Защо Господарите Маркират Хората с Татуировки и Пиърсинг?Мистичното значение на Знаците Върху Тялото

Spread the love

Все по-често виждаме хора ,чиито тела са покрити с татуировки и пиърсинги.Изглежда ,че след още няколко години татуирани ще бъдат всички хора без изключение.

А само преди 20 години татуировките бяха привилегия само за мъжете и в 90 % от случаите техния притежател беше или свързан с криминалния свят или беше преминал обучение в елитно военно подразделение или беше моряк.

А пиърсинга беше разпространен само сред фанатичните последователи-фенове на някои суб-култури.

Сега наблюдаваме повсеместно явление на татуировки и пиърсинги при мъже и жени- ситуация при която половината от младите до 25 години имат на себе си поне една малка татуировка.И техния процент постоянно расте.Това е свързано най-вече с масовата пропаганда ,която се води по медиите и облъчва умовете на младите хора.Всички известни поп и рок изпълнители са татуирани от глава до пети.Някои от тях имат татуирани думи на езика.

И тъй като всяко действие в масовата култура не е случайно,а е строго определено от господаря,то извода е очевиден.Има хора ,които са кръвно заинтересовани в това ведомственото стадо да бъде тотално про-татуировано ,а още по-добре и препиърсинговано.Образец за външен вид,според господарите на системата ще бъде персонаж, който ще има надпис на езика и халка в носа.

Така за робовладелеца веднага ще бъде видно кой е пред него.Има много главни задачи,които са си поставили за изпълнение господарите на системата.

И една от тези главни задачи е ,хората сами,без принуждение ,а и даже сами заплащайки прилична сума  да си наложат сами някакво проклятие.Да ,да не се смейте!

Собствениците на системата,въпреки своя цинизъм мислят в духовни категории.И те прекрасно знаят ,че хората ,които сами всячески се отслабват енергийно могат да бъдат управлявани по-лесно.

 

Защо татуировката води до енергийно отслабване на човека ?

За да отговорим на този въпрос е важно да осъзнаем как се е зародило това явление.А то се е зародило в дълбока древност.Първи носители на татуировки станали домашните животни.

За да се избегне объркването на стоката и да се знае ясно на кого принадлежи дадена овца,стопаните са ги заклеймявали.Така са се избягвали конфликти между търговците на животни.Така ,че носители на първите модни татуировки са били овцете.

Тогава се е зародил и пиърсинга.

Нужно е било по някакъв начин да се удържат биковете ,затова в носа им започнали да слагат халки,с които ги захващали с верига,така бика можел да бъде воден където е угодно на господаря или ги привързвали за дърветата.

Предшественик на татуировките е било клеймото.Татуировката е също вид клеймо.Кого са клеймили в древността ? Например проститутките и криминалните елементи,защото те са тръгнали по пътя на паразитите,тях са ги клеймили ,за да могат другите хора да виждат клеймото на видно място и да знаят,че този човек е паразит,мошеник,убиец,развратник,насилник и че този човек е социално опасен елемент.

Днес е тръгнала една модерна вълна да клеймиш сам себе си.И това показва,че ние не сме представители на съзидателната цивилизация,а живеем по паразитния стандарт.Естетически татуировките се делят на две групи.Едната част от татуировките са израз на западната култура,а другата част на източната култура с нейните символи-китайски дракони,китайски йероглифи .Така хората правят заявление,че не се явяват представители на културата на нашия народ ,а съм представител на други култури.Например,когато подрастващ си прави татуировка с любимия си рап изпълнител,той се провъзгласява за негова собственост,той слага на себе си неговото клеймо.Но интересното е ,че и самия рап изпълнител не принадлежи на себе си.Зад него стоят продуценти,компании и някакви невидими за нас собственици.Получава се,че наивният почитател на някакъв певец носи на себе си клеймо за принадлежност към някакъв неизвестен чичко.

Господарите на робовладелската система аплодират това ,защото за да татуираш една овца, са нужни поне 2 човека- един да я държи,а друг да и нанесе клеймото,а през цялото време овцата се дърпа ,понеже разбира,какво се случва.

Докато овцете в човешки тела сами отиват,сами си плащат и сами рекламират своето клеймо като символ на нечия принадлежност.

