ВЕДИЧЕСКА УФОЛОГИЯ – ЦЕЛИ НА ПОСЕЩЕНИЯТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Spread the love

Каква е целта на посещението на всички тези извънземни на Земята? И защо правят различни експерименти тук, на нашата планета? Има, разбира се, много причини за това. И различните изследователи наблягат на различни точки, обмислят различни цели. Следователно това е един вид многоизмерен процес и ние ще разгледаме опита, опита на различни хора, които са били отвлечени. Ще ви разкажем какво са преживели тези хора и какво са видели, когато са били отвлечени. И чух някои критики, че просто измисляме всичко това. Искам да си обясня – всъщност измислицата не е лоша. Отражението е използването на ума за размисъл върху дадена тема. Това не е зле. Какво лошо има ? Ако някой измисли, изготви някакви идеи, или някакви концепции, или някаква религия?

По-специално, Ведите осъждат създаването на нови религиозни принципи, нова философия, нов вид поклонение. Така че такива дейности, които са осъдени от Прабхупада и Ведите.

Но в нашето общество спекулациите  са нещо лошо. Затова исках да се обясня, да изясня този момент. Следователно нашите отражения, основани на Шастрите, са добри, това е нормално. Ние размишляваме тук в различни точки, за да разберем по-дълбоко Шастрите.

И това всъщност е необходимо. За да разберем  дълбоко ведическата наука трябва да използваме ума си. Има огромен брой хора, които изобщо нямат представа за всички тези неща. Има предани, които просто седят изолирани в храмовете и не проповядват активно. И отдадените, които не проповядват на интелигентни хора, образовани хора, те по някакъв начин се оказват изолирани от съвременните идеи, концепции, които циркулират в човешкото общество.

Ако чуят за някои понятия, които преобладават в обществото, и хората всъщност постоянно питат за тези точки от преданоотдадени, особено образовани хора, интелигентни хора. И Прабхупада искаше да представим нашата философия на интелектуални хора, учени, образовани хора. И хората, които се оказаха изолирани, затова казват: „О, вие говорите тук за НЛО, за различни извънземни, това е просто някаква измислица, не е реално. Трябва просто да прочетем източника на вечното удоволствие – Бхагавад Гита. Но на тези, които проповядват, често се задават въпроси. И ако просто кажете на хората: „О, това са просто глупости!“, Тогава те няма да бъдат доволни. Всъщност това е наука, тя е, като че ли, клон на науката – уфология.

И всъщност това ще ни помогне да докажем, че хората съществуват на други планети. И във Ведите са описани огромен брой истории, които описват как те летят от други планети тук, че има такива войни между полубогове и демони, като звездни войни на практика. Каква е тази война между полубоговете и демоните? Това са просто звездни войни. Не е толкова примитивно, те имат войни, които са междупланетни войни. И точно това представям сега, това е фактически материал, който съм събрал от много книги, написани от учени, изследователи и те също са религиозни хора. И много извънземни също имат религиозни концепции. Те не са атеисти, те също говорят за абсолютната истина, за универсалния ум. По принцип тяхната теология е имперсонализъм, разбира се. Но някои от тях говорят и за Върховната Личност, Абсолютната Личност на Бога, Абсолютния контролиращ. Следователно те имат теология, религия. И казват, че има някаква универсална сила, която контролира всичко. И някои хора питат тези извънземни: „Какво сте вие, богове? Или кой си ти? “ Те казват: „Не, не, ние не сме богове, ние сме само едно от живите същества, които живеят във Вселената. Има Върховен разум. „

И ние искаме да отговорим на всички тези въпроси от ведическата гледна точка. Намерете ведическите описания на това явление, което се случва на нашата планета. И всъщност тези случаи се увеличават. Не че веднъж се е случило там, веднъж. Всъщност , всичко това се развива активно и тези случаи, те се увеличават

ова е индуизъм, следователно, за да не се превърнем в индуси – имаме такава тенденция, трябва научно да разберем какво се случва на тази планета.

