Магията на Числата- Цифрови Магически Комбинации за Въздействие върху Ситуациите

Spread the love

Числата имат магическо свойство да ни помагат в най-важните моменти от живота. С доказани числови словесни формули можете да успеете в бизнес и лични отношения, да привлечете късмет и да избегнете неприятности.

Магията на Числата- Цифрови Магически Комбинации за Въздействие върху Ситуациите

Магията на Числата- Цифрови Магически Комбинации за Въздействие върху Ситуациите

Има ситуации, когато трябва спешно да направите нещо. Това може да е свързано с финансовата или любовната сфера, със съдбовно решение или с обичайния ежедневен бизнес – късметът няма да навреди във всеки случай. Ако такъв момент е настъпил в живота ви и няма къде да чакате помощ, използвайте предложените цифрови комбинации.

 Магическа Азбука Nigromanticum за Директна Работа с Вероятностите

Сюжет за забавяне

Ако в живота ви се случват някакви събития, които бихте искали да забавите (независимо дали става въпрос за неочаквано изявление на дете за желание да живеете отделно или сте прибързани да решите да се преместите), кажете на себе си: „Четири“. Тази цифра е стабилност и има способността да забавя определени действия. Четири е вид квадрат, при който всички страни са равни, така че забавянето и в резултат на това ви се осигурява време.

Добавяне на стойност

В случай, че трябва да увеличите нещо (пари, полезни връзки), повторете на себе си: „Седем плюс едно“.  Този сюжет означава да следвате целта и енергията, а седем представлява числото на мистериозното действие. Така вие си осигурявате настроение да увеличите това, от което се нуждаете.

Можете да произнесете това заклинание с думите „осем плюс едно“, където цифрата осем действа като символ на безкрайността.

Магическа Формула за намаляване и промяна

Животът понякога изисква промяна. Когато дойде моментът и разберете, че трябва да се отървете от нещо (броят на завистливите хора, наднорменото тегло), приложете словесната конструкция на „десет минус едно“, но бъдете готови за неочаквани промени. Девет означава промяна, така че помислете за възможните последици от подобно заклинание.

Магическа Формула за възстановяване

Не можете да изградите топли отношения, дом, кариера? Всичко е поправимо. За тези цели има и числова конспирация. Повторете: „Четиридесет маги.“ Тази мистериозна фраза може по магически начин да увеличи потенциала ви до безкрайност и да ви помогне да се справите с трудна ситуация.

Време за разговори

Случва се, че няма достатъчно буквално няколко минути, за да завърши нещо сериозно. Закъснявате за работа, нямате време да завършите проекта навреме. В такива моменти си кажете: „Деветдесет и едно“. Девет, цифрата на промяна и единицата, най-бързото число, ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Освен това тези цифри обхващат времевия цикъл, като са неговото начало и край.

Магическите значения на числата неведнъж са помагали на хората в трудни ситуации. Те присъстват в живота ни от раждането и засягат не само околната среда, но и характера и съдбата ни. Така че с помощта на вашата дата на раждане можете да разберете вашата цел и предразположение към определена област на дейност. Всяка фигура има уникална енергия  и медиумите често я използват. Така че защо не вземем под внимание подобни прости решения? Използвайте своя енергиен потенциал, сила на волята и не се страхувайте да помолите Вселената за помощ.

Магическа Азбука Nigromanticum за Директна Работа с Вероятностите

Източник : Фейсбук

Превод от руски : Е.Иванова

Поръчка на Портрет по Снима за Подарък

Научете как да изберете Правилното Червило

Структуриране на Водата

Огледалото Като Магически Предмет


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!