12 Стъпки за Изход от Матрицата

Spread the love

Напоследък ни залива масово негативна информация за тайни заговори срещу човечеството,за вредни ваксини и други подобни.Усещаме сами,че в този свят навлиза злото,за нас няма изход и подлежим на унищожение.

Сега ще научите как да станете по- независими от тази негативна матрица и даже как бихте могли да излезете от нея.

Всеки от нас вече осъзнава,че нашия свят до краен предел е препълнен с агресия,страсти и пошлост .Даже се говори,че ни програмират за нашето унищожение. Ние вече осъзнаваме,че не можем да продължаваме да живеем по този начин.Дойде моментът ,в който вече няма на кого да се надяваме.Нужно е самостоятелно да предприемем нещо,за да променим ситуацията и да върнем света в руслото на благополучието.

Какво да направим и как да живеем ,ако в нас има желание за промяна ,но разбиране за това ,какво е необходимо да направим липсва?Днес ще ви помогнем с помощта на неголям списък,как да се настроите на хармоничен и разумен живот.

13 Стъпки за Изход от Матрицата

1.Антихрани

За никого не е тайна ,че в нашия свят съществуват храни,с които ние сами се тровим и които са създадени за това.Тялото и съзнанието на човека работят в синхрон.Отровиш ли тялото ти ще претопиш и съзнанието .Затова трябва да спрете да пиете алкохол в големи количества,да спрете енергийните напитки,спрете пушенето, и е препоръчително да не се храните с така наречените fast foods,да изключите захарта,дъвките.

Желателно е да си миете зъбите с прах за зъби,а не с паста,тъй като някои съединения в зъбните пасти са много вредни.Това е първото ,с което трябва да започнете при изменение на своя подход към храненето.

2.Пречистване на Информационното Поле

Под информационно поле разбираме постъпващата в нашия мозък външна информация.Това е сравнимо с това,какво гориво слагаме на колата си.Ако е добро -ще тръгне,ако е лошо- разваля се движението.За това една от важните стъпки за излизане от Матрицата е прекратяване на гледането на телевизор,слушането на радио и безкрайни реклами и странните музики в тях.Храната за ума трябва да се филтрира също така внимателно,както и храната за тялото.

3.Промяна на Отношението към Болестите

Като начало е необходимо да проведете противопаразитно пречисване.Паразитите имат също така определено влияние над нас.А именно подтискане на съзнанието на човека,което способства за неговото въвличане в матрицата.

След това да изхвърлите излишните медикаменти от дома си,да оставите само най-необходимите.И най-главното престанете да вярвате в болестите,защото тях ги няма.Обърнете внимание как постоянните многобройни реклами за лекарства по телевизията за разнообразни болести въздействат пасивно върху нашето съзнание.Искаме или не ние започваме да възприемаме болестите като истински.Болестта това е програма,която иска да измениш своя начин на живот,на мислене.Вие навярно разбирате ,че тялото е съд за душата,което и служи да получи най-необходимото.То има своето съзнание и подсъзнание и постоянно говори какво му е нужно и какво му е ненужно.Нужно е да го разбирате.Затова трябва да установите контакт с организма си.Да се сприятелите с него,да му давате задачи за пречистване,възстановяване и преобразяване.

4.Ред във Всичко

Трябва да въведете глобален ред в дома си.Това е стъпката,която отговаря на понятиято- Каквото е навън,това е и вътре.Започнете с основните си вещи.Продайте или изхвърлете вещите , които точно вие няма да използвате повече.Разделете се с всичко разбито,счупено,неработещо.Поправете в дома си всичко,което е необходимо.Крановете не бива да текат,вратите не бива да скърцат,лампичките трябва да светят.

Разчистете гардероба си.Избавете се от излишните дрехи,оставете само удобните,практични,натурални вещи.Раздайте на приятелите си или подарете на библиотеката книгите,които никога повече няма да прочетете.Изпълнявайки тези точки вие ще усетите,че вече ви става по-леко да дишате.И освен това като бонус ще се появят при вас нови лични финансови средства.

5.Ред в Семейството

Както е известно семейството е миниатюрна държава и ако искаме да има ред в държавата,трябва да започнем със своето семейство.А ако не можем да се чувстваме близки даже с нашите най-близки хора какъв ред очакваме в държавата ?Нужно е постепенно да решаваме всички семейни противоречия,да отстраняваме конфликтите и да не се страхуваме открито да говорим за проблемите.

В мирогледа на нашите предци семейството е било винаги на първо място.Необходимо е всички в семейството да са на мястото си и да изпълняват своите функции.

6. Да разчистим Кръга си на Общуване

Сигурно сте имали случаи,когато след общуване с някой човек у вас не са оставали сили- нито морални,нито физически.

От такъв вид общуване си струва да се избавите веднъж завинаги !Усещанията на вашето тяло ви дават основание да осъзнаете ,че общуването с такъв опонент е вредно за вас.Въведете ред в контактите на вашия телефон.Премахнете ненужните и забравени имена.Провеждайте повече време с приятни за вас хора,и по-малко с неприятни.