И на ниво образовани хора, ако наистина искате да проповядвате.

Но ако просто искате да живеете в храма и просто да задоволите нуждите си, тогава разбира се не е нужно да изучавате нищо. Затова отхвърлям, че тук измисляме каквото и да било. Ние мислим по ведически начин, така да се каже, по авторитетен начин. Има стотици, хиляди живи свидетели и те са имали собствен опит, от собствения си опит са били убедени, че това е всичко там. И учените също се опитват да дадат научно заключение на това явление. Защо трябва, така да се каже, да си затваряме очите за всичко това. Всъщност Шримад Бхагаватам също описва това НЛО, но използва различни термини, различна терминология. По-рано те наричаха „вимани“, преди имаше такъв термин „вимани“, сега казват НЛО, но те са едно и също.

И ние трябва да създадем мост между ведическата терминология и съвременната терминология. Това се опитвам да направя, а не просто някаква измислица. Разбира се, предполагах, че някой ще ни атакува тук, на нашия семинар, но по един или друг начин. И така, стотици хиляди хора са наблюдавали всичко това от собствен опит. Те бяха отвлечени, което означава, че това се е случило против тяхната воля. Но имаше моменти, когато тези извънземни просто помолиха хората да летят с тях. Това бяха някои полубогове или тези, които работят с полубогове, така да се каже, живеещи с полубогове. И всъщност, външният им вид е много красив. Следователно има о описани  около 10 до десет вида различни извънземни, които пристигат. Някои са описани като много красиви и се наричат ​​„руси“, защото имат бяла коса и са много хубави. И те са постоянно в много радостно настроение и освен това са много състрадателни към хората. И те разказват на хората за историята на Земята и по същия начин им обясняват бъдещето, говорят за събития, които ще се случат в бъдещето. И толкова много хора, те са получили прогнози от тях – какво ще се случи. По принцип те обясняват за катаклизми, за катастрофи, които ще се случат в бъдеще.

[Вана Махарадж] описваше всичко това, той изнасяше лекция за тези прогнози, за предстоящи

бедствия, които ще се случат. И това трябва да се случи през следващите години през 1999 г., през 2000 г. И дори има предсказание за световна война. И те също се опитват да ни предупредят. И те ги канят на своите космически кораби. И хората влизат в тези кораби, които са с форма на диск.

Но някои хора описват, че тези кораби са толкова сложни, че дори могат да променят формата си. И веднъж разказаха история, че този диск лети зад самолет и тези пътници виждат как този обект изведнъж е придобил формата на самолет и след това отново е под формата на диск, след което е променил формата си няколко пъти и след това е изчезнал. Те също така описват, хората често виждат огромни кораби като диск и след това малки кораби излитат от тях. Беше като главния кораб и малки кораби излитаха от него, като лодки. И често хората описват, че тези малки дирижабли също могат да променят формата си, като основно се превръщат в черен хеликоптер.

В Америка те често виждаха такива хеликоптери без никакви идентификационни знаци и този хеликоптер периодично се превръщаше в диск. И тогава този хеликоптер долетя до този огромен кораб, превърна се в диск и влетя в големия кораб.

И сега ще ви дам ведическо доказателство, че във Ведите има много истории, че тези Вимани, те биха могли да се появят, да променят формата си. Има история за [Шишупала], например в [Източникът на вечната наслада], че неговата [Вимана] е действала по същия начин и [Маяданава] го е създала. Той, този кораб се появи, изчезна, понякога се гмурваше във водата, излетя от водата, промени формата си. Така че хората бяха поканени от тези извънземни на кораба, от тези блондинки, които бяха много красиви с бели коси.

