Жива Бойна Практика на Казаците

Spread the love

Предлагам на вашето внимание психо-независим живот Alive. Първо, малко теория. Има три известни състояния на човешкото тяло – будност, сън и транс. Събуждането може да бъде два вида – активни (работа) и пасивни (почивка). Сънят също е разделен на две фази – бързо и бавно.

Но в състоянието на транс в момента е известна само пасивната фаза – хипноза и ОС. Така, по аналогия, Alive е активна фаза на транс. Пример. Известно е, че човек не може да скочи над главата си. Но ако възникне ситуация, когато застане пред яростно куче или пред двуметрова ограда, човек има “скрити способности” и лесно ще преодолее привидно непреодолимото препятствие. И Alive ви позволява да освободите тези скрити способности не само в критични ситуации, но просто по желание.

В същото време реакцията се ускорява два до три пъти, силата и чувствителността на всички рецептори се увеличават няколко пъти, мозъкът се ускорява до почти 100%, докато активира нервните центрове, отговорни за екстрасензорното възприятие. Така че, Alive е военен транс, който е практикуван и практикуван от Яик, донските казаци -Риид.

Структурно alive/живея/ може да се раздели на няколко части: – Стан (основно условие, подобно на МКС), – Битка и Радж (съответно състояние на „втори вятър“ и „бойна лудост“), – Jav, Nav и Mara (свръхчувствително възприятие, борба с емпатията и ятрогенността) – Lep (състояние на лечение и самолечение).

И като се има предвид изключителната опасност от бойните секции, аз живея тук, представлявайки психо-техниците на Стан, Брани, Яви и Лепи. Трябва да отбележа, че съм тествал всички предложени психотехнологии в собствената си кожа, както и с моите ученици. Първо, задължително е да се научите как да се концентрирате и да овладеете състоянието на „липсата на вътрешен диалог” (АТС), което е много важно при овладяването на Яви и Лепи. За това има много различни психотехники, но аз препоръчвам следната техника на концентрация.

Тя се състои в седене, за да се определи вниманието и поглед върху истинска (начертано на лист хартия) точка на 3 – 5 метра от очите и да я гледате 5 – 15 минути без да се движите, без да мигaте и без да мислите за нищо 3-5 пъти на ден.

Вероятно скоро ще се озовете в тъмен златен коридор и ще видите само треперещите контури на обектите около вас. Трябва да бъдете ангажирани, докато не станете ясно виждащи и ясно осъзнати само върху предложената цел на концентрация, умствената реч напълно изчезва и нямате желание да мислите за нищо.

И тъй като процесът на мислене е невъзможно да се спре, трябва да се научите да мислите не с думи, а с образи и усещания, което е от съществено значение за овладяване на емпатията (телепатия чрез мисловни образи). Критерият е минимум 10 минути ATS.

Универсална изометрична техника на преход към Стан. Лагерът е базовото състояние на Alive, от което е възможен преход към всички други състояния. Трябва да кажа, че психотехниката на Прехода е примитивна, като брадва, и въпреки това е 100% ефективна, както бях убеден от собствения си опит и от моите ученици.

Така че, упражнение №1.

Застани до вратата с ръце надолу с длани навътре. След това поставете гърбовете на дланите си във входовете и се опитайте да раздвижите ръцете си поне за минута. Стиснете, докато почувствате болка в мускулите на ръцете. След това спуснете ръцете си, пристъпете напред и се отпуснете напълно. Вие ще почувствате, че ръцете сами „плуват“ встрани. Помнете добре усещанията за леко напрежение на мускулите по време на изкачването на ръцете, които сте имали с него. При пет-минутни паузи повторете упражнението още два пъти. След това застанете с лице към стената и притиснете гърбовете на ръцете надолу по същия начин. След това направете две крачки назад и се отпуснете – ръцете ви ще „плуват“ пред вас. Запомнете усещанията. При петминутни паузи повторете упражнението още два пъти. Повторете тази серия три до пет пъти на ден (NO MORE !!!) за два до три дни.

Упражнение номер 2.

Изправете се , влезте в АТС, отпуснете се, леко напрегнете мускулите на тялото. Помнете усещанията, които имате, когато ръцете ви се издигнат и се уверете, че ръцете ви плуват пред вас, сякаш сами по себе си, без да извършвате упражнение. №1. (Ако не успеете – продължавайте първото упражнение, времето за овладяване е от един ден до две седмици). Спуснете ръцете си. След същия начин (с помощта на усещания в мускулите) се уверете, че ръцете ви също се отделят сами. След това, без да изпускате ръцете си, представете си мускулното усещане за привличане между ръцете и се уверете, че изпънатите ръце се събират на нивото на гърдите ви. После се разделят отново и така няколко пъти. След това опитайте по същия начин да контролирате движението на пръстите. След като се научите да правите с ръцете прости движения. Направете три до пет пъти на ден за макс. 10 минути (Не повече!) Овладяването на това упражнение ще отнеме един до три дни.