Просто мечта за робовладелците !Но главната вреда дори не е в маркировката за принадлежност.Всичко е много по-дълбоко.Заклеймяването носи дълбок мистически смисъл !Защо някога са клеймили социално неблагоприятните елементи?Тях са ги заклеймявали с цел да бъдат отслабени.Има мистически инструменти,които са създадени за да увеличават силата на човек !

Но има и мистически инструменти,които са  насочени към отслабване на енергийната сила на човек.И ако човек е опасен за другите съзидателни хора е било нужно тези паразити да бъдат отслабени.Когато човек е поставен зад решетки,той е ограничен  териториално .Клеймото или татуировката са тънка материална клетка.Грубото вмешателство във външността на човека винаги е означавало за него понижаване на статуса и отхвърляне от родовите корени.Да се живее така е позорно,затова хората се опитвали да превърнат знака на позора в знак за принадлежност към някаква група,която има особени свойства. И често се получавало така,че първата татуировка е била нанасяна от държавата в качеството на наказание.После човека сам започвал да нанася върху себе си изображения ,с цел да влезе в някакво общество.Първите европейци,които започнали да се татуират били моряците от екипажа на капитан КУК,които видели този обичай от жителите на Самоа.Трябва да се има предвид,че първите моряци били много често осъдени за някакво престъпление и само чрез записване на служба във флота можели да избегнат наказанието за престъпление,което са извършили .Те първи започнали да си татуират големи рисунки на разпятието на гърдите или  на гърба.Така се надявали,че това ще ги спаси от телесни наказания.По същите причини съветските затворници си татуирали на гърдите портрета на Сталин и Ленин.Те мислели,че само заради този портрет може да им се размине и да не ги разстрелят.

И тъй като англичаните били основоположници на морското дело,татуировките се разпространили първо чрез тях и в екипажите на другите страни и после преминали в армейските среди.Тогава моряците и войниците воювали цял живот.Така се откъсвали от родовите си корени и имали съвсем друг вид съзнание.Съзнанието на отчаяни хора,на които нищо хубаво повече не би се случило.Моряците и войниците в миналото попадали в тези ситуации не по своя воля.Но какво кара днес млади момичета да се покрият с татуировки от главата до петите?Или какво кара млад човек да си направи тунели на ушите ? Ако запитате тези млади хора,нищо разумно няма да чуете.Или ще ви кажат,че е модно,съвременно,или са го направили по подражание на някой друг.

Ако десетилетия се говори,че противоестественото е нормално,то рано или късно ще стане норма .За да ви стане понятно колко мощно е въздействието върху съзнанието на хората такава незначителна процедура като пиърсинга на невидима част от тялото ще посочим само един прост факт.Всички наложници в харемите на турските султани са си правили задължително пиърсинг на пъпа.

Смятало се,че така наложницата ще стане по-послушна и при нея нямало да има проблем с изпълнението на най-мръсните желания на своя господар.Тоест тази процедура водела до сломяване на характера-жертвата преставала да се съпротивлява,макар ,че само едно малко парченце метал висяло на пъпа.

Какво може да се измени от това? Но ето,изменяло се и още как.Турските султани в миналото и днешните световни господари добре знаят това.На тях са нужни послушни изпълнители на волята им.Системата е създала много начини за сломяване на вашата воля- татуировките и пиърсингите са едни от многото успешни начини за сломяване волята на населението.Ще продължим темата .Един от най-силните начини за защита е да следваме традициите на нашите предци , да разпознаваме обществените процеси и да следваме стремежа си да живеем осъзнато !

Тайната сила на татуировките-Кръвна Магия !

Татуировката представлява мистичен иструмент познат от дълбока древност.Татуировката не се явява съвременно средство за себеизразяване !Татуировките са били известни от дълбока древност .Те представляват ограничител на тънката материя,това е една тънка материална клетка.Има направление кинезиология и са правени експерименти.Кинезиолозите имат достъп до финото материално тяло на човека и могат да въздействат на нервната система на човек.Ето как са провеждани експерименти- кинезиолог казва на пациент,който има татуировка- стой прав ,а аз ще се опитам да те накарам да седнеш против твоята воля.Обръща се към рамото му ,където няма татуировка,докосва го ,но естествено това не се получава. После се обръща към другото му рамо,което е татуирано докосва татуировката и пациента веднага сяда без сам да усети какво го е накарало да седне.Този експеримент доказва,че татуировката прави човека послушен.Ако се погледне татуировката от финия план,ясновидците могат да видят ,че там където има татуировка тя е като черна дупка във финото материално тяло на човека.Това е пробойна във всичките фини тела.Това фактически е все едно дъното на кораба да е пробито.Тоест татуировката е инструмент за отслабване на човешката енергия.Има значение и къде точно в тялото се намира татуировката ,там е пробойната в организма.В зависимост от това до кои чакри е близо татуировката на човек ,тези чакри са пробити и не могат да функционират напълно.Това е пробойна за цял живот.