И те видяха, че на този огромен кораб имаше много голямо население и там живееха много хора, цели семейства. И тогава те отлетяха до своите планети и описаха тези планети и това описание е подобно на описанието на небесните планети. Има прекрасна атмосфера, много градини, дървета, езера и така нататък, много красиви. Много красиви хора, радостни. И хората видяха тези райски места.

И хората например ни предизвикват, казват: „Покажете ни рая. Къде е този рай? “ Можем да видим, че някои хора са имали това преживяване – били са на небесните планети. И някои искаха да останат там, но те, но извънземните им казаха, че не, не могат да останат и ги върнаха на Земята. И това точно отговаря на описанието на ведическата литература. Разбира се, можем да възразим, че хората не могат да отидат на небето, знаем, че тялото ни не е подходящо за живот на небесните планети. Но все пак по благодатта на полубоговете е възможно. В „Махабхарата“ е описана историята, че Арджуна в това земно тяло е посещавал небесните планети, той е живял там и е воювал дори с демони там и е победил демоните. И полубоговете не можеха да се борят с този демон, той победи демона. И полубоговете го дариха с огромно количество оръжия, той получи, така да се каже, божествени оръжия от полубоговете като награда. И тогава той слезе тук, на Земята. А има и много известна история с Мучукунда, която също се е борила на небесните планети. И като петте Пандави, те отидоха до Индралока, без да сменят телата си. Следователно, с благодатта на полубоговете, технически мога да го обясня по такъв начин, че плътността на тялото да може да се промени, ето как мистичните йоги постигат своите сидхи. Това е описано във ведическата литература. В това тяло те могат да преминат, да преминат през стени. Ако придобиете мистични сили, можете също да направите същото. Но как се случва това?

И така, плътността на тялото се променя и можете, така да се каже, да преминете от едно измерение в друго. Това може да се обясни и от гледна точка на ведическата наука.

И така, тези свидетелства ни позволяват да обясним, че някои са били на небесните планети и са имали личен опит. Тези хора не само говорят за случилото се, но дори всички техни теологични и религиозни идеи са се променили. Тоест има много случаи, когато тези хора, когато са посещавали тези планети, са се превръщали в религиозни хора, въпреки че преди това са били атеисти. Защото те посетиха там и бяха убедени от личния опит. Следователно можем да оспорим атеистите, че такива неща съществуват.

Това е един от видовете доказателства. И има много случаи, когато хората просто са били отвлечени против волята им. И има няколко начина, по които се правят отвличания. Най-вече насън, през нощта, хората спят и изведнъж се издигат от леглата си, така да се каже, започват да летят в космоса точно през стени или затворени врати и са отведени на кораба. А имаше и случаи, когато хората пътуваха през нощта с кола и изведнъж двигателят им отказваше. И те се опитаха да разберат какво става, след което видяха, че корабът се приближава към тях, и след това бяха изведени направо от колата. И след това, след много часове, те се оказват на съвсем друго място и усещат, че имат някакъв пропуск в паметта, не помнят нищо. НО тези, които бяха поканени, те помнят всичко. Но тези, които са отвлечени против волята им, имат, така да се каже, пропуск в паметта, липсва някаква конкретна част от паметта, тоест паметта им е изтрита. И някои други истории и събития бяха насилствено въведени в съзнанието им. Но тъй като тези хора непрекъснато биват отвличани от време на време, те постоянно имат чувството, че не помнят нещо.

И тогава те започват да четат различна литература и виждат, че много неща, такива неща се случват и на други хора. И тогава ще научат, че под хипноза е възможно , ако човек, с добър хипнотизатор, може да се отърве от него и да си спомни какво се е случило с него  в крайна сметка.

