Психични Причини за Бръчки

Spread the love

Известно е, че всички вътрешни органи и части от физическото тяло на човек са тясно свързани помежду си и всяка част от тялото (и преди всичко стъпала, ръце, уши, ириси на очите, език) съдържа информация за всички вътрешни органи. Лицето не е изключение. Бръчките по лицето се появяват независимо от състоянието на кожата на строго определени места. Това се случва в случай на отслабване или заболяване на вътрешните органи, свързани с тези места, както и поради „провали“ в други тела: енергия, мисъл и съзнание.

Фигурата показва най-често срещаните бръчки.

🌺 1. Бръчки на ума.

Главата на човек е проектирана върху предната част на лицето. По този начин бръчките по челото могат да говорят за прекомерна далновидност и умствено претоварване, а в някои случаи – за главоболие, мозъчно-съдови инциденти и др. Ако се притеснявате от дълбоки бръчки на челото си, тогава може би ще се утешите от думите на Питагор: „Никога не се съветвайте с онези хора, чието чело е гладко – те никога не мислят“.

🌺 2. Бръчки на мъдростта.

Те символизират способността мъдро, с достойнство да понасяте превратностите на живота, способността да намирате положителни страни в неприятни ситуации. Ако раменете са уморени, увиснали и дори болят, тогава може да се предположи, по-специално, неспособността за преодоляване на трудностите и трудностите, чувство на безпомощност, безнадеждност и тревожност.

🌺 3. Изненадващи бръчки.

Те се намират в частта на лицето, която е свързана със състоянието на предмишниците и лактите. В тялото на мисълта лактите символизират промяната в посоката на сферите на дейност, готовността за възприемане на нов живот или професионален опит. За да избегнете бръчки от изненада, трябва да възприемате адекватно всичко, което ви се случва, а не да се изненадвате при всеки повод

4. Бръчки на ината.

Бръчките в тази част на лицето са свързани със състоянието на шията. На психическо ниво се говори за упоритост, нежелание да се разглеждат различни страни на въпроса, което често води до неразрешими проблеми, а на физическо ниво – за болка във врата. 🌺 5. Бръчки на Самотата.

Бръчките в тази част на лицето показват заболявания на щитовидната жлеза и горната част на гърба. На тялото мислите са усещане, че животът ви е нападнал, липса на морална подкрепа, чувство на самота и безполезност.

🌺 6. Скрупулозност бръчки.

В областта на „пачи крак“ се проектират пръсти, символизиращи малките неща от живота. Собствениците на такива бръчки са прекалено внимателни към детайлите и детайлите, обръщат твърде голямо внимание на малките неща в живота. Пачи крак може да се появи, по-специално, с болка, изтръпване, изтръпване на пръстите.

🌺 7. Ретроградни бръчки.

Бръчките в тази част на лицето показват хронични заболявания на стомашно-чревния тракт. На тялото мислите са страхът от новото, невъзможността да се усвои това ново, да се върви в крак с времето.

🌺 8. Бръчки на жизнената сила.

По-скоро не е бръчка, а гънка на кожата, бразда. Много внимание се отделя на този жлеб във физиономията. Той отразява състоянието на почти всички органи, свързани с храносмилането, както и на дупето и бедрата – стабилна опора за тялото и основните „механизми“ за придвижване напред, както физически, така и на нивото на тялото на мисълта. С други думи, само човек с надеждна храносмилателна система и здрава основа ще има силата да продължи напред. Добре оформена (тоест добре дефинирана, неразмазана) бразда показва повишена жизненост, способност за бързо възстановяване. Дълбок и дълъг канал показва дълголетие.

🌺 9. Бръчки на Срамежливост.

Те говорят за заболявания на стомаха и дванадесетопръстника. И ако са разположени около цялата уста, тогава те също показват слабост и болка в краката и лоша функция на червата. Най-често бръчките от срамежливост се откриват при хора, които не са уверени в себе си, изпитват страх, спешна нужда от защита и покровителство.

🌺 10. Бръчки на песимизъм.

Те се намират в частта от лицето, която е свързана със здравето на бъбреците. „Психичните” причини за бъбречно заболяване включват остра критика, разочарование, неуспех, а причините за надбъбречните заболявания – пораженчество, безразличие към себе си, тревожност. Възможна е и индикация за повишен стрес или заболявания на стомаха, дванадесетопръстника и жлъчния мехур.

🌺 11. Бръчки на разочарование.

Тези бръчки са свързани с много важни вътрешни органи. Наличието на тези бръчки предполага неправилно функциониране не само на бъбреците, но и на черния дроб, жлъчния мехур, червата и дори сърцето (тъй като бъбреците, които регулират състава и плътността на кръвта, имат пряк ефект върху работата на сърцето мускул, който неуморно изпомпва кръв). На психическо ниво бръчките от разочарование показват липса на радост в живота и любов. Според физио-гностиците сърцето е център на любовта, защитата и сигурността, а кръвта е израз на радост, енергия, която свободно циркулира в тялото.

🌺 12. Бръчки на неувереността в себе си.

Тези бръчки могат да се появят при язви в червата. В тялото на мисълта те изразяват нежелание и дори страх да се отърват от всичко остаряло, ненужно, твърда увереност в своята несъстоятелност.

🌺 13. Бръчки на безразличието.

Те са подобни на бръчките, които на психическо ниво могат да доведат до проблеми в белите дробове (депресия, тъга, страх от приемане на нови неща, уморени от живота), в далака (сдържаност,натрапени идеи ), в черния дроб (гняв , раздразнителност, неспособност да контролират емоциите си, постоянни оплаквания, оправдаване), в коленете (упоритост и гордост, нежелание за отстъпка), краката (срив на идеалите), в стъпалата (загуба на референтни точки в заобикалящата реалност).

🌺 14. Бръчки от страхове.

Тези бръчки могат да се появят при чревни проблеми, хемороиди. В тялото на мисълта те отразяват страха от неспазване на срока, гняв в миналото, страх от раздяла (с човек, работа, нещо). На същото място се проектират стъпалата, болка в които може да възникне поради страхове от бъдещето и страх от предприемане на първата крачка. А нежеланието да се разделим с остарели идеи и концепции може да доведе до заболяване на пикочния мехур.

източник: Фейсбук

Безсмъртните човеци са сред нас

Възможно ли е Грета Тумберг да е пътник във времето или КЛОНИНГ?

Алхимично декодиране на Любов и Страх

Мозайки от разкопките в Помпей и съвременен код

ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО и ТЕХНОЛОГИЯ LOOKING GLASS

Церн е Старгейт ?

ДНК- Квантов Био-Компютър и Манипулацията му чрез нанотехнологии

Контрол на Прираста чрез Войни

Мед или Захар : Какво да изберем ?

Психология на Цветовете в Облеклото

Домашна рецепта за Пречистване на Белите дробове – Доктор Неделя Щонова

Поръчай портрет по снимка от Художник с международни награди

Живот по Сценарий- Декодиране на съня

Тромбоза- 7 ранни симптоми,които не бива да се пропускат

15 снимки за ужасно начало на деня

Лекарят обясни как времето влияе върху нивото на кръвната захар


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!