7.Увеличете Физическите Упражнения

Важно е да въведете много полезен навик в своето ежедневие.Ежедневно правете гимнастика или някакъв комплекс от физически упражнения под медитативна музика.Не говорим да всигате щанги,говорим за разтягане ,за тонус на вашите мускули.Заедно с тези процеси се променят и мозъкът и съзнанието.Може да превърнете това в малък празник като използвате свещи,аромати и музика.Гъвкавостта на тялото е много тясно свързана с гъвкавостта на ума.

8. Бойкот на Химията

В супермаркета има огромно количество почистващи препарати.Нашите баби са ползвали натурални почистващи средства,които не по-лошо са се справяли със замърсяванията.

Такива могат да бъдат содата,горчицата,лимона,солта.Тази стъпка е свързана и миещите средства за тяло.Сапуна и шампоана може да си правите сами.Разбира се това е неудобно,защото отнема време.Но трябва да разберете ,че на нашето съзнание много силно влияе контакта на тялото с химически препарати.

9.Разхождайте се Далече от Матрицата

Навярно всеки от нас осъзнава,че няма нищо добро в живота в големия град.Но това е необходимост.Независимо от това трябва да откриете време и всеки ден да се разхождате по няколко часа на въздух.Намерете езеро,парк,гора,където може да общувате с природата.Вашият приоритет трябва да бъдат не търговските центрове,стадиони,демонстрации,модерните заведения и кръчми, а природата ,места където има тишина и свеж въздух,където може да подредите мислите си.

Далеч от Матрицата и суетата съзнанието се прояснява.Вместо да прекарвате матрично време в търговския център вие ще забележите как ще намалеят вашите разходи,това ще ви помогне по-малко да работите и да не се намирате в гоненица на средства за преживяване.

10.Бъди Творец

Колко често се занимавате с любимо хоби? Отдавна не сте пяли,рисували,танцували? Отдавна ли не сте писали поезия,проза? Не сте лепили или сглобявали самолети,шили?
Защо?Ще запитате вие .Защото не ви носят пари.Нашето съзнание е толкова фиксирано в преживяването в Матрицата,че сме забравили за това ,че ние сме родени творци и трябва да имаме време за творчество и съзидание.А системата ни е натикала в рамките на постоянна работа за преживяването,лишвайки ни от творческите процеси.Трябва да се стремите да отделяте повече време,за това ,което ви харесва.Това ще ви даде сила и добро настроение.

11.Транспортна Независимост

Сигурно сте чували сентенцията „Велосипедистът е бедствие за икономиката“Това е така,защото той не купува кола,не купува винетки,безин,части,не купува гражданска отговорност,не плаща за паркинг.Освен това велосипедът прави човека издръжлив и здрав.Това също пречи на икономиката,защото здравия човек не купува лекарства и не ходи на прегледи.

12 .Прави Добро

Когато включим телевизора ние виждаме само болка,страх,криминални престъпления .В нашия свят съвсем е прекратено съобщаването на хубави новини,знания.

Ако ние желаем светло бъдеще трябва да споделяме важна съзидателна информация безплатно за благото на всички нас.МОЖЕТЕ да разпространявате истината в социалните мрежи.Например може да споделяте с приятели филми,които са ви харесали.Разпространението на полезна информация е за общото благо.Ако изпълним всички крачки към изхода от матрицата,при нас ще се появи повече свободно време и няма да ни е нужно да работим толкова много,както сега.

Базата на Матрицата е постоянния кръговрат на потреблението.Вие може да се откажете от тази зависимост.Ние преставаме да купуваме и ползваме това,което ни налагат чрез реклами,лишавайки ни от доходи и същевременно силата ,а също и влиянието над нас .Съгласете се ,че не е възможно да управляваш този,който е свободен и независим.

Изпънявайки тези крачки вие ще бъдете здрави и ще лишите фармакологията- един от главните инструменти за нашето управление от огромни средства.Ще станете по-умни,ерудирани.

Матрицата е като растение,които ние с вас поливаме постоянно чрез своето потребление.И какво ще стане ако престанем да поливаме растението и настъпи суша?Естествено то ще умре.Още днес вие можете да престанете да храните това чудовище.Отключвайте към този процес вашите приятели,роднини,близки.Вярвайте в себе си.Изчиствайте съзнанието си и вашият изход от системата ще премине бързо и безболезнено.Кажи :“Прощавай Матрице !“

Сливане на Времевите Линии и Промяна на Вероятностите

Изкуството да прескачаш Времевите Линии

Храмът на Соломон-Квантов Компютър

Защо Ислямистите унищожиха Древния Град Нимруд

Портрет по снимка за подарък

Готови ли сте за 6G?

Кой е Собственик на Големите Корпорации?

 


Spread the love

You may also like...

1 Response

  1. Иван Шюлюшев каза:

    Изключително добра програма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.