Разбира се, всички тези неща, така да се каже, са карма, това са техните реакции, кармични реакции. И всъщност тези извънземни им казаха, че всъщност това се случва с вас през цялото време, тези експерименти, те се провеждат с тях през цялото време. И след тази хипноза те могат да възстановят паметта си, защото по време на хипноза, когато настъпи релаксация, можете да вземете цялата тази информация от подсъзнанието. Това е методът на Ащанга йога. В Ащанга йога те използват специфичен метод на пранаяма. И има много техники за това. И основният метод, основната идея е, че те използват специални пранаями и те балансират функциите на тялото си и напълно отпускат тялото си и влизат в подсъзнанието. И това ниво на подсъзнание, така да се каже, е затворено за обикновените хора. И те могат да вземат информация от подсъзнанието, от определени нива на подсъзнанието.

 

Казва се, че Гаутама Буда си спомня за своите 100 стотици раждания. И в будизма учат как става това. И на някои места тази практика остава, те я практикуват – как можете да си спомните миналите си животи, така да се каже. И всички тези извънземни, те също приемат прераждането, преселването на душата и кармата. Обяснено е, че те също могат да манипулират този процес, могат съзнателно да се въплъщават, прераждат. И се казва, че според ведическата литература, по същия начин полубоговете и мъдреците, те също могат да се въплъщават в различни тела според собствената си воля.

А също така някои от отвлечените хора обясняват, че когато са били отвеждани на корабите, те са използвали специално устройство или, в някои случаи, с помощта на умствена сила или хипноза, те са изваждали, издърпвали фините си тела от грубото си тяло. Знаем, че има грубо тяло и фино тяло. Финото тяло може да излезе от грубото тяло. И по време на смъртта, финото тяло си тръгва с душата.

В обикновения живот това много рядко се случва или изобщо не се случва. Само по време на някои инциденти това може да се случи. Това е и според случващата се лоша карма. Ако финото тяло напусне грубото тяло, това е резултат от лоша карма.

И обикновеният човек не може да го направи съзнателно, но йогите могат да го направят. Оставят грубите си тела и пътуват където пожелаят, до различни планети по един и същи начин.

И Шанкарачари също го практикува. Шанкарачари беше наистина Брахмачари, но той беше предизвикан от кралицата и напусна тялото си и влезе в тялото на един от царете. И този цар, когато правеше секс с кралицата, изпитваше същите чувства и след това се връщаше обратно в тялото си. Тези хора са имали такова преживяване, че са били извадени от грубите си тела и поставени в определени контейнери и са останали там известно време. Разбира се, те не знаеха какво се случва с материалното им тяло, но чувстваха, че са отделени от грубото си тяло и се намираха в някакъв контейнер. Правят го и с помощта на умствена сила, с помощта на хипноза. И по-късно те откриха, че грубото им тяло е действало през това време, защото например, когато отново дойдоха в офиса си, колегите им казаха: „Всъщност какво ти се случи вчера? Беше толкова странен вчера, казваше толкова различни странни неща. Какво ти се е случило? Мислехме, че си болен или нещо подобно. И ние си помислихме, че напълно си се превърнал в някой друг човек.

Това са доказателствата.

По този начин тези извънземни използват грубите тела на хората. И след това ги връщат обратно – фини тела, души обратно. И учените твърдят същото, но няма свидетели за това.

 

В[Канда Пурана, в други Пурани е описано как точно  духовете могат насилствено да влязат в тялото и да насочат грубото тяло в някакво действие. Ако човек е осквернен, тогава този призрак или дух може да влезе в тялото и да използва това тяло за свои цели. Разбира се, най-вече за удовлетворение на сетивата. А човекът, който е истинският собственик на това тяло, е угнетен, той не може да действа. Но понякога, но има и истории, в които те просто са изхвърлили, така да се каже, тези призраци и са  ги изгонили от тялото . И самите те са станали собственици на тялото. Но понякога те могат да бъдат заедно в едно тяло, понякога не. По принцип това са духове, които се намират в нашия план на съществуване. Правят го по много груб начин, просто нахлуват в телата на другите. Но това се случва, когато човек е осквернен.

