Рептилите са Сред Нас – Само за Посветени !

Spread the love

Материалите за рептили в интернет са много .За тях може да говорим с часове.Хора-гущери,рептили или Драконианци.

рептили

рептили

Хуманоидите-рептили имат чуждопланетен произход и са част от градските легенди,уфологията и теорията на конспирациите.Британският писател Дейвид Айк ,пропагандист на теорията за конспирациите ,утвърждава,че рептилите все пак наистина съществуват.Според неговите теориите те обитават Земята в секретни подземни бази и фактически управляват света пряко или косвено принуждавайки много световни лидери да изпълняват тяхната воля.

рептили

рептили

Образите на рептилоидите под един или друг начин се срещат в митологиите на различните народи и в научнофантастичната литература.Така ,че ако повярваме в митовете ,те са сред нас от хиляди години ,от най-дълбока древност.

рептили в древността

рептили в древността

Хората-змии наистина се срещат в митовете и легендите на много различни народи.Например те са обучавали шумерите на различни науки и писменост,а ацтеките са принасяли кървави жертвоприношения на змея Кукулкан.

древни артефакти с рептили

древни артефакти с рептили

Според индийската митология те са експериментирали с генетиката и са създали полухора ,полузмии,така наречените НАГИ.Под тази форма се срещат в индийските,китайските ,японските и руските митове.В българските народни приказки имаме също подсказки за тях например в приказката за „Тримата братя и Златната ябълка “ ,в която още в началото бедно овчарче спасява малко гущерче ,което го завежда в пещера при баща си ,който е Царя на Гущерите и му показва несметни богатства .В тази приказка много интересно се разказва за различните измерения- Горната Земя,Долната Земя и как става  преминаването през тях …ако имате време  прочетете отново цялата приказка и се замислете над символите описани в нея.

При много народи има съвпадения в митовете за битки със змейове или дракон-,Шумерите имат бог Мардук ,който се сражава със змея ТИАМАТ,Перун със Царя Змей,В сканинавските легенди Тор се сражава със змея  Йормунганд.Някой предполагат ,че просто древните са описвали войната на рептилите с друга раса.

Нордическата раса или белите пришълци.

нордическа раса

нордическа раса

Тези пришълци нашите предци почитали като богове.

индийски храм с хора-змии

индийски храм с хора-змии


бог Мардук побеждава змея Тиамат

бог Мардук побеждава змея Тиамат


Тор е бие със змея Йормунганд

Тор е бие със змея Йормунганд

 

Змията се упоменава и в библията и това е същотото като Сатаната.

змията и Адам и Ева

змията и Адам и Ева

Ето защо конспираторите ,които изследват масони и илюминати смятат ,че те имат връзка с рептилите и изпълняват сатанински ритуали.Но това ,че черната аристокрация изповядва сатанизъм отдавна не е тайна.

С рептилоидите са свързани и такива понятия като “ синя кръв“.

Човешката кръв има аленочервен цвят ,защото съдържа желязо.

червена кръв

червена кръв

Но ако желязото се замени с мед ,тогава червената кръв при някои химични реакции става синя.Такава кръв обикновено имат рептилите.

гущер-рептил

гущер-рептил

Оттук идва и теорията за монархическите родове,които са кръстоска между рептилоид и човек и са поставени начело на земното управление.

монархически рептили

монархически рептили


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас

Често ,за да поддържат чистотата на синята кръв монархическите фамилии са преминавали към инцести.Да си спомним веднага за приказките ,в които змея или дракона похищава принцеси и само принцеси – тоест момичета с чиста кралска кръв!

рептилите похищават само принцеси

рептилите похищават само принцеси

Писателят Дейвид Айк утвърждава ,че всичко това всъщност е започнало отдавна от Династията на Меровингите !И оттам търгва едно голямо родословно дърво с дълбоки корени и разклонения,които са свързани с всички европейски кралски семейства.И в тази генеалогия присъства даже княз Влад Цепеш /Дракула/.Но Дракула не се превежда като дракон.На румънски дракон ще бъде „драко“.Драко ни е познато от Хари Потър ,факултетът  за магове „Slytherin“,а неговият символ е „ЗМИЯ“.Забавно съвпадение нали?

