Как да се излекуваме от ГРИП?Нашето Тайно Оръжие Кислородна Вода

Spread the love

Как лесно и евтино да излекуваме грип?

Фармацевтичните компании,които получават милиардни приходи от продажба на препарати застава категорично против изпозлването на безопасни,евтини и потенциално ефективни методи за лечение с помощта на озон,водород и водороден пероксид.Много лекари са настроени враждебно към методи на лечение,които пациентите могат да предприемат самостоятелно.

Много уважавни медици,които употребяват озон и водороден пероксид при лечение на СПИН са преслевани от държавните органи и са принуждавани да закриват практиките си.Тук не само става дума за лечение на спин и други вирусни инфекции,които днес се лекуват традиционно само със супер скъпи препарати.В САЩ вече е отделен милиард долара за разработка на ваксина срещу коронавируса.И се очаква да се появи до година и половина.Представете си 3 милиона долара на ден за ваксина,която може би ще се появи,а може би не.И вие ще попитате ,а защо година и половина ,толкова ли е сложно да се разработи? Много просто,те може и въобще да не я разбработват. Защото за година и половина епидемията може да приключи сама или тази ваксина ще разработят израелските разработчици,защото съвсем наскоро,те съобщиха ,че вече имат готова ваксина и тя вече се изпитва върху хора и те имат готовност да започнат нейното производство в течение на 900 дни.Затова заяви даже израелският премиер-министър Натеняху.За дни се появи информация за това,че вирусът има расова,генетична избирателност.Той е опасен за азиатците,щади белите и изобщо не въздества върху латиносите и жителите на Африка.Тоест трябва да се отнасяме към него сериозно,но в никакъв случай да не изпадаме в паника и да не позволяваме на недобросъвестни търговци да печелят от това милиони.В крайна сметка ние не сме беззащитни срещу корона-вируса доколкото много от острите вирусни инфекции се предизвикват именно от коронавируси и ние ги пренасяме без дори да подозираме затова. Как помага кислородната вода?

Профилактично на седмица можем да капваме по 2 капки кислородна вода в ушите,тя може да ни помогне спокойно да предотвратим тези инфекции.

Такова просто стредство дава усилване на имунитета.А доколко коронавирусите имат дълъг инкубационен период и в този период ,докато не се е вкоренил в организма на приемника самият вирус е уязвим.Кислородната вода може да му подкастри вирусните пипалца и да ви съхрани здрави!Под микроскоп се вижда как Водородните йони унищожават грипния вирус и той не може да се закрепи в организма.

 

В Русия е направено експериментално изследване за лечение на грип с кислородна вода .Хората ,които са болни и са получавали за 3 дни сутрин и вечер по 2 капки кислородна вода в ушите са оздавявали 2-3 пъти по-бързо от тези ,които се лекуват с лекарства.А ежегодно грипният вирус убива около 650 000 човека.

 

През 2013 година във Forbes излиза статия за безполезността на Tamiflu- известното лекарство против грип ,широко рекламирано от фармацевтичните компании.

Цялото видео на руски гледайте тук :

Бъдете здрави !

Портрет по снимка за подарък

ВЪВЕЖДАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ

БИОСЕНЗОРИ вместо МК Ултра

Дендерски Зодиак – Ключът към Миналото

Как можем да променим съдбата?Какво да правим ако не ни върви?

Как звукът формира нашата реалност ?

Защо отмениха нашето бъдеще ?

Древните Български руни Пазят Магическият Символичен Език на Вселената

Магическата сила на Планинския Кристал


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!