Но живите същества от други планети са по-мощни. Те просто, без никакви, без никакви усилия, могат да ви измъкнат от тялото ви и да влязат в тялото ви, да го използват. А има и много истории, може би сте чували, аз вече говорих за нараняванията на животни, а също и на хора. Това се случва и в Мексико, Америка и на други места. Когато добитъкът изчезна, фермерите откриха на сутринта, че няма говеда, а след това ги намериха и видяха, че иматмного малки порязвания по телата на добитъка. И тогава, когато отвориха животното, видяха, че всички органи са извадени от там.

И има много такива случаи. Хората, които са посещавали тези подземни бази – вече казах, че има много подземни бази на тази планета – те видяха в лаборатории различни части от животински тела, а също и части от човешки тела в контейнери. А имаше и случаи, че хората също са били в това състояние. В Бразилия имаше такъв случай, когато беше намерен мъж и той беше обезобразен по този начин. И хората си мислеха, че някой просто му е отмъстил и го убил, но лекарите обясниха, че цялата тази операция е станала с помощта на такива инструменти, които изобщо не съществуват на планетата. По тялото бяха открити малки порязвания и никаква кръв, а всички вътрешни органи липсваха.

Те също са видели човешки органи и обяснението е, че някои извънземни принадлежат към това ниво Бхуар на духовете. И те използват тези органи, за да създадат човешко прикритие. Много е трудно – но те създават такова човекоподобно тяло, прикривайки себе си, така че не могат да бъдат идентифицирани, че не са от тази планета. И те също използват специална, специална технология – използвайки лазерни холограми, те създават тези човешки покрития около телата си. Това е много сложна технология. Някакъв вид холографско покритие, което прилича на човешко тяло. И те също използват хипноза, за да накарат хората да повярват, че са от тази планета. И в различни части на света също имаше истории, че в различни случаи хората се срещат с хора и изведнъж те виждат, че лицето на този човек сякаш се разтваря и през това лице те виждат някакво човекоподобно, но не човешко лице. За известно време тази визия се появява и след това изчезва. И описанията на тези хора съответстват на описанията на отвлечените. И така, каква е тяхната технология – те използват части от човешкото тяло или части животински тела, за да създадат тези подобни на човешки покрития. Те използват лазерни холограми, за да създадат това покритие около собствените си тела, така че да не могат да бъдат идентифицирани. И приличат на хора. А също и един от видовете извънземни – те са като влечуги. И те просто са замесени в тези случаи на отвличане. И така, един от видовете извънземни са хуманоидните влечуги, те приличат на гущери или змии. И в тази литература, в литературата на уфологията те използват този термин – „хора-нага“. В Пураните откриваме, че има интелигентни змии – нага, те живеят в Нагалока и това принадлежи към региона Патала, където живеят благочестивите змии. Понякога ги наричат ​​„благочестиви змии“, „интелигентни змии“ и те са интелигентни живи същества, но имат влечугоподобни тела.

И много Пурани описват истории, главно в Маркандея Пурана има интересни истории, че един принц на нагите, всъщност можем да разберем, че тези наги са много привлечени от Земята. Някои от тях са благочестиви, както е описано в Пураните, други демонични и завистливи, така че живеят в долните планети. Но на долните планети те живеят по същия начин, като следват определени яджни, правила и разпоредби. Имам личен опит – понякога хората казват, че са мислели, че Долните планети са адски планети, Патала означава ад. Но всъщност не е така.