Помните ли сцената на Хари Потър със Змията ? Там според някои автори на конспиративни теории той говори на рептилски.

Рептилите се намират сред политиците ,сред бизнесмените,банкерите и даже сред кинозвездите и поп иконите.Тоест сред влиятелните особи на планетата.Може и да е истина ,нека да разгледаме снимките на някои от тях :

рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас


рептилите са сред нас

рептилите са сред нас

Говорят,че Леонардо ДаВинчи се е запознал с Илюминатите и е поставил в някои от своите картини тайни послания.Например картината на Мадоната с младенеца и Йоан Кръстител.Ако я доближим огледално ще видим как в нея се появява едно злобно човешко лице.

Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца

Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца


Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца

Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца


Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца

Леонардо да Винчи Мадоната с Младенеца

Ако съберем две изображение на Мона Лиза и ги съберем едно върху друго получаваме едно лице  със зеници продълговати като на рептилите.

Леонардо да Винчи Мона Лиза Рептил

Леонардо да Винчи Мона Лиза Рептил

Рептилите не се показват открито,но се готвят  на унищожат човечеството с помощта на импланти,които бавно ,но сигурно ще ни убиват.

импланти унищожават човешката раса

импланти унищожават човешката раса

Те го правят,защото човечеството само им позволява това.Те знаят някои галактични закони и могат безнаказано да ни унищожат.За да нарушават хората тези закони,те с помощта на радио,телевизия,средствата за масова информация поддържат съзнанието им в агресивно състояние,разпространяват сред хората невежество,мракобесие и глупост.Ако хората надмогнат това пагубно влияние могат да променят закона и тези рептили да бъдат изгонени от Земята завинаги.

рептили

рептили

Конспираторите смятат ,че истината се прокрадва понякога много ясно в средствата за масова информация.Например сериала : „Посетители“,в който е показано как над 29 големи стратегически земни градове се появяват огромни космически кораби.

Посетители

Посетители

И начело с принцеса Ана пришълците утвърждават ,че идват с мир и предлагат дарове във формата на медицински открития,технологични нововъведения,хората с радост ги приемат.

Посетители

Посетители

Приели формата на хора,правейки се ,че им помагат ,те започват лека полека да изпълняват тайната си мисия за превземане на Планетата Земя и отстраняване на човечеството.

Посетители

Посетители

Филмът е имал голям успех,но извендъж излъчването му и продължаването му спира ,като това е заповядано от най-високо политическо ниво.

Посетители

Посетители

Рептилите, обожават да са център на вниманието, да заемат ключови, светски позиции,

където да налагат своята безнравственост, прикрити зад маската на принципност и любов към другите… И дали са чисти Гущери, или Хибриди, няма значение , те всичките работят за нашето робство – физическо и духовно…

По какво ще ги разпознаете: завземат лакомо територии, бранят ги с цената на живота си, имат много „роби“, мачкат ги, проводници са на сексуален импулс, мамят, направо благоговеят пред парите и властта, обграждат се само с ласкатели /мразят критиците си, много често ги унищожават/…

Но най-вече ще ги познаете по очите – гледат през теб, бездушни са, при разговор, ако ги гледате право в очите, те ги отместват нагоре. Ядосайте ги, развълнувайте ги и ще видите онази промяна, която не е характерна за човешките същества. Забравих: много харесват цветните лещи и очилата, тъмните помещения и нощния живот, обичат влажните и непроветливи жилища, тежките миризми и златото – дяволския метал/… Много е модерно сега сред тях да са духовни водачи, да прокламират „своята духовност“, да основават духовни школи и да изпиват енергията на заблудените, които най-често ги боготворят…

В България ще ги срещнете във всяка една ключова сфера: политика, икономика, бизнес, шоубизнес /о, тук са най-много/, мода, банков сектор, духовни и тайни учения и организации, реклама, журналистика, обучение, медицина и фармацевтика /училища, ВУЗ-ове и частни институции/… Въобще навсякъде!

