Будисти Откриха Реинкарнацията на Стив Джобс

Spread the love

Според тайландските будисти духът на Стив Джобс претърпял прераждане, а сега основателят на Apple се превъплатил във военен философ.

Спомнете си, че Джобс се придържа към будистките изгледи. Този бизнесмен прие религията в началото на 70-те години на миналия век по време на пътуването си до Индия, което той остави след като напусна колежа за либерални изкуства в САЩ. Вкъщи, бъдещият работник се върна с обръсната глава и традиционни индийски дрехи. Ето защо инженерът по електронна поща Тони Чианг наскоро изпрати електронна поща на будистите с въпроса къде е бившият му шеф – Стив Джобс.
И скоро получи отговор, но по различен начин. Игуменът на будистки храм в Банкок Dhammakayya в една от най-религиозните телевизия обяви , че Стив Джобс е все още в Купертино. Но той се преражда като воин-философ, и през повечето време ще бъде в шестетажен мистичен Кристален Дворец над стария си офис, според The ​​Wall Street Journal.

„След смъртта му, Стив Джобс се прероди като божествено същество, има специални знания в областта на науката и изкуството,“ – каза Cheybul Phra в своята телевизионна проповед, която са имали щастието да чуят стотици хиляди будисти всички краища на света.

Според него това не е първото прераждане на Стив Джобс. В предишния си живот той вече беше родил в тялото на инженера, който построи каналите, и архитекта, който построи храмовете. И едва тогава той се е родил да стане ръководител на Apple, което беше последната крачка пред щастливия живот на небето

Между другото, той каза, че сега Джобс има 20 велики слуги на небето, които изпълняват всяко негово желание. Самият той станал много по-млад и по-висок. Сега е около 35 години.

По време на лекциите си, Phra Chabul дори показва как изглежда настоящият Джобс, той придружава проповедите си с рисунки, изобразяващи млад ангел в кристален дворец.

Но идеята за прераждането на ДЖОБС, в допълнение към стотиците хиляди привърженици, имаше недоволни критици, които казаха, че ректорът на храма просто решил да привлече вниманието, за да увеличи паството си и да привлече финансиране.

Древните символи служат за връзка с други измерения в пространството

Древните български руни пазят магическият символичен език на Вселената

Тайната на Пловдив – Най-старият Град в Европа

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн магазин за бални рокли


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!