Има 7 Долни планетни системи и там живеят демонични личности. Те са асури, атеисти,  но за нас това може да е шокираща информация – но те са и благочестиви. Но тези асури са тези, които следват ведическия път, ведическите писания, тези, които са атеисти,  изучават Ведите ,но те следват Ведите за материални облаги. Те следват различни разделения на ведическите писания. Те правят различни жертви, за да получат материални награди. Те следват ведическите жертвоприношения в раздел Карма Канда, а тези, които следват Карма Канда и приемат Бог и са религиозни, отиват на небето. Или който вярва в полубоговете –  отива в рая. Но те са живи същества, те следват тези Карма Канда яджни, искат добри резултати, но не искат да приемат Бог или полубогове. Те са в такава бунтарска нагласа. И Кришна създаде друг рай за тях и той се намира на Патала. Дори в Бхагаватам има описание, че в Паталалока щастието, небесното щастие, е сто милиона пъти по-голямо, отколкото в Сваргалока. Това се случва в Патала. Патала не е ад. И всички тези планети са описани като много красиви места, с красиви градини, красиви жени. И има планети, където демоните могат да създадат стотици хиляди женски форми от собствените си тела. Не е нужно да се лутат там и да се опитват да намерят жена, те самите ги създават за удоволствие. Но това се случва и на Земята, в земния рай. Има три рая – рай на Висшите планети, също на нашето земно ниво има рай и рай в Патала. Така че има три нива на небето. И в Паталалока всичко е организирано така, че тези, които са атеисти, но те са благочестиви, могат да живеят там и да се наслаждават. Следователно от материална гледна точка това е много добро място, така да се каже. Но някои от тях, тъй като са благочестиви, развиват желание за самореализация. Ето защо, особено нагите, тъй като много от тях са благочестиви, те идват на земята. В Markandeya Purana е описана една история, когато един много благочестив принц на нагите, той е дошъл на земята като един поклонник на краля. И той наистина го харесваше. И този цар имаше син, също толкова благочестив и отдаден. И този принц нага идваше всеки ден на Земята, променяше тялото си. Те имат мистични сили, с които могат да сменят телата си. И той приемал човешка форма и през деня общувал с поклонниците, с този цар. И през нощта той се връщал на своята планета и отново се превръщал в змия. И така той идвал и си отивал, тази история е много дълга, отнема няколко глави.И стана така, че там имаше жена и този светски цар  се влюби в нея. И тогава тази нага той освободи тази жена и те я държаха на НАГАЛОКА. И той покани този принц и той показа, че наистина е от Нагалока и го покани на своята планета. И този принц беше взет, той премина през специален проход до Nagaloka И тази жена след това се върна при него и те се ожениха и се върнаха на Зелята. И този принц нага, той също не искаше да остане на Нагалока и отново промени формата си и дойде на Земята, и  стана поклонник, самореализирал се човек. И така, това са историите от Пураните, като тези наги, всъщност, в съвременната терминология, „хуманоидни влечуги“, тъй като те имат тела на влечуги, но умът е като човек. Има и описание на ванари – маймуноподобни същества. Тези ванари са били интелигентни, живели са в миналата юга. Има и други живи същества – кимпур и кинари, те живеят в Бху-Мандала. Има част от Бху-Мандала, където живеят кимпурушите. Ким означава почти, пуруша означава човек, почти хора. Но всъщност те имат тела на маймуни, но умът е като на човек. Следователно във ведическата литература има доказателства, че има живи същества, които имат телата на животните, но умът им е като на човек. Така Самата Върховна Личност на Божеството идва тук на земята като лебед, например. Той има същата интелигентност като Кришна, но идва тук като лебед и е дал знания на четирите Кумари.

Някои пурани обясняват, че някои видове живот са изчезнали сега. В Трета юга тук живееха лебеди, които бяха огромни и много красиви. И тези лебеди имаха човешки ум и говореха с хората. И ядяха бисери и бяха много красиви. И сега те не съществуват на нашата планета, сега има  други лебеди. И също Кришна се появява като костенурка или като риба или като глиган, във всички тези форми, принадлежащи към животинския вид.

Но въпреки това той е трансцендентален и не губи интелигентността си, когато идва в тези форми.