Един от характерните белези за тях е, че не правят нищо алтруистично, без да имат изгода.

Винаги са първи приятели, когато забележат, че сме нещастни и от това наше нещастие стават по-дейни, зареждат се. Затова те не харесват жизнерадостните, смелите, откровените, любящите, здравите семейно, не харесват децата /най-често нямат такива или за параван осиновяват и ги превръщат в свои подобия/.

Рептилите обичат сурово месо –

суши, риба, необработени мезета. Гущерите обичат да се съвокупляват /каква грозна дума, но е точната за тях/ с нас, предпочитат оралната и анална любов, грубия и бърз секс, не харесват ласките, романтиката, любовната игра, чувствата при правенето на любов…

Отидете на гости у някой Рептил или неосъзнат такъв хибрид и ще го познаете по притежанието на тези вещи и признаци: наличие на змийски бижута и аксесоари, картини или изображения на змийски очи и гущероподобна символика /татуировки, домашни любимци-студенокръвни/, множество египетски символи – пирамиди, сфинксове и йероглифи. Логично са членове на масонска ложа или тайно общество и не го крият. Поогледайте се за пирамидата с окото на Ра, масонския пергел, шахматния под и други /щом го четете, най-вероятно познавате символиката на тайните общества/.

Скритият рептил се смее така, сякаш съска,

слага ръка на устата си, има лош дъх /но не онзи на развалени зъби или от махмурлук/, а по-скоро с дъх на амоняк или развалено месо… Обожава интригите и черния хумор.

Мъжките рептили, правейки секс, не пазят сексуалните си партньорки и свършват в тях, а женските още от първата среща искат от мъжете деца! Но те няма да имат отношение към вас като към равноправни партньори , а по-скоро като осеменители и/или биологични родители!

На жени, които са родили от Рептил, след време им се отнемат децата и те полудяват, а мъжете, които са заплодили Рептилка, умират при мистериозни обстоятелства…

Рептилите са ужасно ревниви и не мислете, че го правят, защото ВИ ОБИЧАТ. Не, в тях е заложено да „пазят територията си“ – така е устроен рептилоидният мозък.

От досега изписаното, някои от читателите, ще видят качествените описания у самите тях /дори и да не го признаят публично/. Това е така, не защото сме рептили, а защото сме повлияни от тяхната ценностна система, която всъщност е ценност на модерното време /за моя огромна жалост…/. При прочитането на горенаписаното, вие ще забележите много от определенията у своите близки и приятели, но това не значи, че те са Рептили.

Най-същественото са очите, приятели… Гледайте очите и когато видите онази нечовешка зеница, когато забележите необичайно разминаване на зениците от дадена гледна точка, това е знак, че срещу вас не стои човешко същество. Вторични признаци са: шейп-шифтърството на тези същества – честата промяна на цвета на кожата, образуване на нехарактерни за хората, форми по черепа и най-вече в областта около ушите, гушата и челото /подутини, вдлъбнатини, черти, зеленикави петна/; издълженият език – провлачва се по двата края на устната и често е по-дълъг от човешкия; зъбите – заострени и редки, нечовешки извити, плашещи; крайниците – ръцете са кокалести, издължени, с дълги нокти, променят цвета си, когато са развълнувани или при промяна на климатичните условия, а краката рядко са обувани в отворени обувки, дори и в най-топли дни, защото издават рептилското повече от останалите признаци – следете за слепени пръсти и много дълги, грозно неизрязани нокти; гръбначният стълб – често сменя вдлъбнатините и се образуват шипове като на влечугите.