Упражнение номер 3.

Седнете на стол, влезте в ATS, отпуснете се, леко напрегнете мускулите на тялото. С помощта на усещания, опитайте се да постигнете изкачване в началото на дясно, след това ляво и след двата крака (ако не успеете, използвайте метода стоп от Упражнение № 1). След като се научите да седите, направете завои на тялото и завъртете главата. Ще отнеме от един до три дни. След овладяването на №3 научете как да правите различни движения с всички части на тялото, стоящи, използвайки мускулните усещания. Упражнението се повтаря три до четири пъти на ден, продължителността на занятията не трябва да надвишава 15 минути. Ангажирайте се, докато НЕ ТРЯБВА “да се преобръщате”: усещане за мускулна лекота, удоволствие, буден сън, абсолютен пофигизъм и пълно безсмислие – това е STAN.

В бъдеще, за да завършите прехода, просто трябва да помните усещанията на Нещо, което се е появило. Преходът е едно кликване едновременно. Между другото, не трябва да има чувство за гравитация и пасивен транс, Alive е активната фаза. Просто изключителна лекота и невероятна липса на състояние на тялото. И сега вашата задача е да запомните това състояние и да го поставите „на рефлекс“. И добре дошли в живота!

И все пак, ако ръцете ви не се издигнат до края, след това задръжте няколко гири в удължените ръце за няколко минути, ако няма гири – напълнете няколко пакета с тежки предмети, ръцете ви ще се издигнат не само встрани, но ще прелитат над главата ви! Ако все още не работи, тогава си помогнете с леко мускулно усилие, най-важното е да се научите как да се движите НЕ МИСЛЕНО. В същото време е необходимо да си представим, че ръцете отвътре, вместо мускулите, са “напомпани”, така да се каже, от прозрачно-златно и безтегловно вещество. След това си представете, че подобна субстанция е извън ръцете и в посоката на движение в нея възниква определен вакуум, който „привлича“ към себе си ръцете. Използвайте тези усещания, когато движите пръстите, главата и т.н. Опитайте се да се движите в Стан в условията на живот. Предварително се извинявам за липсата на специфичност в представянето – за тези усещания в съвременния език няма съответни понятия и дефиниции.

Между другото, не забравяйте да си направите дневник, и веднага след клас напишете процеса на появата на усещания -за да не ги забравите. Смешното е, че всеки от вас вече е бил в Givet веднъж – малките деца се движат по този начин, когато се научат да ходят. И тъй като вие не изучавате нищо ново, но помните добре забравеното старо, в моя век тази в психотехника няма! Цялата работа е само в момента на развитието, тя е обратно пропорционална на възрастта (колкото по-възрастни сте, толкова по-трудно е да се помни).

И ако тийнейджърското овладяване на тази психотехника отнема от два часа до два дни, тогава на един възрастен е необходима една или две седмици. И не се насилвайте, когато овладявате Прехода, най-важното не е интензивността и продължителността на обучението, а времето.

Ето защо, добре овладейте предложенате психотехника, в противен случай няма да можете да отидете в битката и ДЖАВ. Състоянието на БРАН . е пряко продължение на Стан. Това състояние е сходно с „втория вятър” в спорта и се постига чрез най-простите двигателни упражнения и създаването на усещане за ритъм на битката.

И веднага трябва да кажа, че Бран и Джав са неразривно свързани, защото Бран предполага способността да усеща действията на врага и да предсказва ударите, които е нанесъл при най-малките промени в поведението му, така че в това упражнение овладяването на Бран става паралелно. И най-важното е, че в това състояние настъпва дълбока синхронизация на мозъчните полукълба, човек получава способността да „усети логиката” и „изчисли чувствата”, така че има силно самочувствие, манталитетът напълно се променя и ценностите се преоценяват.

И още. По време на уроците ще имате различни умствени усещания, които спешно трябва да научите и осъзнаете, след което идва силна сънливост. Факт е, че „спящите” картини започват да се активират мозъчната кора, в „свръхактивен“ режим, мозъкът консумира енергия десет пъти повече от обикновено, което причинява умора. И с течение на времето тя преминава. Като цяло вижте сами.

