B+ кръвна група-Езотеричен Анализ

Spread the love

Тъй като някои В+ попитаха … ето малко информация за нашата B+ кръвна група.

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че има два вида на земята.. хората rh+ и rh- Драко. Кръвта е енергия. Изучаването на енергията е Кабала. Темата, върху която основно фокусирам изследванията си, е „Кървава кабала“, което е изследване на енергията на кръвта.

След като разберете как функционират тези енергии, ще имате ключовете за всяка врата, която може да си представите.

Буквално ще можете да разберете мисленето на всяко същество на земята, техните мотивации и да използвате това знание, за да предвидите поведението им, както и да експлоатирате слабостите им и т.н.

Нашата енергия от кръвна група B е сирианска. Сирианците първоначално са били лиранци (*Edit Vegans) .. които са  хората котки. Така енергията ни е котешката природа. Щом това ви се струва странно .. просто погледнете пантеона на египетските богове.

 

Забележете лъв като богинята Сехмет. Мъжкият й аквивалент Maahes (Mahes, Mihos, Miysis, Mysis) беше бог на слънчевата война, който прие формата на лъв.. известен още като Цар Лъв!! Просто погледнете цялата тази лъвска символика в Библията.

Всички ние се раждаме от различни химерни генетични експерименти и нашата кръвна енергия изразява това. Ние В просто се случи да сме хората котки. Ако някога сте гледали филма Аватар.. това сме ние. Ние сме котки като извънземни същества, хибридизирани в човешка форма. С течение на времето Lyrans (*Edit Vegans) еволюирали в сирийски същества. Нашата енергия идва от двоичната звездна система Сириус. Една порция от Сириус е  💧 базирана на водната среда .. втората порция е базирана на технологии и се управлява от суперкомпютър, който контролира кошера.

Причината масоните да почитат Сириус и да му подражават.. е защото Анунаките, които са ни създали, идват оттам. По-точно Дагон.. кой е главният човек, който командва. Той е полурибата, получовекът Бог, подобен на Нептун, Посейдон, Оан (Янус), шумерският Апкалу и библейския Бог Енлил. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Apkallu

Католическата църква (Римската корпорация) го боготвори .. затова митревата шапка на папата е с формата на риба. Enlil е титла за кралската линия B+ Sirian Annunaki. Ето защо сегашната система на Земята се променя към трансхуманистката, която е точно като тази на Сириус. Когато хората са създадени, анунаките са използвали тяхната ДНК и са я съединили с шаблон на Симиан. Ние В-тата бяхме съединени с горила.. докато другите кръвни групи са били съединени с ДНК на шимпанзето. B+ mtDNA беше пренесена от Eve и първоначално ни беше дадена чрез Enki/Ea, който е AB+. Всички rh+ хора са създадени като робска раса, за да служат на Анунаките в тази затворническа колония.

Проектът Земя е започнат като минна операция. Анунаките наеха Игиджи.. известен още като Драко, за да работи в мините. Игиджи в крайна сметка се разбунтуваха и затова Анунаките използваха собствената си ДНК, за да ни създадат rh+ хора. Личното ми убеждение е, че сирианците са много специални същества поради това, че притежават В+ кръвната енергия на кралската линия на Енлил.

Енлил е титлата за ханаанските богове на войната / дългостояща лидерска линия, която председателства цялото това място.

Нашата кръвна енергия съвпада с тази на Марс.. и това трябва да бъде отразено в нашите натални карти.. Защото всичко е свързано. Марсианците са арийци според моите изследвания.. и енергично се управляват от Марс/Енлил.

Запомни… Енлил е ханаанският бог на войната. Драко (Алфа Драконианците) искаха да се включат в играта на генетиката, затова решиха да създадат своя собствена корпорация, като изнасилват пътя си към Анунаки, създадени rh+ човешки линии.

Ето защо имате В- кръвна енергия заедно с В+.

Докато и двете В групи споделят сходни черти … B- имат по-висок коефициент на интелигентност, основават се на повече логика, склонни са към негативни емоции (когато са небалансирани) и са по-склонни към хомосексуалност / не-бинерна полова идентичност Това е така, защото Драко първоначално са били несексуални същества. След като трябва да приемат човешка форма, те трябваше да избират полове, което не е естествено за тях.

Ние B+ сме склонни да се придържаме към традиционните роли на половете, тъй като не сме Драко (непаднали ангели). Някои хора са хибридизирани.. което означава, че сме рецесивни.. така че това може да повлияе и на начина, по който се изразява енергията на кръвта. Б = Бета енергия А = Алфа O = Омега

Ето някои характеристики на B+ сирианците:

Като B+ сме топли, склонни сме към положителни емоции и състрадание (когато сме балансирани), емоционални изблици и садизъм (когато сме неуравновесени), много любящи.. най-любящата всъщност от всички останали кръвни групи, обичаме групите и се фокусираме върху общността / приятелите срещу индивида, въплъщаваме майката / . Бета-тата не са конкурентни като другите кръвни енергии. Знаем силата си и сме уверени в себе си. Това ни позволява да оставим останалите енергии на кръвта да блестят .. защото имат нужда да бъдат видени и утвърдени.