рептил

рептил

Имената им са винаги различни от традиционните или пък обичат да си приписват прякори, с които стават публично известни. Много интересен е моментът, в който са пред тв камера или фотоапарат: тогава устройствата ги разобличават и те го знаят.“- цитат от Георги  Георгиев/фейсбук/.

„Лира и Алфа Дракон

В самото начало на нашата галактика има два основни типа раси, които съществуват. Едните бяха Драконианци или влечугоподобни същества които живеят в съзвездието Дракон (пълното име на тази звезда е „Алфа Драконид“. Тя е бяла звезда (тип А) със звезда величина 3.7. Преди се е мислело, че това в била най-ярката звезда от това съзвездие, за това и тя била наречена Алфа), другата раса беше Лирианската (от съзвездието Лира). Произхода на цялото човечество (?) в тази галактика се дължи на Лирианците. Видовете същесва които се на намират в нашата слънчева система са 70% хуманоиди, 25% рептилии, а 5 са други видове същества. Въпреки, че 5% може да изглежда един малък процент, това което трябва да осъзнаете е, че в нашата вселена има около 100 милиарда галактики. Дори и една десета от един процент при това съотношение ще означава, че има милиони същества и раси. Съзвездието Дракон е истинска звездна система, формата на която прилича на змия. Ако броите звездите ще преброите, че са 16. От гледна точка на пространството Дракон и Лира са сравнително близо една до друга, но в действителност те са на светлинни години една от друга. Влечугите от Дракон имат странен произход. Те не са от тази физическа вселена. Те бяха доведени (създадени?) тук от тези, които аз наричам „Ясните“ (Clear) или още „Прозрачните същества“. Прозрачните са изключително загадъчни, никой не знае какво найстина представляват те, с изключение, че са от много високо ниво (плътност), потайни и загадъчни. От линейната (времева) перспектива те може би идват от далечното бъдеще, създават влечугоподобните, след което ги връщат обратно тук в този времеви диапазон за да тестват човечеството. Защо това се е случило никой не знае. Прозрачнитее същества са много алтруистични по природа, но от човешка перспектива това може да се счита за нещо лошо и враждебно, въпреки, че това са уроци, които те ни дават.

Съзвездието Лира

Андрогинната рептилианска форма беше първоначалното проявление на съществата във физическата реалност от божественият разум (Стюърд нарича God-Mind, това което според мен е Източника). Благодарение на тяхната андрогинност (двуполови) рептилиите започват да живеят с нагласата, че те са върховни същества, защото извън физическата реалност не съществуват мъжки и женски полове, има само енергия. Рептилиите са двуполови и няма диференциация (разделяне) на половете. На енергийно ниво те са точно като Божественият разум – мъж и жена едновременно в едно тяло. Те вярвали, че всеки вид, които е разделен на мъжки и женски полове са по-нисши (ето защо и те смятат нас хората за такива) или просто не произлизат от Божественият разум.

Съзвездието Дракон

Влечугоподобните се чувстват по-висши , защото тяхната ДНК не се променя, с течение на еоните, тя си остава непроменяема. Техният манталитет е, че те са перфектни. Можете да видите това и тук на земята при земните влечуги (крокодили, змии и др.), те рядко се променят, още от праисторически времена тяхната форма не се е променила кой знае колко, това важи също така и за влечугоподобните от Дракон. Човечеството се счита за по-нисше, защото се разделя на мъжки и женски полове (Стюърд може би не знае, но само да припомня, че именно сириански и орионски генетици правят човека (звяра) двуполов, т.е. преди това и ние сме били андрогинни) за да почитат Божественият разум. Генетиката на бозайниците е проектирана така, че да се променя, да се развива и да се адаптира постоянно, при рептилиите този компонент липсва, те вярват, че вече са се развили до степента сравнима с Божественият разум (Вярват, че са Източника, и те като кралицата на Орион). Преди еони те приемат задачата да оправят нещата във физическата вселена (разбирай да завладеят и репрограмират всичко до което се докопат). Те окупират и атакуват всички други раси с идеята да ги поробят и прибавят към тяхната Империя. По техният начин на мислене, това е тяхната мисия и може този техен начин на мислене да ви се стори неправилен, но реално той е нито добър, нито лош. Това е прост начина по който те мислят. Империята на Дракон е част от Орионската конфедерация (Съюзи с империята Орион, която евентуално дава някакви свободи на действие и независимост, доколкото извънземните го разбират по този начин).

