Войната Между Био-Роботите и Хората

Spread the love

Биориботите съществуват открай време ,даже не можете да ги различите- кой е био-робот и кой е човек ?Нека да направим малко разграничение кой какъв е.Човекът е роден от жена -майка,той има съвест,има чувства- тъжно му е,болно му  е,хубаво му е ,но най-главното е ,че не е управляем !По принцип човек може да бъде управляем- чрез културни методи,чрез изкуство,но човекът винаги има възможност да си промени възгледите,да си промени живота- той е човек.

Най-близък до човека по вид е био-робота.Единствената разлика между човека и био-робота е ,че био-робота не може да се върне в човешко състояние.Био-роботът е роден от майка,през някакъв отрязък от време е бил човек,а после е станал роб, и вече не служи на себе си и на своето съзнание,а на този ,който е създал био-роботите.

Киборг – това изделие ,което ще бъде изградено от човешки материал несъмнено се създава,съществува и бива усъвършенствано.Това изделие не е човек.И това изделие се управлява от собственик само структурно. Сам киборга нищо не може да направи.В бъдещето ще има създадени войни- киборги.

Да се върнем на био-роботите.Всички знаем за Зомбитата.Примерната описана схема ,е че избраният в това зомби състояние човек се унася,а след това на определен стадий се оживява.Главния мозък остава в такова съсъояние,че няма собствен ум ,собствено мислене,но слуша господаря си.Такива роби се създават с чисто шамански техники,за да поддържат авторитета на шаманско-жреческата власт и съсловие.

В социалното общество първите роби не винаги са устройвали своите господари.Но те все още са били хора.Но днес се използват техники за промяна на психиката,за да може роба да служи съзнателно на своя господар.В тази насока човечеството също е направило открития.Робът не винаги е нужен за физическа работа.Римляните през 5-7 век започнали да взимат гръцки роби,а те били образовани.Как да задържиш в къщи образован педагог,който да възпитава бъдещия римлянин? Трябва хитро да бъде обработен , за да се чувства ,че е част от семейството,а всъщност няма нищо свое ,никаква собственост.И ето появяват се придворните  музиканти,учители,художници.С тях правели малка процедура- кастрирали ги.Кастрата вече престава да мисли за каквито и да е кариерни убеждения.Но е напълно способен да работи в тези рамки,в които е поставен.Източните сатрапи в това отношение отишли още по-напред – евнусите станали първи министри в турския двор ,в китайския двор,защото тяхната борба за престиж и власт изведнъж изчезнала.Той е умен,той е министър,той всичко знае и няма стремеж към престола.Типични био-роботи.

Има още един начин за създаване на верни роби-телохранители.При арабите- вземат в плен силен  човек,покриват го с някаква прясно одрана кожа от кон или друго животно и този човек го пускат без вода и храна в пустинята.Кожата изсъхва на слънце,главата го заболява,вода няма,организмът бавно умира,но специалистите жреци,които се занимават с производството на този продукт го следят,трябва да оцелят точния момент ,когато връзката  главния мозък все още не е загубена и човека не е спрял да диша. И тук се появява бъдещият собственик,готов да плати за този роб.Собственика нежно,ласкаво връща умиращия към живот.Дава му първата глътка вода,внимателно сваля тази ужасна,превърнала се в железен шлем твърда кожа и оживелия,който е загубил паметта си изцяло се хваща като пиленце за кокошката и започва да работи за новия си господар.

Способите за превръщане на хората в био-роботи са страшно много.Днес много от хората са превърнти във био-роботи,за да служат на корпорациите ,за да работят от сутрин до вечер и да са доволни.Затова фирмите организират т.н. тийм билдинги – ,за да може да обработват съвременните роби ,за да служат на фирмата или корпорацията още по-ефективно като му представят фирмата като негово семейство ,загрижено да му достави удоволствие.

Био-роботите са хора.

В генетическата лаборатория ЕДЕМ бил произведен първият продукт АДАМ- еДеМ ,аДаМ – ДМ коренните съгасни са едни и същи.Изговарянето предполага някакво различние ,но коренните съгласни са еднакви .Въз основа на продукта на Адам в Едем, се извършват различни биогенни експерименти за кръстосване на различни животни, в резултат на които се появяват различни хибриди, хабиру,химери.

Ето защо в лабораторията  се появява за пръв път Твореца, а след това множествени елохими ,наречени асистенти.
Създателя залепил / създадал органична основа от земята / глина (т.е. неорганичен) – вдъхна живот, но вече въз основа на органична химия започва да произвежда биороботи – ел йехудим = ел Yod

Самата буква ЙУД – геометрично IO – визуално прът и отвор I и О – обозначаващ самостоятелност = андрогинност и Хермафродитизъм. Двуполово същество,способно да се самозадоволява,самоопложда и размножава.
Именно за такъв андрогин кабалистите смятат Яхве (който има 666 имена, от които ние знаем, 99 от тях/

Така Хората, както и техните производни от авраматическата Матрица- ТОРА – това е наистина друг  биологичен вид, според Шендерович.
Всеки равин казва, че езичниците/гои/ ( Гея – Земята, на гоите – жителите на Земята) не разполагат с божествената (Йехова / Елохим / Бог / него) същност.

Още Диоген с огън в ръцете търсеше човека.И пред него от ТОРа излезе Йешуа, който дойде при рибарите и каза:
Следвайте ме ,аз ще ви направя ловци на хора.
Преди Йешуа, Якоб, който се бори в тъмнина с някого (яхве или неговата проява), чул следното:
Води битка с Бога, затова сега сред хората ще се наричаш ИзраЕл (богоборец т.е. е битка Срещу природата и Естеството)

Както може да се види в продължение на хиляди години ИсТОРия на биороботите ,създадени от Елохимите  и наречени ЕЛ Йехудим.се внедряват към човека,мимикрират и унищожават народи и страни отвътре.като съществото от филма „Пришълец“
След като изяде тялото, пришълеца напуска празната черупка и се премества в друг организъм. Това се нарича EXODUS./ИЗХОД.
По същия начин, червеи или бълхи скачат от трупа на котка или куче в друг носител, който се явява храна за паразитите.

Войната на био-роботите срещу хората се води и в момента- бездуховност,кръвосмешение,унищожение ДНК на човека чрез ГМО,кемтрейлс ,ваксини.

Рептилите  са сред нас !Само за Посветени !

Сатанинските Тайни на Ватикана

Песоглавците

Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството
Хиромантия-Науката за Гадаене по ръцете

Тайната и паметта на водата- как да си направим жива вода


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!