Защо Виждам 333? Значението на 333

Spread the love

Духовното значение на Ангелско Послание Номер 333
Виждате ли числото  333 навсякъде?

Чувствате ли все едно ви следва навсякъде ? Гледаш часовника и часа е 3:33.Но не само това -виждате 333 многократно; на регистрационни номера, телефонни номера и разписки …. Какво означава всичко това?

Когато виждате същото число отново и отново, това е съобщение от вселената. Ангелите използват различни знаци, символи и числа, за да ни изпратят божествени послания.

Трите значения на Послание номер 333

В тази статия ще споделя с вас трите духовни значения на  числото 333.

Защо Виждам 333? Значението на 333

Защо Виждам 333? Значението на 333

Първото значение на 333: Развийте естествените си способности

Числото 333 означава енергия на вдъхновение, растеж, творчество, радост, въображение, проявление и най-вълнуващо естествената психическа способност.

Ангелското число 333 е означава ,че вселената ви призовава да развиете своите духовни таланти, психически способности и божествени дарове, които са били с вас през целия ви живот.

Втори смисъл на 333: Възнесените учители са с вас

Възнесените Майстори, които се смятат за Исус, Мойсей, Буда, Куан Ин и Йогананда, също ходеха по земята, преди да се издигнат в духовна форма.

Те сега присъстват във вашия живот, за да ви помогнат да дефинирате и развиете вашата цел за божествения живот.

Те искат да знаете, че сте защитени, подкрепяни и обичани
Ангелите, архангелите и възнесените учители никога няма да се намесват в живота ви без да ви питат. 333 означава, че те ви слушат и трябва да ги наричате, когато почувствате, че имате нужда от помощ.

Имайте вярата и доверието, че те са с вас, за да ви помогнат да помагате на другите
Числото 333 напомня, че вселената, ангелите и възнесените мастери работят с вас на много различни нива.

Независимо дали искате помощ по лични или професионални причини, те са с вас. Тяхното намерение е да ви помогнат да дефинирате и изпълнявате най-големите си желания и да постигнете целта на вашия земен живот.

За да достигнете целта на живота си, трябва да живеете в истината и да изразите ясно своите духовни стремежи.

Възнесените Майстори ви дават възможност да бъдете светлина в света; човек, който резонира с милосърдие, радост и щастие.

Майсторите искат да бъдете авантюристични, вдъхновяващи, творчески, социални, визуални, енергични, изразителни, любезни, дипломатически, интелигентни, смели, артистични и чувствителни, с повишена психическа способност.

3-то значение на 333: Бъдете ангажирани с вашето пътуване

Ангелското послание на числото 333 може да бъде поразяващо, ако не сте готови да осъзнаете своите психически способности.

Трябва да успокоите ума си чрез медитация и да слушате вселенските послания.

Отделете време всеки ден, за да медитирате. Седнете и отворете ума си към Вселената. Обърнете внимание на звуците и сетивата около вас, докато чакате за напътствие.

Трябва да се ангажирате да развивате способностите си. Това е вълнуващо време и вселената иска да успеете. Ако се почувствате претоварени от това, че Възнесеният Учител ви избра чрез този номер, те искат да знаете, че ще получите помощ по пътя.Тъй като развивате тези нови таланти и осъзнавате вашата истинска цел, вселената също така иска да помагате на другите

Имате божествена съдба и не трябва да я пазите само за себе си.

Използвайте своите страсти и таланти, за да помогнете на другите по пътя. Ще се появят нови възможности всеки ден, ще бъдете подготвени и ще знаете, че ангелите са с вас.

Това е невероятно време в живота ви, за да се възползвате от него. Позволете на мистичния ангел номер 333 да ви води през вашия ум, тяло и дух, тъй като възнесените учители продължават да ви подкрепят, както вие определяте, и вашата цел на живота и божествената душевна мисия.