Първо, за безопасността.

Първите две седмици трябва да се упражнявате само в апартамента . Факт е, че в Яви вие създавате своя Станица на мястото на работа, според Кастанеда, това е мястото на вашата Сила. Между другото, дай боже да отидете на места, които се наричат ​​ГЪВКАВИ. В Русия, местните жители заобикалят такива места като десетия път и те са добри само за хора, обсебени от всякакъв вид неживи същества (за съжаление има много такива ). На улицата на места, където се събират хората, първо трябваше да бъдат в Яви , след като само ако добре са го овладели може да отидат в селото и не повече от три или пет минути. И не се впускайте в такива места, за да „вземете със себе си “ непознати, докато не укрепите новото си аз – лесно можете да завържете такъв нежив за себе си!

От най-ранни времена, танцовата техника на транс е била използвана, когато се отива в Яви. За да се изпълни тази психотехника, са необходими три условия: Първо, не трябва да се безпокоите от дрехите, затова носете бански, когатп практикувате . Второ, упражнението се изпълнява с отворени очи при пълна липса на светлина, можете да носите тъмни очила. Най-важното тук е да очите да не виждат никаква светлина! И трето, преходът от Стан към Бран се извършва с помощта на специален код „БРАН“ или фраза. Тази дума може да бъде всяка, но задължително свързани с бойна ситуация, помислете сами („кълнящите думи“ не са нецензурни думи, с които съвременната реч е толкова пълна, но кодови думи, с помощта на които казаците на бойното поле се въвеждат в състояние на боен транс). В бъдеще, за да влезете в Битката, трябва само да кажете тази кодова фраза за себе си !

Упражнение номер 4.

Така че, включете (със сигурност стерео звук!) Много тиха, ритмична музика без думи (препоръчвам японския албум на барабаните на Taiko). След това изправете се, съблечете се, влезте в Stan, кажете паролата. Под ритъма на барабаните, започнете да танцувате с помощта на мускулни усещания. Първо, бавно, в ритъма на „шестнадесет“, след това ускори до ритъма на „осем“, а след това до „четири“. Почувствайте ритъма на битката не само с вашия слух, но и с усещанията си, направете движенията плавно, фиксирайки крайното положение на тялото ви в ритъма на битката. Уверявам ви, че ще искате да се движите в ритъма на Стан, а вие сами ще започнете да ускорявате ритъма и да увеличавате интензивността на движенията, докато преживявате най-големият ентусиазъм за пълното подчинение на тялото на неговото психическо аз. Това е Scold!

На първо място, в състоянието на битката, може да бъде не повече от десет минути. Ето защо, за произволно дълъг престой в това състояние, е необходимо да се научи техниката на „отделна концентрация ”- първо се фокусирайте върху движенията на ръцете, след пет минути превключете на усещания в краката, след това обратно в същия интервал. Необходимо е да бъдете ангажирани 20 – 30 минути, не повече, веднъж дневно, вечер.

Не забравяйте да вземете студен душ след приключване на упражнението. Повторете упражнението в продължение на два или три дни, докато не се наложи като ваш рефлекс.

Упражнение номер 5.

Това упражнение за първи път трябва да се извърши с предпазна мрежа, тъй като когато се изпълнявя, има възможност за спонтанен „провал“ в дълбочина състояние на НАВИ. Разбира се, няма нищо ужасно в това, НАВИ за 20-30 минути се прехвърля в нормален здравословен сън и ще се събудите за 7-8 часа. Само че ти, изведнъж паднал, можеш да изплашиш любимите си хора . И ако вашият застрахователен партньор вижда, че падате, тогава той трябва да ви подкрепи и веднага да напръска със студена вода в лицето ви. Също така се извинявам за безстрастността при излагането, но за усещанията, възникващи по време на усвояването на Бран и Яви на съвременния език, няма съответстващи термини и определения (опитайте се да обясните на сляп човек какво е червено!). Затова включете ритъма, настройте таймера на играча за 30 минути. Изправете се. Внимателно запомнете местоположението на предметите в стаята си. Съблечете се, изключете светлината или носете леки, стягащи очила, не обръщайте внимание онези „светулки“ и светли петна, които ще се появят пред очите ви. Опитайте се да не гледате нищо. Въведете Stan, кажете парола . Започнете да се движите с бавен ритъм, без да се ускорявате. След това изпълнете следните стъпки:

– Представете си обемно поставяне на барабани в пространството и усетете как звукът се отразява от кожата ви.

