Анунаки,Енки,Енлил и Адаму

Spread the love

Жителите на Нибиру са Анунаки. Това,което в крайна сметка пътува през дълбокото пространство причинява проблеми в атмосферата на Нибиру и след период на проучване, Aнунаки стигат до извода, че за да поправят своята атмосфера, те трябва да я обогатят със злато.

Те проучиха всички планети в нашата слънчева система и откриха, че планетата с най-голямо количество златни находища е Земята, така че се направи план, чрез който отряд на Анунаките ще пътува до Земята и ще извлече необходимо злато от морската вода. Индивидът, който отговаря за цялата операция се нарича Енлил и той пътува заедно с индивид наречен Енки в ролята на главен инженер. И двамата пътуват до Земята, заедно с кораб на Анунаките, който трябвало да носи златото извличано от морето, по-специално от Червено Море и крайбрежието на Северна Африка. Екипът пристига преди около 450 000 години създава техния основен лагер в региона на Шумерия – между Тигър и Река Ефрат, регион, който наричат ​​Едем. Всичко върви добре за начало, но те не могат да извлекат достатъчно количество злато от морето и от центъра им ги превключват в операции до Африка, където изкопават златни мини. Въпреки че започват добив на злато в Африка, техният основен център на действие остава в Едем в Шумерия.

В крайна сметка Енлил напуска планетата ЗЕМЯ, оставяйки на Енки пълен контрол. Докато златото се добива, следващата орбита на Нибиру доближава до Земята. Скоро някои от анунаките, които извършват минното дело, започнали да се оплакват,че това е много по-трудна работа, отколкото са се съгласили да вършат излагайки на риск цялата операция. Енки измисля идея и това е да модифицират генетично проточовеците (вероятно Homo Erectus / Habilis), които са на планетата да ги направят по-интелигентни и в състояние да извършват тежката работа на минното дело. Анунаки имат технология, която използва генно инженерство, която те разработиха много отдавна. Тя е базирана на технология за използването на нещо като „компютърен главен диск “, наречен Аз , който е способен на управление на изключително сложни процеси като генетична манипулация и това е това технология,която ЕНКИ използва за създаване на новата раса на робите. След много опити и грешки, Енки успява да произведе Анунаки / Homo Еректус / Хабилис хибрид. С други думи, генетичната структура на Анунаки е смесена с генетичната структура на Homo Erectus / Habilis за създаване на нов тип човешко същество.

Този нов хибрид Eнки нарича „Адаму“. Отначало Адаму не са в състояние да се възпроизведат сами по себе си и така се създават женските Анунаки НО Анунаките отново се уморяват от това, особено тъй като има недостатъчен брой на Адаму за добив на златото в достатъчни количества. Така Енки след това започва да работи отново направил своя адаму способен на сексуална репродукция. С други думи, Енки „създава Адаму в Едем, но след това допълнително създава a жена АДАМУ (Ева, вероятно), за да позволи на адаму да се самовъзпроизведе. Това сега работи изключително добре, адаму са разумно интелигентни и работят много. Те също започват да се репликират в голям брой и Анунаки ги обучават да отглеждат култури. Адаму са ниски и тъмни, докато Анунаки се представят като високи и Бледи. Основният възприет символ на Анунаки е „крилатият диск“ – централен диск с орелски крила от двете страни – a символа се среща и в династичен Египет. Добре е да се върнем се към причината за този символ малко по-късно. В този момент започва да се създава проблем. Анунаки намират женските адаму за много привлекателни и започват да се чифтосват с тях. Това произвежда друга хибридна форма, с много по-бледа кожа от адаму и тези хибриди започват да изискват да имат равни права в крайна сметка със самите Анунаки Традицията на Анунаки е, че правата на наследството преминава през мъжката линия и тъй като новите хибриди имат бащи Анунаки, те трябва да имат равни права с Анунаки, които са ги създали(това са тези анунаки / човешки хибриди,от които елита вярвам, че е произлязъл ). Това води до голямо възстание на Анунаки и Енлил е принуден да се върне на Земята,за да се произнесе по този проблем с наследството. Някои от новите хибриди са приети, докато други не са, но крайният резултат е този,че Енлил заповядва да се остави адаму да умре. В отговор Aнунали премахват цялата си подкрепа, храна, лекарства и т.н. за адаму и ефективно ги оставят да умрат. Въпреки това, Адаму се оказва изключително устойчив и оцелява. Тогава беше забелязано, че следващата орбита на Нибиру ще го доближи до Южния полюс което ще предизвика ефект на топене на всички ледове, причиняващо наводнение на по-голямата част от Земната повърхност заедно с основните земетресения и вулкани. Енлил заповядва на Енки да евакуира Анунаки от повърхността на планетата и по-нататък му нарежда да не информират адаму за тяхната съдба. Енки обаче много харесва своите творения и тайно помага на адаму, наречен Утнапиштим (библейският Ной), за изграждане ковчег, за да спаси колкото се може повече от адаму, както и всички видове животни и растения.

Ковчегът всъщност е подводница и вместо животните да „отиват по две по две“,и съдържат генетични записи от целия живот. Със следващата орбита на Нибиру, очакваната катастрофа започва и възникват масивни наводнения, с което завършва и последната ледникова епоха: тогава се унищожават всички възникнали преди около 13 000 години. Както това се е случило преди 13 000 години, (според фентъзи историята на Анунаки) Научните теории за човека развитието в Африка и след това миграцията до Америка са построени около това .

Както и да е, наводненията накрая се оттеглят и Енлил, Енки и останалата част от Анунаки се завръщат на Земята. В началото Енлил е изключително ядосан, че Енки не се е подчинил на неговата заповед, но в крайна сметка той започва да осъзнава че Енки е имал право да го направи,тъй като адаму се оказват много полезни като раса на роби. Анунаки започнват да ремонтират своята инфраструктура в Шумер, или Еден, и решават да засилят операцията си за добив на злато както и да се създаде „пътна станция“ на Марс. Марсовата пътна станция е решена тъй  като Бъдещите орбити на Нибиру ще се приближат повече до Марс, отколкото до Земята и така ще бъде по-лесно и по-ефективно за пренасяне на добитото злато до Марс и след това към Нибиру,тъй като орбитите му позволяват. За да помогнат в това увеличение на полета те изграждат „полетни маяци“ и полетни контролни станции до река Нил- Пирамидите.

Из книгата “ Еволюция“ Крис Томас

Планът на Анунаки

Сливане на Времевите Линии и Промяна на Вероятностите

Дървото на Живота- Генетичен код в Българските Шевици

Звезда на Велес или Звезда на Давид

Премахване на Стрии със сода-бикарбонат

10 Билки,които могат да растат във вода през цялата година

Защо АНУНАКИ и сивите изтребват хората ?

Портрет по снимка за подарък

 


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!