Енергийните качества на ангелското число 333
След като обсъдихме ключовите послания на 333, е време да се потопим по-дълбоко в мистичните, вибрационни качества и кореспонденции зад това магическо число. За да направим това, трябва да разделим числото в неговите отделни елементи:

3

33

(3 + 3 + 3) = 9

(3 + 3) = 6

Вибрационните качества на числото 3

В науката на нумерологията 3 представлява творчество, оптимизъм, самоизразяване, въображение, спонтанност и социален ентусиазъм.

Това е числото на изпълнителя, художника и социалната пеперуда.

Но 3 също така носи вибрацията на снизхождение и екстравагантност, независимо дали става въпрос за хранене, пиене, любов, мразене или живот.

Вселената се балансира от природните закони, които са от съществено значение за поддържането на хармонията и реда.

Те се наричат ​​Универсалните закони.


Универсалният „Закон на три“ обяснява, че номер две е призната като дуалност, която е необходима за нашето съществуване. Някои примери за двойственост са: положителни или негативни, раждане и смърт, мъжки и женски, и ин и ян.

Три става  официален балансиращ закон за Вселената, само когато се комбинира със сила, за да го неутрализира.

Три създават единица, тъй като никоя от оригиналните две не е по-голяма или по-значима от другата. Всяка част от цялото тогава се държи не само за себе си, но и в полза на цялото.

Това може да се отрази в много езотерични и религиозни теории на святата триада, включително:

Минало Настояще Бъдеще
Съзнание – Подсъзнателно – Суперсъзнателно
Отец – Син – Свети Дух
Раждане – Живот – Смърт
Ум – тяло – душа
Майка – Отец – Дете
Начало – Среда – Край
Формата на самото число 3 също е изключително отразяваща  вибрационната енергия, която носи.

Както е демонстрирано в Универсалния закон на три, то е балансирано с равновесие ; нито една част от него не е по-тежка от другата.

Питагорейците са вярвали, че „3″ е първият истински номер; това е и първото цифрово число, което представлява геометрична фигура: триъгълникът.

В древната символика един триъгълник нагоре представлява духовна енергия , действие и служба; от друга страна, триъгълник, насочен надолу, представлява заземена земна връзка във физическото измерение.

Номер 3 също така представлява Възнесените Майстори , които живеят в духовното царство на висшите божествени енергии.

Това са пророците, лечителите и забележителните учители, които са превъзхождали човешките ограничения, след като са живели тук на Земята.

Те са  в контакт с онези, които търсят духовно напътствие и по-високо съзнание, но само след като ги поканим.

Не забравяйте, че ние сме същества, които притежават Универсалния закон за свободната воля и те не могат да се намесят, освен ако не освободим тази свободна воля и не ги поискаме да го направят.

Тази феноменална енергия ни напомня, че нашите намерения, мисли и утвърждения никога не излизат нечувано и те непрекъснато се повлияват от честотата на тези свещени същества. Те ще ви помогнат да проявите желанията си.

Близнакът е 3-ти астрологически знак в зодиака, перфектно отражение на двойствеността и равновесието. Този астрологически баланс обхваща взаимодействие, комуникация и идеи. „Близнаците“ са непрекъснато адаптивното отражение на разделянето на личности и перфектното показване на дуалистичния характер на знака.

В Таро, третата карта в „Майор Аркана“ е „Императрицата“. Тази карта се управлява от Венера, планетата, която отразява всичко от страстта, плодородието, красотата, любовта и изобилието.

Тя ни казва да се свързваме със сетивата си и да се наслаждаваме на живота чрез естествената красота, която ни заобикаля ежедневно.

Също така съдържа послание за разпознаване на необходимостта да се открият нови начини за изразяване на истинската ни същност, като същевременно се вземат тези идеи и се преподават на човечеството, което силно резонира с интензивното послание, изтъкано в рамките на числото 33.