– Представете си, и с кожата на ръцете си усетете безтегловните изкривявания и нарушения на въздуха, които се случват в пространството, създадено от барабанния ритъм около вас в резултат на движение.

– Разширяване на възприятието за „аз“ с един-два метра в пространството около вас , ще бъде лесно да се направи, ако почувствате как се движат ръцете ви около вас прозрачен – златиста блестяща ритмична празнота. А ти си пустота Вижте NON-EYES! – След една минута, със силна воля, разширете аурата си до размера на стаята, ще почувствате отражение на ритъма от онези обекти, които ви заобикалят.

– Научете се как да чувствате умствено предметите в стаята

– След това избутайте „I“ до размера на къщата си, след това почувствайте околния пейзаж.

– След една или две минути „изхвърлете” аурата си колкото е възможно повече във Вселената и БЕЗКРАЙНОСТТА. Почувствайте НЕ-ОЧИТЕ, че стоите и се движите в прозрачна – златна безкрайна празнота, вътре в която са планети и звезди.

– „Изхвърлете“ усещанията на вашите безкрайни ръце, а след това и телесната обвивка в тази Вселена, научете се да се движите през нововъзникналите усещания за движение в тази празнота, и не се тревожете, ако изведнъж видите звездите наоколо с очите!

Това е Jav.

Нивото на единство на случайното тяло или веднага третото ниво на самадхи!

И имайте предвид, без вечна медитация!

Между другото Селото се появява след първия урок и във вашия апартамент, а в цялата къща хлебарките ще изчезнат напълно! Продължавай да тренираш, докато таймерът изключи музиката, след това веднага вземи студен душ! И веднъж, веднъж в Яви, ще можете да продължите направете Преход без никакви кодови думи. На следващия ден, повторете упражнението, но вече облечен, на светлина, без очила и музика, докато трябва да „разфокусирате“ външния вид чрез обекти, без да ги виждаме, в пустотата, която ви заобикаля.

Научете менталното докосване на предмети с отворени очи, като постоянно фокусирате центъра. След това вземете някакъв предмет, фокусирайте се върху възникналите усещания. Поставете обекта на място, затворете очи и си представете мислено себе си и чувството, че този елемент е във вашите ръце. Направете същото с отворените си, разфокусирани очи. Ако не успее, повторете пак Номер 5 още няколко пъти, в моя век този психотехника никога не се е провалила.

След като не са необходими специални упражнения, по-нататък – на стадиона или на татами. На татамите, първоначално, изработваме триковете в състоянието на Бран и ги поставяме на „рефлекс на усещанията“, ще отнеме две-три пълни обучения. Тогава просто научете как да го включите. Укорявайки се и спазвайки Яви, не мислете за нищо и „вземете под капачката“ на вашия спаринг партньор. Почувствайте всичките му движения и си представете реакцията си на атаката – тялото ви ще направи всичко от само себе си, от рефлексите, бързо и незабавно. От собствения ми опит трябва да отбележа, че в Бран развитието на оборудването за бойни изкуства се осъществява с половин удар, техниките са „поставени на рефлекс“ от втория – трети път!

В същото време, само истински прости техники, които се съхраняват от наследствената памет на човек, “отиват” добре . Приемете, че е трудно да си представите, че Илия Муромец прави удар в главата! Между другото, мястото – най-старата бойна система, която се практикува от казаците – Рийд от времето на Ордата Бату.

Думите за рев, пластун (танц на санскрит), танц – потърсете аналогия. И казашкия танц – това е просто Демонстрация на трикове.

Когато овладявате бягане, трябва да се съсредоточите върху усещането за лекота и полет.

Поради тази причина си представете, че вие ​​така или иначе се„издърпвате“ напред по бягащата пътека и отдайте се на това чувство. И ви гарантирам, че ще получите удивителни Резултати!

А по отношение на бодибилдинга, в процеса на обучението просто трябва да се научите как да предизвикате чувство за пълнота на мускулите, което се случва след „желязото“.

И всичко, в бъдеще, нямате нужда от гири, само от мозъка ви. Въпреки, че трябва да кажа, че такива „тренировки на дивана“ изпускат не по-лошо от „люлеене“. Просто излезте навън, влезте в Jav, почувствайте пейзажа около вас и неземната красота на облаците и ще имате неописуемо чувство на наслада. и единство със света, иначе наречен Грейс.

А за клетвата – това е всичко, после – самите, с краката си. Аз не преподавам на никого, а просто превеждам през Прага. И техниката на прехода към Лепи и развитието на свръхчувствителност и изцеление – в третата серия.