Така че моето предположение е, че пураните не разполагат с цялата информация за тези същества. Казват, че дори Брахма с четирите си глави не знае всичко, което се случва. Следователно можем да предположим, че съществуват различни видове същества. Има огромен брой от тези хуманоиди, хуманоидни същества, но с човешки ум, но с тела, които не са като хората.Тези хуманоидни влечуги, те много често се появяват и когато се случат отвличания, тогава се появяват тези извънземни. И те просто правят експерименти и отвличат хора. Разбира се, те са наги, много от тях са демонични и са много завистливи. И те се интересуват от тази планета. И те идват за самореализация, както в случая с този принц, тъй като Земята им предоставя възможността за самореализация. Защо? Разликата е, че в НАГАЛОКА удоволствието е по-голямо, отколкото в Свагралока, няма страдание. Бхагаватам обяснява, че изпитват безпокойство само когато демоните се бият помежду си, но няма други страдания. Но на Земята ние постоянно изпитваме страдание, кармичните реакции на Земята за хората идват много бързо. Следователно на Земята има адски страдания, а също и небесно удоволствие. Следователно живите същества на Земята са хора, те имат рядка възможност в едно и също тяло да се наслаждават както в рая, така и да страдат като в ада. Това се случва много бързо. И те могат да осъзнаят много бързо, да осъзнаят временната същност на материалното удоволствие, защото разочарованието идва много бързо на Земята. Имате собствен опит с това. Следователно човешкият вид живот е организиран по този начин. Следователно тази планета дава възможност бързо да осъзнаем временната природа на материалното удоволствие и също така да изпитаме адски страдания, за да разберем какво се случва в ада. Защото, ако сте в рая на Сварга, вие не знаете какво се случва в ада. И когато Юдхиштира, тъй като не се подчини на Кришна, когато Кришна го помоли да изневери на бойното поле на Курукшетра, той трябваше да бъде наказан. И когато беше на Индралока, той не можеше да изпита тези адски удоволствия, адски страдания, които трябваше да преживее. И когато беше на Индралока, адът му беше показан. Юдхиштира видя ада и видя грешници, страдащи там на адските планети. И само като ги погледна, той изпита това адско страдание. И ачарите обясняват, че по този начин той се е отървал от това престъпление, че не се е подчинил на Кришна. Така че, ако сте на небето, няма страдание, там  просто се занимавате с чувствено удовлетворение и забравяте всичко и след това и накрая падате. Но всичко на Земята е подредено по такъв начин, че да изпитвате страдание и удоволствие едновременно. А съзнателните същества могат много бързо да постигнат самореализация. Не можете да станете преданоотдадени, ако не сте разочаровани в смисленото удовлетворение. И ние търсим други възможности за по-висше удоволствие. Но същото е и в Паталалока – те не могат да получат самореализация, а също така няма мъдреци и Кришна не идва там в оригиналната си форма. Следователно има много възможности за духовен напредък на Земята. Това е само една от целите защо те идват тук – за тези, които са благочестиви. Но за тези, които не са благочестиви. Те също имат идеята да контролират тази планета, те искат да контролират тази планета и по този начин да изпълнят своите материални желания.

Въпреки факта, че телата на нагите, влечугите имат мистична сила, но въпреки това те нямат тези усещания за чувства, каквито имат хората. Ние живеем в тези тела  на човешки същества, но ако се замислим, можем да разберем, че човек има много голям брой различни чувства и емоции. Човек може да изпита различни видове щастие и удоволствие, а също така може да почувства различни видове разочарование и страдание. И хората също имат това фино чувство на състрадание и така нататък. И се казва, че рептилиите не могат да имат същите чувства, не могат да изпитват любов. Следователно човешкото тяло е изградено по такъв начин, че да е благоприятно за самореализация, за развитие бхакти, любов, божествена любов в крайна сметка. И тази материална любов, която се нарича кама.