Майстор номер 33: Всемогъщият алхимик или „Учителят Майстор“
Числото 33 е основно. Подобно на числата 11 и 22, числото 33 носи невероятно силна вибрация, може би най-силната от всички!


Числото 11 отразява видението.

Числото 22 отразява сградата.

Числото 33 отразява Алхимика.

Числото 33 е олицетворение на абсолютното и перфектно духовно равновесие , смирения учител, резултат от съчетанието на 11 прозрение и 22 действие.

Носейки най-високата енергия на духовното просветление, майсторът-строител 33 е физически разбиран като способността да носи осветено съзнание, като семената на растенията, за да изгради и да използва натрупаните знания и опит като духовен учител.

Въпреки, че един 33 Учител-майстор е пълен с амбиция, той отразява усъвършенствания акт на проницателно разсъждение на мисълта преди да комуникира.

Това число олицетворява умението да се проявяват сънища и идеи към реалността до галактически удивително ново ниво. Дори ако нещо не изглежда практично в тази физическа област, то представлява пълноценна алхимична способност.

Това е магическо число, отразяващо пронизваща духовна енергия , движена само от намерения от положителна природа.

В древната религия на зороастризма Вибрацията на Учителя-майстор е лесно демонстрирана и енергично обгърната в своите 3 етични принципа: „Помислете добре, (интуицията на 11), действайте добре (основаване на 22-те) и говорете добре“ (учител на 33).

Чрез преодоляването на личните емоции можем да се научим да се съсредоточаваме върху много по-висок ангажимент и цел. Без скрити мотиви или егоистични лични цели, обслужването на другите е единствената истинска цел както в духовното, така и в физическото ни съществуване.

Над вибрациите на интензифицираното число 3, енергията от 33 включва вибрациите на номер 6.

Номер 6 е най-хармоничната вибрация на всичките 9 едноцифрени числа.

6 е най-любящата и фамилна енергия, от всички едноцифрени числа, поддръжниците. Това е състрадателна честота на върховна мъдрост, която все още се основава тук във физическото.

По този начин 33 носи енергията на шестия знак в зодиака, Дева.

Девата е знак за Земята, което не е съвпад. Знакът на Дева е представен от символа на девицата и управляван от планетата на общуването, Меркурий.

Девата отразява истинското представяне на аналитичните умения , вербалната комуникация и чистотата, правейки света по-добро място. Точно както при 6-та и майстор номер 33, тя държи детайлно ориентирана енергия, която е много критична и замислена преди действието.

По ирония на съдбата, конфликтът 3 и 6.

В 6 се носи енергия на анализа, за разлика от творчеството и въображението на базата на 3; тя стига до сърцето на материята, като решава проблемите логично.

Това прави енергията на 33 още по-интригуваща. Тя ни казва да използваме творческото си изражение, за да подхранваме и култивираме хуманитаризма в широк мащаб.

По отношение на нумерологията 33 без съмнение е най-духовно просветената от всички числови честоти.

Вибрационните качества на номер 9
3 + 3 + 3 = 9.

Номер 9 носи най-духовно просветената енергия на всички едноцифрени числа.

Енергията на 9 представлява вечността, универсалните закони, кармата, служенето за човечеството, духовното пробуждане и окончателният край (последният от кардиналните числа).

Формата на 9 е противоположна на 6; докато 6 е символ на състрадателна майчинска любов, 9 показва символ на това състрадание на по-голямо ниво за всеки; резервоар за даване в глобален мащаб , с наклон надолу, който никога не се изпразва.

Деветият знак на зодиака е SAGITTARIUS, представен от стрелеца.

Стрелецът дърпа стрелата си обратно, стреляйки в непознатото.

Тяхната крайна цел: духовно търсене на истината и постигане на просветление.

Философията, древната мъдрост, конспирациите или някакво езотерично знание са това, което този знак изпитва.

