Нова Биологична Програма на Сътворението: Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Spread the love

Най-голямата трагедия е, че всички народи се появяват и изчезват, лишени от разбиране и знания за способността на хората да живеят вечно в плътта, че не е необходимо да умират. Искам да освободя умовете на всички хора от грешки в Библията, свързани с мита за Адам и Ева.“

Исус Христос

„Как бихте могли вие, грешник, да знаете за него?

Само в небето беше определено кой смее да знае за Граала.

Защо ще бъдете толкова честно да знаете, че Светият Граал е там?“

Волфрам фон Ешенбах

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Първо, важно е да разберете своята природа, своя биологичен произход и божествена съдба: човекът е създаден за растеж в образа на живата светлина, по образец на Адам Кадмон , а не в образа на хуманоидния живот на други планети, да разбере разликата. Биохимичният процес може да възстанови тялото, клетката зад клетката, когато химическите елементи са балансирани в проекцията на живата светлина.

Поколение след поколение, живот след живот, хората са програмирани да вярват, че тук те не са нищо повече от жива плът за кратко време, за да се бият за живота, а след това да умрат и да бъдат погребани. Мнозина все още вярват, че единственият им принос са децата, които остават след тях, без да осъзнават, че самите те са безсмъртни и безкрайни същества – Божествените искри на Земята, които трябва да се събудят, независимо от плътността на двойствеността и разделението.

И това бе демонстрирано от Исус, когато балансира основните тридесет и два химически елемента в човешкото тяло с тридесет и третата – трансформацията на Светлината, известна като „Лак Боймер“ (препрограмиране на човешката химия), която аз постигнах, сега ви предлагам. Това показва, че клетъчните химични функции на всеки човек и на всяка възраст могат да бъдат изцяло възстановени в Христовото тяло на Светлината.

Исус дойде да реактивира химическата матрица на Светлината в човека и да му позволи да го използва като функция, която дава възможност за крайната ултраструктура на Светлината на кристала Урим Тумим . Определените думи буквално означават: светлина и съвършенство ( Урим-Тумим ), което е Святият духовен резонанс на Вечната Светлина. Но кой се нуждаеше от това далечно време? (И дори и в наше време, са забранени тези древни истини.)

Той – пратеникът на Бога – ще бъде в човешка форма, като човек между хората, с превръзка върху духовните очи, за да премине през най-трудните земни изпитания. След известно време, когато превръзката пада, зависи от него да види своя Източник и по този начин себе си, както и неговата Мисия. В съчетание с най-строгия съд, тази мисия ще донесе спасение на хората, които търсят истината.

Абд-ру-шин

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Днес този процес на активиране на магнитно-гравитационни полета около тялото, когато молекулната структура може да бъде променена и тялото е възстановено до различна дължина на вълната на светлината, е достъпна за всички хора на нашата планета, ако моделът за енергийна транслокация на живата светлина се използва правилно. Трябва да знаете, че тялото ни във физическа форма е приемник за други тела на Светлината, които променят енергийната матрица, освобождавайки човека от Чакрите, като дава превъзходството на електронното конюгиране в организма върху химическите процеси, когато тялото вече не се съдържа в биохимичното робство “ „нашия триизмерен свят“.

Никой не трябва да умре. Ще умрете, само ако вярвате, че ще умрете. Но тялото не трябва да умре. Тялото е проектирано така, че да живее за сметка на жлезите, а не за сметка на органите. Благодарение на освобождаването на хормони с жлези, тялото е предназначено да живее стотици хиляди години и никога не остарява. Вие сте по-голямо съкровище, отколкото си мислите. Вие сте самият Бог.

Рaмта

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Физическо Безсмъртие и Вечна Младост

Тук нашата задача е да научим техники и ключове за връзка с Дървото на живота, познато като нашата Галактика на Млечния път или Звездния мост – пътя на боговете. И по-специално – към един от нейните клонове, звездните системи на нашия Зодиак, а не към един, а веднага към всичките 12 знака; и да не останем вързани за чакриите, които се придържат към земната равнина на триизмерността на планетата, скрити от звездите заради егрегорите на съществуващото общество. Дойдохме до края на експеримента на подигравка на нашето божество и беше време за прехода към 5-то измерение за всички нас. За да постигнем физическото безсмъртие и вечната младост, човешкият живот трябва да бъде свързан с по-висши галактически системи, ние сме едно с Бога.

