се самоубиеш, когато си успешен и имаш страхотен живот.
Точно преди да се „САМОУБИЕ“ Бурдейн написа в Туитър: „Не е тайна, че хората, които преминават през семейството на Клинтън, завършват мъртви… най-вече от самоубийство,“
Целият този продължителен ритуал, включващ 12 убийства, служи на две цели едновременно. Две цели, свързани помежду си и еднакво подли. Тъмна херметична магия, която при успешно изпълнение умножава ефективността на злото.
Първият, за да запуши устата на онези, които искат да разкрият педофилията, корупцията и истинската същност на политическия и холивудския елит, който се храни с деца. И когато казвам хранене, имам предвид пълноценно хранене. Енергийно, сексуално и физически. Тези чудовища поглъщат деца повече от 3000 години .
Тези убийства имаха за цел да държат всички под контрол. Да знаят ме тризъбецът им е забит на врата и да не мърдат иначе ..
Второ. Жертвата. В съответствие със законите на Вселената дългът винаги трябва да бъде платен. Това е не само философската причина за жертвата, но и обяснението на физиката зад нея. Включените енергии налагат нещо да се пожертва, ако трябва да се даде нещо друго. В този случай бяха пожертвани доносници и хора на светлината. Може би тези хора са били мръсни и са участвали в педофилия и са променили мнението си или може би са били слаби и биха се поддали под натиск, ако може би самите те са били жертви. Няма значение.
💊💊💊
След смъртта на Бурдейн, бившият шпионин на ЦРУ и разобличител Робърт Дейвид Стийл излезе, за да хвърли малко светлина върху обрива от самоубийства. Стийл заявява, че всички тези самоубийства носят отличителния белег на професионална работа, предназначена да накара другите да замлъкнат и да излязат публично с вредна политическа информация. Това е визитна картичка, послание, сигнал за другите. Не по-различно от колумбийска вратовръзка .
Знаете как по пътят за София османците са набивали на колове главите на бунтовниците срещу империята. И в гейм ъф транс го имаше.
Ритуалът е предназначен да внуши страх в сърцата на хората и да запази тяхното мълчание.
Може да се разровете в нета за да разберете, как става целия ритуал на вратата. А защо точно на вратата, това е свързано със символа за преминаване от живота в смъртта. За сатанистите ключовете на живота ги държи не апостол Петър а двуликия (3 и 4) Бог Янус друга тема обаче.
Апропо. Хората не вярват в Бог, но елита в целият свят, фамилиите, монарсите и др. са наясно от хилядолетия с това че всички сме създадени от Елохим, както и че Библията е историческа книга а не фантастика! Затова и се опитват да ни унищожат, за да изкривят времевата линия на Божието слово и да не може да се изпълни.
Но все пак, Бог печели, а тези, които устоят до край ще бъдат спасени!
Бог да ви благослови!
Автор:Budi Georgiev/Facebook

Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.