Показан като генът на кентавъра, това олицетворява баланса на силната връзка както със съзнателния физически свят (половината животно), така и с подсъзнателния и психически духовен свят (половин човек). Това представлява необходимостта да бъдем усърдни и достатъчно съзнателни, за да се научим сами.

Ученето чрез пътуване, опит и непонятна интуиция е по-скоро жизнена цел, отколкото егоистична цел.

Ставайки отбранителен в това, че е казал как да се научи, тази независима природа прави невъзможно Стрелецът да бъде закрепен.

Макар и привидно безотговорно, този знак се отегчава от всичко, което не поддържа страстен интерес.

Това обикновено е разяснителен признак на по-високо призвание.

По-големи от живота, оптимистични и ентусиазирани отвъд думите (както при творчеството 3), те могат също така да бъдат брутално честни и ясни, както е необходимо с вибрациите на хуманитарния учителя-майстор 33, който се надява да промени света .

В Таро, 9-тата карта е THE HERMIT.

Той отразява вътрешното познание на себе си, търсенето на душа и силното ръководство, докато сте сами.

Визията на тази карта и посланието, което тя предава, ВИСОКа резонанс с номер 3 и главен номер 33, но същевременно носи много подобна вибрация на числото 333.

Показва един човек на планина, който държи  фенер, за да светне пътя.

Ермитът е достигнал като духовен връх  пътя на изолацията и най-накрая е готов да сподели знанията си за достигнатото по-високото  осъзнаване, с другите.

Най-интересното в тази карта е, че показва интензивния контраст на 9 към изходящата креативна енергия на 3-те и хармоничната енергия за подхранване на 6-те.

Ермитът е самотен в по-широк смисъл; той не иска да бъде интровертен, а по-скоро стои сам по себе си образно в способностите си да разбере света около себе си.

Той обаче е върховен хуманитарен и има за цел да сподели своето просветление и мъдрост със света.

Повтаряне на последователността на ангелското число 333
Ангелското число 333, което се вижда повтарящо, притежава комбинираните енергии, вибрации и атрибути на номер 3, главен номер 33, номер 9 и дори числото 6.

Самото 3 представлява три характеристики: разбиране, мъдрост и хармония. Умножете това с 3, и вибрациите са изключително мощни.

Тройните последователности от номера притежават енергийна честота на този индивидуален номер, ускорена до много по-силна вибрация. След като разберем тези числа, най-накрая можем да разберем по-дълбокия, божествен смисъл на числото 333:

Триада на творческото изразяване, служба и заградена духовна енергия (3)

Перфектен баланс на прозрение и действие = алхимия на духовно просветен учител-учител (33)

Светлината в глобален мащаб, израз на по-високо призоваване към хуманитаризма (9)

Когато видите числото 333, бъдете сигурни, че това, което създавате, е приведено в съответствие с хуманитарната душевна мисия и целта на живота ви!

Следете мислите и действията си, защото, когато видите епичния номер 333, създавате с подкрепата на божествения Източник . Вашата алхимия силно резонира и засяга колективното  съзнание.

Говори се, че ангелите „шепотят в ухото ви“ или дават някакъв вид натиск, за да може да видите числото в много точно време. Какво друго обяснение би могло да има за повтарящо се събитие като това?

Няма такова нещо като съвпадение; това е просто божествено време, което ви насочва да развиете по-високо духовно съзнание.

Грешки в грима,които ви състаряват

Природна рецепта за болки в ставите на ръцете

Решаване на проблемите с ерекцията

Трикове за сочни устни

Вечерни Рокли – Идеи за Вечерна Визия

Това най-мощно лекарство срещу бръчки има само 2 съставки

Черните точки и пъпките ще изчезнат с тези лесни 3 рецепти

Как формата на вашето лице разкрива вашата личност ?

Защо виждате 999 ?

Защо виждате 888?

Защо виждате 777?

Защо виждате 666?

Защо виждате 555?

Защо виждам 444?


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!