Целият ни живот е кодиран в клетъчното деление, тук е важно да разберем, че нашето тяло може да бъде превозвачът домакин не само за “ супермашината Мазарот “ (Зодиак, неговата кристална съставка), повтарям, това са кристалните енергии на целия Зодиак (Живата светлина на тялото на Христос) , което дава вечното клетъчно деление на физическия носител.

Още веднъж: ние можем да носим в себе си силата на енергиите, не само на един знак на Зодиака, тъй като в момента ние сме помрачени от владетелите на планетата, а от всички дванадесет едновременно, тоест да постигнем максимално Святия Дух.
„Бог е Огън“.  Целта на православния живот е да придобиете Светия Дух, който е ипостазата на Бога. „Студената и гладът ще бъдат почувствани от всички онези, които, смятайки себе си за православни, не искат да възприемат Духа, дори ако тези хора изпълняват ритуали, те не са обременени с благодат.“ Тези съдове са затворени, в тях липсва влажност – те ще останат сухи, защото те са затворени … “

Всички техники за постигане на биологично безсмъртие и Ключовете към тях понастоящем са достъпни за човечеството и само чакат да бъдат открити … Всичко зависи от нашата духовна и генетична способност да разбираме. Аз съм готов да обясня на всички, да дъвча тези вековни тайни на човечеството и да ви отведе до активната работа на вашите 12 енергийни акупунктурни меридиани, като ги свързвате през кристала на Урим-Тумим към 12 клона на нашия Зодиак или Мазарот от Галактическото дърво на Живота.

Сега не е нужно да изпитвате възрастта и смъртта, всички тайни се разкриват, безсмъртието от мен и моите последователи е постигнато, пред цялото човечество се очаква само физическо безсмъртие и вечна младост.
Последващо …
Бяхте научени, че сте родени да живеете само един момент от времето, да остареете и да умрете. И понеже вярвахте, че това е вярно, това стана реалността на живота ви в тази равнина. Но това не е вярно. Ти си Бог, и това е твоята истина! Искате да знаете как изглежда Бог? Отиди и погледни в огледалото. Поглеждаш го право в лицето.

превод от руски : Е.Иванова

Антиматерия- Изменение на Реалността

Церн и Отварянето на Портал чрез Окултни Ритуали

Сатанинските Тайни на Ватикана

Грешки в грима,които ви състаряват

Древните Символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството

Древните Български руни пазят Магическия Символичен Език на Вселената

Портрет по Снимка за Подарък

Как да прикрием Луничките с Грим

Кой е най-подходящия Любовник според Зодията


Spread the love

You may also like...

4 Responses

  1. Дора каза:

    А кой е автора на тази статия?

  1. септември 23, 2018

    […] […]

  2. септември 24, 2018

    […] […]

  3. октомври 23, 2018

    […] Тези четири науки някога са били масово изучавани.Това някога се свежда до времената на брамините в Индия.Много по-рано е било начин на живот – във времената на протомаговете на Персия,още преди Зороастър.Така се е обучавало и в Египет.Нямало е забрана да отидеш до вратата на храма и да кажеш :“Моля да бъда посветен в тези мистерии“.Всеки е бил приеман,но според способностите му е бил обучаван до където може.В по-късните времена тези знания започват да бъдат преследвани.В 3-4 век ранното християнство  е било силно езотерично,но след Никейския събор и след съборите от 6 век,християнството започва да преследва окултната мисъл,тогава става реформата на библията,изваждат множество книги оттам.На първо място „Книга на Енох“- има три книги на Енох ,но една е много важна за нас ,пази се в екземпляр от 10 век ,наречен Славянската Книга на Енох,ръкописите са намерени от 10 век в България,Сърбия и се смята ,че това е Богомилската Книга на Енох.И точно тази книга на Енох описва Космогонията и контактите с Нефилимите.Когато настъпват тъмните времена тези четири херметични науки са обявени за магии,ереси,опасности,появява се идеята за страх от тях и знаещите тези науки ги скриват.И те самите стават скрити,тайни общества и още повече прикриват тайното си знание в символи и алегории.Най-кодираните книги от тези науки всъщност са книгите на алхимиците.Достигналите до нас трактати по алхимия се съхраняват в големите световни библиотеки.Цялото знание е било прикрито със символи . И тези символи еднакво важели за алхимията,астрологията ,кабалата и магията.При това алхимиците започнали да обявяват за цел на алхимията добиването на злато и търсенето на еликсира за вечен живот. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!