В индийската ведическа култура има обичай за временно изображение на образи с къна върху тялото.Това също е магически,мистически инструмент.В зависимост от това какво е нужно на човек в настоящия момент се рисуват временни символи за усилване на енергията за конкретната ситуация.Човек може да изрисува тялото си в съответствие със ситуацията и задачата ,която има да изпълни.Но когато човек се заклеймява за цял живот ситуацията може кардинално да се измени,той се ограничава с определени граници и това може да има сериозни последствия за неговата себе-реализация в жизнен план.

Важно е хората да бъдат предупредени,че така си създават слабо място.

Превод: Е.Иванова

Портрет по снимка за подарък от Художник с международни награди

Влияние ли Татуировката върху Съдбата на човек

Тайната сила на Татуировките- Кръвна Магия.Изображения променящи нашия живот

10 Заповеди на Маговете- Богомили

Българките Наследнички на Древните Амазонки

Звездният Календар Коло и Мистериите на Времето

Семена от чия -ползи и вреди

Модерна визия


Spread the love

You may also like...

9 Responses

  1. Рени каза:

    Хубаво е всичко докато си млад,а на една увиснала стара кожа е смешно и жалко,особенно ако е на жена!

  2. Стоян каза:

    Много добра статия!
    На вниманието на преводачката: казва се „клеймосване“, а не „заклеймяване“ или „клеймене“.

  3. Sasha Damianova каза:

    Хората с много татуси и пиърсинги обикновено са с гранично личностово разстройство (BPD, borderline personality disorder), имат склонност към самонараняване и нерядко суицидният риск при тях е висок. Те имат проблем с идентичността и затова са психически лабилни, склонни да се индентифицират с някого… В този смисъл може да се предположи, че по-скоро тази личностовата организация, дифузната идентичност, психичната нестабилност са причина индивидът да си татуира и пробива тялото, отколкото татусите да го правят уязвим и нестабилен – той вече е такъв, а тези интервенции могат само да задълбочат вече съществуващите психични проблеми.

  4. Lazo каза:

    За влиянията е доста дълга тема. Като се започне от тези – на енергийно ниво, мине се през масови хипнози и внушения от всякакъв характер и се стигне до ментално потисничество.
    Като, всичко това, при условие, че не говорим за елементарни чародейства, магии и прочее, а за манипулации, чрез механизми и оръжия на „господарите зад завесата“. Относно магиите и другите видове енергийни влияния, татуировката е просто като отворена врата.
    Някога, древните също са се татуирали и са се дупчили с какво ли не, но със съвсем друг мотив от съвременния „щото е много яко, видиш ли.“.
    При тях, докато се стигне до татуиране или дупчене, се е минавало през куп ритуали, пости и лишения.

  5. lazarov каза:

    Привет,
    Относно татуировките…разбрал съм го от известно време…но какво правим след като ги има вече…а си си направил.като си бил млад и неосъзнат…?

  6. в.симеонов каза:

    60 – те години се татуираха само моряците и затворниците , познаваха се отдалеч , сега всички татуирани все едно си картинна галерия , смешно и пошло

  7. Velizar Gechev каза:

    Aз нямaм и зaтовa cъм рaзличен.
    Много е гот дa изглеждaш кaто cтенa в грaдcкa тоaлетнa.Освен това дори самото насочване на прекомерно внимание към тялото помага да се подхрани привързаността към тялото

  8. ЗУМБА каза:

    ……..При такова голямо стадо винаги е улесняващо добитъка да е маркиран,но не е задължително.Важното е да е впрегнат в общия хомот.Дий воле,дий !!!!

  9. NaKita каза:

    Извинете, а гримиране, подстригване, бръснене, дори къпане, не са ли намеса в енергийното състояние на организма? Всичко е суеверие, важно е вътрешното убеждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.