Но човешката форма дава много бързо, така да се каже, преживяване на всички тези чувства на любовта, която след това може да се трансформира, така да се каже, в бхакти. А нагите нямат такива чувства, те не могат да усетят всичко това.Следователно, тези отвлечени, те казаха, че са ги видели, че тези влечуги нямат тези човешки чувства – състрадание или любов, те нямат това.

И когато те отвлякоха хората, нагите се чудеха: „Защо викат така? Защо ги е толкова страх? “ Те изобщо не можеха да разберат тези чувства на хората. И когато взимаха тази, така да се каже, кръв от тях или някаква кожа за експеримент, те не можаха да разберат защо хората се съпротивляват, защо се страхуват толкова. И когато хората показаха истерия и силен страх, те избягаха, не можеха да понасят тези емоции. И също така един интересен факт – когато тези хора бяха постоянно отвличани, те със сигурност искаха да го избегнат. И откриха, че ако не се страхуват, тогава извънземните не могат да ги отвлекат. Тъй като основно с помощта на тяхната мистична сила и хипнотични способности, те парализират хората и след това ги вземат при себе си. И имаше случай, когато един човек, който по-късно написа книга, той писа за своя опит, постепенно с помощта на хипноза си спомни, че тези неща му се случват, отвличанията се случват от детството. Взеха го, когато беше дете, след това, когато порасна малко и така нататък. И те постоянно провеждаха експерименти там, взимаха му кръв или някои кожни клетки и т.н. И той се опита да го избегне, не искаше това да продължава. И започна да тренира волята си. И следващия път, когато тези извънземни се появиха и се опитаха да го парализират, те не можаха да го направят. Започна да се движи и да се усмихва, а когато се усмихна, те избягаха. И го оставиха сам и не се появиха отново. По този начин тези, които практикуват йога или съзнание за Кришна, тяхната сила на волята става много силна, те стават мощни. Следователно извънземните не могат да атакуват такива хора. И ние също знаем мантрите, които ни защитават. И ние също можем да избегнем всички тези неприятни неща. 

Вана Махарадж спомена науката за ума в своя клас, той също засегна тези отвличания. Той познаваше няколко преданоотдадени, които бяха отвлечени, преди да станат предани. И един от тях саняси сега също беше отвлечен. И той разказа историята, че след като са станали предани, това никога не им се е случвало. А в случай на един преданоотдаден той каза, че си спомня кога е бил отвлечен след това. Той постоянно кървеше от носа и изведнъж, когато се появи кървенето, той видя, че от носа му е паднал някакъв електрод. И не можеше да разбере какво е, просто го изхвърли. Но свидетелите казват, че тези, които са били отвлечени, те си спомнят, че след тези експерименти на кораби, те са им имплантирали тези електроди в мозъка , така да се каже. И един от методите за това е през носа. Те бяха имплантирани някъде в подчелната кост и след това имаха кървене и след това постоянно усещаха някакви команди, идващи в главите им от някъде навън. Усещаха, че някой постоянно ги наблюдава. И когато се опитаха да избегнат тези отвличания, избягаха, отидоха в други страни, опитаха се да се отърват от тези извънземни. Въпреки това, след известно време те отново се появиха и ги отвлякоха, тъй като им беше имплантиран този електрон в мозъка, така че ги намериха по този начин. Някои от тях по някакъв начин го измъкнаха оттам чрез операция. А някои, както в една от книгите, описани от автора, че когато е бил в тази подземна база, са използвали едно устройство върху толкова дълга игла. С помощта на тази игла те просто пробиха главата му и инжектираха, забиха я в черепа и инжектираха този вид електрод в главата му и я имплантираха с тази игла. И той дори не усещаше болка. И тогава избяга в Европа на различни места, но те го намериха.

Ведите- Знанието на нашите предци

Ведически имена в Българския език

Ведическа Уфология- Класификация на Извънземните

Наги в Индийските Храмове

Защо Анунаки и Сивите изтребват Хората?

Портрет по Снимка за Подарък


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. MALITO5198 каза:

    Thank you!!1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!