Фалшивата Матрица на Възнесението

Spread the love

Матрицата на фалшивото възнесение е неорганична извънземна технология, която е инсталирана в астралната равнина (4D) и се контролира основно в по-високото измерение на звуковото поле на 5D времевата линия.
Това е поток от фалшива бяла светлина (известен още като светлина на Фалшивото Христово Съзнание, използвана от Духа на Самозванеца), който се извлича и манипулира от по-ниските измерения на матрицата на Душата.
Тази фалшива бяла светлина създава сложна мрежа с множество извънземни импланти и био-неврологична технология за контрол на ума, която се упражнява върху тялото на Душата и ума на човешкото същество, чрез употреба и манипулация на вълни с по-ниска честота. Чрез тази по-голяма мрежа в астралната равнина е възможно да се използват холографски вложки и да се инсталират софтуерни програми, които контролират ума на човек, за да генерират и насърчават системи от вярвания за страх, религия и тираничен контрол.
Това е част от потискането на Съзнанието на човечеството в този цикъл на Възнесение, което насила принуждава прераждането в по-ниските сфери на времевите полета на Земята, което от гледна точка на Пазителите е вид „рециклиране на душата” за създаването на „пчели работнички”, които са подчинени на Архонтите на планетата и извън нея.
Това е желано от Архонтите, NAA поради източника на енергия, който може да бъде генериран и след това събран както от планетарното тяло, така и от източника на човешката електромагнитна енергия. Тази фалшива бяла светлина прекъсва вертикалната връзка към висшите духовни сфери и достъпа до духовните тела, блокирайки достъпа до органичното Христово Съзнание във висшите измерения на матрицата на Аватара.
Фалшивата бяла светлина е структура, която имитира и се подиграва на Христовото Съзнание и е силно манипулирана чрез технология за контрол на съзнанието от програмата на негативните извънземни (NAA) и тяхното архонтско измамно поведение.
Човешкото същество, което не е премахнало извънземните импланти от своята душевна матрица, ще има неорганична пъпна връв с астралния свят. Този неорганичен пъп, който е свързан с тази фалшива бяла светлина и нейната етерна мрежа, се нарича „фалшив пъп”. Целта му е да разкачи тялото на духа/душата на човешкото същество по време на процеса на смъртта, така че съществото да бъде насочено обратно през тунела на бялата светлина, който съответно ще го отведе обратно в астралния план за „рециклиране”.
След като едно същество е в астралния план, единственото място, където то може да се превъплъщава, е обратно към 3D времевите линии на Земята. Това принудително рециклиране е това, което определя термина на земята като планета затвор.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Кристик съществата работят в мрежата за пренасочването на нови транзитни пътеки, които ще позволяват нови изходни точки, така че мнозина да могат да преминат през целия път отвъд състоянието на прераждане, освобождавайки ги от връщане на това ниво отново. Това е една чудесна новина. Това до голяма степен се дължи на реорганизацията на астралния план и колапса и разрушаването на фалшиви матрици на възнесение, съществували преди това в 4D равнините. (Тези души не трябва да бъдат уловени от фалшивия пъп, който ги е водил към астралния план.)
Матрицата на фалшивото възнесение е сложна архитектура, която е създала мрежа от „бяла светлина” и холографска реалност, вмъкнати като двустранно огледало в астралните 4D слоеве.
Тези сложни и комплексни системи са били захранвани от душите, свързващи се с „бялата светлина” в 4D октавата. Това е област, в която много планетарни работници на светлината са се губили в астралните слоеве на заблудите, създавайки самодоволство и опияняващ тип блаженство. Това се нарича „комфортен имплант”, за да се поддържа човек инертен и неефективен.
 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!