Между другото, не давам на никого психотехниката да отиде в Радж, дори и частно, така че не чукай и не питай – това се предава само по линията на раждане- кръвната линия. Мога само да кажа, че преходът към Раш се постига чрез изкуствено създаване на смъртоносна критична ситуация, в която, за да оцелееш, трябва да излезеш отвъд Бран, да умреш вътрешно и напълно да изключиш “съзнателното”. В същото време, човек се превръща в луд звяр, машина за убиване (като скандинавците – берсеркери) и започва да удря както невинния, така и виновния.

Прилагах гняв само веднъж в собствения си опит през деветдесетте години, в изключително критична ситуация с група наполовина пияни .И така, дойдох до сетивата си, когато всичките Любери бяха изчерпани и за няколко минути не можех да разбера кой съм и къде съм. И поне не убивам никого. Ето го.

И Nav е продължение на Reveal, само с това е необходимо да отидете в „зад-пространството“, да намерите руините и да минете през него (това е като Черния град в LSD-зависимостта).

И когато минава през Руина, човек преживява такъв смъртоносен панически ужас , че е почти невъзможно да го преодолее без помощта на Учителя. Опитайте.

И малко за техниката Lepa.

Застанете пред снимката на пейзажа. Влезте в Java и мислено влезте в картината. Почувствайте обектите те са преден план, а след това – на заден план, чувстваш, че фонът е като за преден план – плоска картина изведнъж става обемна, “усещаш” този обем добре. След това се научете как да правите обемни снимки, които ще ви трябват при овладяването на Lepa.

PS Разбирам всичките ви съмнения във вашите способности. Така че, аз живеех „пуснат „от баща ми на възраст от девет години. И след това дори най-страшните ученици ме избягваха в училище . Опитайте сами! Що се отнася до Бран, вие просто ще бъдете „пренесени”, движенията ще се появят сами, а за да спрете танца, ще трябва да положите значителни усилия. И НЕЗАБАВНО в студен душ! И Nav е „за-астрална“, генеричната памет на човека, скрита в подкорието. Баща ми ме повлече през Руина (в истинския смисъл на думата, това е неописуемо примитивен животински ужас!) и отиване там аз силно не препоръчвам.

Излизането от Alive е лесно. Тъй като всички тези състояния са режим на свръх активност на мозъчната кора, те са изцяло под контрола на човешкото съзнание и няма без пасивен транс, изходът е леко усилие, не се изискват специални техники. И трябва да кажа, че съм постоянно със Стейн, дори и сега го оставям само когато си лягам.

И все пак чувствата, като Стан, се усещат от спортистите след тежки натоварвания. И само заради това много от тях са изложени в обучение. По отношение на Нави и Мери. Nav е способността да сеусещаме „немъртви“ и да работим с елементалите. Така че, когато виждате звездите с не-очи по време на упражнението при отдих, тогава трябва да ги прескочите и Ще откриете нещо като черна бездънна пропаст. И е необходимо, преодолявайки страха си , просто да влезете в Nav.

И не забравяйте, че имате САМО ЕДНО ПОКРИТИЕ, повече от Това никога няма да има!

И Мара е бойна емпатия, ятрогения и морок (познавате фразата „не заблуждавайте главата ми“). Трябва да кажа, че Мару е бил използван от казаците – Рийд все още в Кримската война, когато откраднаха вражеските стражи директно от под носа на другарите си, и взеха ботушите и панталони от червен плат като трофей. И Мара се предава само по кръвно родова линия.

И смятам, че моята задача е изпълнена, ако поне един човек, след като чете, чете Alive, и не започва да разрушава черния си дроб с алкохол или да изтича като мозъка на наркоманите (наркозависимите имат мозък като нидерландско сирене, можете да залепвате пръст. Аз съм лекар, видях …)

МАКСИМ ДРАГУНОВ Dalnegorsk Източник: http://vosxozhdenie.flybb.ru/topic561-30.html

Сатанинските Тайни на Ватикана

Името Ватикана и Етруската Богиня Ватика

Космогенезис на Древните Българи- Звездната Раса на …

Българите Синове на Боговете

Притежаването му носи богатство и късмет

Портрет по снимка за Подарък

Тайните на Магнетизма- какво привлича мъжете 

Това са растенията,които носят положителна енергия в дома ви

Звездата на Мага – Тайната на Седмолъчната Розета от Плиска

Японци ,Индианци и Българи

Тайната на Българския Царски Род Дуло и Връзката с Японския Император

Решаване на проблемите с ерекцията и простатата


Spread the love

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Content is protected !!