И накрая един цитат от „Изумрудните скрижали на Тот Атланта “ ,в който е скрита цялата истина за рептилите :

„Говоря аз от Древна Атлантида ,говоря за дните на Царството на Сенките,говоря за идването на Децата на Сенките.С мъдростта си земните хора от великите дълбини ги извикаха,за да придобият сила голяма.Далеч в миналото преди Атлантида да е съществувала там имаше хора,които дълбаеха в мрака ,използваха черна магия,викаха създания от великите дълбини под нас.Появиха се те в този цикъл.Безформени бяха те и от друга вибрация ,съществуваха невидими за децата на земните хора.Единствено чрез кръв можеха те форма да добият.Единствено чрез човека можеха те да живеят в света.

В минали векове те бяха победени от Властелините,изтласкани надолу до мястото ,откъдето дойдоха .Но някои останаха ,скрити в пространства и сфери,непознати на човека.Живееха те в Атлантида като сенки,но от време на време сред хората се явяваха.Да,когато някой им предложеше кръв те се явяваха ,за да живеят сред хората .

В Човешка форма се движеха сред нас,но заради хората само на тях бяха прилични.Когато магията биваше вдигната,веднага се откриваха змийските им глави,но хора бяха сред хората. Промъкваха се в управите ,приемайки форми присъщи на хората .Убиваха чрез икуството си главите на царствата ,приемаха тяхната форма и управляваха хората.Можеха да бъдат открити само чрез магия.Само чрез звук лицата им можеха да бъдат видени .От царството на сенките се стремяха да унищожат човека и да управляват вместо него .“

Изложеното в цитата изумително покрива цялата история за рептилите.Някои автори даже смятат ,че Путин вече не е същият Путин ,а сменен от Рептил,приел неговата форма …Наистина Путин доста се различава от този Путин ,който някога дойде на власт…

И все пак можем да се предпазим от рептилите .

Как да се предпазим от рептилите ?

Те се хранят от нисшите човешки емоции, особено страха. Това е храна за тях. Ако успеят да ти внушат страх те овладяват енергийно и психологически и ти им ставаш донор на енергия. Нямат достъп до по-чисти източници на енергия. Затова и новините са пълни със страшни и негативни неща. За да не допуснеш да ти влияят ти трябва силна имунна система, силна енергетика, устойчива психика, които са най-добрите енергийни защити срещу тези влияния!

Четете още :

Сатанинските Тайни на Ватикана

Песоглавците

Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството
Хиромантия-Науката за Гадаене по ръцете

Тайната и паметта на водата- как да си направим жива вода

Портрет по снимка за Подарък

Носенето му Привлича Късмета и Богатството

 


Spread the love

You may also like...

7 Responses

  1. август 24, 2018

    […] действително се среща при някои хора и при древните рептили.Освен това именно синята кръв ни помага да живеем […]

  2. август 25, 2018

    […]   Рептилите  са сред нас !Само за Посветени ! […]

  3. август 26, 2018

    […] Рептилите  са сред нас !Само за Посветени ! […]

  4. септември 3, 2018

    […] рептил древен артефакт прилича на летяща чиния с рептилска глава […]

  5. септември 4, 2018

    […] ,който ще отключи  вратата към АДА, за да освободят древните богове ,които  са затворени там.Тяхната основна цел е […]

  6. септември 6, 2018

    […] Рептилите са сред нас !Само за Посветени […]

  7. септември 17, 2018

    […] човечеството,създали хибридна раса от извънземни влечугоподобни хуманоиди ,станали известни като НЕФИЛИМ.Нефилимите са познати […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!