Конспирации-Отвлечени Деца в Колония на Марс?

Spread the love

EX CIA Робърт Дейвид Стийл твърди, че на Марс съществуват колонии от отвлечени деца от НАСА .

Тази причудлива претенция беше отправена в програмата на четвъртък – InfoWars/през 2017 г./,с  домакин на Алекс Джоунс. Гостът Робърт Дейвид Стийл каза, че отвлечените деца са още една от многото тайни мисии на НАСА до Марс и децата, които са отвлечени и закарани там не са нищо повече от роби в колония на Марс.

Тази снимка се появила преди няколко години с твърдение,че това е снимка от Марс.

Снимката показва някакви сгради,но не се знае какви са те. В предаването преди няколко години Робърт Дейвид Стийл казал,че тези отвлечени деца са прекарали 2 десетилетия в Машини за пътуване в пространството,които са изпратени в колонии на Марс.Те са населени от деца ,които всъщност работят там.Тези твърдения накараха NASA да излезе с официално изявление ,че твърденията не са верни и отрече всичко това.

Всъщност това е нова конспиративна теория,която има връзка с конспиративната теория,че извънземна цивилизация от Марс е заселила Земята.Говори се,че на снимки направени на Марс се виждат странни фигури ,които приличат на статуи ,направени от човешка ръка.

Официално се твърди,че това са скали,но много от тях приличат на статуи.Дори има пирамиди на Марс,което е доста странно.

Ще бъде ли Марс Колонизиран от Човешката раса ?

Това звучи като научна фантастика, но журналистът Стивън Петранек счита това за факт: до 20 години хората ще живеят на Марс. В тази провокативна беседа Петранек прави случая, че хората ще станат космически вид и описва с увлекателни подробности как ще направим Марс следващия си дом. „Хората ще оцелеят, независимо какво се случва на Земята“, казва Петранек. „Никога няма да сме последни от нашия род.“

Природните Аномалии се използват за преместване във времето

Машината на времето и пътниците във времето-Хронопортатори

Тайната сила на татуировките-кръвна магия

Премахване на стрии със сода-бикарбонат

Розова сол от Хималаите- 10 Предимства на розовата сол

Портрет по Снимка за Подарък

Извънземен Амулет ?


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.