Нямаме тази нужда, тъй като за разлика от другите енергии, ние се самоутвърждаваме. Ние също сме много хитри и сме майстори в манипулацията. Мислете за нас като играем шах на много нива нон-стоп 24/7 .. и тогава ще започнете да разбирате сирийския ум.

 В служат като библейски богове, клас на кралската линия на Енлил. По отношение на масонската пирамида на властта, ние сме на самия връх на хранителната верига. Силовата структура на „Земята“ е така: Най-отгоре на пирамидата, най-отгоре в клас В по кръвна линия свещеник. Това е кръвната линия на Яков. Те съставляват жрец-царете, Фарона-папата. Под свещениците-царете е свещеническият клас. Под това са царете, под тях са политиците/държавните глави/благородниците. Под това е воинската класа (военна) / работническа класа / средните Джо / нормални. Това трябва да е О+. (О-те съставят Кралския Драконски земни драконови кралски линии .. а не кралските линии на Анунаки.. важно разграничение).

Под военната / работническата класа е робската класа на страните от 3-я свят. Сирианските мозъци не действат на нивото, на което действат другите мозъчни вълни. Погледнете Бета вълни в графиката, която включих по-долу.. можете да видите разликата в честотното изражение. След като достигнем потенциала да можем да самоактивираме „боклуците“ си ДНК …

Аз лично вярвам, че Beta-тата ще бъдат най-мощните същества на Земята поради факта, че имат Annunaki kingship line ДНК / кръвна енергия. В момента Драко се размножават в човешките линии и придобиват различни кръвни енергии.

Драко вярват, че ще надминат Анунаки, след като това бъде направено, защото те ще бъдат ДВЕТЕ Анунаки и Драко, които ще им дадат допълнително генетично предимство. Ето защо те преследват божията глава. Възможно е да успеят.. но според шумерските текстове, кралската линия на Енлил ще бъде в позиция на плочите на сътворението във вечни времена. Плочата на сътворението / таблетката на съдбите (Библейската книга на живота) е средната, с която всички кръвни енергии, светлинните кодове (душите) са оковани. Това обобщава защо сме в средата на кръвна война и генетика. Анунаките скоро ще се върнат. Всеки път, когато се върнат, те заличават възможно най-много хибридизирани драконовски линии и регенерират кръвните линии. Тук вече имахме няколко събития за масово изчезване.

Ето защо имате някои Драко, които отказват да се размножават с rh+ човешките линии, тъй като не искат да се слеят с робовладелските творения на Анунаки и да останат „чисти. „Имате други Драко, които директно водят война с Анунаки / Библейския Бог, като се размножават в човешките линии, за да увеличат цифрите за Драко и да създадат структурата на Богхед, която е необходима за свалянето на оригиналите / Annunaki Господари.

Ето защо АБ- са желателни за Драко, които разбират как работи енергията на кабалистично ниво.. те буквално възнамеряват да свалят Бог с помощта на генетика и хибридизация.

(Б) кръвната енергия винаги е била заплаха за хаплогрупата J-line .. нацистите специално са го насочили по време на войната / в трудовите лагери .. документиран факт. (А) кръвна енергия има също. Те сатанинските J-линии предпочитат О+ да служат като основен робски клас на тази земя. Те ясно го очертаха в книгите си и го посочиха в политиките си на дневен ред. Шестиците са невъзможни за контрол. B-тата носят кралската енергия на Анунаки. Комбинацията от АB в комбинация с кръвта на Драко – създаване на АB- е заплаха за ВСИЧКИ корпорации на тази Земя, защото тя е единствената с потенциал за сваляне на цялата система.

Автор:

Dawn Treader

Източник: Фейсбук

 
 
 
 
 

Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. Силва каза:

    Това не е баш така. Не идентифицирайте кръвната група с физическото тяло.От Източника се отделят монади. По две, по две……Едната е с полярност +, другата с – . Светли , Тъмни. И двете са с бъдещ кръвен фактор 0. Всяка от тях се дели на две. Едната заема Ин, а другата Ян полярност. И двете с кръвна група 0. Всяка от тези плазми съдържа А и Б антигени. Това означава ,че те създават поколение А и Б. Никой от децата А и Б не може да спи с майка си и баща си -група О. На енергийно ниво тези двойки излезли от централната душа носят кода на сътворението. Женската има по малко Ян енергия, А мъжката по малко Ин. Това са пламъците близнаци. За това 0 + – не приема от другите кръв. Би било кръвосмешение. Тези двойки са известни като тигър и пчела. Това повторение го виждаме при двойките рептили на сирианци. Те просто повтарят сътворението. Роби или по скоро души от Източника. Това са родителите на кръвните линии. Но най-силна е тяхната.Наметятбли се пламъците близнаци, повтарят сътворението. Наричат ги двойка на небето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.